hayırlısı olsn cnm sağ salim gidip gelsn de hepsi olur
asker yolu beklemek zor bişidir heralde aklının hep onda kalması isteyince görüşememekama allah verir sabrını,
neseki bu konuda şanslıymısım ben:81:
bende resmi ekli cnm en son onu almıstm:)
aman bihtere de bayılmam ya modeli beğenmiştm ben zaten onunsa onunmus artk benm nasıl olsa
bız ılkokuldan arkadasız 1.5 aydır da cıkıyoruz ama yıllardr cıkıyomusuz gbı olduk bırdenbre aslında sımdı baslamak ıstemıyorum bıseyler almaya bı gdıp gelsın bakalım zaman ne gosterecek bnm bı huyum var smdı bıseyler alırsam ve evlılık olmazsa kullanamam o esyaları acele etmekte ıstemıyorum aslında
benm yatak odası için almam gereken bi 4 yastk bitane polar battaniye ve 2 tane aklımda olan nevresm kaldı cnm, başkada bişi almam yeter yatak odasına mı çalışıcam:) kayınvalide fln da alıomus zaten duyduğuma göreSennkilere baktım cnm :) hmmm ben hiç blmiyorum yaaaa hoşuma giden olursa alırımşuan ki planıma göre yatak odasını seneye tamamlıycam
bız ılkokuldan arkadasız 1.5 aydır da cıkıyoruz ama yıllardr cıkıyomusuz gbı olduk bırdenbre aslında sımdı baslamak ıstemıyorum bıseyler almaya bı gdıp gelsın bakalım zaman ne gosterecek bnm bı huyum var smdı bıseyler alırsam ve evlılık olmazsa kullanamam o esyaları acele etmekte ıstemıyorum aslında
bende senin gibiym cnm, eğer senle olmassa balkondan aşasını boylar o çeyizler demiştm:)
aklıma getirmek bile istemiorm zaten o da böle şeyler düşünmeme izin vermio, ona endeksledm kendimi o yüzden tereddüt etmiorm beğendiğimi alıorm iyimi yapıorm kötü mü yapıorm bilmiorm ama alınıs alınmıstr:)
benm yatak odası için almam gereken bi 4 yastk bitane polar battaniye ve 2 tane aklımda olan nevresm kaldı cnm, başkada bişi almam yeter yatak odasına mı çalışıcam:) kayınvalide fln da alıomus zaten duyduğuma göre
Sennkilere baktım cnm :) hmmm ben hiç blmiyorum yaaaa hoşuma giden olursa alırımşuan ki planıma göre yatak odasını seneye tamamlıycam
bizde sizdeniz cnm kimseden bişi istemiorm herseyi kendimiz yapıcaz ama onun annesinin içi rahat etmez yemek takımı bile almıs bana bende aldm 2 takım mesela:)biz kimseye aldırmıycaz balım herşeyi kendimiz yapıcaz inş. KAzandıgımı 3 e bölüyorum birisi birikime birisi çeyize birisi bana kalıyobu sene günlük yemek takımı kahvaltı takımı tencere takımı günlük olarak tabi v.s. var büytük parçalart yani.
bizde sizdeniz cnm kimseden bişi istemiorm herseyi kendimiz yapıcaz ama onun annesinin içi rahat etmez yemek takımı bile almıs bana bende aldm 2 takım mesela:)
nerelere sığdırıcam onları bilmiorm, en güzeli kendi kazandığnla bişiler yapmak, daha kıymetlisi olamaz zaten, bende kendime bile ayıramaz oldm maaştan:)
yarısı çeyize yarısı yatırıma gidio, sadece çeyizle de bitmioki eksikler ilerde evlenirkende bi sürü masraf çıkar birikim şart
biz kimseye aldırmıycaz balım herşeyi kendimiz yapıcaz inş. KAzandıgımı 3 e bölüyorum birisi birikime birisi çeyize birisi bana kalıyobu sene günlük yemek takımı kahvaltı takımı tencere takımı günlük olarak tabi v.s. var büytük parçalart yani.
canım bende senin yaptığın gibi yapmaya 1 aydır başladım normlde yatırım ve kendime harcıyordum ama artık kendimede birşey alamıycak derecede çeyiz yapıyorum ama ihtiyaçlar hiç bitmiyor.
ocak ayına kadar 1 yatak örtüsü 4 nevresim takımı ve eylül sonunda tüyaptaki züccaciye fuarından kap kacak alcam ocaktan sonrada tencere ve bernardodan yemek takımı alcam hepsini beğendim.
gizcm tüyapta fuarmı varmışş
canım züccaciye fuarı 23 27 eylüldeydi benim bildiğim öyle duymuştum saklama kabı alıcaktım arkadaşım o zamanı bekle çok seçenek olur dedi ve bende google yazıp bulmuştum şimdi sende züccaciye fuarı yazıp bulabilirsin canım zuchex tarafından düzenlenen bir fuar sanırsam.
kızlar bende tencere almak istiyorum aldınızmı veya düşündügünüz bir takım var mı?
kızlar bende tencere almak istiyorum aldınızmı veya düşündügünüz bir takım var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?