'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ben başından beri sevmiyodum canım ya büyükte konustum sanırım ben asker olanla evlenmem diye agzım yanmıstı cunku

ama kader işte aşık olcağın insanı seçemiyosun, alelade bir kitapçıda gördüm adamı, ne bileyim alnında ben askerim yazmıyordu ki

katlancaz dedigin gibi umarım sorun olmaz sibelim en cok ondan cekiniyorum ayrı gayrı olup da yürütemeyen çok insan var.

gizemcim bende fotoğraf çekmeye çalışıyorum canonum var kendime yaptığım en lüks harcamam kızım diyorum ona bütün arkadaşlarım bir nesne değilde canlı gibi davranıyor ona çoğu zaman benden daha güzel görüyor yol arkadaşım o benim seviyorum canoncağzımı :)))))

ilerdei inşallah senden yardım isticez fotoğraflar konusunda ileride

çağla canım seni iyi anlıyorum ama bir ihtimal görev tanımları değişir benim arkadaşlarımın babalarıda hiç uzaklara gitmediler hep aynı görev yerlerinde kaldılar iyimi kötümü bilmiyorum görev sonuçta öyle yetiştiriliyorlar hep bir bilinç yükleniyor onlara

benim babacığım kardeşim deniz subayı olsun die uğraşıyor kardeşimde çok istiyor asker olmak ama galiba sibelin dedikleri doğru hep bir bekleyiş olucak bekleyenle olucak yarın sen başka gün birileri

ama olsun kavuşmalar güzel ayrılıklar görevden beklemeye değilir yinede ama insan hep yanında ister

gün doğmadan neler doğar canım ayrılık yaşamıcaksınız içimden geçiyor kıyamam ben sana hep beraber olcağnız inşallah

ayy sormaa cnm onu bende dedimm 3 yıl bi denizci askerle cıktımm bida dedim allah karsımaa cıkarmasın asker birini hayatımdaa yer almasın dedimm ama nafileee

evet canım ama bilen bilmeyen herkes buna soyunuyoo kolay gözüküyo ama degilll

ilk önce sevmek çok önemli.. tabi meslek olarak yapmak için de eğitim.
ama hobi olarakta çok güzel dimi? insanı eğlendiren, dinlendiren, düşündüren, belki bazen hüzünlendiren bişey :) fotoğraf çekmek çok güzeeell..

herzaman tatlııııııııııımmmmmmmm deneyimler var buarada bendeee

yarından sonrayı getiremiyorum bende aşkımlaa ilk defa beraber yolculukk yapıcazz ilk defa 5 gün beraberr olucazz amaa 1 haftadırr ben cumayı getiremiyorumm

ilk görüşte ask dimi........ var ya ilk görüşte aşkkkk

aynen öylee

aşk, kader ne dersen de hepsi var

bence olmasın yazık etmeyin cocugun ilerdeki sevdiceğine... şaka bi yana bende oglum olursa babası gibi olsun isterim ama benimki olmaz bir eve bir asker yeter diyo ne biliyim gizim zor iş hem de çok ama çok zor inan psikolojileri bozuluyo oyle agır bir yük kii anlatamam

benim hayatım deniz subaylarının icinde gecti gecmeye de devam ediyo ve edecek kısmetse.. hepsinin ayrı bir yonden psikolojisi bozuk

benimkide deniz teması falan gormeye dayanamıyo mesela... kuzenim de titizlik ve tertip hastası olmustu askeriye yuzunden havlu bayoda yamuk olsa kıyametler kopuyodu, bundan onceki benim alkolikti o stresi alkolle azaltmaya calısıodu her aksam ayyas geziyodu sabah işe gidene kdr ayılmaya calısıodu

dısardan gorundugu gibi değl işte yani yaşayan biliyor....

dualarınızı eksik etmeyin yaaa inşallah hakkımızda hayırlısı olur... görevinin değişmesi cok zor balım benimki silah sistemlerinden sorumlu ya da ne bilim öle bişelerden işte o yuzden kolay kolay değişmiomus onu da sormstum

dua edip bekleyip gorecegim istanbula cıksa tayini, en azından gemisi burda demirli olur o zaman dedigin olur

ama işte o da cok uzak ihtimal hatta simdi gorunen itibariyle imkansız yine de allahtan umut kesilmez

ayy sormaa cnm onu bende dedimm 3 yıl bi denizci askerle cıktımm bida dedim allah karsımaa cıkarmasın asker birini hayatımdaa yer almasın dedimm ama nafileee

aynen yaa ole dememek lazım istemedigin ot burnunda bitio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…