'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

minişim 171 i arayın
bırakır inşallah zamanla. benim annem de bırakmıyo bi türlü.

bende cubuk krakerle bıraktııım kusum 2009 agustosunda krakerı daha zor bıraktım ardında alıverdım kılocuklarımı

Pastaam cok zorluyorum ama kendımden bılıorum kendı ıstemedıgı surece bırakması cok zoor( ben artık yuzume maske fln suremıcem cunku solaryuma basladım ama genel temızlıgımı artık herseye salca oldugum ıcın annem yuzunu mahvetcen dıyerekteen rosensın temzıleme sutu tonık ve nemlendırıcı kremını aldı cok memnunum kızlar tavsıye ederııımm

bu arada aksama mısafır var kızlar bı yandan un helvası yapoorum kolum koptu yaaaa(

Ayyy çağla ya gerçekten mi bak şimdi üzüldüm bende öyle gerilme falan yapmadı ama bakalım eğer olursa bırakırım kullanmayı ben aslında onun greyfutlusunu istiyodum ama onu bulamadım ..

aaayy o bana hiç iyi gelmemişti hayatcımm. sana iyi gelir inşallah..
ay un helvası mııııı? ben de istiyoruuuuum dur anneciğe söyliyim yapsın hemen :) o da napsak napsakta bişey yapsak yesek diyodu

aaayy o bana hiç iyi gelmemişti hayatcımm. sana iyi gelir inşallah..

ay un helvası mııııı? ben de istiyoruuuuum dur anneciğe söyliyim yapsın hemen :) o da napsak napsakta bişey yapsak yesek diyodu

ay kuzum tam deli işii irmik helvası yapsın kolum koptu hala kavuruyoruuum yaa en az 1 saat kavruluyoo

Bana da Garnier kötü gelmişti kızlar.
Onun bi tane ürünü var ya hem peeling hem temizleme jeli hemde maske. yüzümü bi tuhaf yaptı annem kullandırmadı. şimdi sadece sabunlayıp gülsuyu sürüyorum

ay kuzum tam deli işii irmik helvası yapsın kolum koptu hala kavuruyoruuum yaa en az 1 saat kavruluyoo

başlamış bile. hem ben çok seviyorum un helvasını. dedim yorulunca beni çağır biraz da ben karıştırıyım
oy sana da kolay gelsin canım benim

kızlarrrr bakım konusu açılmış bakıyorum.

benim uzmanlık alanımdır bakım makyaj kozmetik resmen.

hatta yurtta ayrı bir dolabım bile var bunla ilgili.

ben oriflame danışmanıyım aynı zamanda pek çok ürününü biliyorum ama başka pek çok markayı da severek kullandım.

üniversitede bi sivilce sorunum vardı onunla ilgili tedavimden sonra olabildiğince sadeleştirdim bu işleri.

hayatım boyu özel günler dahil fondöten,pudra nedir bilmedim.

göz farını da her zaman kullanmam. oriflame yüz yıkama jelimi sabah kullanıyorum nar özlü.

akşam da yine oriflame köpüren temizleyici jel var, hem makyajı da çıkarıyor onu kullanırım. sabah kullandığımdan daha farklı bir şey.

sonra da mutlaka nemlendirici kullanırım. cildim kuruya dönük karma çünkü.

gündüz de güneş kremi ya da kışsa nemlendiricimi kullanırım.

bi ara nivea aldım hiç iyi gelmedi cildime,tavsiye etmem. şimdilerde yine oriflame oksijen bazlı kullanıyorum.

göz makyajımı da neutregina göz makyaj temizliyici ile temizliyorum.

benden bu kadar cicişler:):):)

biraz reklam içerikli oldu ama

yaaa ben onu kaliteli bi marka memnun kalırım diye almıştım bide .. belki bende ters tepki iyi sonuç verir... pozitif düşün pozitif olsun :)))))))),

canım helva çekti bu arada minnaaaaaa

İş yerinde bi arkadaşım oriflame aleoveralı yıkama jelinden çoookk memnun ladı bende mi alsam diye düşündüm şimdi orkide...

İş yerinde bi arkadaşım oriflame aleoveralı yıkama jelinden çoookk memnun ladı bende mi alsam diye düşündüm şimdi orkide...

ben bunu kullanıyorum hayatcım.

normal ve karma ciltlere uyumlu. yine lavantalısını da tavsiye ederim ondan da kullandım.

eğer cildin yaplı ise çay ağacı özlü olan daha uygun olabilir ama.

yaaaaa nolurr bizedeee geeeeeellllllllllll kuşşşşş

geleyim canım

hayatcım inşallah çok iyi gelir senin cildine. her ürün herkese gitmiyor malum.

orkidem ben de hiç kullanmam fondöten pudra falan. bin yılda bir belki. sadece allık çok seviyorum, pembiş ya da şeftali tonları hele ..
eyeliner da seviyorum ama 5 saatte bi gözüme anca çekiyorum . başkası bana göz makyajı da yapamıyo. gözlerimi kırpıştırmaktan şapır şapır sular akıyo. lens kullanamıyorum mesela, gözüme kalem bile kendim zor sürüyorum

benim cildimde 21-22 yaşıma kadar pürüzsüz bebek gibi hep sölerdi 1tane bile sivilce çıkmadı ergenlikte die dieeeeee ahh 2-2,5 senedir suratımda sivilce cıktı ama şimdi öyle süvülce çıkmıyor biraz leke var ve kızarıklık yaa doktora gittgimde deri soydurucu ilaçlar verdi kılcal damarlarım belirdi bıraktım
ne yapcam bilmiyorum benm cildimde karma

ben genel olarak oriflem ürünlerinden çok memnunum... benim cildim karma T bölgesi yağlı yıkama jeli alayım bari bu söyledğini iş arkadaşımda temsilci.

aynen ben de çok severim allık. nemlendiricinin üstüne sürüyorum valla ne yalan söyleyeyim.

eyelinera bayılırım ve güzel çekerim de ama sadece kendi gözüme.

ilk etapta kalem gibi olanlardan başlamıştım, sonradan fırçalıya geçtim şimdi fırça daha kolay geliyor.

oriflameda bi tane var ben mavi almıştım eyeliner incecik o da çok rahat çekiliyor ama ben goldenrose kullanıyorum.

bende de sivilce lekesi çok kalır ama doktorlar da çok kolaycı canım yaaa.

ben mesela soydurucu olmadan düzenli cildiye tedavisiyle sivilce lekelerimden kurtuldum.

sivilce lekelerine çay ağacı yağı da çok faydalı arkadaşım kullanmıştı çok fayda gördü, bi araştır istersen yağmurum.

oriflamen bi tek eyelinerını sevmedim sanki bitmiş gibi simsiyah çekmiyo... Hoş ben çok nadir eyeliner kullanırımm.:)

aah ah fırçayı geçtim kalemi bile zor çekiyorum ya çok ince oluyo ya çok kalın. sonra biri güzel oluyo diğerini kötü yapıyorum .. sinirle fırçayı alıp dagıtıyorum bugulu göz makyajı oluyo
oriflame ın essentials diye bi sabunu vardı benim arkadaşım kullanıyordu.cildinde bir sorun yoktu, esmerdi. onla yıkayınca beyazlıyodu yüzü :) diyodum sen esmer değil kirliymişsin
yumuşacık yapıyodu yüzünü çok memnundu

o aydınlatıcı seri canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…