'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

aldım çağloşuuum
tosbaama da gösterdim bayıldı hemen o da almış.. sonra dedimki işte aldım anahtarlıklarımızı, dediki ben de aldım sen iptal et hayır önce ben aldım sen iptal et dedim :)

ya bana ingilizce nasıl öğreneceğimi öğretin nolur ya

ben yardımcı olıyım canımmmmm süper lise mezunuyum :)

ayyy kıyamam ki ben size üzmek istemedim ama benim iki gözüm iki çeşme duygularımı saklamaktan usandım çok özledim bende valla ne zormuş son zamanlar diyicem ama bide askerlik olcak

balım yaa gelceği günü say bana sevgilim dediki hyaziran şafağın olsun o gün biter sonra evlilik tarihimiz şafağın olsun sen yorulma evlenince ayağın karaya basıcak ümitsiz olunca kendine zarar veriyorsun die bizimde aramıza dağlar denizler engell

ben arada böyle şarkılar paylaşayım ama hüzünlenmeyelim emiii

nurayım evlilik üzerine tüyalar alıyormuş vuvv bir sonraki aşamada işime yarayacak tüylar selamlar olsun adaşıma:)tavsiyelerini bekliyoruz bize böyle arada uğraman mutlu ettti

giz'im napıyıım şimdiden öğrenelim evlilik nasıl diye :))
bizim de aramızda dağlar yollar var çok özledim

ben çoğu zaman özlemeyi sevdim belkide şu melankoli halimden sıyrılsamda üzgünsem üzgünlüğümü kabul edip duygularımı belli etsem ama yok sus giz sen sus duygularımı neden yaşayamıyorum aşkı yaşadığım gibi üzüntülerimi yaşayamıyorum hala 5 seneye bakınca deli gibi aşığım sevgidende öte nasıl aşık kalabildim bana insanlar şaşırıyor ama özlem üzüntüye çevrilmiyor bu iyimi kötümü özlemi gülerek atlatmak beklenilen kişiyi dahadamı değerli kılıyor

bugün bu şarkıyı çok dinledim her frekansta zeki mürene selamlar sezen aksuyada saygılar güzel yazmış aydilge kızımızın seslendirişinide beğendim

[video=youtube;NHbR_OSWG-0]http://www.youtube.com/watch?v=NHbR_OSWG-0[/video]

canııııımmmmmmm sorunun ne bilmiyorum ama Allah yardımcın olsun :2:

ben geldimmmmmmmm kimler vaymışşş burdaa
tşklerr ayrıcaa inş hepimizde sevdiceklerleee beraberr oluruzz bi ömürrrr
pelincimm sanırımm benim bebikimm küççük topikte

canııııımmmmmmm sorunun ne bilmiyorum ama Allah yardımcın olsun :2:

aslında hiç sorunum yok sorunsuz giden ilişkim var ama özledim valla çok özledim 1 ay olcak görmüyorum

benim sevdiceğim okuyorda haziranda okulu bitiyor üniden arkadaşız oda bende istanbulda yaşıyoruz zonguldakta beraber okuduk benim okul bitti onu gözlüyorum ben :)))gözlüyorum özlüyorum bu kadar özlediğim olmamıştı gelse artıkkkkk

sibelim canım nasılsın

ah ne güzel canım Allah kavustursuuunnnnn bende istluyum :)))

ben geldimmmmmmmm kimler vaymışşş burdaa
tşklerr ayrıcaa inş hepimizde sevdiceklerleee beraberr oluruzz bi ömürrrr
pelincimm sanırımm benim bebikimm küççük topikte
hoşgeldin sibelcim..
benim tosbağamda minik 89 lu

kızlarrrrrrr hayatta en güzel şeyyyy sevdiginizzzin kolunda uyumak harikaaa

iyiimm tatlımm sen nasılsınn bakalmm ?? okulu ne zaman bıtıo cnmm senınkının okudugunu bılmıodumm benn
canımm benım ya sabredın baklımm ıns kat kat fazlasını alırsınızz bu gunlerın acısını cıkarırsınızz beraberkennn

kızlarrrrrrr hayatta en güzel şeyyyy sevdiginizzzin kolunda uyumak harikaaa

ah ne güzel canım Allah kavustursuuunnnnn bende istluyum :)))

uyumakk harikaa evett ama hergünn uyumak dahaa bi harikaa olurrr sanırımm imzayı bi atsak bizdee işteee ahh şafak sayıyoruz ya 2013 e aaaahh ahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…