evlilik nasıl gidiyo :)
bunca telaşa bunca heyecana değiyo mu
ya canımmmm bazen kavga bazen güllük gülistanlıııık ama yinede evlilik harikaaa
aldım çağloşuuum
tosbaama da gösterdim bayıldı hemen o da almış.. sonra dedimki işte aldım anahtarlıklarımızı, dediki ben de aldım sen iptal ethayır önce ben aldım sen iptal et dedim :)
ya bana ingilizce nasıl öğreneceğimi öğretin nolur ya
yaa yanımda olsun kavga bile etmeyi özledim
sonra barışması çok güzel :)
ben yardımcı olıyım canımmmmm süper lise mezunuyum :)
eveeeet mottomuz bu artık balımmm
aldın mıııı bakimmm
güle güle kullan cicilerini gizoşummmm çok çok geçmişler olsun bu arada :26:
o artııııııııııkkk hepimizinnn anahtarııııııııııııııı
tatlım bence olur kreme de... çünkü sen onu tek basına kullanmıcaksın... yanında baska baska kırlentler de olucak öle dusun
yanlarına koycagın kırlenleri uydurursan cok şeker durur...
ooof off napcaz bu özlem işini bilemiyorum gerçekten... azcık msn de konustuk paşamla dertleştik gizoşum senin videosunu attıgın sarkının sözlerini yazdım ona aay bi duygulandıksu zaman bi gecse artık ya
ben de anadolu lisesi mezunuyum ama neden bilmiyorum
dil özürlüyüm sanırım
giz'im napıyıım şimdiden öğrenelim evlilik nasıl diye :))
bizim de aramızda dağlar yollar varçok özledim
ben çoğu zaman özlemeyi sevdim belkide şu melankoli halimden sıyrılsamda üzgünsem üzgünlüğümü kabul edip duygularımı belli etsem ama yok sus giz sen sus duygularımı neden yaşayamıyorum aşkı yaşadığım gibi üzüntülerimi yaşayamıyorum hala 5 seneye bakınca deli gibi aşığım sevgidende öte nasıl aşık kalabildim bana insanlar şaşırıyor ama özlem üzüntüye çevrilmiyor bu iyimi kötümü özlemi gülerek atlatmak beklenilen kişiyi dahadamı değerli kılıyor
bugün bu şarkıyı çok dinledim her frekansta zeki mürene selamlar sezen aksuyada saygılar güzel yazmış aydilge kızımızın seslendirişinide beğendim
[video=youtube;NHbR_OSWG-0]http://www.youtube.com/watch?v=NHbR_OSWG-0[/video]
canııııımmmmmmm sorunun ne bilmiyorum ama Allah yardımcın olsun :2:
aslında hiç sorunum yok sorunsuz giden ilişkim var ama özledim valla çok özledim 1 ay olcak görmüyorum
benim sevdiceğim okuyorda haziranda okulu bitiyor üniden arkadaşız oda bende istanbulda yaşıyoruz zonguldakta beraber okuduk benim okul bitti onu gözlüyorum ben :)))gözlüyorum özlüyorum bu kadar özlediğim olmamıştı gelse artıkkkkk
sibelim canım nasılsın
hoşgeldin sibelcim..ben geldimmmmmmmmkimler vaymışşş burdaa
tşklerr ayrıcaa inş hepimizde sevdiceklerleee beraberr oluruzz bi ömürrrr
pelincimm sanırımm benim bebikimm küççük topikte
kızlarrrrrrr hayatta en güzel şeyyyy sevdiginizzzin kolunda uyumak harikaaa
aslında hiç sorunum yok sorunsuz giden ilişkim var ama özledim valla çok özledim 1 ay olcak görmüyorum
benim sevdiceğim okuyorda haziranda okulu bitiyor üniden arkadaşız oda bende istanbulda yaşıyoruz zonguldakta beraber okuduk benim okul bitti onu gözlüyorum ben :)))gözlüyorum özlüyorum bu kadar özlediğim olmamıştı gelse artıkkkkk
sibelim canım nasılsın
kızlarrrrrrr hayatta en güzel şeyyyy sevdiginizzzin kolunda uyumak harikaaa
ah ne güzel canım Allah kavustursuuunnnnn bende istluyum :)))
hoşgeldin sibelcim..
benim tosbağamda minik 89 lu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?