'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

cıdden harıka bıyer buraassıı kuzuum, hatırlıyoorum pastamın sözünde aksilikler oluyodu hazırlıklarda stresten benım bıle mıdeme agrı gırmısstıı

maharetli gelinciklerimmm nasılsınız bakalıımmm??

hoooşşşgeldiiin tatlllııımmm iyiiiz sen nasısııınn?

iyiyiimm tatlıımmm iş güç insanlar falan uğraşıp duruyorumm..
peki bi maharetliymişsiinn neler okuyorum nelerr artık senden yemek tariflerinii alırız kuzucuuumm

kızlar selam hasta hasta hepiniciginizi öpüyorum ilk kez serum yemek istyorum fenalardayım çünkü çok kötüyüm hayatmda kendmi bildm bileli bu ilk olcak eve varmak üzereyim kolum tutmuyor

nazım sen kas yapıyon ne güzel benim ilk bilegm agrıyodu simdi bende kavura kavura kas yapmaya basladm ama tecrübesizm video izlyorum arada çorba yapmak kolayda şu içlli köfteyi felan ögrenmek istyorm bilen varmıdır içli köfte

Nazlım sen yaptıgın mamaları baslıklarda toplasana tarflerde yazablrsn buraya vallla bak ögrenrz gaz gelir sen ödev verrsn bize mesela

hiii çok geçmiş olsun gizimmmm üşüttünmü noldu yaa eve git güzelce dinlen..
bencedeee nazlıı bize ders versinnn onun bilgilerinden bizlerde yararlanalımm

hoşbulduuumm tatlıımm..
projeyi bitirdim kuzencanımm bi başkasıyla boğuşuyorummm..
sen nasılsınn bitanecimm
İyiyimmmm meleğimmm bendeee, çalışamıorumm.. konsantre kaybı yaşıorummm..
galiba patronlara karşı bi tepkim bu

Gizzz bu seneki hastalıklarr çok bulaşıkkk.. beni de telefonda kimse tanımıoo(( herkess bi tuhaf muamele yapıoo, adam utanmasa kıyamam dicekk modunda burnum ve sesim kötüü ama ümitt var düzelcemmm

Nazımm bliooo içli kööfteyii gizşmmmmm

canım ya insanın içnden gelmez çalışmak bilirim o duyguyu

slmmmmmm çok yogunumm giremıyorum yıne ben
dün gitmedim ben aşkım izin aldı paso evdeydi bni gelcek diee beklediii ama gitmedmm aksamda gç cıkcamm demiştimm
pastamıı aldımmm gittim dayandımm kapıyaa evde kutladıkk bi güzel nevresim takımınaa bayıldııııııııııı
hemen yatagına geçirdikk flann 23 oldu aşkitoooommmmm

acıcam kuzuumm topiği, evlenınce dıye dusunuyodum ama yazın acarım az depo yapım mamişlerin fotolarını actıktan sonra sıkışmiim , hergün yeni bir yemek paylasırım içli kofteyı ben ılk yaptıgımmda haşlamaya attım ve bıldıgın ezogelın corbası oldu deneme yanılmayla oluyo bu işler mesela un helvasınıda ılk kez dun yaptııım cogu yemegın mantıgı zaten aynııı hııc zorlanmassınn kuzum merak etmee, çorbalara kıvam olsun sıye un kat mutlakaa , benım teyzem domates corbası hiç sevmez hazırını bile ama benim yaptıgıma bayılıyoo süzme mercımek gıbı domateslerı rendeleyip elekte süzüyorum cok az salcayla unu kavuruyorum bide 2 tane küp şekeri attırıyorumm içinne o süzme domateslerıde içine karıstırıyoruum mmmmmm yemedee yanındaa yatt çok lezzetli oluyoo

iyiyiimm tatlıımmm iş güç insanlar falan uğraşıp duruyorumm..
peki bi maharetliymişsiinn neler okuyorum nelerr artık senden yemek tariflerinii alırız kuzucuuumm

seve sevee veririm kuzuuuummm açıcam zaten cici bi topppiiikk

Son düzenleme:
Heee çalışmıomm daa vallaaa
sonra sıkcamm kendimii amaaaan napiimmmm netiminn son gunleri zatennn doyasıya keyfnı cıkarıımmm kuzentoşşş

kuzumm benim yaa sonradanda sıkıntı çekme tatlımm.. kesin kapatcaklarmıı sınırlama getirsinler malum siteye nasılsa senin yok

beraber nice yıllar geçirirsiniz inşallah tatllıımm..

ebeettt bi topikk açmalısınn çok süper fikirrrr valla canımı domates çorbası istettin yaaa annemi arıyımda yapsın

Sibeeeelll nice yıllara aşkınla allah ayırmasın sizi :)

Gizoşum sanada çok geçmiş olsun tatlım iyi bak kendine aşkınada söle o da baksın sana :)

Yıllar bize neler getirecek bakalım kızlar.. Allah nasip ederde bu arkadaşlığımız devam ederse düşünsenize evlenicez eşimizden eltimizden görümcemizden konuşucaz.. birbirimizden yemek tarifleri alıcaz birer birer hamile kalıcaz doğum heycanını anneliği birlikte yaşayacağız... Ne güzel şeyler İNŞALLAH...

ahh inşşş hayatııımmm hiiö kopmayalım Allah'ın izniiyleee

inşallahh tatlıımm Rabbim o günleride gösterir bizleree...

off offf offf beni benden aldıııınnn yaaa keske domates corbası yapsaymısım neyse yarın yaparım artık biyerimiz şişmesin

e kuzucumm sen kendine yapcann ben napcamm bende minnakın domates çorbasını istiyooom

cıdden harıka bıyer buraassıı kuzuum, hatırlıyoorum pastamın sözünde aksilikler oluyodu hazırlıklarda stresten benım bıle mıdeme agrı gırmısstıı

oyy ben seni yirimmm domates çorbanı da yirimm

bu stresler de geçicek inşallah geri dönüp okuyunca ne günlerdi yaaa dicez

gizoşuuuuuuuuum geçmiş olsun kuzmmm dikkat et kendineee

sibelimm sana da sevdiceğinle upuzun yıllar nice dogum günleri diliyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…