'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bende varım kiiiiiiii annanişe kahvaltı hazırladııımmm geldiimmm şimdi ev işine girişiceeemmm

merhaba canlarım
çağlacım lazere mi başladın.. ooh mis valla
ben sadece kol altıma gidiyorum 3 seans gittim ve sana artık yarısı çıkmıyo diyebilirim. hormonlarla ve kıl rengiyle alakalı bu durum.. ben beyaz tenliyim ve kıl rengimde koyu. yere giresiceler

tamam öyle yaparım:)
güzel süvet siyah yada kırmızı bi kutu alırım:)

saat markası ne olsun. 250 falan patlar herhalde
ama saati çok eskimiş. yanımda kaç kez elinden düştü. en makul hediye:)
canım ben de saat almıştım, casio dan 150 civarıydı sanırım 2 sene önce ..
bir de traş makinası aldım başka bir doğum gününde 180 tl
nişan alışverişinde alıncak şeyleri almışım ben hep..

bu arada pelinim, gizemim çok geçmiş olsun.. sıcak sıcak bitki çayları, ıhlamurlar için.. portakal suları, direnciniz artsın...
benim tosbaamında doğum günüsü 21 mayıs nazlışımın sertifika olayını çok tuttum
bu arada 31 martta benimkisi he kutlayın unutmayın

turtam sen hastaymışın hiç kıyamam kiii geçmiş olsun canımmm dikkat et kendineeee bizim evdede kardeşcanımla babam hasta umarım bana geçmez

pastacığım afiyet olsuuuuuuuuunnn

nurayımm başladım 2.senasım bitti bile genital için tabi, ben komple gidiyorum, bacaklar ve koltuk altı için 2 hafta sonra gidicem 2. seansa...

onlar henüz çıkmadılar çünkü tam... ben de beyaz tenliyim bunun avantajını yasıcamı solediler umarım öyle olur düğüne kadar kurtulmak istiyorum yaaa

Çok sağ ol Nurayım, benim hastalık son demlerinde.. günde 4-5 bardak ıhlamur içmekten kusucam artık nerdeyse şuanda da sahlep içiyorum.
Enemmm çok az kalmış yaaa yiaaa:)) bakalım sevdicek sana ne alıcak tatlımm

ben geldim yaaa bu haftada çok yoğunummmmmm
aşkımla bile sabah konustuk gelirken daha ne msj ne arama yok oda çok yoğun bende işten ayrı düştük yaa tam arıcam bişi çıkıyor ama olmazki öğlen oldu

inşallah canım kurtulursun ben de bi çalışmaya başlıyım ilk yapacağım şey tüm vücut lazer.. orkide yaptırmıştı onun bitmiş çokta memnundu. gelince soralım istersen. fotoğraflarımdan gördüğüm kadarıyla onun da teni pamuk gibi :)

yaa keşke buraya gelseee..
sevgililer gününde kargoyla yollamıştı hediyesini. ben hediye değil onu istiyoruuuummmmm

bu arada o askerdeyken ben de minnak gibi günlük tutuyodum ona, sonradan vaz geçtim. baktım her yazdığımda ağlıyorum onu da huzursuz ediyorum özledim de özledim diye..
o askerden geldi ve bana minik bi defter verdi.. hep beni yazmış, hep bizi yazmış paşacım bundan anlamlı bi hediye yok benim için.. o çirkin yazısını yerim ben onun yaaa

yağmurum öğlen aranızda konuşursunuz enişteyle

Son düzenleme:
Sağ ol turtişimmmm bnm
erkeklerinn gribi daha kötüü yaaa hiç geçmioo dirençleri çok zayıf..

aşkımla bile sabah konustuk gelirken daha ne msj ne arama yok oda çok yoğun bende işten ayrı düştük yaa tam arıcam bişi çıkıyor ama olmazki öğlen oldu

Kolay gelsnn bebişkoo
özleşinnn acıcııkkkk

Kızlaaaarrr naporsunuz.... ya ben iş yerinde çok fazla çay kahve içiyorum dişlerime çok özen gösteririm ama yinede sarı gibi geliyo bana..

Siz ne kullanıyosunuz dişlerinize özel bişey yapıyomusunuz beyazlatmak için ..

kızlar saba tümerde bu şarkı çalıyordu hemen bulup paylaşayım dedim ben eski 45 likleri çok severim hattaha düğünümde bol miktarda olcak die umud ediyorum hattaha senden başka şarkısıyla muhteşem bir giriş hayalim var

[video=youtube;bJBTb619DWE]http://www.youtube.com/watch?v=bJBTb619DWE[/video]

pelinim bol bol ıhlamur bal birşeyler ye ben yatıyorum laptop kucağımda fonda 45 likler iyi geliyor bana

nurayım çok saol portakal suyu ne varsa içiyorum ahhhh ahh 14 mayısa ne yapcam die düşüncelerdeyim burda beraber fikir alalım seninkisi 21 mayıstaymışş bide anneler günü var o ara vallla bu bide 26 mayısta yan masamda oturan arkadaşım evlencek bakalım neler yapcam ne giycem hiç daha kafamda tasarlamadım

kızlar herkes iyidir umarım ahhh şu lazer ben korkuyorum ama gitmem lazım arkadaşlarımın çoğu gidiyor sonuçtan memnunlar annemle konuşcam bu konuyu

cumartesi yorgun olmazsam çeyiz gezilerimize başlıcaz anne kız ve birkaç tanıdık ben eminönüne gitmek çok istiyorum oralarada bakmak istiyorum

kızlarrrr mrbb bişi sorucmmmm sizeeee nolur akıl verinnn banaaa
bugun aşkıtosun dogum günüsü ya hani ben gidicektim 2-3 gibi eve işte bişiler yapcktm pasta siparişimi falan vermiştim dün onları alıp gidicektim oda 5 den sonra gelicekti ama oda izin almışşş şimdi yaaa ben napıyım şimdi alma dediysemde aldı benide gelir daha cok vakit geçiririz diee napımmm ki şimdi beeen süpriz flan kalmadı:26::26:

kıyamam sizee ben de aşkımı göremiyorum 2 haftadır bu ay komple yoktu ama erken dönebilirmiş inş döner hasretimden yataklara düşmedennnn

çok aşırı tabak gibi de beyaz değilim canım benn orkideyi görmedim ama bilemiyorum ne kadar... buğday tenli değilim beyazım ama tabak gibide değilimdir yani beyazlıktan yüzüne bakamadığın albinolar gibi değilim... gittiğim merkezde tenimin lazere çok uygun olduğunu söylediler, hatta lazer uygulamayı yapan kız çok şanslısın özellikle genital için, esmerler genitale lazer uygulanırken resmen ölüp ölüp diriyolarlar bu kısım onlarda koyu olduğu için makine tenlerini de kıl sanıp yakıyor dedi ben de öle yanma olmuyor hiç sinek ısırığı gibi pıt pıt konup geçiyo köklere...

arkadaşım esmer o ağda yaptıabilirdi mesela dayanırdı ben yaptıramazdım

şimdi ben lazer yaptırabilirken o da lazerde zorlanıyo, gerçekten ten rengi ne kadar açıkca hem alcagın sonuc hem de cektigin acı bakımından karlı oluyosun... keşke albino olsaydım

ay pelincimmmm erkeklerin bir de nazı oluyor ki sormaaaa....

kardeşim direk asabiye bağlar o öyle çekilmez

babam da çocukluk yaşlarına geri döner herşeyi ağlamaklı bir ses tonuyla ister ama annecikle ben hasta olsak fıldır fıldır hala dolanmaya çalışırız zor yatırırsın yatağa

gizoşumm sana da geçmş olsunnn çokkkkkkk

Belki gelir balımm
İnşallah gelirr:))
Duaa edicemm gelmesi içinnn

Benim işyerinde de macunum ve fırçam var, yemekten sonra fırçalarım. Eğer vaktim olmazsa vivident xylit ile 10 dk. çiğnerim ama yine de bana da beyazmış gibi gelmiyor canım

Kızlar ben artık gün içinde giremicem buraya Patron beyler az önce odamıza geldi ve internetlerin kapatılmasını istedi. Bir tane laptop alıcakmışız, işle ilgili internete girmemiz gerekirse o laptoptan bakıcakmışız!!
ya off 1-2 arkadasım facete yakalandı sanırım o yüzden bu kararı aldılar. Ya ne kadar saçma! koca gün oturuorz zaten, işyeri şehirdışında öğle arası die bi şeyimiz yok, 10 dk yemekhaneye gidipp yemek yiyoruzz.. kendimize ayırdığımız tek vakit bu!
ben kk ya giremiceksem ne anladım butun gün robot gibi calıs durr, pehh!

Son düzenleme:
kimsee banaa fikirr vermicekmii ayy aklım durdu yaa öfff
napıcamı bilemiorum şuan:26:

yaaa pelinn kötü olmuss buraya giremicekk olman amaa needen böyle kısıtlamaa yapıolar anlamam yani
inş kapanmaz internetınız cnm yaa

Yaaaaa pelin inanmıyorum bundan sonra seninle görüşemicem yani evde net yok bende akşamları giremiyorumm... Offf ya aa

ya daha gü<el daha çok zaman geçirceksiniz boşver sen şimdi süprizi anı yaşa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…