Aslında L'Oreal çok iyi de onun da rimelleri epey tuzlu. Kasmaya gerek yok.Sabah sürüp akşam çıkarıyoruz ne de olsa, ömürlük değil ya
Bebiklerrrr kimlerr varr bakiiiiiiiiiiiiimmmmmmm?
akşam pek kimse olmuyo diye bakmamıştım ama pelintoşuum burdaymıışşş
bende varım kiiiii burdayııım kiiiii veee içerdee helvalarım dururkeeen diyetteyiim kiiiiiiiiiiiiii
pelinim biz akşam geliriz sen merak etme
Kıyamamm yaaaaaaaaaaaaa ben sana demedm mi her türlü çekilirsinn dieee minimmm adı üstündeeee minnaakkk işte
Kıyamamm yaaaaaaaaaaaaa ben sana demedm mi her türlü çekilirsinn dieee minimmm adı üstündeeee minnaakkk işte
1 haftamı çöpe atmimm kuzuum başladım bitireyim şu işi 48i görene kadar pes etmekkk yoooohhhay sabahları artık gırmıcekmısın hiiiçç kuzum nezman kapatcakklaar dedılermı bişii
48miiiiiiikurbiş de abartmasın yiaaa o ne oleee kuzum 50 olll
cnm henuz arastrma yapılıooo 1-2 güneee kapanırr turtamm:)) bi dahaa hiç giremicemm gündüz.. anca akşam onda da kmse olmuo bile baksanaa
kurbiş isyanlarda kusuuumm bırak diyeti diyip duruyoo ona yıldonumunde eskı minnağı hedıye edıcemkeskee kapanmaasaaa sımdı aksamları kımse yok dıye pek bakılmıyo topiğe alışırız geceyede kuzum yeterkıı hep beraber olalım
günaydııın ben de geldimmmm
bu sabah güne salaklık yaparak başladım... patronuma kendi mailimden dün bahsettiğimiz bir durumla alakalı mail atcaktım ama yanlışlıkla şirketin info mailinden atmışım yaaaa
anlıcağınız attığım maili herkes okuyacak, bikere daha yapmıştım bunu yurtdışında bir ajansla yazışırken
neden akıllanmıyorum acaba :44:
salaklık değil de dalgınlık diyelim çağlacım
info adresi sekretaryanın bilgisayarında olur canım sen nasıl pc den atabildin ki?:44:
çok dalgınım bu ara zaten canım
info adresini bizde şirkette herkes görür, danışmadan, teknik bölüme, patrondan, editroryala kadar herkes de vardır iş yerindeki kişisel hesaplarımızın altında
çünkü hemen hemen her bölümü ilgilendiren mailler düşüyor oraya
bazen de uygundullar falan gibi mailler de düşebiliyor orası ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?