hoşbuldumm canımm benimmmm sen nasılsın bakalımm ?
ayy sevındım bak yaa benimm tosbişimdee 89 lu :)) aynı devredenmişş bizimkilerr
evet canım 21 mayısta da benimkinin doğum günüsü var :)
askere de gitti geldi belki hatırlıyosundur.. şimdi iş görüşmelerine gidiyo. istediği firmanın eğitimleri 20 gün sonra başlayacakmış. çok istiyoo dua edin aşkitoma
ben de iyiyim ama çok özledim işte aah ahaskere gitti 7 ay hiç görmedim askerden yanıma geldi 1 haftacık gördüm gitti ve 2 aydır yok
iyiimm tatlımm sen nasılsınn bakalmm ?? okulu ne zaman bıtıo cnmm senınkının okudugunu bılmıodumm benn
canımm benım ya sabredın baklımm ıns kat kat fazlasını alırsınızz bu gunlerın acısını cıkarırsınızz beraberkennn
uyumakk harikaa evett ama hergünn uyumak dahaa bi harikaa olurrr sanırımm imzayı bi atsak bizdee işteee ahh şafak sayıyoruz ya 2013 e aaaahh ahh
evli gizemciiimm sen kaç yaşındasın :)
enişteyle nerde tanıştınız :)
evli gizemciiimm sen kaç yaşındasın :)
enişteyle nerde tanıştınız :)
hepiniz ama hepiniz halinize şükredinnnn
evleniceksiniz ve biticek hasretiniz sona ericek, her akşam eşiniz eve gelecek ona sarılıp uyuyacaksınız...
ama benim şafağım hiç bitmicek, evlendikten sonra bile böyle yollarını gözlicem, belki ancak sadece haftasonları gorucem şimdiki gibi
yatağımda ya kendime sarılıp donucam ya da onun hayaliyle avunucam
neyzen usta boşa dememiş sanırım
ben böyle aşkını ızdırabını.... diye
benim sevgilicik istanbulda. ben de ordaydım 18 yaşıma kadar ama 4 senedir malesef babamın memleketindeyiz taaa elazğıdahatırlıyorummm canımcımm evett kıyamamm ya o nerde yasıo sımdı sen ıst deydın sanırım :26:
sen kaclıydınn cnm sendemı 89 lusun :))
gel teskere gel teskere :)))
fotografcıda :))))) esim fotografcı. bende lisedeydim gittim cekinmek için orda tanıstık güzel güzel resimlerimi cekti :)))))
çağlamhepiniz ama hepiniz halinize şükredinnnn
evleniceksiniz ve biticek hasretiniz sona ericek, her akşam eşiniz eve gelecek ona sarılıp uyuyacaksınız...
ama benim şafağım hiç bitmicek, evlendikten sonra bile böyle yollarını gözlicem, belki ancak sadece haftasonları gorucem şimdiki gibi
hepiniz ama hepiniz halinize şükredinnnn
benim sevgilicik istanbulda. ben de ordaydım 18 yaşıma kadar ama 4 senedir malesef babamın memleketindeyiz taaa elazğıda
ben de 89 luyum
kader işte nerde bulacağı belli olmuyo.
sen de minnakmışsın :)
çalışıyor musun?
çağlam
deniz subayı
sibelcim valla haziranda bitiyor sonrasıda askerlik şafak saymaya devam edeceğim bakalım canım valla bu günlerin acısını çıkarcam ilerde
gizemcim senin nick daha önce değişikmiydi nickmi değiştirdin daha öncede kırmızı olunca değişiklik yapılıyormu isimlerde acaba daha öncede giz nickli bir arkadaş vardıda
çağlam canım inşallah ayağı karada olur dicem ama mesleği denizde, şöyle olsun o zaman inşallah günlük seyirleri olur sabah gider akşam gelir ne mükemmel olur
çağlam
ayy caglam yaa şimdi sen beklıosunn senınkı yanındaykenn ben veyaa baskası beklıcekk yani bu böyle gidicekk
yaa mutlumuyuzz huzurlumuyuzz şükredelimm yinede bencedee
amiinn.
abooowwwwwww elazıgmı naptınn yavrummm sen cok uzakmıssın yaa :26:
allah sabır versınn tatlısımmm yaa
düğün/doğum fotografçısı falan mı yani..ne güzellll olacak artık zorluguda
canım bende fotograf işleri ile ugrasıorum tatlım esimle beraber organizasyon çekimler falan
amiinn.
düğün/doğum fotografçısı falan mı yani..
ya çok güzel bi meslek
benim sevgili sevgilim de çok meraklı fotoğrafçılığa :) hobi olarak yapıyo şimdilik..
giz im sen nick ini mi değiştirmek istiyorsun? eğer öyleyse kırmızı olmana gerek yok, editörlere mesaj atman yeterli :)
nurayımmm
sibelim benimki de hiç insaflı gitmiyor ki yaaa
adamın en kısa gidişi 1 hafta... o salak gemi benden çok görüyo onu... peeehh yapcak başka iş yoktu sanki gitmiş koşa koşa asker olmuş
hadi asker oldun diyelim neden denizci oluyorsun be adam!
sibelcim valla haziranda bitiyor sonrasıda askerlik şafak saymaya devam edeceğim bakalım canım valla bu günlerin acısını çıkarcam ilerde
gizemcim senin nick daha önce değişikmiydi nickmi değiştirdin daha öncede kırmızı olunca değişiklik yapılıyormu isimlerde acaba daha öncede giz nickli bir arkadaş vardıda
çağlam canım inşallah ayağı karada olur dicem ama mesleği denizde, şöyle olsun o zaman inşallah günlük seyirleri olur sabah gider akşam gelir ne mükemmel olur
evet..
deniz subayları hep mi deniz de oluyo çağlam hiç karaya çıkmıyolar mı:26: (saçma bişey sordum ama neyse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?