'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bendee gidinkoooo
azcıkdaa ders calısımmm ii gecelerrr şekerlerimmm öpüorumm hepinisiiii

sibeeeeel çok sevindim yaaaa

bizde konyaya gitmiştik ilk kez başbaşa yaaaa çok güzeldi ah aaaah

bi pasta gördüm sanki

Günaydın fıstıkcanlarrrr

Ayyyyy geçmişi okudumm kızlar maşallah yaniiii akşam ne muhabbetler dönmüş ben yokkeneee

bizzde akşam annişle kayınannişe gittikk misafiri gelmişş. görümcem aradı illa çağırdılar.. şıkır şıkırr giyindimmm platformlarımı daa giydimm ohh geezindimmm evin içindee Tosunn paşamızzz yokkk :)) pazar görüşebilcezz ancakk sanırımmm:26:

kızlarrr trendyoldaaa madame coco var yaaaaa
battaniye begendm almakk istiormmm nasıl onun battaniyeleri kalın mııı

kusummm havamıda attım diyosun yani... Ohh sefan olsun :)

werwes isimli arkadaş aşağıda ara sıra bizi takip ettiğini görüyorum.. ama hiç msj yazmıyosun.. eğer arkadaşlığa niyetin yoksa LÜTFEN topiği meşgul etme...

kusummm havamıda attım diyosun yani... Ohh sefan olsun :)
Aynen balımm
hanım hanımcıkkk oturuştk
O değil de esas canımı sıkann sevgilimin bana almış olduğu parfüme görümcem konmuş... bi de bana akşam dioki güzel kokmuo zaten al istersen yok dedim sağ ol sen kullanmışsın zaten devam et...
İkimizz istioduk o kokuyu(
aşkım da erkeğini almıştı kendine... ama neyse bu konu cnmı sıktı tekrardan hatırlayıp gerilmiyim...

werwes isimli arkadaş aşağıda ara sıra bizi takip ettiğini görüyorum.. ama hiç msj yazmıyosun.. eğer arkadaşlığa niyetin yoksa LÜTFEN topiği meşgul etme...
Eneee cadıya bakk cadıyaaaa
günaydın kızlaaaaaaaar...

çok uykum var bugün yaa havada amma iç karartıcı
Günaydınn turtişim hoşgeldnnn
bende bu sabah uyuyakalmışım yaa sormaa kurabiyemmm

Günaydınnnnnnn kızlarrrrr hellööööööööööö
Hoşgeldnn cnmmm

günaydın yağmuuuurr

yaa turtam ben de sabah hiç uyanmak istemedimmmmm rüyamda pastalar börekler yiyodummmm

nasılsın çağlaaaaaaaa?

uykusuzum yorgunum ve özlem doluyum canımm senn?

yarın görüşcektik paşacığımla ama dün gece seyire gittiler yine umarım yarın geç dönmezler

madalya almış kuzucuğusu aşkısının birtanecik paşası onu kutlıcaaaz

gerci haftasonu da beraberiz ama haftasonu cumartesi bizde, pazar da onlar da kutlama yapıcaz o yüzden cuma aksam basbasa olmalıyızzzzzz

günaydın yağmuuuurr

yaa turtam ben de sabah hiç uyanmak istemedimmmmm rüyamda pastalar börekler yiyodummmm

Ohhh ohhh afiyettt olsunnn elmalı turtammmm

Hayrolsunn inşallah rüyan da kuzumm

Enişteciğimnnn madalyasını da tebrik ediorumm.. çok gurur verici çağlamm

günaydınlarrrrr
lapaa lapa kar yağıyooo burayaaa bitsinn artık yaaa içim karardıı :26:
yarın yollar falan kapanmaz inşş gideemezsekk kahrolcammm yaaa 1 haftadır gün geçircem diee uğrasıyorummm
nasıl hrkess iyimi bakalmmmm pamukk şekeyyleyiiiiiiiiii

Ohhh ohhh afiyettt olsunnn elmalı turtammmm

Hayrolsunn inşallah rüyan da kuzumm

Enişteciğimnnn madalyasını da tebrik ediorumm.. çok gurur verici çağlamm

aminn inşallah kuzummmm

teşekkür ederizz canımmm, evet gerçekten öyle bi gelsinnn yarınnnn da doya doya seviyimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…