'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bu parayı icat edenin yatacak yeri yok yemnle halimize bakın yaa en güzel yaşlarımızı birikim yapalım yok şunu alalım bunu alalım diye geçiriyoruzz

Aslında yanlış yapıyoruz galba tatlım bizdede hata var biriktirmeden sölesek belki böle patlamalar yaşanmıcak. kıskandıgı kişide senelerdir en samimi arkadaşım birbirlerini tanırlar o kadar gereksiz bişeydiki yaptığı. Annesi arıyo şimdi noldu niye böle oldu diye. sınav stresim var zaten bide bunun stresi oldu annesini çok severim . bu arada tatili iptal ettik kursta devamsızlıgım sınırda, raporu diş için diye alıcaktım başka tanıdıgım yok diye o kabul olmuyomuş bu aralar bende bahtsız bedevilik var sanırım:97: Neyse şuanda tek istediğim bi an evvel sevgilimle huzurlu bi şekilde görüşmek sürekli stresliyim. Bide zavallımı sanki gidicekmiş gibi sürekli koşturdum bitik düştü oda ama izinde gibi hissediyorum napiim herşeyi yapalım diye telef olduu

Allah bian önce gidip gelmek nasip etsin snada sabır versin canımmm

Son düzenleme:

hayırlı olsun cnm Allah bian evvel gidip gelmeyi nasip etsin askerine :)

kızlar teşekkür ederim iyi dilekleriniz için..
şu anda dokunsalar ağlayabilirim.
sevgilim aramış ben yemekteyken. 3 dk farkla kaçırdım, açamadım
yarınki mülakat beni benden aldı zaten :18: niye bu kadar stres yaptım bilmiyorum
heyecandan, korkudan ölcem

Gerilme tatlım bu kadar iyi düşün iyi olucak de kendini çok bağlama ama tamam mı ?
Bugün değil miydi mülakatın tatlım ?

Kıyamam sana ya hiç stres yapma tatlım hayırlısı neyse o olsun de

sagol kuzum
hayırlısı olsun tabiki.. hiç bunu düşünmemeye çalışayım en iyisi, bayılacak gibi oluyorum yoksa.
hatta şimdi gidiyim bi güzel televizyon izliyim.
napıyım kısmet. ben elimden geleni yapıcam..

Son düzenleme:

kıyamam :78: Allah hakkında hayırlısını nasip etsn inşallah herşey gönlünce olur..

canım benim tabii ki kaygılanmak çok doğal.
ama bunu maximum düzeyde yaşaman sağlığını bozabilir animallah.
yapmaktan zevk aldığın şeylere yönel 1 saat falan. sonrasında da kısa bir tekrar yaparsın.
inşallah en güzel şekilde geçer mülakatın:)

çok kafana takma canım. elınden gelenı yap gerısı bıraz da kader kısmet meselesı.tumıı dıleklerınız için çok tşk ederım kızlar.. daha şafak saymaya başlamadık bile ama eskısı kadar streslı deılım.
çeyız olayında ben baya bısey bırıktırdım. hemen hemen hersey hazır dıebılırım. yaklasık 8 bın harcadım. ama ııkı almısım dıorum cunku ben bırıktıremıorum cok fazla harcıyorum. o yuzden kk ıle alınca ödemek zorunda kalıyorum. bende aof okuyorum 3 gectım ama bu sene kayıt yenıletmıcem sanırım. hem kpss hem aof yapamam sanırım. bu sene kpss ye younlasmayı dusunuorum.

ayyyy bu yarın iş var olayına alışamadım,dün gece 6 saat uyudum,eve gelince kendimle mücadele ettim ama uyumadım yine de gece rahat uyuyayım diye.

sonuç belli,yok benim uykum,1 saattir yatakta dönüyorum.

ilk zamanlar sersemletiyor insanı ama alısyosun.. en guzeliii

işim olsada benimde hayatım duzene girse

zaten biraz daha aylak aylak gezersem 2013 tede zor benim evlenmem offf :2:

Günaydın kızlar
Bugün içimde bi huzur var ki anlatamam çok güzel seyler olucak hissediyorum.

Cokkie şekerim benimkide hayatta istemez çalışmamı zar zor ikna ettim onuda. Bebiş falan bakabiliyosan bak tatlım çok iyi oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…