ben de onu çözemiyorum nurayım ona ne oluyo? Parayı oğluyla mı kazanmış anlamadım ki... benim burdan tek çıkardığım kayınvalideme elini verenin kolunu kaptırdığı, öz oğluna bile yapıyosa bunu...
annem de o parayla takıları alır ucuzundan düğününü yapar ya da öbürlerine saklıyodur diyo
benden önce benimki ailesine cok yardım ediyomus ne demeye ediyosa... bunların babanne tarafından dertleri var babasının orda evleri ama babane benim kaynanayı sevmedigi istemedigi ogluda dinlemeyip gidip onla evlendigi icin hala icinde bi kin var ve ordaki evden haklarını ölmeden vermiyor... belki oldukten sonra da vermez..
bu yuzden babası baska yerden arsa alıp ev yaptırıyor en bastan kendilerine ait benimki de kardeşleri okuyo falan da yardım etmiş işte ondan gelen yardım da kesildi ben napcam falan diye düşünüyo belkide alısmıslar bol bol saçmaya evin orasına burasına...
evlenmicez falan gibi bişey demedi zaten gizoş demez öle bişey ben deyince de kızar sadece sen de böle yapıp beni yalnız bırakıyosun biraz daha ucuz yollu bi dugun bak mesela hiç bişeyi kabul etmiyosun e bu durumda evlenemicekmiyiz biz diye sordu ona kızgın değilim zaten biliyorum elinden geleni yapıyo bana sölemedi ama duydum ailesiyle kavga da etmiş yavrucum kapıları bacaları çarpmış
ama ailesi çok gudubet yaaa bir anda herşeyden çok sevdikleri el üstünde tuttukları oğullarını bile umursamaz oldular, teyzem baktılar gördüler ondan onlara fayda yok çocuk senin tarafına döndü sen ne dersen onu yapıyor oğullarını da çıkardılar gözden bu bize yar olmaz artık diyolar onlar o yüzden sizi böle bıraktılar kendi başınıza diyo
şimdik kaynınişinin derdini anladım kafası önde istediğini yaptıran hattaha evlendikten sonra bile evin ihtiyaçlarını karşılatıcak bir oğluş istiyor ama senle onun oğluşu geziyonuz alıyonuz yediremiyorikinizin bişiler yapmasınıda istemiyor onlara muhtaç olmanızıda şimdi anladım canım bu kadın onlardan birşey beklemenizi istemediği gibi oğluşunun senle beraber birşeyler almasınıda yediremiyor neyse ne hali varsa görsün az kendi kaynanasından çeken halden anlar
bence bu yaptığı saçmalıklardan döncekler bak ben diyim kayınbaban hiçmi utanmıcak durumları iyiken evi yaptırmadığına bence yapcaklar o evi içimden öyle geçiyor sıkma kendini ev di düğündü evin oturma odasıydı die bence herşey olcak
teyzoşun haklı gibi canım.
hazır para geliyordu nasılsa. kardeşlerinin okul ihtiyaçlarına yardımı neyse de babasının durumu iyiyken onlara da verince alışmışlar bol keseden harcamaya dediğin gibi..
ama hele bi o zamanlar yaklaşsın onlarda mecburlar taşın altına ellerini koymaya.
sen nişanlınla hep iyi ol ki aranıza hiç bir engel girmesin.
pastam gercekten düşününce öyle zor geliyooki banada buguun nedense tüm fikirlerim kararlarım yer değiştiriyoo senin söylediklerinde ışık tuttu biraz açıkcası, ben hep en fazlasını düşünüyoorum ve benim gibi düşünülmezse çok büyük hayal kırıklıkları yaşiicam bu gidişle diye bi düşünceye kapıldım nedense :26: ev sıkıntımız Allahtan olmıcak dıyorum ama bıze verdıklerı evı ıstemessek satarız baska ev alırız dedı gecende sevgılıım ama hööd deyınce satılmıyokıı ev, ben tasınmak etmek ıstemedıgımı soyledıım ıns hersey yolunda gıder bıde ev sıkıntısını cekmeyıızz zaten yeterııınce stres yasanıyoo dusunmekle bile.. kayınannime bigün buzdolabından bahsederken bi düğme için 300 mılyon fark koyuyolar dedıgımde olsun kızım en ıyısı olsuun hangısını ıstersenız o alıncak dedi gonlumu hoş etmeye calısır hep bılıyorum düğündede hep ıstedıgımız olsun dıye cabalarlar ama onlarıda sıkıntıya sokmak ıstememmkii bıgun için evet cok ozel bı gun ama ıstedıgın luks şatafat mıllet için.. Zaten nasıl olursa olsun ogun cok mutlu olucaz aşkımıza kavuscaz hasretlık bıtıceek.. off bı garıp oldum ben bu aksamm gercekten Allah hepımızın yardımcısı olsuuunnnah canlarımm sağolun valla içimi rahatlattınız...
bazen bunları düşününce boğulcak gibi oluyorum benimki de çok zora gelince amaan boşver o zamanki sen ve ben düşünsün diyor..
evlilik kararı almamızın üzerinden geçti bir yıldan fazla zaman ne zaman geçti bilmiyorum zaman ilerliyor yani sanki çok bi zaman varmış gibi bazen atma ediyor, umursamazlık yapmaz biliyorum ama işin içinden çıkamayınca napsın işte...
bu kadar zor olcağını tahmin etmezdim ailelerin durumları var yardımlarıyla hayli hayli olur diye kalkıştık bu işe şimdiyse ortada kalmışız gibi hissediyorum :26:
evlerine gidiyorum görseniz aman ne iiyi insanlar gelinlerine hayranlar dersiniz, dört dönüyolar etrafımda ama sanırım hepsi göstermelik gerçekten beni istemiş sevmiş olsalar zor durumda bırakmazlardı..
ah gizoşumm inşallah öyle olur hislerine güveniyorum.. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah uzun ve zorlu bir yoldayız...
ev olmak aile kurmak hiç kolay işler değilmiş...
ooo kızlarrrr harika 2013 gelincikleride toplanmıs
hoşgeldin.
sende mi 2013 cüsün
minik sultanım amin..
ben neden bu topiğe taşındığımızı bilmiyorum.
selinin açtığında kalsaydık.. şimdi ordaki geçmişi okuyorum da gözlerim doluyo ya. ben çok duygusal biriyim işte. sizleri çok sevdim çok bağlandım. neler yaşamışız birlikte ya...
bu arada cemreye noldu. en son ben onu vodafone da çağrı merkezi görevlisi olarak çalışıyo biliyordum. 2 haftalığına yurt dışına gidecekti..
sonra sonra?
kuzumm sonra baska ıse gırmıstı yurtdısına gıttı orda kaldı sevgılısı gıttı yanına evlenme teklıf ettı kabul ettı sonra ısteme oldu evlerını tamamladılar bunlrın hepsı 2 hafta ıcınde falan oldu.. Selinin topiki bırakılmasının nedenı aslında konu hakkında konusma dıye tembıhledı benı ama ozet gecım sana kuzum selın bazı ozel nedenlerden dolayı ılk aldıgı uyelıgı yanı topıgı actıgı uyelıgı ıptal ettı daha sonra ıptal ettıgı uyelıgı gerı alamadıgı ıcın farklı bı ısımle yenıden actı bızde zaten onu 2. uyelıgınde tanıdık.. sonra gene ıptal etmek zorunda kaldı. baska bı ısımle gene actı ama kımseyı kandırma amaclı falan acmadı onu kımseyı keklemek gıbı bı gayesı yoktu kı en son yapıca seylerden bırı bıle degıl bu durum.. tek tek herkese haber veremedı cunku 100 msjın dolması gerekıyodu konusmalardada kendını baskası gıbı tanıtmadı zaten gene neyse o olarak tanıttı ee topıkte ben selınım dersede yenı bı uyelık acmasının anlamı yoktu ben cagla ve selın msndende konustugumuz ıcın ordan solemıstı bıze ee bızde onun kendı ozelı oldugu ıcın solemedık.. sonra yanlıs anlasılmalar oldu onun herkesı kekledıgını falan dusunduler nille zaten telefonla falanda konustular yanlıs anlasılma cozuldu ama bıanda buraya gecılınce burdan devam edıldı işte yoksa ortada haksızlık var ama selın normalınde ınanılmaz hassas bırı bu durum duzelene kadar her konusmamızda aglamaklıydı agladıda hatta bı ara ole sıkıntı yaptıkı yemek bıle yemedı ben cok kızdım ona cok kırılgan ve ıcınde hıc kotuluk beslemeyen bırıı. sımdı ıyı ama bıdaha hıc gırmıcem kkya sende acma konuyu bırak bole kalsın dıye benıde ıyıce tembıhledıı
yok canım ben 17 nisanda 2 yıllık evli oluyorum heyecanınız falan çok hosuma gitti heveesleniyorum :)))
seline çok selamlarımı söyle canım.. bana mesaj atmıştı o üyeliğini neden iptal ettiğini yeni nickini falan söylemişti..sonra ben giremedim bir süre döndüğümde de o yoktu..
cemreye helal olsun ya. öyle sevindim ki. maşallah şansı bir anda döndü. çünkü çok karamsardı 2014 bile zor bizim için diyordu. ev kredisi falan vardı ödemeleri gereken. ay çok sevindim onun adına ya
yok canım ben 17 nisanda 2 yıllık evli oluyorum heyecanınız falan çok hosuma gitti heveesleniyorum :)))
pelinim siz isteme söz nişan olaylarını ne zaman düşünüyosunuz..
istemeden sonra ev alacaklarsa alsınlar ki sen de ona göre eşya seç. böyle konuş bence enişteyle :)
Günaydın kuzularımmm herkese çoookkk mutlu ççooookkk güzel bi hafta diliyorum :)
pelin'cim abinle 9 aydır konuşmuyosun ha çok şaşırdım abin niye böyle çok sert bi tepki veriyo ki neden ne yani bu kadar karşı çıkmasının... :26:
Hoşgeldn canımm, sana da mutlu haftalarr:124:
Canım ben konuşuyorum fakat o konuşmuyor, bazen kendimi yüzsüz gibi hissediyorumannem o senin abin saygından ödün verme, hal hatır sor diyor ama o beni görmezden geliyor ayrılmamızı istiyor... bana şu ya da bu nedenden demedi hiçbi zaman ama düşünüyorum da bzen alevi olduğu için mi acaba... bizi ailem hümanist yetiştirdi ırk dil millet gözetmeksizin... ama abim niee bole yapıo peki... başka bi sebep gelmio aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?