İnanmıormmmyaaa gizmmmmmm belki de karşılaştıkk yaaaaaaaa ayyyy ne kadarr mutlandım ki şuannnnn
bizz temmuz 17-23 arası cundadaydık:))
Güzelyalı butik otel de konaklamıştık.. aynenn gizmmm bnmde çok fotomm var orda tosunummm çekti beni hep sağ olsun.. dönüşte de geze geze geldk kazdağlarına tırmandık orada 1-2 köye gittikk zeytinyağları doğal sabunlar zeytinler almıştıkk
yazz gelsinn artıkkkkk
gunaydnnn prensesmmm hoşgeldnn hayırlara vesilee olsn inşallah ruyann bebikommmmm
herşeyy gönlümüzcee olsun daaa söz nişann düğünn ne olursaa olsunn yeterki kalplerr bir olsun miniiimmm
zümrüt yeşili de sana çok yakışırrr bu aradaa fıstığımmmmm
Oooo nedimelerrr seniiiiiiiiiiiiiiiii yeeeeeeerrrrr kadayıfım benimmmmgünaydın kızlaar çeviri maratonuma başlamadan size bir bakayım dedim...
nişan ben de yapmadım biliyosunuz vaz gectim, o kadar gereksiz geliyoki nişana dökülen para bana ayrıca bi nişan yapsam yaptığım konseptten kimse birşey anlamıcaktı, davul zurnada bana göre değil
yapmadım kurtuldum valla şimdi tek odak noktam düğünüm, bütçemi de dikkatimi de sadece düğünüme yönlendirdim
nikahdan vazgectim, nikahım kısmetse düğünümde kıyılcak, ikisi bir yerde olacak evet kalabalık olacak belki ama sanırım düğünlerin de anlamı bu bir yerde... şimdi bana aman sen nikahıma sen dugunume gel diye ayrımcılık yapmak sacma gelmeye basladı
düğünden vazgecip sadece yakınlarla egleneyim dersem baska ama o da dugun olmuyor zaten kutlama gibi bir şey oluyor:44:
farklı fikirlerim var yavaştan şekilleniyor, tarzımdan ödün vermeden herkesi eğlendircem inşallah düğünümdetek sıkıntım şu takı merasimi, sevmiyorum ortada öle hadi bana takı takın diye beklemeyi
ona da bir çözüm bulursam süper olur...
seviyorum sizi hem de çoooooknedimelerim olcaksınız benimm yirim sizi
ara ara gelirim yineee yakalayın öpücüklerii
Ahhh ahhh bu 2013 gelinciklerriiii bi düğünlee sıyrılcakk işinn içinden galbaa nurayımmmyer yer kendimi okudum yazdıklarınızda pelintoşum gizoşuum
İnşallahhh zuzucummmmm
gunaayyydııınn güülyüüzlüüümmkalplerimiiz heeep 1 olsunn inşşş, yeşili ve sıyahı bende cok yakıstırıorum kendımee kuzuumm yaa saclarımın acık olabılıcaa bı model yapmak ıstıyooruum ama kafamda bısıler oturmadı halaaa
merhaba kızlar :)
ben de 2013 gelini olucam Allah kısmet ederse. nişanlanalı 1 sene oldu ama hala utanıyorum insanlarla evlilik sohbeti yapmaya sanki nispet yapıyormuşum gibi geliyo, bir de daha 2013 çok uzak neyin muhabbetini yapıyorsun diye bakıcaklarmış gibi hissediyorum :) o yüzden bu başlığı görünce çok mutlu oldum, sonunda gönlümün istediği gibi gelin mevzuları konuşabileceğim insanlar buldum galiba
hoşgeldin aramıza.
neden 2013 sizin de :)
minnak ya ben de zümrüt yeşili istiyorum biliyo musuuun
çağlacım düğünlerde bazen takı olayı şöyle oluyor: gelin masasının yanında süsülü bi sandık oluyor. zarf ve kalem koyuyorlar onun yanına da.. düğün normal akışında devam ederken, konuklar o zarflara takılarını koyup üstlerine isimlerini yazıyorlar ve sandığa atıyorlar
merhaba kızlar :)
ben de 2013 gelini olucam Allah kısmet ederse. nişanlanalı 1 sene oldu ama hala utanıyorum insanlarla evlilik sohbeti yapmaya sanki nispet yapıyormuşum gibi geliyo, bir de daha 2013 çok uzak neyin muhabbetini yapıyorsun diye bakıcaklarmış gibi hissediyorum :) o yüzden bu başlığı görünce çok mutlu oldum, sonunda gönlümün istediği gibi gelin mevzuları konuşabileceğim insanlar buldum galiba
bu arada nişan elbisesi arayanlar için not : ben nişan elbisemi pendikten almıştım, eğer pendik'e gitme imkanınız varsa mutlaka size de bir bakmanızı tavsiye ederim. nişan elbisesi arayışım pendikte toplamda sadece 1 saat filan sürmüştü ki emin olun ben zor beğenen bi insanım :)
günaydın kızlaar çeviri maratonuma başlamadan size bir bakayım dedim...
nişan ben de yapmadım biliyosunuz vaz gectim, o kadar gereksiz geliyoki nişana dökülen para bana ayrıca bi nişan yapsam yaptığım konseptten kimse birşey anlamıcaktı, davul zurnada bana göre değil
yapmadım kurtuldum valla şimdi tek odak noktam düğünüm, bütçemi de dikkatimi de sadece düğünüme yönlendirdim
nikahdan vazgectim, nikahım kısmetse düğünümde kıyılcak, ikisi bir yerde olacak evet kalabalık olacak belki ama sanırım düğünlerin de anlamı bu bir yerde... şimdi bana aman sen nikahıma sen dugunume gel diye ayrımcılık yapmak sacma gelmeye basladı
düğünden vazgecip sadece yakınlarla egleneyim dersem baska ama o da dugun olmuyor zaten kutlama gibi bir şey oluyor:44:
farklı fikirlerim var yavaştan şekilleniyor, tarzımdan ödün vermeden herkesi eğlendircem inşallah düğünümdetek sıkıntım şu takı merasimi, sevmiyorum ortada öle hadi bana takı takın diye beklemeyi
ona da bir çözüm bulursam süper olur...
seviyorum sizi hem de çoooooknedimelerim olcaksınız benimm yirim sizi
ara ara gelirim yineee yakalayın öpücüklerii
Oooo nedimelerrr seniiiiiiiiiiiiiiiii yeeeeeeerrrrr kadayıfım benimmmm
Ahhh ahhh bu 2013 gelinciklerriiii bi düğünlee sıyrılcakk işinn içinden galbaa nurayımmm
İnşallahhh zuzucummmmmşööölleeee biiii su dalgası hafif yandan toplanmış bi modell yahutt enseden toplanmış bi modell yaa işte güzele ne yakışmazkiiii tak takıştır yap yakıştırr be miiinniiiimm
ama bızede yakısır be kuzuuummbenm kuzende ole yaptıı bende ole yappcaam valla hıc dugunu kesıp saatlerce ayakta duramamm, yada bı arkadasım masa masa dolasıp hem öpüp gelenlerı hemde takısını taktırmıstı hahah ole yapım hem ayana gıdınce takmamazlıkta yapamazlar hahahahaha
hoşgeldın tatlııımm aramızaaa ben kendı nısanlıgımı kendım yapıcam ıns o yuzden model arayısındayım sacım acık olucaak ona gore bı model gorursen fıkırlere acıgım balım
yerııımm senıı pastavilllaaammbende takı olayınıı ıstemıyorum kuzenımde nurayımın dedıgı gıbı yaptıı bende ole dusunuyoruumm, bıde hatıra defterıı yaptırıcaaam dugunun gırısınde durucaak herkes ıcınden gelen bıkac bısı yazsın dıye sızde bol bol yazarsınız
hahahah tak takıstır yap yakıstırrrya yerım senı pelimkooo elbısenın modelı nası olsaa ustte saclar olcak yırtmacamı dadansam Angelina Jolienin oskarda yaptıgı gıbı yırtmacımı gostermek ıcın sekılden sekıle gırerım
nazım bende zümrüt yeşili düşünüyorum bana yakışıyor esmerim die ama şu sıralar pudra renginede taktım zümrüt yeşili için bir model vardı paylaşırım burda:))))))
aslında nazlım dediğin doğru nişan için , bizim ev minik isteme söz aynı anda olcak nişan olayı ise şu sıralar tanıdıklar nişan yemeği yapıyorlar ramazanda olursa iftar yemeği olarak yaptırmyı düşünüyorum aile büyükleri ve çok yakın aile dostları sürekli gidip geldiğimiz insanları davet etcez bide arkadaşlarımı ki ama yemekli çok masraf çıkarırsa ramazandan sonra sevdicek askere giderse izin alır gelir eğer ki gitmezse eylülde nişan yaparım eğer ki nişan ucuza gelirse yani sırf akrabalarla kokteyle tarzı klüpte hem havuz başı hem denize sıfır bide ben fahri üyesiyim oranın çok ucuza patlar kardeşimin sünneti bile iskele üstünde tarihi restoranda kokteyl tarzı olmuştu oda çok orjinaldi :)))))) aslında iskele cafeyide düşünebilirim
fotolarını ekleyyim iskele cafede bir yaz çalışıp harçlığmı çıkarmıştım üniversite bitince, bide kardeşcağızımın sünnet burdaydı adada çoğu kişi burda evlenir şimdi fotolarda ön cephe buldum bide merkezi gören arka cepesi var bide içerde kapalı alanı var plaklar eski koltuklar vb herşey tarihi biryer
burası şimdi ibb işletiyor
benim burda çok fotom var ama bulamadım bunlar nette bulduklarım
Eki Görüntüle 365162 Eki Görüntüle 365163 Eki Görüntüle 365164 Eki Görüntüle 365165 Eki Görüntüle 365166
masa masa dolaşmakta iyi fikirmiş
nişan için mor rengi de çok seviyorum ben heleki mor üzerine siyah tülün duruşu çok hoşuma gidiyo. model için değil sadece söylemek istediğim rengi görün diye bi foto ekliyorum kızlar.
Eki Görüntüle 365176
mekan cok guzel kuzuuummmmnuraycım hangi siteden buldun bu elbiseyi çok hoş gerçekten çok hoş canım
nazım nereden alcanız kumaş bende kendi kumaşımı kendim seçip tasarımını kendim yapmak istiyorum göğüs dekoltesi olmucak ve sade olcak elbise ama heryerde abartı taşlı elbiseler ve göğüs dekoltesi olan modeller görüyoruym diktirsem kendime özgü diede düşünüyorum
canım rakkas harika bir fikir deniz manzaralı orasıda çok güzel her ikinizde uzak değil köprünün ayağında, canım ada sevilmezmi dinlenilecek yer biz sevdicekle bu yaz tadını çıkarcaz nasipse
kızlar bu paylaşcağım yerde fotodakilerdende çok çok büyük hatta burdaki havuzun arka tarafında kapalı havuz diğer tarafında ise kocaman alan ve restaran var ki gece sezlonglar toplanıp harika restaurant havası oluyor aynı gecede 2 .düğün bile olmuş aşırı geniş arazi ben 2 yaşımdan beri burda yüzüyorum kendimi bildim bileli
Eki Görüntüle 365177 Eki Görüntüle 365178 Eki Görüntüle 365179 Eki Görüntüle 365180 Eki Görüntüle 365181 Eki Görüntüle 365182
saçlarım ıstedıgım yere gelır nişandaa o yuzden toplamak falan ıstemıyoorum zaten dugunde topuz yapıcam nısandada aynı sey olmasın ıstemeye geldıklerınde duz yapıcam nısandada dalgalı ve acık olsun ıstıyorum o yuzden elbısenın ust tarafında pek hareket olmasın dıyorum dekoltelı bısıler olabılırr . aslında ben sıyah hastasıyıım ama annem nısanda sıyaah olmaaz dıyoo o yuzden ıkıncı tercıh olark zumrut yesılını tercıh ettım yazın sevgılıcım alıcak kumasımıı nısan bohcasına koyucaktı ama kısa surede dıkemem o yuzden daha erken alıcak ıns aksılık cıkmadan guzel bı sekılde ıstedıgım modelıde yaparak hallederım, bız sevgılıcıkle ada hayranıyız bılıyosun kuzumm cok sevıyorum orayı ben o yuzden baska hıc adaya gıtmeyız hep buyukadaya gelırız guzel bı organızsyon sırketıyle anlasırsın ruya gıbı olur herseeyy, ben buyuk ıhtımalle bogazın orda bı yerde yapıcam rakkasıda dusunuyorum ama caddebostandakını deıl koprunun ordakını bakalım
kuzum görünce yazayım dedim hemen
rakkas da evlendi kuzenim 2 yıl önce... sadece ve sadece en yakın arkadaşlar ve 1. derece akrabaların olduğu nikah sonrası bir düğün oldu
40.000 tl ye patladı onlara sadece düğün... ayrıca yemekleri rezaletti hersey sogumustu boğk
eğlencesi güzeldi sadece, daha önce develide nişan yapmıştı 10.000 ve kesinlikle rakkasdaki o sacma dugune 10 basardı
haberin olsun
kaç kişiye 40 bin çağlacım
ay daha evlilik sonrası balayı masrafı var bunun
evlenmek zormuş ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?