'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

teyzoşun haklı gibi canım.
hazır para geliyordu nasılsa. kardeşlerinin okul ihtiyaçlarına yardımı neyse de babasının durumu iyiyken onlara da verince alışmışlar bol keseden harcamaya dediğin gibi..
ama hele bi o zamanlar yaklaşsın onlarda mecburlar taşın altına ellerini koymaya.
sen nişanlınla hep iyi ol ki aranıza hiç bir engel girmesin.

ah canlarımm sağolun valla içimi rahatlattınız...

bazen bunları düşününce boğulcak gibi oluyorum benimki de çok zora gelince amaan boşver o zamanki sen ve ben düşünsün diyor..

evlilik kararı almamızın üzerinden geçti bir yıldan fazla zaman ne zaman geçti bilmiyorum zaman ilerliyor yani sanki çok bi zaman varmış gibi bazen atma ediyor, umursamazlık yapmaz biliyorum ama işin içinden çıkamayınca napsın işte...

bu kadar zor olcağını tahmin etmezdim ailelerin durumları var yardımlarıyla hayli hayli olur diye kalkıştık bu işe şimdiyse ortada kalmışız gibi hissediyorum :26:

evlerine gidiyorum görseniz aman ne iiyi insanlar gelinlerine hayranlar dersiniz, dört dönüyolar etrafımda ama sanırım hepsi göstermelik gerçekten beni istemiş sevmiş olsalar zor durumda bırakmazlardı..

ah gizoşumm inşallah öyle olur hislerine güveniyorum.. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah uzun ve zorlu bir yoldayız...

ev olmak aile kurmak hiç kolay işler değilmiş...

kızlar sineray cemre hiç gözükmüyo diye onun profiline bi baktım geçmişte neler yazmış falan..
aman allahııım neler olmuş neler ben giremiyodum o ara.. ya yok böyle bi sevinç nasıl sevindiğimi anlatamam !! iyice bi okuyım da konuyu anlıyım tekrar duygularımı paylaşıcam

pastam gercekten düşününce öyle zor geliyooki banada buguun nedense tüm fikirlerim kararlarım yer değiştiriyoo senin söylediklerinde ışık tuttu biraz açıkcası, ben hep en fazlasını düşünüyoorum ve benim gibi düşünülmezse çok büyük hayal kırıklıkları yaşiicam bu gidişle diye bi düşünceye kapıldım nedense :26: ev sıkıntımız Allahtan olmıcak dıyorum ama bıze verdıklerı evı ıstemessek satarız baska ev alırız dedı gecende sevgılıım ama hööd deyınce satılmıyokıı ev, ben tasınmak etmek ıstemedıgımı soyledıım ıns hersey yolunda gıder bıde ev sıkıntısını cekmeyıızz zaten yeterııınce stres yasanıyoo dusunmekle bile.. kayınannime bigün buzdolabından bahsederken bi düğme için 300 mılyon fark koyuyolar dedıgımde olsun kızım en ıyısı olsuun hangısını ıstersenız o alıncak dedi gonlumu hoş etmeye calısır hep bılıyorum düğündede hep ıstedıgımız olsun dıye cabalarlar ama onlarıda sıkıntıya sokmak ıstememmkii bıgun için evet cok ozel bı gun ama ıstedıgın luks şatafat mıllet için.. Zaten nasıl olursa olsun ogun cok mutlu olucaz aşkımıza kavuscaz hasretlık bıtıceek.. off bı garıp oldum ben bu aksamm gercekten Allah hepımızın yardımcısı olsuuunnn

minik sultanım amin..

ben neden bu topiğe taşındığımızı bilmiyorum.
selinin açtığında kalsaydık.. şimdi ordaki geçmişi okuyorum da gözlerim doluyo ya. ben çok duygusal biriyim işte. sizleri çok sevdim çok bağlandım. neler yaşamışız birlikte ya...
bu arada cemreye noldu. en son ben onu vodafone da çağrı merkezi görevlisi olarak çalışıyo biliyordum. 2 haftalığına yurt dışına gidecekti..
sonra sonra?

kuzumm sonra baska ıse gırmıstı yurtdısına gıttı orda kaldı sevgılısı gıttı yanına evlenme teklıf ettı kabul ettı sonra ısteme oldu evlerını tamamladılar bunlrın hepsı 2 hafta ıcınde falan oldu.. Selinin topiki bırakılmasının nedenı aslında konu hakkında konusma dıye tembıhledı benı ama ozet gecım sana kuzum selın bazı ozel nedenlerden dolayı ılk aldıgı uyelıgı yanı topıgı actıgı uyelıgı ıptal ettı daha sonra ıptal ettıgı uyelıgı gerı alamadıgı ıcın farklı bı ısımle yenıden actı bızde zaten onu 2. uyelıgınde tanıdık.. sonra gene ıptal etmek zorunda kaldı. baska bı ısımle gene actı ama kımseyı kandırma amaclı falan acmadı onu kımseyı keklemek gıbı bı gayesı yoktu kı en son yapıca seylerden bırı bıle degıl bu durum.. tek tek herkese haber veremedı cunku 100 msjın dolması gerekıyodu konusmalardada kendını baskası gıbı tanıtmadı zaten gene neyse o olarak tanıttı ee topıkte ben selınım dersede yenı bı uyelık acmasının anlamı yoktu ben cagla ve selın msndende konustugumuz ıcın ordan solemıstı bıze ee bızde onun kendı ozelı oldugu ıcın solemedık.. sonra yanlıs anlasılmalar oldu onun herkesı kekledıgını falan dusunduler nille zaten telefonla falanda konustular yanlıs anlasılma cozuldu ama bıanda buraya gecılınce burdan devam edıldı işte yoksa ortada haksızlık var ama selın normalınde ınanılmaz hassas bırı bu durum duzelene kadar her konusmamızda aglamaklıydı agladıda hatta bı ara ole sıkıntı yaptıkı yemek bıle yemedı ben cok kızdım ona cok kırılgan ve ıcınde hıc kotuluk beslemeyen bırıı. sımdı ıyı ama bıdaha hıc gırmıcem kkya sende acma konuyu bırak bole kalsın dıye benıde ıyıce tembıhledıı

seline çok selamlarımı söyle canım.. bana mesaj atmıştı o üyeliğini neden iptal ettiğini yeni nickini falan söylemişti..sonra ben giremedim bir süre döndüğümde de o yoktu..
cemreye helal olsun ya. öyle sevindim ki. maşallah şansı bir anda döndü. çünkü çok karamsardı 2014 bile zor bizim için diyordu. ev kredisi falan vardı ödemeleri gereken. ay çok sevindim onun adına ya

valla hayırlısı onun ıcın.. Aleykum slm bebegım solerım tabııkıı

yok canım ben 17 nisanda 2 yıllık evli oluyorum heyecanınız falan çok hosuma gitti heveesleniyorum :)))

ahh nisaaan geliniiiisin demek ne güzeeelll kapalı salondamı yaptınız canım düğünü nasıldı havalarr o dönemde bende nisan gelini olmak ıstıyorum amaa havalardan korkuyorum hos sans ısı bu ısler sevgılımın yemın torenı hazırandaydı fırtınalar koptu gok delındı sandıkk bellı olmuyo peek Allah sızıde bı yastıkta kocatsın ınss

pelinim siz isteme söz nişan olaylarını ne zaman düşünüyosunuz..
istemeden sonra ev alacaklarsa alsınlar ki sen de ona göre eşya seç. böyle konuş bence enişteyle :)

Kuzucumm hiçbi şey belli değil bnm ne yazıkki, çünkü ailem beni abime kitledi.. o evlenmeden asla olmaz diyorlar! :)
Ehh onun da okulu uzadı birkaç ay, yurtdışında okuyordu, şimdi son sınavını verdi fakat temmuzda mezuniyet sınavı diye bir zımbırtı varmış onu bekliyoruz:) onu kazanınca türkiye ile denklik sağlanacak ve ardından 5 ay 5 günlğk askeriye maratonu başlayacak... düşün sınava temmuzda girse mecburen askerlik işlemleri aralık ayına kalıcak ee nisan-mayıs gibi gelicek... yaa var yaa o 2013 eylül ekim gibi evlenir bende öyle onun düğününde oynıcam:) evet bunu sonunda kendime itiraf ettim şuan bugüne dek hiç bole takvimli plan yapmamıştım kafamdan kuruyordum hep:)

abimin düğününde evrenle sözlü olmayı istiyordum, sevdiğimle dans edip karşılıklı oynamak.. fakat muhtemelen olmayacak. çünkü abim evrenle olmama sonuna kadar karşı! benimle 9 aydır konuşmuyor, sadece gerektiği için o da BAZEN... nedenini sorarsan bilmiyorum aslında.. evrenle sevgili olduğumuzda ilk ona söyledim çünkü tanışıyorlardı da.. ama işler düşündüğüm gibi olmadı abim daha yumusaktı o zamanlar sana güveniyorum ne yaparsan arkandayım diyordu ama şimdi bi ruh gibi.. eve giriyorum o çıkıyor( öyle doluyum ki bu konuda... en ufak bişide anneme bağırıyor benden acısını cıkaramadığı için ona tepki veriyor(

ev olayına da gelince canım, annem de diyorki şimdi ev alsınlar zaten sözden sonra yavaş yavaş eşyalar alınacak hepsi bir anda nasıl yapılsın diyor.. düşündüğüm zaman da annem haklı...o kadar mobilya, beyaz eşya düğün masrafı hepsini toplayınca milyarlar yapıyor

Offff haftaya dertli başladık iyi mi:)

Herkese günaydın gelincikler...

Günaydın kuzularımmm herkese çoookkk mutlu ççooookkk güzel bi hafta diliyorum :)

pelin'cim abinle 9 aydır konuşmuyosun ha çok şaşırdım abin niye böyle çok sert bi tepki veriyo ki neden ne yani bu kadar karşı çıkmasının... :26:

Hoşgeldn canımm, sana da mutlu haftalarr:124:

Canım ben konuşuyorum fakat o konuşmuyor, bazen kendimi yüzsüz gibi hissediyorum annem o senin abin saygından ödün verme, hal hatır sor diyor ama o beni görmezden geliyor ayrılmamızı istiyor... bana şu ya da bu nedenden demedi hiçbi zaman ama düşünüyorum da bzen alevi olduğu için mi acaba... bizi ailem hümanist yetiştirdi ırk dil millet gözetmeksizin... ama abim niee bole yapıo peki... başka bi sebep gelmio aklıma

ya çok zor bi durum biz ablamla kırkyılda bi kavga ederiz en fazla 2-3 gün küs kalırız ama benim içim içimi yer çünkü aynı evin içinde olmuyo hele ki insanın canından canı kardeşiyse küs olduğu..

sebep banada din meselesi gibi geliyo ama annen baban bişey demiyosa abinde buı kadar uzatmasın bari...

günaydın millet....

peloşum abinle durumunu bilmiyordum çok üzüldüm neden konuşmayı denemiyorsun? konuşmayı reddediyorsa mektup falan da yazabilirsin... böle şeyler konusmadan halolmaz ki...

ben de depresife bağlamış durumdayım dünden beri... daha şimdiden böleysem zaman yaklaşınca nasıl olcak acaba merak ediyorummmm

pelinim çağlam hayatcım hoşgeldiniz
pelinim bu durum çok kötü yaa ailen abinle konusmuyormu yaa neden böyle yapıyor diye baban yada annen nasıl izin veriyor aynı evde 9aydr konusmamanıza ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…