- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
hmm mesala bizde gerekli kişilere atılıyor mailler 1 kişi o da ben bakıyorum asistanlıkla beraber 3mail adresim var benim..1i info herkese genel düşüyor ama ben atıyorum gereken kişilere yani
bizimde öyle herkes kendi adresine atıyo infodan cevapları danışma yazar ama buraya düşen mailleride kontrol ediyoruz çünkü yayın kataloglarımız falan info adresine düşüyor
ben de gelen mailleri kontrol ediyordum hesap info da açık kalmış, bu yüzden kendi mailimden atıyorum sanarak infodan atmışım patrona baya komik olcak şimdi
biz infodan mail atmıyoruz yani ben yanlışlıkla attım işte kendi adresimden atmam gerekiyordu
çok dalgınım yaaakafam on milyon uyanıyorum her sabah nolcak bakalım böle
Ya bide bu neutrogena benim cildime de fayda etmedi yüzüm bölge bölge kuru olmaya başladı...
ee altına çağla mağla yazdın mı anlarmı senin olduğunu peki?
Çağlacımm ne zamann işle ilgili bi hata yapsamm o hafta bana geçmek bilmiyorr(
boş boş geziniorm ortada, çok cnm sıkılıoo duruma..
bir keresinde patronuma çooookkk buyuk bi firmanın bakiyesini söylemiştimmm firma da burada toki konutlarını yapan firma sen düşün:)
5 dk snra patron geldi az once bu rakam boyleydi şmdi nasıl boyle dedi, o an var yaaa iş hayatımın en büyük hatasını yapmış olduğumun farkında vardım... berekettt en sevdiğim patronummdu o da hoşgoruyle karşıladı.. ortak firmada calısmanın en zor yanı bu:) nabza gore serbet, eğer diğeri görmüş olsaydı tepki bambaşka olurdu
biz de patron tek, hoşgörülüdür genelde sabırlıdırama patladı mı kimse yanına yanaşmasın modu oluyo
iyiki iyisine denk gelmişin kuzum yaa mazallah bazıları böle şeylerden çok katı oluyor
inşallah ilerde kendi işimin patronu olurum Allah nasip kısmet ederse
pelincim sabunda yüzümü çok kurutyo ve tahriş ediyo sanki denemdediğim şey kalmadı nerdeyse..
evet canım dalini sen söylediğinde denemiştim hakkaten yumuşacık yapıyo ama ben bi kullandığımı bi daha kullanamıyorum her seferinde değişik bişeyler denemek istiyorum :)
valla hayatcım bunu cilt doktoru sölemişti...
gerek yok o kimyasal temizlyecilere diye... ne kadar az kimyasal o kadar iyi bence hiçbirşey kullanma suyla yıka ama makyajım kremim var onlar çıksın diyosan onun içinde bebek şampuanı al kullan başka da bişey sürme yüzüne dedi.. bebek gibi tazecik ciltleriniz var onu bunu süre süre mahvediyosunuz genç yaşta oranız buranız kırışıyo sonra dedi
ben arada sabun kullanıyorum killi onu bile kullanma dedi kurutur diye... arada kullanıyorum bende zaten..
tamam çağlamm dalin alıcam bak bakalım bunlardan hangisini alayımm..
Eki Görüntüle 367174 Eki Görüntüle 367175 Eki Görüntüle 367176
ben ilk baştakini kullanıyorum canım diğerlerinin içinde saç kremi de var cunku...
ilk baştaki sarı bildigin klasik dalin
Kurabiyeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmm
bu magnetlerrr tamm senlikkkkkkkkk!!!!!!
Eki Görüntüle 367206
Markafoni dee Chiccy Déco Life var turtişimmmm
deniz temasına bayılıyorum kuşummm ama benimki asla ve aslaaa aldırtmıyor...
sevmiyor... evimde bari uzak olayım lütfen gemili çıpalı şeyler görmek istemiyorum diye rica etti ben de almıyorum, hatta kapı önü aksesuarımda yelkenli var çok onu bile sorarak aldım tamam bunu al ama başka olmasın dedi
ona deniz teması malesef işini ve zoraki ayrılılarımızı hatırlatıyo, bu yüzden istemiyo
evet gizoş söylemiş yaaa ama malesef bu kampanyayı da kaçırcam turtammm, cunku kartım 2 gün sonra kesilio limiti fullenmiş durumda.. kısmet artık yapcak bişey yok
aşkımda malum seyirde internet ulaşımı yok bu akşam vınnlayabilrse ya da telefonundan bağlanabilirse ona aldırcam (tabi kalırsa), şifreleri var ama onun kartında gıldır gıcık bir sürü şey soruyolar aklımda tutamıyorum bir yere yazmak da güvenli gelmiyo...
yurtdısına cıkınca ödemelerimi sen kontrol edersin artık dedi ama nası yapcam bilmiyorum onun kartını kullanamıyorum ben net üzerinden her seferinde bi hata cıkıyo ve lütfen müşteri hizmetlerini arayın diyo çok gıcık :44:
Ayyyy hiç ölee düşünmemiştmm cnm yaaa
Eniştemm çok haklı, bize sempatik gelio fakat onda aynı duygu uyanmıo haliyle...
Çokk güzel seylerr var ama bende alamıorm karta çok daldım bu ay kurabiyemmm(
sadece snn anahtarlıktann aldımmm turtammmm
ahh ah malesef napıcaz bakalım evlendikten sonra
güle güle kullaaaannnnn canımmmmçok aşk dolu bi anahtarlık oooo
Allah kolayını vericekk cnm, inşallah
Sağ olll kurabitoşummmmm:)) kendimee 10. ay hediyesi almış oldm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?