'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

:) henüz söz nişan olaylarımız yok ama erkek arkadaşmn 2 yıl içinde evlenme planları var bakalm
ufaktan hazrlklar yapıorm bende kendmce, sizler peki?

:) henüz söz nişan olaylarımız yok ama erkek arkadaşmn 2 yıl içinde evlenme planları var bakalm
ufaktan hazrlklar yapıorm bende kendmce, sizler peki?

bnmkı de askere gdecek askerden sonra ısteme olayı olacak bnm ceyız olarak el ıslerım var daha baslamadım hazırlıklara sen neler aldınn?

biz 2 yıldır birlkteyiz cnm hatta 2 yıl 1 ay oldu, sevgilim 3 yıl önce mezun oldu bi yıldır da çalışıo bende geçen yıl mezun oldm askerliğii fln yapmıs anlıcan bi engelimiz yok, herseyimiz tamam olsn die hazırlıklar yapıorz işte aceleye gelmesn die, bide söz nişa düğün arasını fazla tutmak istemiorz böle yıllar fln olmasn aralarında olursa ard arda olucak gibi aldklarım için link veriym isterseniz anlatmakla olmaz:) burdan bakabilir isteyen olursa
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/460512-nil-ceyizi.html

Hayırlısı oldun cnm çok güzelmiş çeyizlerin bizim 6 sene oldu balım ben 20 müstakbel kocam 25 yasında ben hem okuyup hemde çalışıyorum kocişimde öyle askere daha gitmedi 2 senesi kaldı okulu bitirmeye 3 e geçti bitirince askere gitmeden isteme söz olucak askerden gelince nişan 1 seneye kadarda düğün olucak cnm

yemek takımını begendmm sıyahlı olanı nereden aldın canım

yemek takımını begendım sıyahlı olanı nereden aldın canım

hayırlısı olsn cnm sağ salim gidip gelsn de hepsi olur
asker yolu beklemek zor bişidir heralde aklının hep onda kalması isteyince görüşememek ama allah verir sabrını,
neseki bu konuda şanslıymısım ben:81:

napim canım geziyorum alışverişi bırakıp esse taç ve linens gibi yerlerde takılmaya başladım fiyat bakıyordum ki sen şu yatak örtüsünün indirimini söyledin tam süper olduama onun model ismi aşkı memnumu tam model ismi varmı canım.

valla bizim yol uzun he benim erkek arkadaşım seneye bu zamanlar kısmetse askere gidicek sözde o gitmeden olursa olur ama evlilik cidden 2013

ay valla hazırlıkları yapıorz ama evlilik fln düşününce bi tedirginlk oluo bende de:))
yani ben hep böle çeyiz fln yapıym rahat rahat geniş genişşş:) söz nişan olayları bile nasıl kasıo evlilik konusunu sen düşün:)
ama sevgili olmanın fazlasını yaşamak fikri hepsine değer
nese ben konumuza geliym, yatak örtüsü bihterinkiymiş cnm evt, dreamer ismi ben taş rengini aldm ama başka renkleri de vardı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…