çağlacım ben de tebrik ederim .. çok gurur verici bişey eniştenin madalya alması :)
teşekkür ederim canımmmmmm
evett yerim ben onu eşşek yaaa bir de aşkım sen bize gelsene ya sana madalya koleksiyonumu gösteriyim diyo
pis şakacı
Hoşgeldnn canımmgünaydınlarrrrr
lapaa lapa kar yağıyooo burayaaa bitsinn artık yaaa içim karardıı :26:
yarın yollar falan kapanmaz inşş gideemezsekk kahrolcammm yaaa 1 haftadır gün geçircem diee uğrasıyorummm
nasıl hrkess iyimi bakalmmmm pamukk şekeyyleyiiiiiiiiii
Ohhh gelsnn gelsinnn kuşummmmmaminn inşallah kuzummmm
teşekkür ederizz canımmm, evet gerçekten öyle bi gelsinnn yarınnnn da doya doya seviyimmmm
Valla cnm bende ölee sinir oldm ki.. pzrtesi hastaym die işten izin aldığımda evrenlere gittik çorba falan yaptı bana.. o an parfüm geldi aklıma sordum, bi baktım görümcenin odasına yöneldi! aldı getirdi.. bu ne ya dedimgünaydın şekerleriiim
ben evdeyim de noluyo sanki uyuyamıyorum bilebabam sabahın köründe seslenmeye başlıyo 'nuraaaay nuraaaaaayyyyy uyaan '
sibelcim inşallah düzelir havalar. sıkma canını
peliniim görümcene sinir oldum kuşum, ama neyse eniştecik sana bidaha alır ama ona göstermesin
çağla tebrik koyuyorum sanada .. seni tebrik ediyorum yanlız çünkümmm her başarılı erkek ve bir kadın meselesi
eskiden okulda pul koleksiyonu derlerdi pisler yaa
çağlam alttan alttan gıcıklık yapmış heee şuna bak sen kaç yasında börülcen??
Ohhh gelsnn gelsinnn kuşummmmmİnşallahh tez zamanda kavuşun Çağlammmm
Valla cnm bende ölee sinir oldm ki.. pzrtesi hastaym die işten izin aldığımda evrenlere gittik çorba falan yaptı bana.. o an parfüm geldi aklıma sordum, bi baktım görümcenin odasına yöneldi! aldı getirdi.. bu ne ya dedimezgi almş ztn ben istemiorm kullansın dedim.. böyle saçmalık görmedm hayatmda dedim.. eve geldm sonra direk sakinleşmek için duşa girdim....
ben hayatmda bölee saçmalık görmedimm abm kız arkadasna bişi almş olsa bırak kullanmayı paketi açıp bakmam yaaa bu düpedüz terbiyesizliktir bnm gözümde, öünkü ben ailemden böle görmedim!!
off nuraym cidden bak yine sinirlendm
bi de akşam bana demez mi al istersen diee.. rezilliğin daniskası yani... kafamdaki soru işaretleri büyüyor!!!
Pelin kafamdaki soru işertleri derken ???
günaydın şekerleriiim
ben evdeyim de noluyo sanki uyuyamıyorum bilebabam sabahın köründe seslenmeye başlıyo 'nuraaaay nuraaaaaayyyyy uyaan '
sibelcim inşallah düzelir havalar. sıkma canını
peliniim görümcene sinir oldum kuşum, ama neyse eniştecik sana bidaha alır ama ona göstermesin
Canım ailesiyle ilgili...
geçen günde aiel konusundan bahsetmiştikte.. rahat edebilecek miyim? herşey istediğim gibi olacak mı? bugün bana alınan hediyeye konuldu ilerde ne şekilde ve nasıl tavırlarla karşılaşacağım?
vs. vs. vs...
evrenle problemimiz yok Allaha şükür, iyiyiz. Allah var çocuk çok iyi niyetle hep o yüzden zaten.. ama ona da kızmıo değilim, kardeşine diyebilirdi ben onu peline aldım sana da alırım die... ama kırmak istemedi ya da neden bilmiorumm offf ben mi hassasım cok.. bi akıl verin nolur
Siz olsanız napardınız?
görümce mi dedi biri :))))) ee normaldirrr
günaydın tekrar şekerler taze gelinciklerr
Merhaba canım hoşgeldin:))
Vallahi bende görümceyim ama sağ olsun abimin kız arkadaşıyla beni abla-kardeş sanırlar.. sanırım istisnayızAllahım zaten aramızı bozmasınn o benm meleğimmm:)
onsuz yapamammm
Ablası da değill kız kardeşiben sana kendi olayımdan örnek vereyim benim ex kişi ailesine çok düşkündü yani öncelik hep onlardaydı misal biz buluşucaz şu saatte diye ayarladık babası yada annesi ondan bişey istiyodu o beni erteliyodu ama onları ertelemiyodu ve ben bu duruma takılmıyodum benim gözüm aşktan kör ya aa ne güzel ailesine çok düşkün ilerde kendi ailesinede böyle olur diye seviniyodum.. Ama yanılmışım bi insan ailesi ve sevdiği (eşi)nin arasında gidip gelmemeli ikisinide aynı tutmalı derim... yani evren'de hakikaten diyebilirdi onu hediye vericem abla diye ..
hoşbulduk canımmm ay ne güzel massalahhhhhhhhh tütütüütüt bende görümce olucam ama cok iyi bi abla olucam inşaallahhhhhhh :))))
Ablası da değill kız kardeşi
ona gore önemsiz gelmiş olmalı... ya ailesine düşkündür canım benimki de.. yani olması gerektiği kadar:)
evlenince ya da ilerde nasıll olur onu kestiremiormm:26:
ben sıcakkanlı biriyim, sohbet etmeyi konuşmayı severim, insanların dertlerini dinlemeyi.. görümcem de bi o kadar tersimdir... sevgisini belli etmez içine kapanık bi tip...
görümcemde bi evlilik sevdası var zaten çözmüş değilim... :26:
evlense rahatlar mıyız acceebaaa:26::26:
aaa bakk ne anlatıyımm sanaa
gecenn ay 14 subatta evrenle hem 9.ayımızdı hem de sevgililer günü malum işten erken cıktım kırtasiyeleri varr uğrayayım bi dedimm.. kayınbabamm dediki napcaksınız bu akşam falan.. dedim ben kuafore gidicem smdi yemeğe gidicez evrenle...
sen demesin mi o anda kayınbaba görümceme ezgi sende gitsene diee
bana inmee indi sanki o an dondum kaldım....
ezgi yok yaaa falan dedi eğer ki yeşil ışık yaksaydı dicektmm evlendiğimiz gece de evimize yerleş istersen ezgicim
İnşallah canımmadın gizem sanırım:) geçmişi okumuştum sabah oradan bliorum, bende Pelin memnun oldmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?