'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kuzucuklarım nasılsınızzzzzz

çok güzel bir şekilde başladığım günüm okul idarecimin uyuzluğu yüzünden kursağımda kaldı.

bu gidişle diğer binaya daha sık gidip kaçacağım buralardan

bu arada deprem sebebiyle özür ataması yapılması olası bizim buraya inşallah yapılır yaaa çok sıkıldım bu aralar.

artık gitmek istiyorum.

bi taraftan yurt hayatı, bi taraftan maddi sıkıntılarım şimdi de okul.

kafayı yerim artık yakında

Canımm benim Allah yardımcın olsun kaç yıldır ordasın peki..

İlk atandığın yer mi

İnşallahhh gelirr bitanemmm kavuşunnnnn artıkııınnnnnnnnnn

Pelintoşşşş izelge süpper görünüyo nice 10. aylara bitaneeeemmmmmm :)
Sağ oll bitanecimmmmm :)))
İnşallahh niceeee mutluuu aylarımızz olsunnnn

Orkidemm kıyamamm

Naptıı uyuzz idareciiii.. of kendilerini idare edemiolar okulu nasııı idare etcekler kiii

Bende yemeğimi yedim geldim.. bugün yine ders çalışamadım kitabımı eve götürüp bide evde ders çalışabilmeyi denicem :)))

Canımm benim Allah yardımcın olsun kaç yıldır ordasın peki..

İlk atandığın yer mi

maalesef daha 1.5 yıllığım.

normal şartlarda 2 yıl daha beklemem gerek ama eğer özür ataması olursa alıp başımı giderim iyisi olur benim için de.

bıktım artık benim işimi bana öğretmelerinden, işim olmayan şeyleri ısrarla dayatmalarından.

utanmasalar sen rehberlikten anlamazsın diyecekler.

her gören ne güzel keşke bizim okulda olsan der, bunlar sürekli benle uğraşıp durur.

Allah'larından bulsunlar.

Kaç yaşındasın sen kuzum seni yeni öğretmen çömez olarak görüyolar herhalde yarım akıllı insanlar...

Kaç yaşındasın sen kuzum seni yeni öğretmen çömez olarak görüyolar herhalde yarım akıllı insanlar...

ilk atamayım işte buraya. zaten çok yaşlıların olduğu bir okul. çoğu insan anne-babamdan daha yaşlı.

çömez gibi görmekten değil de kendi işlerini yapmaktan aciz olduklarından bana yaptırmaya çalışıyorlar.

Yeterli bulmuyorlar beni sürekli, öğretmeni öyle çalıştıralım ki suyunu çıkaralım bi de onla turşu kuralım hesabı insanlar.

zaten günde 7 saat ders yapıyoruz, cumartesi dahil çalışıyoruz.

herkes ailesinden ayrı, resmen düşman ediniyorlar kendilerine farkında değiller.

çok dolmuşum bak sinirlerim boşaldı. bi de ağlamak istemiyorum bunların yanında. kendi okulumuz yıkıldığından başka okuldayız ya şimdilik, hepimiz aynı odada olduğumuz için bu kadar maraz çıktı.

eskiden böyle değildi yani, kendi odam olunca çocuklar da hep yanımdaydı, zaman da güzel geçiyordu.
şimdi çocuklar yanıma da gelmek istemiyorlar.

böyle böyle öğreniyozruz işte insanları ... dedin ya çoğu anne babamdan yaşlı diye onlar senin gibi hayatta düşünemez zaten belki kötü niyetleri yoktur ama işte geri kafalılıktan yapıyolardır.. bi de seni çocuk gibi görüyolardır.. Ama yaptıklarıda ayıp yani okumuşsun öğretmen olmuşsun yıllardır bu meslektesin ve sana böyle davranıyolar ne denir ki böyle insanlara Allah büyğk canım sıkma canını :)

İyilik bitanemm sen napıooonnnn ya biz dün bakımdan kokoşluktan konuştk en kokoş sensin ama sen yoktun dün sanırım dimi ?

vardım bı ara ama sonnaa gittim kuzumm misafir geliyoo diyee mamişler yaptıımm napim kuzum bu sabahta dayımlar geldıı sımdı annemle ıslerı var halletmek ıcın dısarı cıktılar fırsat bu fırsat kızcelerıme bakım dıdım

hmmm doğruu helva yapmıştınn nası güzel oldu mu ..

hmmm doğruu helva yapmıştınn nası güzel oldu mu ..

ilkii aynı anda bin iş yaptıgımdan sakarlıgıma denk geldı sütü dökerken tencereyı devırdım kuzum ama yılmadım en bastan bıkere daha yaptım güzel oldu ama sağ kolum kas yaptı unu kavurmaktaan

Kızlarrr yaaaa 2013 topiğine girdim sabahtan beri 100 sayfa okudum belki:)
ilk üye olduğum zamanlar yazmışım, sohbetler falan harika yaaa Şimdi de çokk güzell ama geçmişe gittim sankiii...

öğren öğren şimdiden evlencen gelin olcan kocişe yapcan ölleee hemen kas yapmak falan da noluyo bi un helvası yapmakla delüüüü
ilk üye olduğum zamanlar yazmışım, sohbetler falan harika yaaa Şimdi de çokk güzell ama geçmişe gittim sankiii...

eski günler ben neler nelr yazmışımdır kimbilir şimdiki halimden eser yokktur

gecen gun bende daldım lokumum oyle asker bekledıgım donemler falann ahh ahhh geldıgınde ne gıysem dıye beraber secmısız falan

dunya mutfaklarına açıldım artık kuzum Türk mutfaanı hallettım içli köfte bilemmm yapoooruuummmmm beeenn

Son düzenleme:
Öyle deme kuzummm((
Vallaa miniimm az önce şeyi okudumm hani şu dilek tutmaya gitmiştinizz yaaa:))
o sayfaya geldmm roman gibi okuorumm... burası harika biyer yaa.. herkes dertlerini döküoo süperr

maharetli gelinciklerimmm nasılsınız bakalıımmm??

Kuzenncimmm hoşgeldnnnn
Naptınn akşammm proje bitti miii bebegmmmm??

hoşbulduuumm tatlıımm..
projeyi bitirdim kuzencanımm bi başkasıyla boğuşuyorummm..
sen nasılsınn bitanecimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…