'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

gunaayyydııınn güülyüüzlüüümm kalplerimiiz heeep 1 olsunn inşşş, yeşili ve sıyahı bende cok yakıstırıorum kendımee kuzuumm yaa saclarımın acık olabılıcaa bı model yapmak ıstıyooruum ama kafamda bısıler oturmadı halaaa

minnak ya ben de zümrüt yeşili istiyorum biliyo musuuun
çağlacım düğünlerde bazen takı olayı şöyle oluyor: gelin masasının yanında süsülü bi sandık oluyor. zarf ve kalem koyuyorlar onun yanına da.. düğün normal akışında devam ederken, konuklar o zarflara takılarını koyup üstlerine isimlerini yazıyorlar ve sandığa atıyorlar

merhaba kızlar :)

ben de 2013 gelini olucam Allah kısmet ederse. nişanlanalı 1 sene oldu ama hala utanıyorum insanlarla evlilik sohbeti yapmaya sanki nispet yapıyormuşum gibi geliyo, bir de daha 2013 çok uzak neyin muhabbetini yapıyorsun diye bakıcaklarmış gibi hissediyorum :) o yüzden bu başlığı görünce çok mutlu oldum, sonunda gönlümün istediği gibi gelin mevzuları konuşabileceğim insanlar buldum galiba

bu arada nişan elbisesi arayanlar için not : ben nişan elbisemi pendikten almıştım, eğer pendik'e gitme imkanınız varsa mutlaka size de bir bakmanızı tavsiye ederim. nişan elbisesi arayışım pendikte toplamda sadece 1 saat filan sürmüştü ki emin olun ben zor beğenen bi insanım :)

Son düzenleme:
Oooo nedimelerrr seniiiiiiiiiiiiiiiii yeeeeeeerrrrr kadayıfım benimmmm
yer yer kendimi okudum yazdıklarınızda pelintoşum gizoşuum
Ahhh ahhh bu 2013 gelinciklerriiii bi düğünlee sıyrılcakk işinn içinden galbaa nurayımmm
İnşallahhh zuzucummmmm şööölleeee biiii su dalgası hafif yandan toplanmış bi modell yahutt enseden toplanmış bi modell yaa işte güzele ne yakışmazkiiii tak takıştır yap yakıştırr be miiinniiiimm

hoşgeldin aramıza.
neden 2013 sizin de :)

ama bızede yakısır be kuzuuumm benm kuzende ole yaptıı bende ole yappcaam valla hıc dugunu kesıp saatlerce ayakta duramamm, yada bı arkadasım masa masa dolasıp hem öpüp gelenlerı hemde takısını taktırmıstı hahah ole yapım hem ayana gıdınce takmamazlıkta yapamazlar hahahahaha

hoşgeldın tatlııımm aramızaaa ben kendı nısanlıgımı kendım yapıcam ıns o yuzden model arayısındayım sacım acık olucaak ona gore bı model gorursen fıkırlere acıgım balım

yerııımm senıı pastavilllaaamm bende takı olayınıı ıstemıyorum kuzenımde nurayımın dedıgı gıbı yaptıı bende ole dusunuyoruumm, bıde hatıra defterıı yaptırıcaaam dugunun gırısınde durucaak herkes ıcınden gelen bıkac bısı yazsın dıye sızde bol bol yazarsınız

hahahah tak takıstır yap yakıstırrr ya yerım senı pelimkooo elbısenın modelı nası olsaa ustte saclar olcak yırtmacamı dadansam Angelina Jolienin oskarda yaptıgı gıbı yırtmacımı gostermek ıcın sekılden sekıle gırerım

nazım bende zümrüt yeşili düşünüyorum bana yakışıyor esmerim die ama şu sıralar pudra renginede taktım zümrüt yeşili için bir model vardı paylaşırım burda:))))))

aslında nazlım dediğin doğru nişan için , bizim ev minik isteme söz aynı anda olcak nişan olayı ise şu sıralar tanıdıklar nişan yemeği yapıyorlar ramazanda olursa iftar yemeği olarak yaptırmyı düşünüyorum aile büyükleri ve çok yakın aile dostları sürekli gidip geldiğimiz insanları davet etcez bide arkadaşlarımı ki ama yemekli çok masraf çıkarırsa ramazandan sonra sevdicek askere giderse izin alır gelir eğer ki gitmezse eylülde nişan yaparım eğer ki nişan ucuza gelirse yani sırf akrabalarla kokteyle tarzı klüpte hem havuz başı hem denize sıfır bide ben fahri üyesiyim oranın çok ucuza patlar kardeşimin sünneti bile iskele üstünde tarihi restoranda kokteyl tarzı olmuştu oda çok orjinaldi :)))))) aslında iskele cafeyide düşünebilirim

fotolarını ekleyyim iskele cafede bir yaz çalışıp harçlığmı çıkarmıştım üniversite bitince, bide kardeşcağızımın sünnet burdaydı adada çoğu kişi burda evlenir şimdi fotolarda ön cephe buldum bide merkezi gören arka cepesi var bide içerde kapalı alanı var plaklar eski koltuklar vb herşey tarihi biryer
burası şimdi ibb işletiyor
benim burda çok fotom var ama bulamadım bunlar nette bulduklarım

benim kuzende tek tek davetlileri gezdi masa masa öyle takı takıldı en son arkadaşım askeriyede düğün yaptı yemekli onunkide öyleydi valla masa masa dolaştılar

masa masa dolaşmakta iyi fikirmiş
nişan için mor rengi de çok seviyorum ben heleki mor üzerine siyah tülün duruşu çok hoşuma gidiyo. model için değil sadece söylemek istediğim rengi görün diye bi foto ekliyorum kızlar.

saçlarım ıstedıgım yere gelır nişandaa o yuzden toplamak falan ıstemıyoorum zaten dugunde topuz yapıcam nısandada aynı sey olmasın ıstemeye geldıklerınde duz yapıcam nısandada dalgalı ve acık olsun ıstıyorum o yuzden elbısenın ust tarafında pek hareket olmasın dıyorum dekoltelı bısıler olabılırr . aslında ben sıyah hastasıyıım ama annem nısanda sıyaah olmaaz dıyoo o yuzden ıkıncı tercıh olark zumrut yesılını tercıh ettım yazın sevgılıcım alıcak kumasımıı nısan bohcasına koyucaktı ama kısa surede dıkemem o yuzden daha erken alıcak ıns aksılık cıkmadan guzel bı sekılde ıstedıgım modelıde yaparak hallederım, bız sevgılıcıkle ada hayranıyız bılıyosun kuzumm cok sevıyorum orayı ben o yuzden baska hıc adaya gıtmeyız hep buyukadaya gelırız guzel bı organızsyon sırketıyle anlasırsın ruya gıbı olur herseeyy, ben buyuk ıhtımalle bogazın orda bı yerde yapıcam rakkasıda dusunuyorum ama caddebostandakını deıl koprunun ordakını bakalım

bense zumrutun ustune sıyah bısıler dusunuyorum kusum malum benım nısan kasımda olcak totoş donmasın yırtmactan sıyah dantellerde cıkarabılırım dıyorum ah bı hayalımdekı gıbı model bulabılseem keskeee yaa

nuraycım hangi siteden buldun bu elbiseyi çok hoş gerçekten çok hoş canım

nazım nereden alcanız kumaş bende kendi kumaşımı kendim seçip tasarımını kendim yapmak istiyorum göğüs dekoltesi olmucak ve sade olcak elbise ama heryerde abartı taşlı elbiseler ve göğüs dekoltesi olan modeller görüyoruym diktirsem kendime özgü diede düşünüyorum

canım rakkas harika bir fikir deniz manzaralı orasıda çok güzel her ikinizde uzak değil köprünün ayağında, canım ada sevilmezmi dinlenilecek yer biz sevdicekle bu yaz tadını çıkarcaz nasipse

kızlar bu paylaşcağım yerde fotodakilerdende çok çok büyük hatta burdaki havuzun arka tarafında kapalı havuz diğer tarafında ise kocaman alan ve restaran var ki gece sezlonglar toplanıp harika restaurant havası oluyor aynı gecede 2 .düğün bile olmuş aşırı geniş arazi ben 2 yaşımdan beri burda yüzüyorum kendimi bildim bileli

gizemcim gelinlik 21 sitesinden aldım fotoğrafı..
ah ne güzel yerler öyle fotograflarını ekliyorsun bayıdlııımmm..

mekan cok guzel kuzuuummmm

Kumaşı buyuk ıhtımalle bursa pazarından alıcaaz bıraz pahalı orası ama cok degısık kumaslar var gunluk bısı ıcın alınmaz ordan kumas ama bole ozel zamanlar ıcın alıncak en ıyı yerlerden bırı, bende taş tuş sevmıyooruuumm zaten takılarla yeterınce abartı hale gelıyoo bıde heryerden pırtlayan taslar olunca cok basit duruyoo

kuzum görünce yazayım dedim hemen

rakkas da evlendi kuzenim 2 yıl önce... sadece ve sadece en yakın arkadaşlar ve 1. derece akrabaların olduğu nikah sonrası bir düğün oldu

40.000 tl ye patladı onlara sadece düğün... ayrıca yemekleri rezaletti hersey sogumustu boğk

eğlencesi güzeldi sadece, daha önce develide nişan yapmıştı 10.000 ve kesinlikle rakkasdaki o sacma dugune 10 basardı

haberin olsun

kaç kişiye 40 bin çağlacım
ay daha evlilik sonrası balayı masrafı var bunun
evlenmek zormuş ya

cıddımısııınn kuzuum bız 2009a caddebostandakı rakkasta gırmıstık cok guzeldı hersey ordan aklımda kaldı nakkastepedekıde oledır dıye dusunduummm hemen lısteden cıkarıorum ozaman orayı kurbısın kuzenıde develıde nişan yaptıı guzeldı oradaa ay ben ne edem nerelere gıdeem kızkulesıne gıdılır dımııı kasımdaa herkesı oraya tıkım hem kımse gerı gıdemez ben ıstemedıım surece hahahaha

kaç kişiye 40 bin çağlacım
ay daha evlilik sonrası balayı masrafı var bunun
evlenmek zormuş ya

sayısını bilmiyorum canım... ama sadece en yakın arkadaslar ve akrabalar vardı

öle herkesi de cagırmadılar yani o halde bile baya kalabalık olmustuk onların anne tarafından sulale de cok kalabalık kendsi benm dayımın kızı oluyo

bir de sonradan duyup cagırılmadıkları icin gönül koyanlar bile oldu... düşün.. herkesi cagırsa bi 100 milyar bayılcaktı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…