bu parayı icat edenin yatacak yeri yok yemnlehalimize bakın yaa en güzel yaşlarımızı birikim yapalım yok şunu alalım bunu alalım diye geçiriyoruzz
insanın uzerinde bir yük gibi tasıması daha zor minnakım gercekten..
bende onla beraber hayatımdan en az 5-6 kişiyi cıkarmak zorundayım ama o zamanda etrafımda yakınımda olan kız arkadasım kalmayacak
yani arkadaslar elbette var ama yeri geldiginde omzunda agladıgın işini dısını bilen birileri cok fazla olmuyor bende 2 tane var biri de o
gittigi yere kadar gidecek artık ben hep sabrediyorum, pskolojisine veriyorum yaptıklarını ama birgun patlayacak olursam benimde agzımdan yılların birikimiyle geri alamayacagım sözler cıkacak ve ipler tamamen kopacak biliyorum :18:
Allah bian önce gidip gelmek nasip etsin snada sabır versin canımmmaltın hesabı super fıkır valla bırıktırebılıosanız cok kazanclı oldugunu dusunuorum. bankacı arkadaslar daha ıı bılır. bayramdan sonra ılk ıs gunum adapte olmakta zorluk cekıorum valla...
bu arada sevdiceğimin yeri belli oldu. ankara mamakçok sevındım valla yakın yer. gerçi acemılıgı burda bakalım usta bırlıgı nereye duser ama netten baktıgım kadarıyla herkes cok memnunmus. o yuzden sevındım baya..
altın hesabı super fıkır valla bırıktırebılıosanız cok kazanclı oldugunu dusunuorum. bankacı arkadaslar daha ıı bılır. bayramdan sonra ılk ıs gunum adapte olmakta zorluk cekıorum valla...
bu arada sevdiceğimin yeri belli oldu. ankara mamakçok sevındım valla yakın yer. gerçi acemılıgı burda bakalım usta bırlıgı nereye duser ama netten baktıgım kadarıyla herkes cok memnunmus. o yuzden sevındım baya..
kızlar teşekkür ederim iyi dilekleriniz için..
şu anda dokunsalar ağlayabilirim.
sevgilim aramış ben yemekteyken. 3 dk farkla kaçırdım, açamadım
yarınki mülakat beni benden aldı zaten :18: niye bu kadar stres yaptım bilmiyorum
heyecandan, korkudan ölcem
Gerilme tatlım bu kadar iyi düşün iyi olucak de kendini çok bağlama ama tamam mı ?
Bugün değil miydi mülakatın tatlım ?
yarın sabah canım. 10 da..
askerciğim aradı da tekrar, biraz güldü yüzüm onun sesini duyunca
Kıyamam sana ya hiç stres yapma tatlım hayırlısı neyse o olsun de
sagol kuzum
hayırlısı olsun tabiki.. hiç bunu düşünmemeye çalışayım en iyisi, bayılcak gibi oluyorum yoksa.
hatta şimdi gidiyim bi güzel televizyon izliyim.
napıyım kısmet. ben elimden geleni yapıcam..
yarınki mülakat beni benden aldı zaten :18: niye bu kadar stres yaptım bilmiyorum
kızlar herkese günaydınnnnnnn
uyku tutmadı yahu sabah sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?