geleyim canım
hayatcım inşallah çok iyi gelir senin cildine. her ürün herkese gitmiyor malum.
orkidem ben de hiç kullanmam fondöten pudra falan. bin yılda bir belki. sadece allık çok seviyorum, pembiş ya da şeftali tonları hele ..
eyeliner da seviyorum ama 5 saatte bi gözüme anca çekiyorum . başkası bana göz makyajı da yapamıyo. gözlerimi kırpıştırmaktan şapır şapır sular akıyo. lens kullanamıyorum mesela, gözüme kalem bile kendim zor sürüyorum
oriflamen bi tek eyelinerını sevmedim sanki bitmiş gibi simsiyah çekmiyo... Hoş ben çok nadir eyeliner kullanırımm.:)
o aydınlatıcı seri canım benim
uyudum dinlendim mama yedim geldim
burda herkes bakımdan konuşmuş ben tam bir beceriksizim başkaları kalem çekip rimel sürüyor kendimi tanıyamıyorum, birde ben elime alıp yapsam yine farkediliyor ama başkalarının bana yaptığı gibi abartı olmuyor
pek makyaj yapmam hattaha yüzümde kuru ama hiçbirşey kullanmıyorum arkadaşım yurtdışından bebe marka birkaç krem getirmişti onları kullandım bide her banyo öncesi yüzümü temizlemek için garnıer saf ve temiz kullanıyorum bana iyi geliyor
allık sürersem ya acı badem sütüyle yada normal suyla temizlerim göz makyajımı ise loreal göz temizleme suyu
kızlar yaa bende buğday tenliyim ama güneşe alerjim var göz alerjim ciddi vampir gibi kızarıyor ufacık güneşte güneş gözlüklerime sarılıyorum bide lenste takılıyorum çifte felaket, leke çıkmıyor ama güneşten korunmak için yaz kış sebamed kullanıyorum memnunum
orkideeee o nasıl sabun öle nası aydınlatıo bildigimiz kalıp sabun gibi mi ay hemen bana bilgi verin catlıcaaamaydınlık bişeyler arıyodum bende ferah ferah
:
kız nuraaayyy Senin gözünü yerim ben yaaaaaaaaa
ne güzel işte kendine uygun ürünleri bulmuşsun.
ben sebamed güneş kreminden hiç memnun kalmamıştım, garnier kullanıyorum.
sendeki tek eksik bence günlük bi nemlendirici. cildin de kuruysa bi ona ihtiyacın var.
makyaj yapmasan da olur zaten zararlı bişi
orkideeee o nasıl sabun öle nası aydınlatıo bildigimiz kalıp sabun gibi mi ay hemen bana bilgi verin catlıcaaamaydınlık bişeyler arıyodum bende ferah ferah
:
kız nuraaayyy Senin gözünü yerim ben yaaaaaaaaa
yi gözümü
tatlım sen beyazsın zaten o aydınlatıcıyla yıkarsan bu sefer tabak gibi olursun.. normal kalıp sabun gibiydi. fiyatıda çok uygundu 4 liramıydı neydi indirimde olunca
cnm o ürünler bi seri halinde, cilt sabunu var, yüz yıkama jeli,krem gibi ürünleri var.
bak resmi böyle:
Eki Görüntüle 366701
kız aydınlatıcı deyince ben de parlaklık veriyo sandım yaaama fiyatı çok uygunmuşşş
fairness diyoooo aaa şimdi bunla yıkarsam iyice ruh gibi olmıyım bensen kullandın mı canım hiç?
yok çağlam bu beyazlatıcı bişi ben yeterince beyazım kanımca
o sebeple kullanmadım.
bana kalırsa sana da uygun değil.
resmen ağlıcam sımdı sınırdeen sakarlıgım ustumde bugun sütü koyarkeen devırdım tencereyıı yaagittim gene tereyag fln aldım basladım yapmayaaaaaaaaaaaa oooofff
ay maybelline de öyle. gözümü oyucam sürülsün diye ama yok.
kızlar bana tavsiye edebileceğiniz kalem tarzında güzel bi eyeliner var mı?
flormar ıın ultra black eyeliner ını aldım. kozmetikçi bayan çok yumuşak olduğunu çok güzel sürüldüğünü söyledi. evet ama gerçekten ultra black hebi yere bulaştırınca çıkmıyo zorla. gözüm morarmış gibi geziyorum bu seferde. aay
bide sürünce kirpik diplerim beyaz kalıyo sanki. bi tuha ya anlamadım. hatta varsa fotom ekliyim size
Canımm bende flormar kullanıyorum ama çok memnunum. Benimki kalem gibi olan kuzenim de tüplüsünü kullanıyor. Şuan yanımda olmadığı için isimleri telaffuz edemiyorumay maybelline de öyle. gözümü oyucam sürülsün diye ama yok.
kızlar bana tavsiye edebileceğiniz kalem tarzında güzel bi eyeliner var mı?
flormar ıın ultra black eyeliner ını aldım. kozmetikçi bayan çok yumuşak olduğunu çok güzel sürüldüğünü söyledi. evet ama gerçekten ultra black hebi yere bulaştırınca çıkmıyo zorla. gözüm morarmış gibi geziyorum bu seferde. aay
bide sürünce kirpik diplerim beyaz kalıyo sanki. bi tuha ya anlamadım. hatta varsa fotom ekliyim size
Gözünü yeeeğrmoooh gizoşta benden. sebamedci :)
kızlar gözümün fotosunu koyucam korkmayın birden bu ne diye
nasıl rezil sürdüğümü görün işte. orkidem tavsiyelerini bekliyorum bana doğrusunu öğret. bide dipleri beyaz kalmasın istiyorum. içinede süremiyorum ama..
Eki Görüntüle 366693
bide bide rimel tavsiyesi istiyoruuum. benim kirpiklerim uzun zaten uzatmasına gerek yok
aaa miniğim elin falan yanmasın da
canıım çok teşekkür ederim mutlaka deneyeceğim o markayı..telomercim sana harika bir eyeliner söyleyim alix avien siyah şişe. şişe olduğuna aldanma ucu keçeli kalem gibi hem çok dayanıklı, hem sürümü rahat hem de rengi güzel.
canıımCanımm bende flormar kullanıyorum ama çok memnunum. Benimki kalem gibi olan kuzenim de tüplüsünü kullanıyor. Şuan yanımda olmadığı için isimleri telaffuz edemiyorum
Gözünü yeeeğrm
Maybelline kırmızı rimelini tavsiye ederim canım. Ben kullanıyorum çok da memnunum. Fiyatı da iyi. Ehh daha nee
Kızlaar pek çok işimi hallettm geldimm
Bu aradaa az önce patronun odasını girdim o daa neee laptopta koccamann bir facebook profilisen o filtreyi kendi bilgisayarına kullan dicektm. ehh diyemedm malesef malum sebeplerden
ıyım kusuuummm çook şüküüürr
canıım çok teşekkür ederim mutlaka deneyeceğim o markayı..
canıımben de maybelline in pembe olanı var ama böyle aman aman çok güzel diyemem. kırmızı olanını hiç görmedim bakıcam mutlaka, çok teşekkür ederim balım.
patrona benden selam söyle, facebook ta kapışalım onla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?