Ahhh İremm yaaa buraya da uyee olsa yaa oo
İyiyimmm balçanaaammm bendeee napiiim burnum filan hep yara olduHastalıklı böcekler gibiyimmm
günaydın kızlar fena hastayım evdeyim rapor aldım bugüncük
berfooo benimde sevdiceğimin doğum günüsü 14 mayısta minnak fikir vermişti yılın sevgilisi gibi birşey yapcam bide ihtiyacı olan bir hediye alcam ya eşorfman takımı ya şık bir gömlek yada ayakkbı :))))
minnakım son verdiğin fikir çok mantıklı arkadaşım sevdiği askerdeyken hergün sözler yazdı n15 ay boyunca ve fanusa koydu ama kendilerine özel bide galiba onları yapan siteler varmış
aşk kitabı die siteler görmüştüm bir ara puzzel yaptırıp çerçeveletmekte geldi aklıma yada kendimize ait fotolardan dergi kitap vb şimdik bende birkaç site araştıryım :)))
kuzuum kuzuuum fikriim geldiigecen kurbişin kuzentoşlardan birinin sevgilicinee yaptıık , bak sımdı niyet tavsanları kagıt cekıyo ya o kagıtlar gıbı bıssuru senı sevıyorum , askım, hayatım ıste aralarında ozel lakapları fln yazdı benım kayın annım kestı ben katladım bı kutuya doldurdu, sevgılısı maket araba sevdıgı ıcın kutunun altına onu yerlestırıp ustunede o katladıgımız guzel sozlerı döktük cok cıcı olduuuu
6.seansıma gititm. kadına dedim ne iş bn bi fark görmüyorm die. iyice ışık vurunca baktımki. baya baya gitmiş::)herkese selammm
berfoooo minnağın anlattığı şeyi ben de yaptım, ben kağıtları kalp kalp kestim içlerine yazdım bizle alakalı şeylerdi ama, sonra kalpli bir kutuya doldurdum, içine ferman şeklinde yazılmış mektup çikoleta falan da koydum...
güzel oluyo
bi de sana birşey sormam gerek, sen lazere kaç seans gitmiştin?
bak canım olabilir bu:)
saat alcam ben. bunuda yanına yaparım:)
6.seansıma gititm. kadına dedim ne iş bn bi fark görmüyorm die. iyice ışık vurunca baktımki. baya baya gitmiş::)
bakalım ne olcak
Geeeçmişş olsuuun cnmmmm,, bende gunluk tuttum sevgılıcıımee askerdeykeenya el emegı herzaman daha guzeel oluyoo sertıfıkalarıda yapan sıteler vardı o donemde hala varmı bılmıyorumda ben kendım emek harcamayı sevıyooruumm ben naaapsam halaa bilmiiyoooruum yaaa
6.seansıma gititm. kadına dedim ne iş bn bi fark görmüyorm die. iyice ışık vurunca baktımki. baya baya gitmiş::)
bakalım ne olcak
saatı altına koyarsın ıste ustunu doldurursunnama kutuyu buyuk almaa fındıgım dolmuyo kolay kolay kayınannım bana bı erkek bunu yapsaydı ömrumun sonuna kadar onla olurdum dıyo
bn geçen yıl convers aldım. iyikizinde beyaz olsun die:)
tanıştıgımız ilk günden beri tuttugum bi defter vardı. onu hediye ettim bide.. 1 yıla yakın yazmıştım. içinede fotograflarımı kesip kesip yapıştırmıştım.
cam açtı öyle bakmıştı hediyelere. gözleri dolmuştu:) canım bnm ya.
peki senin ilk seans aran ne kadardı?
ben ilk seansdan tam bir ay sonra gittim tek tük çıkmıştı minik minik hemen 2.seansı yaptılar...
senin makine ne? biz paket aldık toplamda 5 seans, 6 seansda azalma olmaya basladı diosun yandık o zaman biraz zor biter
kız bana ikinci senasa gayet iyi baya boşluğun olmuş dedi ama bilemiyorum zaten 1 ayda ne kadar çıkcaktı ki?
tamam öyle yaparım:)
güzel süvet siyah yada kırmızı bi kutu alırım:)
saat markası ne olsun. 250 falan patlar herhalde
ama saati çok eskimiş. yanımda kaç kez elinden düştü. en makul hediye:)
ay kıyamammm sızee yaaaaaa Allah sabır versın kuzuumm boyle uzakta olanların daha cok evlenmesını ıstıyoruuuummbian evel gelsın o gunleeerr
gecmısss olssuuuun benım balıma petegıme amaa kıyamammmkii sanaaaadıkat et kuzum ya otarafın sogugu bın beteeeer test ettım onayladım
ilk seana gittim. ondan sonra 15 gün sonra kontre gittim. tek tük çkmştı. onları aldı.. 2 ay ayda 1 kre gittim. şimdi 2 ayda bir gidiyorum. incelle var bariz belli. aralarıda çıkmyan yerlerde var. bn herşeye ragmen memnunum. 80 lira veriyorum. 2 3 ay tertemiz duruyorum
Sağğ ol bebiiiimm geçicekkk geçicekk az kaldıı, bu seneki griplerde pek bi bulaşıkkk gitmioo ayol
Kızlarrr bu fikirr çok hoşmuşşş yiiiiaaaaaaBendee sevgiliciğeee yapiiiimmm şöleee hoş bii kutu içineee woswoss alıyımm kırmızııı bzmki woswos hastası küçükk kağıtlara daaa güzell sözcüklerrrr:)) françessskaaaa ispannyolll türkçeeee ahhh çok cici olurr
gizoşmmmm geçmiş olsnn tatlısııı
bende hediye olarak saat almak istiyorum ama benimki saat takmaz bide o bana doğum günümde saat aldı birde sözde felan saat takılcak die düşünüyorum olmadı nişanda o yüzden 2 tane gereksiz takmazki
şimdi ayakkabı alırım bide güzel kendim emek verip bir hediye alırım çağlam ferman mektupları nerelerden bulabiliriz bide kızlar kutular nerelerde satılır tepe homede d&r englısh home gibi yerlerdemi var şu kutular nerede satılır bilen varsa banada sölesin
kızlar oldum olası bacaklarımı makinayla aldım şu anda tek tük çıkıyor bir yerde var diğer yerlerde yok arkadaşlarıma gösterdim şok oldular sürekli pantolon giyiniyorsun pantolon içine tayt felan giiyiyosun acaba ondanmı dedi derimin biryeri bütür bütür kaygandı ağda yaptım çıkan yerlere canım yanarken hiç yanmadı ama bacak kıllarındaki bu azalma neden çıkmıyooo tek tük o kadar az kii şaşurdum
bitmezse olmadı ben de seans başı devam edicem artık
bitene kadar napalımordaki uzman biteceğini söyledi makineme güveniyorum dedi daha önce gidenler de memnun kalmışlar umarım bana gelince tırt çıkmaz
bnde sonuna kadar devam etcem.
bnm koltuk altına çok az çıkıyor..
onada iğneli düşünüyorum daha çabk btsn die. bulamadım iğleni yer:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?