- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
kuzucuklarım nasılsınızzzzzz
çok güzel bir şekilde başladığım günüm okul idarecimin uyuzluğu yüzünden kursağımda kaldı.
bu gidişle diğer binaya daha sık gidip kaçacağım buralardan
bu arada deprem sebebiyle özür ataması yapılması olası bizim buraya inşallah yapılır yaaa çok sıkıldım bu aralar.
artık gitmek istiyorum.
bi taraftan yurt hayatı, bi taraftan maddi sıkıntılarım şimdi de okul.
kafayı yerim artık yakında
ay eveeet süper bir hediye olmuuuş yaaaaaa
bizim de söz görünümlü nişanımızın üzerinden 6 ay geçmişti tam pazar günü
yine uzaktık tabi ama kısmet olursa bu cuma gelecegini söylemesi en güzel hediyem olmuştuuuu
zaman ne cabuk geciyor yaaa kalan zaman da geçsin kavusalım artık
Sağ oll bitanecimmmmm :)))Pelintoşşşş izelge süpper görünüyo nice 10. aylara bitaneeeemmmmmm :)
kuzucuklarım nasılsınızzzzzz
çok güzel bir şekilde başladığım günüm okul idarecimin uyuzluğu yüzünden kursağımda kaldı.
bu gidişle diğer binaya daha sık gidip kaçacağım buralardan
bu arada deprem sebebiyle özür ataması yapılması olası bizim buraya inşallah yapılır yaaa çok sıkıldım bu aralar.
artık gitmek istiyorum.
bi taraftan yurt hayatı, bi taraftan maddi sıkıntılarım şimdi de okul.
kafayı yerim artık yakında
Canımm benim Allah yardımcın olsun kaç yıldır ordasın peki..
İlk atandığın yer mi
maalesef daha 1.5 yıllığım.
normal şartlarda 2 yıl daha beklemem gerek ama eğer özür ataması olursa alıp başımı giderim iyisi olur benim için de.
bıktım artık benim işimi bana öğretmelerinden, işim olmayan şeyleri ısrarla dayatmalarından.
utanmasalar sen rehberlikten anlamazsın diyecekler.
her gören ne güzel keşke bizim okulda olsan der, bunlar sürekli benle uğraşıp durur.
Allah'larından bulsunlar.
Kaç yaşındasın sen kuzum seni yeni öğretmen çömez olarak görüyolar herhalde yarım akıllı insanlar...
ben geldım kızceleeerrrrr napoosunuuzzz
İyilik bitanemm sen napıooonnnn ya biz dün bakımdan kokoşluktan konuştk en kokoş sensin ama sen yoktun dün sanırım dimi ?
vardım bı ara ama sonnaa gittim kuzumm misafir geliyoo diyee mamişler yaptıımmnapim kuzum bu sabahta dayımlar geldıı sımdı annemle ıslerı var halletmek ıcın dısarı cıktılar fırsat bu fırsat kızcelerıme bakım dıdım
hmmm doğruu helva yapmıştınn nası güzel oldu mu ..
öğren öğren şimdiden evlencen gelin olcan kocişe yapcan ölleee hemen kas yapmak falan da noluyo bi un helvası yapmakla delüüüü
ilkii aynı anda bin iş yaptıgımdan sakarlıgıma denk geldı sütü dökerken tencereyı devırdım kuzumama yılmadım en bastan bıkere daha yaptım güzel oldu ama sağ kolum kas yaptı unu kavurmaktaan
Kızlarrr yaaaa 2013 topiğine girdim sabahtan beri 100 sayfa okudum belki:)
ilk üye olduğum zamanlar yazmışım, sohbetler falan harika yaaaŞimdi de çokk güzell ama geçmişe gittim sankiii...
Kızlarrr yaaaa 2013 topiğine girdim sabahtan beri 100 sayfa okudum belki:)
ilk üye olduğum zamanlar yazmışım, sohbetler falan harika yaaaŞimdi de çokk güzell ama geçmişe gittim sankiii...
öğren öğren şimdiden evlencen gelin olcan kocişe yapcan ölleee hemen kas yapmak falan da noluyo bi un helvası yapmakla delüüüü
eski günler ben neler nelr yazmışımdır kimbilir şimdiki halimden eser yokktur
Öyle deme kuzummmöğren öğren şimdiden evlencen gelin olcan kocişe yapcan ölleee hemen kas yapmak falan da noluyo bi un helvası yapmakla delüüüü
eski günler ben neler nelr yazmışımdır kimbilir şimdiki halimden eser yokktur
Vallaa miniimm az önce şeyi okudumm hani şu dilek tutmaya gitmiştinizz yaaa:))
gecen gun bende daldım lokumum oyle asker bekledıgım donemler falann ahh ahhh geldıgınde ne gıysem dıye beraber secmısız falan
dunya mutfaklarına açıldım artık kuzum Türk mutfaanı hallettım içli köfte bilemmm yapoooruuummmmm beeenn
maharetli gelinciklerimmm nasılsınız bakalıımmm??
Öyle deme kuzummm((
Vallaa miniimm az önce şeyi okudumm hani şu dilek tutmaya gitmiştinizz yaaa:))
o sayfaya geldmmroman gibi okuorumm... burası harika biyer yaa.. herkes dertlerini döküoo süperr
Kuzenncimmm hoşgeldnnnn
Naptınn akşammm proje bitti miii bebegmmmm??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?