kolay olur mu canım.. ama harika bi meslek valla :)evet canım ben onun organizasyonlarını yapıyorum ayarlıyorummm falan öyle kolay degil o işi çekmek kuzu :))))
bende zaman zaman düşündüğümde aslında mesleğini sevmiyorum bende 6 ay göremiceğim zamanlar olucak
tamam gurur duyuyorum mesleğiyle iyi güzel ama çookk güçlü olmamız gerekiyo be canımm onlar yokken işte o evin hem kadını hem erkeği olucazz
ince şeylee işte düşündüğünde içinden çıkılmazz oluyo ama napalımm cnmm herseyın bi zorlugu var gercekten
kolay olur mu canım.. ama harika bi meslek valla :)
kocamaaaan bir AMİİİİNNN
ben başından beri sevmiyodum canım ya büyükte konustum sanırım ben asker olanla evlenmem diye agzım yanmıstı cunku
ama kader işte aşık olcağın insanı seçemiyosun, alelade bir kitapçıda gördüm adamı, ne bileyim alnında ben askerim yazmıyordu ki
katlancaz dedigin gibi umarım sorun olmaz sibelim en cok ondan cekiniyorum ayrı gayrı olup da yürütemeyen çok insan var.
evet canım ama bilen bilmeyen herkes buna soyunuyoo kolay gözüküyo ama degilll
gizemcim bende fotoğraf çekmeye çalışıyorum canonum var kendime yaptığım en lüks harcamam kızım diyorum ona bütün arkadaşlarım bir nesne değilde canlı gibi davranıyor ona çoğu zaman benden daha güzel görüyor yol arkadaşım o benim seviyorum canoncağzımı :)))))
ilerdei inşallah senden yardım isticez fotoğraflar konusunda ileride
çağla canım seni iyi anlıyorum ama bir ihtimal görev tanımları değişir benim arkadaşlarımın babalarıda hiç uzaklara gitmediler hep aynı görev yerlerinde kaldılar iyimi kötümü bilmiyorum görev sonuçta öyle yetiştiriliyorlar hep bir bilinç yükleniyor onlara
benim babacığım kardeşim deniz subayı olsun die uğraşıyor kardeşimde çok istiyor asker olmak ama galiba sibelin dedikleri doğru hep bir bekleyiş olucak bekleyenle olucak yarın sen başka gün birileri
ama olsun kavuşmalar güzel ayrılıklar görevden beklemeye değilir yinede ama insan hep yanında ister
gün doğmadan neler doğar canım ayrılık yaşamıcaksınız içimden geçiyor kıyamam ben sana hep beraber olcağnız inşallah
ilk önce sevmek çok önemli.. tabi meslek olarak yapmak için de eğitim.
ama hobi olarakta çok güzel dimi? insanı eğlendiren, dinlendiren, düşündüren, belki bazen hüzünlendiren bişey :) fotoğraf çekmek çok güzeeell..
yarından sonrayı getiremiyorum bende aşkımlaa ilk defa beraber yolculukk yapıcazz ilk defa 5 gün beraberr olucazz amaa 1 haftadırr ben cumayı getiremiyorumm
yarından sonrayı getiremiyorum bende aşkımlaa ilk defa beraber yolculukk yapıcazz ilk defa 5 gün beraberr olucazz amaa 1 haftadırr ben cumayı getiremiyorumm
ilk görüşte ask dimi........ var ya ilk görüşte aşkkkk
çağla canım seni iyi anlıyorum ama bir ihtimal görev tanımları değişir benim arkadaşlarımın babalarıda hiç uzaklara gitmediler hep aynı görev yerlerinde kaldılar iyimi kötümü bilmiyorum görev sonuçta öyle yetiştiriliyorlar hep bir bilinç yükleniyor onlara
benim babacığım kardeşim deniz subayı olsun die uğraşıyor kardeşimde çok istiyor asker olmak ama galiba sibelin dedikleri doğru hep bir bekleyiş olucak bekleyenle olucak yarın sen başka gün birileri
ama olsun kavuşmalar güzel ayrılıklar görevden beklemeye değilir yinede ama insan hep yanında ister
gün doğmadan neler doğar canım ayrılık yaşamıcaksınız içimden geçiyor kıyamam ben sana hep beraber olcağnız inşallah
ayy sormaa cnm onu bende dedimm 3 yıl bi denizci askerle cıktımm bida dedim allah karsımaa cıkarmasın asker birini hayatımdaa yer almasın dedimm ama nafileee
tatile mi gidiyorsunuz birlikte yoksa
denizz kum güneş olmasada tatill sayılırr canım evett çook heycanlıyımm yaa
aayyy sibelcim inşallah çok güzel geçerçok sevindim ya..
bennn gelennkooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?