'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bende iş yerinde gizli giriyorum odama biri gelince hemen sayfayı indiriyorum ama allahtan çok sıkmıyolar net yasak diye lafda bizim burdada yasak ama kimse yasak falan dinlemiyo ki.. yarın stajyerim geliyo onun yanıda bende buraya pek giremiyorum.. Ders çalışayım bari bu sebeple ...

yaaa pelinn kötü olmuss buraya giremicekk olman amaa needen böyle kısıtlamaa yapıolar anlamam yani
inş kapanmaz internetınız cnm yaa
Çokk canım sıkıldı Sibelmm hiç sorma.. ya tek zevk bu zaten.. iş arasında kafa dağıtıorz. bnm facebookum da yok tekk takıldığım platform burasıydı artık kafayı yerimm eve gidinceeye kadar off yazın günlerde uzunnn çıldırıciiiimmm
Yaaaaa pelin inanmıyorum bundan sonra seninle görüşemicem yani evde net yok bende akşamları giremiyorumm... Offf ya aa
O zamann ben şmdi ağlamaya başlıormm hayatcımmmm

Yaa kuzumm patronların yanında alelade bi şekilde bende bakmıorm kk yaa ama bariz herkes nette takılıo zaman zaman pfff hiç olmadı bu yaaaa

ayyy inanmıyorum pelin yaaa :26::26: çok kötü cidden insan arada bakınmazsa baska selere kafayı yeeeer...

bizim patron ole alelade kötüye kullanma ve işi savsaklama gibi bi durum yakalamadığı sürece bir şey demez zaten neti kapatamaz bize net lazım ancak belli sitelere girişi engelleyebilir...

geçen ben de bizim teknik müdürden msn kullanmasını öğrencem artık msn den konuşalı topluca ortam yapalım sanal toplantı düzenleyelim diyodu

matrak adam...

muhtemelennn yicemmm kurabiyem...
bende diodmm bize kapatamazlarr işimiz sürekli netle çünkü durmadan mailleşiorz vs.. ama kısıtlama getirse keşkeee:26: offf gece giricemm gece de kmse olmuo zaten burdaaa hepinizii çok özlicemm

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nedeeen amaaa bu haksııızzzlııııkkkkkkkk patronlara aynen sunu yapoorumm

kusum taksımde 45liğe gittik 2 hafta once fln ınan bende bu şarkıya delı gıbı takıldııımm feystede paylastım bıkac gun eveel sevgılıcıgede nerdeyse hergun soyluyoorum ozel ıstıyo hadı bana o sarkıyı sole dıyee zibidi yaa demın sabada duyunca gene aradım sevgılıcıgııı

unuturmuyuzz hıcc balııımmmm sımdı enıste hedıye arayısındadırr ya bu arada sevgılıcıge ekg cekıldı bugun bıde guatr testı ıstemıs enıstesı oda kalbı tetıklıyebılıyomus bole carpıntı olarak sanırııım

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nedeeen amaaa bu haksııızzzlııııkkkkkkkk patronlara aynen sunu yapoorumm

vallaa canımm sinirlendimm az önce zatenn odamdaki arkadaşma dedim bu nası bi saçmalık yaaa sanki biz vardiyeli çalışıorz alışverişimizi bile internetten yapıooorz onu da kapatsınlar ölelm bari dedim.. bii sürü ayrıntı var onlara bakmıolarr buna takılmıslar pess dedmmm

sibelcim sevgiliciğin evdeyse sen pastanı al git. mumları yak kapıyı çal. açsın öyle karşılaşın

gizemcim bizim 8 mayısta yıl dönümümüz. 4 senemiz biteceek onun için de bişeyler düşünmem lazım.
dediğin gibi anneler günü de var.
ay 21 mayısta doğum günü..
baya yoğun bu mayıs bizim için..

çağlişkom ben de tabak gibi değilim ya ay aynı senin gibi işte.. orkide de bizim gibi
ama güneş kremi sürmeden çıkamıyorum hele ki yazın. gözlerim de çok hassas. heemn sulanır. güneş gözlüğü falan.. beyaz ırk dayanıksız ya keşke zenci olsaydık, hem onlarda kıl tüy belli olmuyodur ama minnak çok korkardı bizden

nazlım birşeyciği çıkmaz eniştenin inşallah, kontrollerinin yapılması iyi içiniz rahatlasın.. sigara kullanıyo mu bıraksın onu :)

peliniiiim ya patronlar size göz dağı veriyodur bence. nasıl yasak olur internet. saçmalık. işler aksamıyo ya kendileri napıyo odalarında akşama kadar sanki. iyiki patronlar hee

Son düzenleme:

zenci mi olaydık

hiç güleceğim yoktu tatlım yaaaa

gerçi evet beyaz ten de başa bela kılımız hep ortada ama napak bence beyaz tenin de ayrı bir güzelliği var

Yokk canım keşke oyle yapsalarr kafalarına koymuşlarsa eninde sonunda yaptırırlar.
ne diyelimm yaniii bildiğin mobbing uyguluyorlar o şekilde daha verimli olucağımızı düşünolarsa kocaman bi yanılgı içindeler! Allah akıl fikir versn

ya cidden cok gereksız işinizi aksatsanız neysee ama işinizi aksatmadıktan sonra böle yersiz kararlara uyuz oluyorum hele bu krar benım pelimimkomu bizden azda olsa koparcakssaaa halil sezai isyeaaaanına gireriiim valllaaaaa

minnak korkardı kısmına gelmeeden daha içimden heee bende ağlardım sürekli sizi görünceee dedim ballııımm sıgarayı bırakmıyoo ıste bıraksa bence hersey yoluna gırceekkte ufff

minişim 171 i arayın
bırakır inşallah zamanla. benim annem de bırakmıyo bi türlü.

Bendee bırakamıormmmm bebiklerrr maayyleseffff:26: Ama çok içtiğim söylenemezz.. şirkette gün içinde içemiyorum zaten akşam da sevgilicik ya da arkadaslarla çıkarsam cafede 2-3 tane. nefsimi söndürüorm tekk

ben de malesef öleyim kuzummm yaz-kış sürüyorum güneş kremi hiç bırakmadan yazın 50 kışın 30 faktör kullanıyorum

nemlendirici kullanmıyorum ama güneş kremi zaten yağlı bi yapıda ya nemlendiriyo diye acaba doğru mu yapıorum bilemedim bikaç kere ikisini birden sürdüm ağır geldi gibi oldu

doktorumda kremi yazarken hiç bişey yapmana gerek yok yüzüne suyla yıka güneş kremini sür cık nemlendiriciler falan hikaye demişti ama bilemiyorum

pastaaam geçmiş olsun enişteye sen peşini bırakma bıraktır ona sigarayı, biz allahtan ikimizde nefret ediyoruz sigaradan şu yaşıma kadar sigara ağzıma bile değmemiştir yani o derece nefret ederim aşkım da öyle, sigara içen biriyle yapamazdım gibi geliyor zaten kokusunu duydugum an morarana kadar öksürüyorum

bizde de kardeşimle babam içiyo evde içirtmiyoruz tabi ama yine de içmelerini istemiyorum ama laf dinleyen kimmm

canım ben sebamed in yüz yıkama jelini kullanıyorum .. her sabah onunla yıkarım güneş kremini sürerim dışarı çıkacaksam, eğer evdeysem de yine onunla yıkarım bu sefer nemlendirici sürerim. akşam yine aynı şekilde yatmadan önce sebamedle yıkar nemlendiricisini sürerim..
benim cildim eskiden karmaydı. üstelik ben ergenliğe geç girdim sanırım 20 yaşına kadar bebek gibi olan cildim de birden sivilce çıkmaya başladı, o kadar kafama taktım ki sonu aknetrent(roaccutane muadili bi ilaç) kullandım 6 ay.. şimdi yine bebek gibi pamuk gibi ama çok kuruyo eğer krem sürmezsem, ağzımı açamıyorum

Son düzenleme:
Kokoşşşlar bakımdan konuşuyosunuzda bana nie haber vermiyosunuz.. bende yüzüme neotrogenenın yıkama jelini aldım iyimi kötümü anlamadım daha.. iyi bi marka diye aldım kullanıyorum ama nemlendirici olarak bişey kullanmıyorum şimdilik bi ara oriflame kullandım iyi gibiydi ama ben yüzüme yüzde yüz iyi gelecek bişet arıyorummm

ben de kullandım canım ama ben çok düşük mg kullandım deri altı kabarcıkları olmustu 2 yıl önce o yüzden verdi dr.

kullandığıım dönemde çok kuruttu evet ama bırakınca eski halime döndüm, karma benim cildim kışın kurumaya meğilli oluyo ama güneş kremi sağolsun baya yumuşatıyo

aayy o rezil bir şeydi hayaaaattt

benim kuzenimde vardı bir kere süreyim iyiyse bende alayım dedim turuncu renkli krem el sabunu gibi bişeydi yüzüm gerimmm gerimmm gerildiii botox yaptırmış hatunlara döndm

sonrada kızarıp pul pul dokuldu kasındı ıyyy bana hiç iyi gelmemişti o

ben dalinle yıkıyorum yüzümü daha dogrusu dalini göz makyajımı cıkarmak icin kullanıyorum, kalemi ve rimeli, o sırada yüzümde yıkanmış oluyo, bir de aktardan zeytinyağlı ve kayısıyağlı kil sabunu almıştım arada onla yıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…