'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Bebişimmm çok güzelll olmşşş
Tebrikkk ediormmmm:)))
İçimizdee en küçük snnki herhalde bitanemmmm:)))

kuzumm benim yaa sonradanda sıkıntı çekme tatlımm.. kesin kapatcaklarmıı sınırlama getirsinler malum siteye nasılsa senin yok

beraber nice yıllar geçirirsiniz inşallah tatllıımm..

Kuzumm kısıtlama gelicekk.. ttnet aile koruma gibi bi paket alıncak.. bankalara ve maillerimize girebilcez sadece... keşke facebooka sınırlama gtrselerdi

uuy pastam beniimm çikölatalıı püskevitliii pastaaaaammmmmmmm mmmm

inşallahh tatlıımm Rabbim o günleride gösterir bizleree...

e kuzucumm sen kendine yapcann ben napcamm bende minnakın domates çorbasını istiyooom

gel kuzum geel ellerımle içiriim sanaaa

minnaaak bence blog aç ne güzel oh takip eder öğreniriz ben beceriksizin tekiyim

sadece yemeyi severim

patroncuğumu da seviyorum yaaa durmadan bişeyler getiriyo akşamları bize... bugunde ıssız adam keki yaptımış karamel soslu
yaşasın yemek yemeeeeek

kuzum benim yaa artık sadece akşamlarımı görüşebilcez :26::26:

uuy pastam beniimm çikölatalıı püskevitliii pastaaaaammmmmmmm mmmm

gel kuzum geel ellerımle içiriim sanaaa

ohhh ohh o zaman kesin gelirimmm

ahhh patroncuğuna benim bile kanım kaynadı kuzumm bencedeeee yaşasın yemek yemeeekkk

kuzum benim yaa artık sadece akşamlarımı görüşebilcez :26::26:

kuzencimmm snnle msn de kuliss yapmayı seviorm zatenn hep ordan görüşüodk, ee telefonlar zatenn mevcutttt daha nee
yaaa bakıorum bi hareket yokk ztnn nolduu vaz mı geçtiler neee

bebegim sen de çok tatlııısın kiii
sözlerini anlamasam da çok güzel geliyo kulağıma :)

chiccy deco life markafonide indirimde kızlar anahtarlıklara bakmak isteyenler bakabilirler herkese günaydınlar:)))))
gizoşuuum hemen baktım tükenmemiş olsun diye dua ede ede.. bitmemiiiişşşş hemen alıyorum çağloşun anahtarlığından

ben aşkımı özledim yaaaa
ben de hem de çooookkk

Chiccy Déco Life kampnayasının haberiyle günü açmışken markofnide bana 10 tl kupon vermiş 12 marta son günde yarınmışş eeee durmuyum alayım dedim bendepeloşum sendemi aldın ohh ohh ha çağlacımın ha bizim anhatrlığmız çağlamın kırlentindede gözüm kaldı ama renk konusunda kararsızım çağlacık onu lacivert koltukla uysun die aldıı ahhh kremlede uyarı dimi çağla o krlent:))))))))))))

neyseki yine bir kardeşliğe imza atıyoruz yaşasın anahtar kardeşliği bide pisicik magnetler

Eki Görüntüle 367583 Eki Görüntüle 367584

nazımmmmmmmm bvana öğret içli köfteyi ne olur anlat püfünü müfünü herşeyini yaz naz tarifi die defterime kaydedeyim valla öğreneyim şu işi yaa kolay yemek yapıyorumda ne oluyo zor birşeylerde öğreneyim, lütfen blog açççç ben bir ara fotolar, tarifler çeyiz fikirleri için açıcaktım ama tembelim sen hem moda hem yemekte varya alırsın arkana insanları blog ödüllerini kaparsın canım

ayyy sibelcim seninki benimkindende küçük benimkide 23 ama 14 mayısta 23 devircek kısmetse, umarım nice mutlu yıllar geçirirsiniz ilerde kendi evinizde mutlu mesut doğum günleride yaşarsınız

pelommmmm o anahatlar huzurlu huzurlu evinin kapılarını açman dileğiyle ayyy bn çatlıcam o anahtarı ve nazımın sölediği birkaç fikirle güzel bir hediye kutusu yapcam şimdiden bölüşmek istiyorum bide g ve n harifini kazıtmak istiyorum onaaaaa:))))))))

doktor bana 2 gün rapor verdi tam yoğun olduğum şu günlerde evde yatacağım gerçi biraz kendime geldim ama işte off yoruoluyorum artık ama olsun hayat güzel mutlu olmamız pozitif olmamız gerekiyor kızlar

çağlacım sevgilini özlediğini yazmışsın yaa çok iyi anlıyorum seni ahhh ahh gözlerim doluyo bir şarkı paylaşcam bunu çok dinliyorum zerrin özeri severim tezat birşey acı veriyor mazoşistçe biliyorum maleseffffffçokkkkk özlüyorummmm off ilk kez isyanlardayım ilk kez böylesine acılardayım hastayım diemiyim bilmiyorum

[video=youtube;U54BifSxFBU]http://www.youtube.com/watch?v=U54BifSxFBU[/video]

Son düzenleme:
gizemciim çok çok geçmiş olsun tekrar. iyice dinlende toparlan hemen

minnaaaın mutfağı topiğini blogunu herbişeysini ben de bekliyoruuum

sen sor ki ben söyliyim kuşum :)))

daha biz nişanlı değiliz. kısmetse yaz-yaz sonu gibi olacak. sonbahar da olabilir
babamın sürekli bi tamam bi hayır demesi normal mi?
bi tamam gelsinler tanışalım diyo, bi hayır asla olmaz diyo
üstelik aramızda 1240 km mesafe var
4 sene üniversitede dipdibeydik.. hazirandan beri ayrıyız ağustosta askere gitti, ocakta geldi.. allahın izniyle de 20 gün sonra iş eğitimi başıycak
aah ah. nerden başlasam ne sorsam başka bilemedim

kız taarafı hep böledir... canım babalar cok zorlanır bu konuda en iyisi olsa bile mutlakaaa zoruna gider ufak bişeyde olsa zoru secer

ahhh patroncuğuna benim bile kanım kaynadı kuzumm bencedeeee yaşasın yemek yemeeekkk

eveeeet mottomuz bu artık balımmm

gizoşuuum hemen baktım tükenmemiş olsun diye dua ede ede.. bitmemiiiişşşş hemen alıyorum çağloşun anahtarlığından

ben de hem de çooookkk

aldın mıııı bakimmm

güle güle kullan cicilerini gizoşummmm çok çok geçmişler olsun bu arada :26:

o artııııııııııkkk hepimizinnn anahtarııııııııııııııı

tatlım bence olur kreme de... çünkü sen onu tek basına kullanmıcaksın... yanında baska baska kırlentler de olucak öle dusun

yanlarına koycagın kırlenleri uydurursan cok şeker durur...

ooof off napcaz bu özlem işini bilemiyorum gerçekten... azcık msn de konustuk paşamla dertleştik gizoşum senin videosunu attıgın sarkının sözlerini yazdım ona aay bi duygulandık su zaman bi gecse artık ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…