- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
Çokk canım sıkıldı Sibelmm hiç sorma.. ya tek zevk bu zaten.. iş arasında kafa dağıtıorz. bnm facebookum da yok tekk takıldığım platform burasıydı artık kafayı yerimm eve gidinceeye kadar off yazın günlerde uzunnn çıldırıciiiimmm
yaaa pelinn kötü olmuss buraya giremicekk olman amaa needen böyle kısıtlamaa yapıolar anlamam yani
inş kapanmaz internetınız cnm yaa
O zamann ben şmdi ağlamaya başlıormm hayatcımmmmYaaaaa pelin inanmıyorum bundan sonra seninle görüşemicem yani evde net yok bende akşamları giremiyorumm... Offf ya aa
bende iş yerinde gizli giriyorum odama biri gelince hemen sayfayı indiriyorum ama allahtan çok sıkmıyolar net yasak diye lafda bizim burdada yasak ama kimse yasak falan dinlemiyo ki.. yarın stajyerim geliyo onun yanıda bende buraya pek giremiyorum.. Ders çalışayım bari bu sebeple ...
ayyy inanmıyorum pelin yaaa :26::26: çok kötü cidden insan arada bakınmazsa baska selere kafayı yeeeer...
bizim patron ole alelade kötüye kullanma ve işi savsaklama gibi bi durum yakalamadığı sürece bir şey demez zaten neti kapatamaz bize net lazım ancak belli sitelere girişi engelleyebilir...
geçen ben de bizim teknik müdürden msn kullanmasını öğrencem artık msn den konuşalı topluca ortam yapalım sanal toplantı düzenleyelim diyodu
matrak adam...
Belki gelir balımm
İnşallah gelirr:))
Duaa edicemm gelmesi içinnn
Benim işyerinde de macunum ve fırçam var, yemekten sonra fırçalarım. Eğer vaktim olmazsa vivident xylit ile 10 dk. çiğnerim ama yine de bana da beyazmış gibi gelmiyor canım
Kızlar ben artık gün içinde giremicem burayaPatron beyler az önce odamıza geldi ve internetlerin kapatılmasını istedi. Bir tane laptop alıcakmışız, işle ilgili internete girmemiz gerekirse o laptoptan bakıcakmışız!!
ya off 1-2 arkadasım facete yakalandı sanırım o yüzden bu kararı aldılar. Ya ne kadar saçma! koca gün oturuorz zaten, işyeri şehirdışında öğle arası die bi şeyimiz yok, 10 dk yemekhaneye gidipp yemek yiyoruzz.. kendimize ayırdığımız tek vakit bu!
ben kk ya giremiceksem ne anladım butun gün robot gibi calıs durr, pehh!
kızlar saba tümerde bu şarkı çalıyordu hemen bulup paylaşayım dedim ben eski 45 likleri çok severim hattaha düğünümde bol miktarda olcak die umud ediyorum hattaha senden başka şarkısıyla muhteşem bir giriş hayalim var
[video=youtube;bJBTb619DWE]http://www.youtube.com/watch?v=bJBTb619DWE[/video]
pelinim bol bol ıhlamur bal birşeyler ye ben yatıyorum laptop kucağımda fonda 45 likler iyi geliyor bana
nurayım çok saol portakal suyu ne varsa içiyorum ahhhh ahh 14 mayısa ne yapcam die düşüncelerdeyim burda beraber fikir alalım seninkisi 21 mayıstaymışş bide anneler günü var o ara vallla bu bide 26 mayısta yan masamda oturan arkadaşım evlencek bakalım neler yapcam ne giycem hiç daha kafamda tasarlamadım
kızlar herkes iyidir umarım ahhh şu lazer ben korkuyorum ama gitmem lazım arkadaşlarımın çoğu gidiyor sonuçtan memnunlar annemle konuşcam bu konuyu
cumartesi yorgun olmazsam çeyiz gezilerimize başlıcaz anne kız ve birkaç tanıdık ben eminönüne gitmek çok istiyorum oralarada bakmak istiyorum
bu arada pelinim, gizemim çok geçmiş olsun.. sıcak sıcak bitki çayları, ıhlamurlar için.. portakal suları, direnciniz artsın...
benim tosbaamında doğum günüsü 21 mayısnazlışımın sertifika olayını çok tuttum
bu arada 31 martta benimkisi he kutlayın unutmayın
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nedeeen amaaa bu haksııızzzlııııkkkkkkkkpatronlara aynen sunu yapoorumm
sibelcim sevgiliciğin evdeyse sen pastanı al git. mumları yak kapıyı çal. açsın öyle karşılaşın
gizemcim bizim 8 mayısta yıl dönümümüz. 4 senemiz biteceekonun için de bişeyler düşünmem lazım.
dediğin gibi anneler günü de var.
ay 21 mayısta doğum günü..
baya yoğun bu mayıs bizim için..
çağlişkom ben de tabak gibi değilim ya ayaynı senin gibi işte.. orkide de bizim gibi
ama güneş kremi sürmeden çıkamıyorum hele ki yazın. gözlerim de çok hassas. heemn sulanır. güneş gözlüğü falan.. beyaz ırk dayanıksız ya keşke zenci olsaydık, hem onlarda kıl tüy belli olmuyodurama minnak çok korkardı bizden
nazlım birşeyciği çıkmaz eniştenin inşallah, kontrollerinin yapılması iyi içiniz rahatlasın.. sigara kullanıyo mu bıraksın onu :)
peliniiiim ya patronlar size göz dağı veriyodur bence. nasıl yasak olur internet. saçmalık. işler aksamıyo ya kendileri napıyo odalarında akşama kadar sanki. iyiki patronlar hee
sibelcim sevgiliciğin evdeyse sen pastanı al git. mumları yak kapıyı çal. açsın öyle karşılaşın
gizemcim bizim 8 mayısta yıl dönümümüz. 4 senemiz biteceekonun için de bişeyler düşünmem lazım.
çağlişkom ben de tabak gibi değilim ya ayaynı senin gibi işte.. orkide de bizim gibi
ama güneş kremi sürmeden çıkamıyorum hele ki yazın. gözlerim de çok hassas. heemn sulanır. güneş gözlüğü falan.. beyaz ırk dayanıksız ya keşke zenci olsaydık, hem onlarda kıl tüy belli olmuyodurama minnak çok korkardı bizden
nazlım birşeyciği çıkmaz eniştenin inşallah, kontrollerinin yapılması iyi içiniz rahatlasın.. sigara kullanıyo mu bıraksın onu :)
peliniiiim ya patronlar size göz dağı veriyodur bence. nasıl yasak olur internet. saçmalık. işler aksamıyo ya kendileri napıyo odalarında akşama kadar sanki. iyiki patronlar hee
zenci mi olaydık
hiç güleceğim yoktu tatlım yaaaa
gerçi evet beyaz ten de başa bela kılımız hep ortada ama napak bence beyaz tenin de ayrı bir güzelliği var
vallaa canımm sinirlendimm az önce zatenn odamdaki arkadaşma dedim bu nası bi saçmalık yaaa sanki biz vardiyeli çalışıorz alışverişimizi bile internetten yapıooorz onu da kapatsınlar ölelm bari dedim.. bii sürü ayrıntı var onlara bakmıolarr buna takılmıslar pess dedmmm
ben de malesef öleyim kuzummm yaz-kış sürüyorum güneş kremi hiç bırakmadan yazın 50 kışın 30 faktör kullanıyorum
nemlendirici kullanmıyorum ama güneş kremi zaten yağlı bi yapıda ya nemlendiriyo diye acaba doğru mu yapıorum bilemedim bikaç kere ikisini birden sürdüm ağır geldi gibi oldu
doktorumda kremi yazarken hiç bişey yapmana gerek yok yüzüne suyla yıka güneş kremini sür cık nemlendiriciler falan hikaye demişti ama bilemiyorum
pastaaam geçmiş olsun enişteye sen peşini bırakma bıraktır ona sigarayı, biz allahtan ikimizde nefret ediyoruz sigaradan şu yaşıma kadar sigara ağzıma bile değmemiştir yani o derece nefret ederim aşkım da öyle, sigara içen biriyle yapamazdım gibi geliyor zaten kokusunu duydugum an morarana kadar öksürüyorum
bizde de kardeşimle babam içiyoevde içirtmiyoruz tabi ama yine de içmelerini istemiyorum ama laf dinleyen kimmm
canım ben sebamed in yüz yıkama jelini kullanıyorum .. her sabah onunla yıkarım güneş kremini sürerim dışarı çıkacaksam, eğer evdeysem de yine onunla yıkarım bu sefer nemlendirici sürerim. akşam yine aynı şekilde yatmadan önce sebamedle yıkar nemlendiricisini sürerim..
benim cildim eskiden karmaydı. üstelik ben ergenliğe geç girdim sanırım20 yaşına kadar bebek gibi olan cildim de birden sivilce çıkmaya başladı, o kadar kafama taktım ki sonu aknetrent(roaccutane muadili bi ilaç) kullandım 6 ay.. şimdi yine bebek gibi pamuk gibi ama çok kuruyo eğer krem sürmezsem, ağzımı açamıyorum
Kokoşşşlar bakımdan konuşuyosunuzda bana nie haber vermiyosunuz.. bende yüzüme neotrogenenın yıkama jelini aldım iyimi kötümü anlamadım daha.. iyi bi marka diye aldım kullanıyorum ama nemlendirici olarak bişey kullanmıyorum şimdilik bi ara oriflame kullandım iyi gibiydi ama ben yüzüme yüzde yüz iyi gelecek bişet arıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?