Bebişimmm çok güzelll olmşşşslmmmmmmçok yogunumm giremıyorum yıne ben
dün gitmedim ben aşkım izin aldı paso evdeydi bni gelcek diee beklediii ama gitmedmm aksamda gç cıkcamm demiştimm
pastamıı aldımmm gittim dayandımm kapıyaa evde kutladıkk bi güzel nevresim takımınaa bayıldııııııııııı
hemen yatagına geçirdikk flann 23 oldu aşkitoooommmmm
kuzumm benim yaa sonradanda sıkıntı çekme tatlımm.. kesin kapatcaklarmıı sınırlama getirsinler malum siteye nasılsa senin yok
beraber nice yıllar geçirirsiniz inşallah tatllıımm..
oyy ben seni yirimmm domates çorbanı da yirimm
bu stresler de geçicek inşallah geri dönüp okuyunca ne günlerdi yaaa dicez
gizoşuuuuuuuuum geçmiş olsun kuzmmmdikkat et kendineee
sibelimm sana da sevdiceğinle upuzun yıllar nice dogum günleri diliyorummm
inşallahh tatlıımm Rabbim o günleride gösterir bizleree...
e kuzucumm sen kendine yapcann ben napcammbende minnakın domates çorbasını istiyooom
Bebişimmm çok güzelll olmşşş
Tebrikkk ediormmmm:)))
İçimizdee en küçük snnki herhalde bitanemmmm:)))
Kuzumm kısıtlama gelicekk.. ttnet aile koruma gibi bi paket alıncak.. bankalara ve maillerimize girebilcez sadece... keşke facebooka sınırlama gtrselerdi
uuy pastam beniimm çikölatalıı püskevitliii pastaaaaammmmmmmm mmmm
gel kuzum geel ellerımle içiriim sanaaa
minnaaak bence blog aç ne güzel oh takip eder öğreniriz ben beceriksizin tekiyim
sadece yemeyi severim
patroncuğumu da seviyorum yaaa durmadan bişeyler getiriyo akşamları bize... bugunde ıssız adam keki yaptımış karamel soslu
yaşasın yemek yemeeeeek
kuzum benim yaaartık sadece akşamlarımı görüşebilcez :26::26:
bebegim sen de çok tatlııısın kiii
Nurayımmm çok tatlısınn yaaa:)) İyi ki varsınız :) Çokk mesudum sizinleennnnn
Ehhhh o zamann bu daaaa bendenn sanaaa ve diğerrr tüm gelinciklermee gelsnn
[video=youtube;ogDd_ODYn2U]http://www.youtube.com/watch?v=ogDd_ODYn2U[/video]
gizoşuuum hemen baktım tükenmemiş olsun diye dua ede ede.. bitmemiiiişşşş hemen alıyorum çağloşun anahtarlığındanchiccy deco life markafonide indirimde kızlar anahtarlıklara bakmak isteyenler bakabilirler herkese günaydınlar:)))))
ben deben aşkımı özledim yaaaa
kızlar iyiakşamlar nasılsınız bakalım taze gelin adaylarıııııııı
çiçeği burnunda gelin adayları
2013 gelecek mi gerçekteeeen.. adaylıktan gelinliğe terfi edebilecek miyiiz
ben 4 sene beklediiiiiiiiimmmmmmmmm nasıl nasıl nasıllll zor gecti ama simdi 2 yıllık bir evliligm var :)))) gecer gecerrrrrr
evet nisanda iki yıl bitecekti sanırım
darısı başımızaaa..
inşşşallah güzelim inşşşşşşş deneyimlerimi paylasabiliriim :)))
:)) buyrun dinlemedeyim
sen sor ki ben söyliyim kuşum :)))
daha biz nişanlı değiliz. kısmetse yaz-yaz sonu gibi olacak. sonbahar da olabilir
babamın sürekli bi tamam bi hayır demesi normal mi?
bi tamam gelsinler tanışalım diyo, bi hayır asla olmaz diyo
üstelik aramızda 1240 km mesafe var
4 sene üniversitede dipdibeydik.. hazirandan beri ayrıyızağustosta askere gitti, ocakta geldi.. allahın izniyle de 20 gün sonra iş eğitimi başıycak
aah ah. nerden başlasam ne sorsam başka bilemedim
ahhh patroncuğuna benim bile kanım kaynadı kuzummbencedeeee yaşasın yemek yemeeekkk
gizoşuuum hemen baktım tükenmemiş olsun diye dua ede ede.. bitmemiiiişşşş hemen alıyorum çağloşun anahtarlığından
ben dehem de çooookkk
Chiccy Déco Life kampnayasının haberiyle günü açmışken markofnide bana 10 tl kupon vermiş 12 marta son günde yarınmışş eeee durmuyum alayım dedim bendepeloşum sendemi aldın ohh ohh ha çağlacımın ha bizim anhatrlığmız çağlamın kırlentindede gözüm kaldı ama renk konusunda kararsızım çağlacık onu lacivert koltukla uysun die aldıı ahhh kremlede uyarı dimi çağla o krlent:))))))))))))
neyseki yine bir kardeşliğe imza atıyoruz yaşasın anahtar kardeşliği bide pisicik magnetler
Eki Görüntüle 367583 Eki Görüntüle 367584
doktor bana 2 gün rapor verdi tam yoğun olduğum şu günlerde evde yatacağım gerçi biraz kendime geldim ama işte off yoruoluyorum artık ama olsun hayat güzel mutlu olmamız pozitif olmamız gerekiyor kızlar
çağlacım sevgilini özlediğini yazmışsın yaa çok iyi anlıyorum seni ahhh ahh gözlerim doluyo bir şarkı paylaşcam bunu çok dinliyorum zerrin özeri severim tezat birşey acı veriyor mazoşistçe biliyorum maleseffffffçokkkkk özlüyorummmm off ilk kez isyanlardayım ilk kez böylesine acılardayım hastayım diemiyim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?