'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hoşbuldumm canımm benimmmm sen nasılsın bakalımm ?
ayy sevındım bak yaa benimm tosbişimdee 89 lu :)) aynı devredenmişş bizimkilerr

evet canım 21 mayısta da benimkinin doğum günüsü var :)
askere de gitti geldi belki hatırlıyosundur.. şimdi iş görüşmelerine gidiyo. istediği firmanın eğitimleri 20 gün sonra başlayacakmış. çok istiyoo dua edin aşkitoma
ben de iyiyim ama çok özledim işte aah ah askere gitti 7 ay hiç görmedim askerden yanıma geldi 1 haftacık gördüm gitti ve 2 aydır yok

hatırlıyorummm canımcımm evett kıyamamm ya o nerde yasıo sımdı sen ıst deydın sanırım :26:
sen kaclıydınn cnm sendemı 89 lusun :))

gel teskere gel teskere :)))

evli gizemciiimm sen kaç yaşındasın :)
enişteyle nerde tanıştınız :)

fotografcıda :))))) esim fotografcı. bende lisedeydim gittim cekinmek için orda tanıstık güzel güzel resimlerimi cekti :)))))

hepiniz ama hepiniz halinize şükredinnnn

evleniceksiniz ve biticek hasretiniz sona ericek, her akşam eşiniz eve gelecek ona sarılıp uyuyacaksınız...

ama benim şafağım hiç bitmicek, evlendikten sonra bile böyle yollarını gözlicem, belki ancak sadece haftasonları gorucem şimdiki gibi

yatağımda ya kendime sarılıp donucam ya da onun hayaliyle avunucam

neyzen usta boşa dememiş sanırım

ben böyle aşkını ızdırabını.... diye

kaptanmı kendisi

hatırlıyorummm canımcımm evett kıyamamm ya o nerde yasıo sımdı sen ıst deydın sanırım :26:
sen kaclıydınn cnm sendemı 89 lusun :))
benim sevgilicik istanbulda. ben de ordaydım 18 yaşıma kadar ama 4 senedir malesef babamın memleketindeyiz taaa elazğıda
ben de 89 luyum

gel teskere gel teskere :)))

fotografcıda :))))) esim fotografcı. bende lisedeydim gittim cekinmek için orda tanıstık güzel güzel resimlerimi cekti :)))))
kader işte nerde bulacağı belli olmuyo.
sen de minnakmışsın :)
çalışıyor musun?

çağlam

ayy caglam yaa şimdi sen beklıosunn senınkı yanındaykenn ben veyaa baskası beklıcekk yani bu böyle gidicekk
yaa mutlumuyuzz huzurlumuyuzz şükredelimm yinede bencedee

sibelcim valla haziranda bitiyor sonrasıda askerlik şafak saymaya devam edeceğim bakalım canım valla bu günlerin acısını çıkarcam ilerde

gizemcim senin nick daha önce değişikmiydi nickmi değiştirdin daha öncede kırmızı olunca değişiklik yapılıyormu isimlerde acaba daha öncede giz nickli bir arkadaş vardıda

çağlam canım inşallah ayağı karada olur dicem ama mesleği denizde, şöyle olsun o zaman inşallah günlük seyirleri olur sabah gider akşam gelir ne mükemmel olur

abooowwwwwww elazıgmı naptınn yavrummm sen cok uzakmıssın yaa :26:
allah sabır versınn tatlısımmm yaa

evet..
benimkinin de mesela hep iş seyahetleri olacak ..
ama evli olmak şu halimizden daha iyi olacak. çok özlesekte döndüğünde bizim yanımıza dönecek..

deniz subayları hep mi deniz de oluyo çağlam hiç karaya çıkmıyolar mı:26: (saçma bişey sordum ama neyse :)

daha askerlıkk var demek cnm sizin zaman cabuk geçio aslındaa yaa bi bakmısızz 2013 gelmiş ve enlenmişizz işte

nurayımmm

ayy caglam yaa şimdi sen beklıosunn senınkı yanındaykenn ben veyaa baskası beklıcekk yani bu böyle gidicekk
yaa mutlumuyuzz huzurlumuyuzz şükredelimm yinede bencedee

sibelim benimki de hiç insaflı gitmiyor ki yaaa

adamın en kısa gidişi 1 hafta... o salak gemi benden çok görüyo onu... peeehh yapcak başka iş yoktu sanki gitmiş koşa koşa asker olmuş

hadi asker oldun diyelim neden denizci oluyorsun be adam!

abooowwwwwww elazıgmı naptınn yavrummm sen cok uzakmıssın yaa :26:
allah sabır versınn tatlısımmm yaa
amiinn.

ne güzellll olacak artık zorluguda

canım bende fotograf işleri ile ugrasıorum tatlım esimle beraber organizasyon çekimler falan
düğün/doğum fotografçısı falan mı yani..
ya çok güzel bi meslek
benim sevgili sevgilim de çok meraklı fotoğrafçılığa :) hobi olarak yapıyo şimdilik..

giz im sen nick ini mi değiştirmek istiyorsun? eğer öyleyse kırmızı olmana gerek yok, editörlere mesaj atman yeterli :)

evet canım ben onun organizasyonlarını yapıyorum ayarlıyorummm falan öyle kolay degil o işi çekmek kuzu :))))

bende zaman zaman düşündüğümde aslında mesleğini sevmiyorum bende 6 ay göremiceğim zamanlar olucak
tamam gurur duyuyorum mesleğiyle iyi güzel ama çookk güçlü olmamız gerekiyo be canımm onlar yokken işte o evin hem kadını hem erkeği olucazz
ince şeylee işte düşündüğünde içinden çıkılmazz oluyo ama napalımm cnmm herseyın bi zorlugu var gercekten

o da olmuyo kuzummm

cunku benimki surekli gidip gelcegi icin beni istanbulda bırakcak, gemi seyiri olmasa bile ya izmirde ya da izmitte demirli oluyo, aksam donse de evine gelemez yani gemide kalır ertesi gunku seyire nası yetişcek yoksa istanbuldan izmire ya da izmite bir gunde yetişmesi imkansız

evet..

deniz subayları hep mi deniz de oluyo çağlam hiç karaya çıkmıyolar mı:26: (saçma bişey sordum ama neyse :)

yok ballı kekimmm saçma olmadı

çünkü her deniz subayı durmadan denizde olmaz, benim kuzenim de subay hem de benimkinden daha da uzun yıllardır onun yası buyukk biraz daha ama adam göreve basladıgından beri bir allahın günüde uzun sefere ya da seyire gitmedi

benimki ise başladıgı gunden bu yana 22 tane mi ne ülke gezmiş düşün hep seferdeymiş yani... calısıtıgın gemiye ve gorevine gore deişiyo, benimki giden cins ( çok şanslıyım ya ben ondan )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…