'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

herkese selaaaam

gizoşum aldıklarını güle güle kullan

peloşum geçmş olsun

nurayımmm enişteye hayırlı olur inşallah eğer başlarsa çok sevindimm

bugün arkadaşımla daniel'ın filmine gittik siyahlı kadına... çok güzeldiii gerildik baya bayaaa

yine bişeycikler de aldım çeyizimeeee, aşkımla ikimize sünger bob lu bardak aldım üzerinde hug me yazıyoo tam bizlik

bir de süt şişem olmasına rağmen ucuzluğuna ve sevimliliğine dayanamayarak süt şişesi aldım yine

ooh güle güle aşkla kullanın canım

iyidir pelincim benden de.. çok geçmişler olsun sana aslında biraz moralim bozulur gibi oldu. beyefendiyle düğün mekanı tartışması yapıyoruz. herşeyimiz tamam da bi mekanımıza karar veremedik sanki..
Sağ ol bebeğimmm inşallah geçicekk ıhlamur takviyesinden sıkıldm ama yapıcak bişii yokk, iğnesiz atlatayım yeter

Nasıl bir tartışma Nurayım? Yeri mi belirleyemediniz yoksa birden fazla mı düğün yapıcaksınız:)

Tatlı çekişmelere de hastayımmm

Kurabiyemm sağ ol canımm hoşgeldnn, cicilerinn de hayırlı olsunn:)
fotolarını çek de görelimmm ballı kekimm

ooh güle güle aşkla kullanın canım

teşekkür ederim canımmm

canım arkadaşcığım da çeyizime hediye olarak şile bezinden takım yaptırcakmış ananesine, modellerine baktım da çok güzel çok country bişey mutfağımda bazı şeylere dekor olarak kullanabilceğim cinsten çok sevindimmm

kayınanniş de yaptırtmış bir sürü şeyler salon takımı için aman istemem diyodum ama düşünülen şekilde olmasa da bambaşka şekillerde kullanabilirim diye düşünüyorum

tamamen dantel küçük örtüler var diyodu onları birbirine dikip koltuk şalı olarak değerlendirebilirim en basiti

hayır bir düğün olacak. burda kına gecesi yapacağız istanbulda da düğün..
gel gör ki ben öyle davullu zurnalı hadi bakalım çekin halayları tarzında bi düğün istemiyorum. davul zurna kına da çalınabilir tamam.
ayrıca düğüne 500 kişi çağırmanın da bi gereği yok. istediğim mekanlarda zaten fiyatlar malum, sayıyı azaltarak hem kesemize hem gönlümüze uygun bi düğün istiyorum.
sanki onlardan burma bilezikler, setler mi istedim. düzgün bi düğün istedim. aaaa sinir etmesinler beni.
evlenmem görür günüsünü

Anlıyorum canım ve haklısın da. Gerçekten gönlüne yatması en güzeli ve en önemlisi... Öbür türlü hem büyük bir yer olsun hem kalabalık olsun bana çok salaş geliyor açıkçası. Bende mesela düğün salonuna tıkılıp kalmak istemiyorum, küçük yerde yaşamamın bir avantajı daha seçme şansım var:) hiçbi yer mi bulamadım gider köyde yaparım ayol:76: ohh mis kır düğünü işte:)
Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah ne diyim, bu süreç biraz sancılı geçicek... yani evliliğe hazırlık

çektim turtam bir ara bilare eklicem topikimeee teşekkür ederimmm

nuraycım daha çok değişir fikirler durumlar... şimdiden bunun sıkıntısına girmeyin balımm yaa

kızlar yaaa bende nişan istemiyorum annem denize sıfır havuz başı bir mekan olan klüpte yapmak istiyor yemekli istiyordu caydırdım kokteyl tarzı olcak olursa bu yaz olcak ama kafam karıştı bizim düğün olursa 2000 kişi rahat gelir onun annesi babası aynı memleketli ama benim babam annem farklı memleket ve çok kardeşler ayrıca kuzenlerim ayrıca dıdısının dıdısının düğününe giden ve annemin akraba çevresi arkadaş çevresi derken ümraniyedeki princess otelin yeri anca yeter yani :)))

o kadar kalabalığa gerek yok deseniz bile ben insanları küstürmek istemiyorum az ve öz istiyorum ama nişan yapsak öyle 200 kişilik olmaz malesef benimki annemi nişan hayalinden vazgeçirip evde bir nişan organize etmem şart ki ev çok küçük offf annem söze bile kardeşleri anası babası gelsin öyle kalabalık sığmaz dedi daha dün bunu annemle konuştuk kardeşim babam annem onlardanda aynı böyle düzen olmalıymış sözde bizim evimiz küçükmüş nişan hiçbirşekilde evde olmazmış en olmadı aile arasında dışarda yer tutulacakmış ki bunada şükür

nişana harcıycakları parayı kenara koymaları ve düğün için hoş kır esintileri olan biryer yada klüpte yapabilirim ki klübe sığma olayı nasıl olcak onuda düşünüyorum en olmadı kartal pendik arası kır düğünü mekanlarına bakcam ki benim sevdicek şişlide oturuyor ve biliyorki düğün salonunda düğün asla yaptırmıcağmı onun yerine nikah tercih edeceiğimi

eğer ailem inadına yenilip öyle gösterişli nişan yaparsa karşı taraftan düğün kesinlikle istemicem (ki benim sevgilim ailesinin asla alta kalmıcağı ve öle şaşalı bir nişana gerek olmadığında belirtiyor)eğer yapmazlarsa ailemle karşı taraf ortak birşeyler yapıcak düğün için ciddi anlamda savaş istemiyorum bu maddiyat savaşınada dönüşücek die korkuyorum

şimdik kendi arkdşlarmından örnek vermek gerekirse hepsi en güzel yerlerde nişan yaptılar şu an için yazın evlencek olanlar hiçbirşekilde düğün istemiyorlar çünkü nişanları ciddi anlamda düğün gibi oldu ve stresede herşeyede doydular

kızlar uzun oldu ama içimi dökmem lazımdı şu anda bile sıkıştığımı hissediyorum hayal ediyorumda biizmki köçek getirir annem davul zurna babamda kemençe getirirse off yandım millet evlencek ama ben tad alamıcam işte korkulu rüyammmm

Gizoşm günaydın balımmmm

Söz, nişan, kına... ve bilahare bu tarzda yapılan davetleri nedense hiç sevmiyorum. Hele nişan o kadar luzumsuz geliyor ki bana... insanlar benim bir sözlendiğimi bir de evlendiğimi duysunlar istiyorum. Çünkü o kadar davetiyeden sonra şöyle bi yargı oluşuyor kafalarda "aman evlenseler de kurtulsak" yani ben kendi açımdan baktığım zaman öyle düşünüyorum. zaten bu yazdan önce düğünlere gittiğimi bile anımsamam. millet beni tanımıyordu yavaş yavaş tanıtıyorum kendimi akrabalara çünkü annem bni karşısına aldı bi güzel konuştu, ilerde evleniceksin insanlar senin düğününe gelicek seni tanımasınlar mı istiosun dedi bende şimdi düğünlere giderken bi mani olmadığı sürece eşlik ediorum aileme...

kına olayına gelince elbette yapıcam ama şaşaalı birşey değil ne biliyim bizim ev çok büyük mesela evde yapabilirim ya da burdaki otellerden birinin barında falan... :26: ya bana o kadar uzak şeyler ki bunlar hiç düşünmedm bile naparm die aslında

offff

ayrıcaa gelinliklern hepsi de birbirinden güzel bebeğmm 4.nün sırtına bayıldımmkii

Son düzenleme:

canım inan bende düğünlere gitmiyordum eylül ayından beri akrabalardan kim evlense babam zorla götürüyor seni yolda görseler tanımıyorlar çevreye karış diyor annemde adada olan kına gecelerine sürükleyerek götürmeye çalışıyor onlarda gitmiyorum bide ben zaten kına geceside istemiyorum sevmiyorum

cidden evlenselerde kurtulsak olayınında olmasını istemiyorum sesiz sedasız bitsin herşey o kadar sade yaşarken buranın gündemine bomba etksiyle oturmak istemiyorum göz önünde olmaktan nefret ediyorum ben bunu evdekilere anlatcam ama umarım anlarla nişanda kınayada gerek yok diyorum ama ev çok küçük annem 5 babam 5 kardeş karşı tarafıda eklersek kalabalık olcaz kuzenlermide çağrmam gerekicek şöle olcak en olmadı aile bireyleri sadece aile ama bide annem gibi sevdiğim tanıdıklarım var onlarıda çağırır biryer tutarız ya yemekli ya kokteyl olur offf ben kimse kırılsın istemiyorum ama işte

Daha akşam kına muhabbeti oldu evde neyseki annem de çok düşkün değil bnm gibi nişan söz kına olayına o konuda bni zorlamazlar gizm:) ama kına yaparız en kötü ihtimalle işteee:26: yaa var yaa ne kadar çok merasimm o kadar fazla yıpranmak demekk(
istemiorm ben yıpranmak yaa.. offff herşey çok belirsizz zaten ne önümü görüorm ne de olabilecekleri.. Sdece hayal kuruorm ben iştee:)

sizinkilerr epey kalabalıkmış balımm bu aradaa bnmm annişte dıdısının dıdısının düğününe bilee giderr umarımm götürdüğüü altınlar geri gelirr çünkü ciddenn bi servett onlar toplandığı zamann hele yazın gecede 2-3 düğüne gittiğini bliorm benn

canım düşün anne baba ikiside 5 kardeş ikiside evin en minikleri, kuzenlerim teyzelerim amcalarım düşün bu yani karşı tarafın baba 5 kardeş anne 2 kardeş onlar aynı memleketli allahtan azlar bide benim annemde seninki gibi işte varya eksik kalmadı zaten diyorum benim düğünümde servet olucak bir kızın düğününde her iki koldanda bilezikler taştı bana öyle olcak arkadaşlarımda dalga geçiyolar nikah yaparsan zor gelir o bilezikler dior ama kendi sülalem zaten en yakınlarımdan 20 bilezik garanti diyip kahkaha atıyorum ama öyle pelinim gidilenlerden gelecekleri düşününce eğlence oluyorbide nikah yaparsam kimse gelmezmiş millet oynamaya gidiyormuş allla alla benim annem nasıl gidip altınını takıyordu nikahlara onlarda gelsinler

hee bide babamın siyasi arkadaşları düşünürsek onları hiç hesaba katmadım onlarla beraber esas eğlence olcağı için düğün düşünmüyorum ki biliyorum seçim zamanına denk gelcek herşey aceleye gelcek die çeyizime hız verdim babamla annem evde durmuyo emekli oldu olalılar düşün pelom babam deli gibi koşuşturuyo bana nasıl zaman ayırıcak ki

Son düzenleme:

Nedense toplumumuzda nikaha karşı bi önyargı var bu neden ve nasıl oluştu bilemiorm gizmm:)) bende dahil.. düğün daha bi çekici gelio maşallah gizoşm 20 bilezik süper vallahiii kolların taşıyamayacakk bnm bileklerim öyle ince kii parmaklarımda aynı şekilde annem hep derr sana 1 alıncağına 5 alınsın diee

evrenlerin taraff sivas ve ankaradan akın akın gelicekk ben fransız ve ispanyol şarkılarndan koca bi albüm yapıorm daa bakalım karşı taraff davul zurna çaldırmıcak mı

içimdenn bi hiss snn düğününün çok güzel olcgnı sölüoo giizzzzz:)))

canım valla benmde bilekler parmaklar çok ince ki bu 20 bilezik sadece anne babamdan 1. derece yakınlarmdan kuzenler felan yani artar 20

sivaslılardan tırsıyorum bende anne tarafım sivas aşiret gibi kalablıklar ki yani hani babamlar artvin karadeniz uzak ama sivaslılar istanbuldalar ve kalabalıklar o yüzden kalabalık olur karşı tarafıda düşünemiyorum

ben yunan müziğini çok severim adada yaşayan biri olarak o ezgileri dinleyerek büyüdüm ama şimdi yunan ispanyol çalsam ne anlıcak bu insanlar oda var

ay canım inşallah allah söletmiştirde güzel olur çok korkuyorum inan hepimizinki güzel olsun

amannn her yerde soleme gizşmm operasyon yapmasınlar düğünden sonra evine maazallah

ayyy gercekten miiiiiiiiiiiiiiiii akraba çıkmayalımmm gizzz gerçi evren doğma büyüme edirne hatta ve hatta edirnelilerden daha bi edirneli hele bi konuşması varr bni benden alıooo oohh tosun paşamm bnm yaaaaa ben keşanlıyım der hepp:)) sivaslıyım demezz:))

yunan, ispanyol, fransızz ezgilerini çok beğeniormm gizşmm hatta akşam da topikte sirtaki paylaşmıştımmm cafe aman istanbul'un bi parçasıı bnm bi tarafm yunan bi tarafm bulgaristan göçmeni yani dedelerimm o yüzden yunan müziğini çok seviorm sıcacıkk gelio banaaa:)
muhtemelen takıı yani girişte bu tarz parçalarr tercih ediorm gidipte serdar calmasınlar bana yaa bn bunları sevıorm iştee aşkoştaa aynı şekildee:)
hatta gecen akşamm arabadayızz bi cd yaptm ona bole fransız ispanyol şarkılardann ehh vazgecilmezz historia de un amor'u da koymamak olmazz 2 versiyonu da koydumm:) bu şarkı bana neyi hatırlattı blio msn dedim cundayı dedimmm blio musunn aynı şeyi düşünüodm dedii
bu yaz cundada tatil yapmştk ve bu şarkıyla hiçbir anımız da yoktu adadaa
seviormm bu çocuğu ama ben yaaaa

Son düzenleme:

canım bizde bu yaz ayvalık ve cundada tatil yapmıştık temmuz ayı bizde yolda historayı dinlemiştik ben bayılırım o şarkıya açmıştım oynaya oynaya adayı gezmiştik hele birtane kırmızı vosvos vardı öyle güzedi ki arnavut kaldırımlı bir yolda duruyordu bayılmıştık çok fotom var cundada balığıda güzeldiii ohh özledim yazı

kızcelerııım ben geldıııııııııııııımmmmmmmmmm öyle guzel bı ruyaaa grduuumkıı ıyı ruya anlatılmaz dıye anlatamıyorum suandaaa ahh hepımızze nasıp olsun ruyaaamm kınalar nısanlar konusulmuussss bende şaşalı sevmoorum ama malum benım baba tarafı kurbişin anne tarafı arnavut ve arnavut dugunlerı hep dıllere destan olur kınamda en az 4 elbıse degıstırıceem en son cıntıyanla temanne yapıcam kayınnnıme, dugunu havuz bası yada kır dugunu yapıcaam kayınannım bakmıs gecende soledı havuz bası dugun olup davetlıler gıttıkten sonra sırf genclere partı verılıyomus o sekıldede dusunebılırımm. ama nısan olayını abartmıcaaam evde ısteme olduktan sonra aılelerın ve cok yakın arkadasların oldugu bı toplulukla nısan yemegı yapıcam şık bı yerde nasıp olursaaa gıyıceem elbısenın rengı hazır ama model tam oturmadı kafamdaa zümrüt yeşili olcak nişan elbiseem aslında gönlümden siyaah geçiiyo ama nişanda sıyah gıyılmez dıyolar bu konuyu halledersem sıyahta olabılır

Son düzenleme:
günaydın kızlaar çeviri maratonuma başlamadan size bir bakayım dedim...

nişan ben de yapmadım biliyosunuz vaz gectim, o kadar gereksiz geliyoki nişana dökülen para bana ayrıca bi nişan yapsam yaptığım konseptten kimse birşey anlamıcaktı, davul zurnada bana göre değil

yapmadım kurtuldum valla şimdi tek odak noktam düğünüm, bütçemi de dikkatimi de sadece düğünüme yönlendirdim

nikahdan vazgectim, nikahım kısmetse düğünümde kıyılcak, ikisi bir yerde olacak evet kalabalık olacak belki ama sanırım düğünlerin de anlamı bu bir yerde... şimdi bana aman sen nikahıma sen dugunume gel diye ayrımcılık yapmak sacma gelmeye basladı

düğünden vazgecip sadece yakınlarla egleneyim dersem baska ama o da dugun olmuyor zaten kutlama gibi bir şey oluyor:44:

farklı fikirlerim var yavaştan şekilleniyor, tarzımdan ödün vermeden herkesi eğlendircem inşallah düğünümde tek sıkıntım şu takı merasimi, sevmiyorum ortada öle hadi bana takı takın diye beklemeyi

ona da bir çözüm bulursam süper olur...

seviyorum sizi hem de çoooook nedimelerim olcaksınız benimm yirim sizi

ara ara gelirim yineee yakalayın öpücüklerii

İnanmıormmm yaaa gizmmmmmm belki de karşılaştıkk yaaaaaaaa ayyyy ne kadarr mutlandım ki şuannnnn
bizz temmuz 17-23 arası cundadaydık:))
Güzelyalı butik otel de konaklamıştık.. aynenn gizmmm bnmde çok fotomm var orda tosunummm çekti beni hep sağ olsun.. dönüşte de geze geze geldk kazdağlarına tırmandık orada 1-2 köye gittikk zeytinyağları doğal sabunlar zeytinler almıştıkk
yazz gelsinn artıkkkkk

gunaydnnn prensesmmm hoşgeldnn hayırlara vesilee olsn inşallah ruyann bebikommmmm
herşeyy gönlümüzcee olsun daaa söz nişann düğünn ne olursaa olsunn yeterki kalplerr bir olsun miniiimmm
zümrüt yeşili de sana çok yakışırrr bu aradaa fıstığımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…