Canım 88li. 24 yaşında börülcükkyanlış yazmısım pelinim börülcen kaç yasında?
Hiçç sormaaa Çağlammm.. Allah sabrımı görümcekle sınıoaaay gercekten tam gorumcelik yapmış heeeeşuna bak sennn
merhaba pelincim ben 2 yıllık evliyim ... deneyimliyim size göre destek olmak isterimmm sıkıntılı dönemler yasarsınız bu aralar onu sabırla atlatmak önemlii benimde canımı cok sıktılar kimi zaman.
Canım 88li. 24 yaşında börülcükk
Hiçç sormaaa Çağlammm.. Allah sabrımı görümcekle sınıo
Çok sevinirim cnm
Evett 1 haftadır çok sıkıntılardayımmmm patlamakk üzereyimmm(
sıkıntı bende de olabilir...
regl dönemim yaklaşıyor ondan bu kompleksim belkide
bende görümce olucam inşallah kısmet olursa
nası bi görümce olurum bilemiyorum benim gorumcem yok ama eltilerim olcak 2 tane...
sanslısın bebem bende görümce olcam gerçi ama bennnn coook ama cok düzgün edepli biri olcam inşallah Rabbim farklı olmayı nasip etmesin
Sen yanmışsınnnhmm...benimkinde bir evli abla,bir bekar 17 yasında birde 33 yasında bekar ablası var ben ne yapıcam o zaman hehhhhhhhhh 3 tanee börülcee en çok istemediğim bekarı yaa bizimle kalır ilerde die evlnmek istemiyor yaaaaaaaa
Cnmm bencee görümce, görümcelikkk yaptığın zaman oluyor..bende görümce olucam inşallah kısmet olursa
nası bi görümce olurum bilemiyorum benim gorumcem yok ama eltilerim olcak 2 tane...
ben sana görümcemle yasadıklarımı anlatsam dicenki benimki neymiş...ben öyle acı cektimkiii :2::2:
bende iyi gecinmek isterim, kardeşimle pek anlasamayız ama umarım esiyle anlasırım
bende de olursa elti sorunu olur ama benden baya kucuk olcaklar sorun yasamayız umarım onlarada ablalalık yaparım...
sen neden dertlisin ki cnm gorumcenden :26:
Sen yanmışsınnn
Cnmm bencee görümce, görümcelikkk yaptığın zaman oluyor..
bizimm o kadar iyi bi dialoğumuz var kii abmn kız arkadasıyla, ablam derimmm baska sey demem.. o da bana tatlım der hepp:))
birbrmizi şımartırız hediyeler alırızz, sürprizler yaparız.. işte diorm ya abla-kardeş sanıolar bizi:)
o benden elektrikk aldı bende ondan ayy çok seviormm onu çok özledmm msj atıyım da bulusalım bariii
maşallah size yaaaa
bizim haşarı oğlanı alcak birini bulursak inşallah ilerde ben de böyle oolmayı isterim
Anlatır mısınnnn:26::26: :26:
eşime aşk kadar guclu bir duyguyla baglı
ooowwwwwwwwwwwwwwwweşime aşk kadar guclu bir duyguyla baglı
ya her insan aynı olmuyo bu durumda iş evren'de ve sende bitiyo sınırı baştan koyun yoksa aa bu kız böyle değildi noldu da değişti derler.. Evren'de seni sevsin sahiplensin arkanda dursun ailesini bu tür küçük lafları falan sıkmasın canını... Kötülü fesat düşünmesinlerde gerisi boş...
ben evlenmeden önce hep beni tersliyordu dominant bir yapısı var evde herkes onun sözüyle hareket ediyor . abla diyorum bi tencerede bana verirsin artık yok sana tencere gibi bi laf etti. nişanımda hicbir gunahım yokken kulagıma gleip ayrımcılık yapma seni burda üzmek istemiyorum diye tehdit etti beni.esim sustu kaldı ozamanlar. kırımazdı kimseyi . ama ben arkamda olmasını bekledim.ben agla agla tabi en mutlu günümde. birde ona kadın dedim diye sen ne terbiyesiz kızsın diye aglattı beni. buarada kendisi 40 yasında. esimin dogum günü olur gece 12 de mesaj atar sonra derki ilk ben kutladım onu belirtir.ulan sen benim koynumdaki kocanın dogum gununu ilk kutlayabilirmisin benimle bişey yarıstırıyo.. neyse gecti gitti öyle zaman biz evlendik. evliligimiz daha 2-3 günü balayında mesajlasmaya basladılar seni cok seviyorum yanındayım canımsın askımsın vs gibi. cok canım yandı. esim bidaha olmayacagını söledi . baktım 4 ay sonra busefer görümcenin telefonuna esimle gene mesajları yanınızda olmak istiyorum gibi yüregime hancer saplandı. benimle mutlu degildi demekki. onunla olmak istiyordu. söz verdi olmayacagına ve en son bu bayramda facede yazısmalarını gördüm. esim ona SENİN YANINDA YASAMAK İSTİYORUM , BENİ KİMSE SENİN KADAR SEVEMEZ , SENİNLE OLMAK İSTİYORUM veeeeeeeee SENİN İÇİ YAŞIYORUM yazmış . beeeen neye ugradıgımı sasırdım nutkum tutuldu ölüyorum sandım. ben hayatımın merkezi onu görürken o neler yazmıs. sonra evde aglaya aglaya ögrendimki moreli bozukmus gorumce hatunun uzulmus ondan yazmıs asla dogru degıl sensin benim kıymetlim dedi ve birdaha da olmadı . ama o yarayı cok zor atlattım. yalan olduguna inandım cunku esım yalan soylemez dogruyu söyler. hicbirsey beni bundan baska ayrılık sebebine itemez bidaha olursa benim için biter. görümcem bekar 42 yasında esimde üzüldü ama genede bu yalanlara gerek yoktu. simdi el üstündeyim. ama ondan nefret ediyorum.
Şaka mı bu?
Ağzım açık okudum biliyor musun...
Canım gerçekten neler yaşatmış sana, Allah onu bildiği gibi yapsın e mi!!!
42 yaşında kadın ya... nerdeyse annemle yaşıt...
benim annem bile oğluna bu kadar şey söylemez...
kim bilir nasıl yıprandın yaaa(
işte evlilik öyle çok güzel bişey de değil, bi kez daha anladık.
ay inanamıyorum yaaaaaaa
çok garipmiş gerçekten... nasıl bir ilişki nasıl bir bağlılık yani
görümce hanıma bunu sölesen vayyyy geline bakkkk fesat sen bnm kardesime ne diyecegimi sana mı sorcam derdi kesin. cunku edep anlayısı farklı demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?