'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

aynı ben işte bi eyeliner konusunda anlasamadık, eyeliner süremiyorum ben beceremiyorum yakıstıramıyorum da

bir kalemim bir de rimelim vardır, bir de allık arada da vişneli parlatıcım ya da pembiş rujum ( genelde sacım sarı olunca )

lens bende kullanamıyorum o ne ya ölüm gibi gözüme sokmam onu bir de cok kurutuor gözlerimi

oriflamen bi tek eyelinerını sevmedim sanki bitmiş gibi simsiyah çekmiyo... Hoş ben çok nadir eyeliner kullanırımm.:)

ay maybelline de öyle. gözümü oyucam sürülsün diye ama yok.
kızlar bana tavsiye edebileceğiniz kalem tarzında güzel bi eyeliner var mı?
flormar ıın ultra black eyeliner ını aldım. kozmetikçi bayan çok yumuşak olduğunu çok güzel sürüldüğünü söyledi. evet ama gerçekten ultra black he bi yere bulaştırınca çıkmıyo zorla. gözüm morarmış gibi geziyorum bu seferde. aay
bide sürünce kirpik diplerim beyaz kalıyo sanki. bi tuha ya anlamadım. hatta varsa fotom ekliyim size

orkidem sağol canım yaa geçmiyor suan bile t belge elmacıklar kıpkırmızı lekeler var biraz oralarda yaa
eyeliner bende seviyorum ama çekemiyorum kalem güzel çekerim ama

uyudum dinlendim mama yedim geldim

burda herkes bakımdan konuşmuş ben tam bir beceriksizim başkaları kalem çekip rimel sürüyor kendimi tanıyamıyorum, birde ben elime alıp yapsam yine farkediliyor ama başkalarının bana yaptığı gibi abartı olmuyor

pek makyaj yapmam hattaha yüzümde kuru ama hiçbirşey kullanmıyorum arkadaşım yurtdışından bebe marka birkaç krem getirmişti onları kullandım bide her banyo öncesi yüzümü temizlemek için garnıer saf ve temiz kullanıyorum bana iyi geliyor

allık sürersem ya acı badem sütüyle yada normal suyla temizlerim göz makyajımı ise loreal göz temizleme suyu

kızlar yaa bende buğday tenliyim ama güneşe alerjim var göz alerjim ciddi vampir gibi kızarıyor ufacık güneşte güneş gözlüklerime sarılıyorum bide lenste takılıyorum çifte felaket, leke çıkmıyor ama güneşten korunmak için yaz kış sebamed kullanıyorum memnunum

oooh gizoşta benden. sebamedci :)

kızlar gözümün fotosunu koyucam korkmayın birden bu ne diye

nasıl rezil sürdüğümü görün işte. orkidem tavsiyelerini bekliyorum bana doğrusunu öğret. bide dipleri beyaz kalmasın istiyorum. içinede süremiyorum ama..

bide bide rimel tavsiyesi istiyoruuum. benim kirpiklerim uzun zaten uzatmasına gerek yok

Son düzenleme:

ne güzel işte kendine uygun ürünleri bulmuşsun.
ben sebamed güneş kreminden hiç memnun kalmamıştım, garnier kullanıyorum.
sendeki tek eksik bence günlük bi nemlendirici. cildin de kuruysa bi ona ihtiyacın var.

makyaj yapmasan da olur zaten zararlı bişi

yi gözümü
tatlım sen beyazsın zaten o aydınlatıcıyla yıkarsan bu sefer tabak gibi olursun .. normal kalıp sabun gibiydi. fiyatıda çok uygundu 4 liramıydı neydi indirimde olunca

hocam hocaaam benim de gözüme bi el atın
bu arada helva oldu kızlar ben de çay yapmaya gidiyorum .. geldiğimde okurum yazdıklarınız.

cnm o ürünler bi seri halinde, cilt sabunu var, yüz yıkama jeli,krem gibi ürünleri var.

bak resmi böyle:

yi gözümü
tatlım sen beyazsın zaten o aydınlatıcıyla yıkarsan bu sefer tabak gibi olursun .. normal kalıp sabun gibiydi. fiyatıda çok uygundu 4 liramıydı neydi indirimde olunca

kız aydınlatıcı deyince ben de parlaklık veriyo sandım yaa ama fiyatı çok uygunmuşşş

cnm o ürünler bi seri halinde, cilt sabunu var, yüz yıkama jeli,krem gibi ürünleri var.

bak resmi böyle:

Eki Görüntüle 366701

fairness diyoooo aaa şimdi bunla yıkarsam iyice ruh gibi olmıyım ben sen kullandın mı canım hiç?

kız aydınlatıcı deyince ben de parlaklık veriyo sandım yaa ama fiyatı çok uygunmuşşş

fairness diyoooo aaa şimdi bunla yıkarsam iyice ruh gibi olmıyım ben sen kullandın mı canım hiç?

yok çağlam bu beyazlatıcı bişi ben yeterince beyazım kanımca

o sebeple kullanmadım.

bana kalırsa sana da uygun değil.

resmen ağlıcam sımdı sınırdeen sakarlıgım ustumde bugun sütü koyarkeen devırdım tencereyıı yaa gittim gene tereyag fln aldım basladım yapmayaaaaaaaaaaaa oooofff

telomercim sana harika bir eyeliner söyleyim alix avien siyah şişe. şişe olduğuna aldanma ucu keçeli kalem gibi hem çok dayanıklı, hem sürümü rahat hem de rengi güzel.

Canımm bende flormar kullanıyorum ama çok memnunum. Benimki kalem gibi olan kuzenim de tüplüsünü kullanıyor. Şuan yanımda olmadığı için isimleri telaffuz edemiyorum

Gözünü yeeeğrm
Maybelline kırmızı rimelini tavsiye ederim canım. Ben kullanıyorum çok da memnunum. Fiyatı da iyi. Ehh daha nee

Kızlaar pek çok işimi hallettm geldimm
Bu aradaa az önce patronun odasını girdim o daa neee laptopta koccamann bir facebook profili sen o filtreyi kendi bilgisayarına kullan dicektm. ehh diyemedm malesef malum sebeplerden

telomercim sana harika bir eyeliner söyleyim alix avien siyah şişe. şişe olduğuna aldanma ucu keçeli kalem gibi hem çok dayanıklı, hem sürümü rahat hem de rengi güzel.
canıım çok teşekkür ederim mutlaka deneyeceğim o markayı..

canıım ben de maybelline in pembe olanı var ama böyle aman aman çok güzel diyemem. kırmızı olanını hiç görmedim bakıcam mutlaka, çok teşekkür ederim balım.
patrona benden selam söyle, facebook ta kapışalım onla

ıyım kusuuummm çook şüküüürr

Aslında L'Oreal çok iyi de onun da rimelleri epey tuzlu. Kasmaya gerek yok. Sabah sürüp akşam çıkarıyoruz ne de olsa, ömürlük değil ya

Bebiklerrrr kimlerr varr bakiiiiiiiiiiiiimmmmmmm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…