Benn varım fıstıkımmmmee kimsecikler yok
herkesi kaçırdım sanırım
çağlacım lazere mi başladın.. ooh mis valla
peki senin ilk seans aran ne kadardı?
ben ilk seansdan tam bir ay sonra gittim tek tük çıkmıştı minik minik hemen 2.seansı yaptılar...
senin makine ne? biz paket aldık toplamda 5 seans, 6 seansda azalma olmaya basladı diosun yandık o zaman biraz zor biter
kız bana ikinci senasa gayet iyi baya boşluğun olmuş dedi ama bilemiyorum zaten 1 ayda ne kadar çıkcaktı ki?
canım ben de saat almıştım, casio dan 150 civarıydı sanırım 2 sene önce ..tamam öyle yaparım:)
güzel süvet siyah yada kırmızı bi kutu alırım:)
saat markası ne olsun. 250 falan patlar herhalde
ama saati çok eskimiş. yanımda kaç kez elinden düştü. en makul hediye:)
bu arada pelinim, gizemim çok geçmiş olsun.. sıcak sıcak bitki çayları, ıhlamurlar için.. portakal suları, direnciniz artsın...
benim tosbaamında doğum günüsü 21 mayısnazlışımın sertifika olayını çok tuttum
bu arada 31 martta benimkisi he kutlayın unutmayın
inşallah canım kurtulursun ben de bi çalışmaya başlıyım ilk yapacağım şey tüm vücut lazer.. orkide yaptırmıştı onun bitmiş çokta memnundu. gelince soralım istersen. fotoğraflarımdan gördüğüm kadarıyla onun da teni pamuk gibi :)turtam sen hastaymışın hiç kıyamam kiii geçmiş olsun canımmmdikkat et kendineeee bizim evdede kardeşcanımla babam hasta umarım bana geçmez
pastacığım afiyet olsuuuuuuuuunnn
nurayımm başladım 2.senasım bitti bile genital için tabi, ben komple gidiyorum, bacaklar ve koltuk altı için 2 hafta sonra gidicem 2. seansa...
onlar henüz çıkmadılar çünkü tam... ben de beyaz tenliyim bunun avantajını yasıcamı solediler umarım öyle olurdüğüne kadar kurtulmak istiyorum yaaa
yaa keşke buraya gelseee..Çok sağ ol Nurayım, benim hastalık son demlerinde.. günde 4-5 bardak ıhlamur içmekten kusucam artık nerdeyse şuanda da sahlep içiyorum.
Enemmm çok az kalmış yaaa yiaaa:)) bakalım sevdicek sana ne alıcak tatlımm
Sağ ol turtişimmmm bnmturtam sen hastaymışın hiç kıyamam kiii geçmiş olsun canımmmdikkat et kendineeee bizim evdede kardeşcanımla babam hasta umarım bana geçmez
pastacığım afiyet olsuuuuuuuuunnn
nurayımm başladım 2.senasım bitti bile genital için tabi, ben komple gidiyorum, bacaklar ve koltuk altı için 2 hafta sonra gidicem 2. seansa...
onlar henüz çıkmadılar çünkü tam... ben de beyaz tenliyim bunun avantajını yasıcamı solediler umarım öyle olurdüğüne kadar kurtulmak istiyorum yaaa
ben geldim yaaa bu haftada çok yoğunummmmmm
aşkımla bile sabah konustuk gelirken daha ne msj ne arama yok oda çok yoğun bende işten ayrı düştük yaa tam arıcam bişi çıkıyor ama olmazki öğlen oldu
ben geldim yaaa bu haftada çok yoğunummmmmm
aşkımla bile sabah konustuk gelirken daha ne msj ne arama yok oda çok yoğun bende işten ayrı düştük yaa tam arıcam bişi çıkıyor ama olmazki öğlen oldu
inşallah canım kurtulursun ben de bi çalışmaya başlıyım ilk yapacağım şey tüm vücut lazer.. orkide yaptırmıştı onun bitmiş çokta memnundu. gelince soralım istersen. fotoğraflarımdan gördüğüm kadarıyla onun da teni pamuk gibi :)
Belki gelir balımminşallah canım kurtulursun ben de bi çalışmaya başlıyım ilk yapacağım şey tüm vücut lazer.. orkide yaptırmıştı onun bitmiş çokta memnundu. gelince soralım istersen. fotoğraflarımdan gördüğüm kadarıyla onun da teni pamuk gibi :)
yaa keşke buraya gelseee..
sevgililer gününde kargoyla yollamıştı hediyesini. ben hediye değil onu istiyoruuuummmmm
bu arada o askerdeyken ben de minnak gibi günlük tutuyodum ona, sonradan vaz geçtim. baktım her yazdığımda ağlıyorum onu da huzursuz ediyorum özledim de özledim diye..
o askerden geldi ve bana minik bi defter verdi.. hep beni yazmış, hep bizi yazmış paşacımbundan anlamlı bi hediye yok benim için.. o çirkin yazısını yerim ben onun yaaa
yağmurum öğlen aranızda konuşursunuz enişteyle
Benim işyerinde de macunum ve fırçam var, yemekten sonra fırçalarım. Eğer vaktim olmazsa vivident xylit ile 10 dk. çiğnerim ama yine de bana da beyazmış gibi gelmiyor canımKızlaaaarrr naporsunuz.... ya ben iş yerinde çok fazla çay kahve içiyorum dişlerime çok özen gösteririm ama yinede sarı gibi geliyo bana..
Siz ne kullanıyosunuz dişlerinize özel bişey yapıyomusunuz beyazlatmak için ..
Belki gelir balımm
İnşallah gelirr:))
Duaa edicemm gelmesi içinnn
Benim işyerinde de macunum ve fırçam var, yemekten sonra fırçalarım. Eğer vaktim olmazsa vivident xylit ile 10 dk. çiğnerim ama yine de bana da beyazmış gibi geliyor canım
Kızlar ben artık gün içinde giremicem burayaPatron beyler az önce odamıza geldi ve internetlerin kapatılmasını istedi. Bir tane laptop alıcakmışız, işle ilgili internete girmemiz gerekirse o laptoptan bakıcakmışız!!
ya off 1-2 arkadasım facete yakalandı sanırım o yüzden bu kararı aldılar. Ya ne kadar saçma! koca gün oturuorz zaten, işyeri şehirdışında öğle arası die bi şeyimiz yok, 10 dk yemekhaneye gidipp yemek yiyoruzz.. kendimize ayırdığımız tek vakit bu!
ben kk ya giremiceksem ne anladım butun gün robot gibi calıs durr, pehh!
kızlarrrr mrbb bişi sorucmmmm sizeeee nolur akıl verinnn banaaa
bugun aşkıtosun dogum günüsü ya hani ben gidicektim 2-3 gibi eve işte bişiler yapcktm pasta siparişimi falan vermiştim dün onları alıp gidicektim oda 5 den sonra gelicekti ama oda izin almışşş şimdi yaaa ben napıyım şimdi alma dediysemde aldı benide gelir daha cok vakit geçiririz diee napımmm ki şimdi beeen süpriz flan kalmadı:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?