minişim 171 i arayın
bırakır inşallah zamanla. benim annem de bırakmıyo bi türlü.
aaayy o bana hiç iyi gelmemişti hayatcımm. sana iyi gelir inşallah..Kokoşşşlar bakımdan konuşuyosunuzda bana nie haber vermiyosunuz.. bende yüzüme neotrogenenın yıkama jelini aldım iyimi kötümü anlamadım daha.. iyi bi marka diye aldım kullanıyorum ama nemlendirici olarak bişey kullanmıyorum şimdilik bi ara oriflame kullandım iyi gibiydi ama ben yüzüme yüzde yüz iyi gelecek bişet arıyorummm
ay un helvası mııııı? ben de istiyoruuuuum dur anneciğe söyliyim yapsın hemen :) o da napsak napsakta bişey yapsak yesek diyodu
bende cubuk krakerle bıraktııım kusum 2009 agustosundakrakerı daha zor bıraktım ardında alıverdım kılocuklarımı
Pastaam cok zorluyorum ama kendımden bılıorum kendı ıstemedıgı surece bırakması cok zoor( ben artık yuzume maske fln suremıcem cunku solaryuma basladım ama genel temızlıgımı artık herseye salca oldugum ıcın annem yuzunu mahvetcen dıyerekteen rosensın temzıleme sutu tonık ve nemlendırıcı kremını aldı cok memnunum kızlar tavsıye ederııımm
bu arada aksama mısafır var kızlar bı yandan un helvası yapoorum kolum koptu yaaaa(
aaayy o bana hiç iyi gelmemişti hayatcımm. sana iyi gelir inşallah..
ay un helvası mııııı? ben de istiyoruuuuum dur anneciğe söyliyim yapsın hemen :) o da napsak napsakta bişey yapsak yesek diyodu
ay kuzum tam deli işii irmik helvası yapsınkolum koptu hala kavuruyoruuum yaa en az 1 saat kavruluyoo
başlamış bile. hem ben çok seviyorum un helvasını. dedim yorulunca beni çağır biraz da ben karıştırıyım
oy sana da kolay gelsin canım benim
İş yerinde bi arkadaşım oriflame aleoveralı yıkama jelinden çoookk memnun ladı bende mi alsam diye düşündüm şimdi orkide...
yaaaaa nolurr bizedeee geeeeeellllllllllll kuşşşşş
geleyim canım
hayatcım inşallah çok iyi gelir senin cildine. her ürün herkese gitmiyor malum.
orkidem ben de hiç kullanmam fondöten pudra falan. bin yılda bir belki. sadece allık çok seviyorum, pembiş ya da şeftali tonları hele ..
eyeliner da seviyorum ama 5 saatte bi gözüme anca çekiyorum . başkası bana göz makyajı da yapamıyo. gözlerimi kırpıştırmaktan şapır şapır sular akıyo. lens kullanamıyorum mesela, gözüme kalem bile kendim zor sürüyorum
benim cildimde 21-22 yaşıma kadar pürüzsüz bebek gibi hep sölerdi 1tane bile sivilce çıkmadı ergenlikte die dieeeeee ahh 2-2,5 senedir suratımda sivilce cıktı ama şimdi öyle süvülce çıkmıyor biraz leke var ve kızarıklık yaa doktora gittgimde deri soydurucu ilaçlar verdi kılcal damarlarım belirdi bıraktım
ne yapcam bilmiyorum benm cildimde karma
aynen ben de çok severim allık. nemlendiricinin üstüne sürüyorum valla ne yalan söyleyeyim.
eyelinera bayılırım ve güzel çekerim de ama sadece kendi gözüme.
ilk etapta kalem gibi olanlardan başlamıştım, sonradan fırçalıya geçtim şimdi fırça daha kolay geliyor.
oriflameda bi tane var ben mavi almıştım eyeliner incecik o da çok rahat çekiliyor ama ben goldenrose kullanıyorum.
aah ah fırçayı geçtim kalemi bile zor çekiyorum ya çok ince oluyo ya çok kalın. sonra biri güzel oluyo diğerini kötü yapıyorum .. sinirle fırçayı alıp dagıtıyorum bugulu göz makyajı oluyo
oriflame ın essentials diye bi sabunu vardı benim arkadaşım kullanıyordu.cildinde bir sorun yoktu, esmerdi. onla yıkayınca beyazlıyodu yüzü :) diyodum sen esmer değil kirliymişsin
yumuşacık yapıyodu yüzünü çok memnundu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?