'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ilişkinin ilk gününden beri baskı yaptı bana mezun olunca evlencez hemen diye okulu var diye beklemey razı geldim canım ama ben evlilik düşünmezken ara ara çeyiz almaya başladım alışveriş bile yapmıyorum off çok ilginç bir hal inanırmısın kafamızda yatak odası oturma odası bile belli yani herşeyi düşünmeden alıcaz ilerdeama korkuda var ben stres yapıyorum galiba bugünlerde çok sorun çıkarıyordumda şimdik rahatladım.2013 yılı gelinleriyiz biz allah nasip ederse hepimiz o zaman evlenebiliriz.

askere gittimi erkek arkadaşın canım.

o zaman öğle aramda hemen arkadaşlarımla linense gidicemve alabilirsem alıcam.

evt tatlm biz tanışmadan gidip yapmıs hemen benm aşkım
seni çok iyi anlayabilior çünkü ben mobilyalarımızı bile beğendm çok hevesli olduğumdan deil ama hayal kurmak güzel oluo, gidip bi bak bakalm her mağazaa da bulunmuo o model umarm bulabilirsn cevahirden almıstm bende

bende resmi ekli cnm en son onu almıstm:)
aman bihtere de bayılmam ya modeli beğenmiştm ben zaten onunsa onunmus artk benm nasıl olsa

bız ılkokuldan arkadasız 1.5 aydır da cıkıyoruz ama yıllardr cıkıyomusuz gbı olduk bırdenbre aslında sımdı baslamak ıstemıyorum bıseyler almaya bı gdıp gelsın bakalım zaman ne gosterecek bnm bı huyum var smdı bıseyler alırsam ve evlılık olmazsa kullanamam o esyaları acele etmekte ıstemıyorum aslında

bende senin gibiym cnm, eğer senle olmassa balkondan aşasını boylar o çeyizler demiştm:)
aklıma getirmek bile istemiorm zaten o da böle şeyler düşünmeme izin vermio, ona endeksledm kendimi o yüzden tereddüt etmiorm beğendiğimi alıorm iyimi yapıorm kötü mü yapıorm bilmiorm ama alınıs alınmıstr:)

Sennkilere baktım cnm :) hmmm ben hiç blmiyorum yaaaa hoşuma giden olursa alırım şuan ki planıma göre yatak odasını seneye tamamlıycam
benm yatak odası için almam gereken bi 4 yastk bitane polar battaniye ve 2 tane aklımda olan nevresm kaldı cnm, başkada bişi almam yeter yatak odasına mı çalışıcam:) kayınvalide fln da alıomus zaten duyduğuma göre

Son düzenleme:

kızlar ikinizde çok haklısınız aynısını bende dedim şimdi senle beğeniyorum alıyorum ilerde vlilik olmazsa kafandan aşağıya dökerim ne varsa ayağını denk al dedim, offf şu güne kadar hayal kırıklığına uğraramamak için birşey yapmadım ama artık kötüyü düşünmücem iyi diyelim iyi olsun.

biz kimseye aldırmıycaz balım herşeyi kendimiz yapıcaz inş. KAzandıgımı 3 e bölüyorum birisi birikime birisi çeyize birisi bana kalıyo bu sene günlük yemek takımı kahvaltı takımı tencere takımı günlük olarak tabi v.s. var büytük parçalart yani.

Sennkilere baktım cnm :) hmmm ben hiç blmiyorum yaaaa hoşuma giden olursa alırım şuan ki planıma göre yatak odasını seneye tamamlıycam

bizde sizdeniz cnm kimseden bişi istemiorm herseyi kendimiz yapıcaz ama onun annesinin içi rahat etmez yemek takımı bile almıs bana bende aldm 2 takım mesela:)
nerelere sığdırıcam onları bilmiorm, en güzeli kendi kazandığnla bişiler yapmak, daha kıymetlisi olamaz zaten, bende kendime bile ayıramaz oldm maaştan:)
yarısı çeyize yarısı yatırıma gidio, sadece çeyizle de bitmioki eksikler ilerde evlenirkende bi sürü masraf çıkar birikim şart

Son düzenleme:

aynen canım benmki ailesinede destek oluyo yarısını bana veriyo yarısı ailesine gidio garibimin
Ama napıcaz 2 sene sıkıcaz dişimizi sonra rahat ediez.

canım bende senin yaptığın gibi yapmaya 1 aydır başladım normlde yatırım ve kendime harcıyordum ama artık kendimede birşey alamıycak derecede çeyiz yapıyorum ama ihtiyaçlar hiç bitmiyor.

ocak ayına kadar 1 yatak örtüsü 4 nevresim takımı ve eylül sonunda tüyaptaki züccaciye fuarından kap kacak alcam ocaktan sonrada tencere ve bernardodan yemek takımı alcam hepsini beğendim.

bende öyle canm yemek takımın catalbıcak setim ve tencere ceyiz setimi karacanın kampanyasından almıştım. Kurban bayramına kadar kahvaltı takımımı alıp, yılbasına kadar günlük tencere ve tava setimi almak istiyorum yılbaşından sonra hazirana kadarda cay ve bardak setimi almak istiyorum bu senki büyük parçaların altından kalmış olucam. Seneye de yatak odasını btirimek istiyorum örtü nevresim takımı yastık yorgan ne varsa v.b. en son senede mutfak salon incik boncuklarını planım bu en güzelide bu diye düşünüyorum :)

gizcm tüyapta fuarmı varmışş

canım züccaciye fuarı 23 27 eylüldeydi benim bildiğim öyle duymuştum saklama kabı alıcaktım arkadaşım o zamanı bekle çok seçenek olur dedi ve bende google yazıp bulmuştum şimdi sende züccaciye fuarı yazıp bulabilirsin canım zuchex tarafından düzenlenen bir fuar sanırsam.

tatlım arastırdm da profesyonel fuarmıs onlar ve satışı yokmus sadece segilenio yani:S
anlamadm

kızlar bende tencere almak istiyorum aldınızmı veya düşündügünüz bir takım var mı?

hisarın kampanyasndan aldm cnm ben büyük tencerelerimi, bide karacadan bi takım aldm küçük her güne kullanmak için, takımdan birini anneme verdm hiç iyi çıkmadı karacayı tawsiye etmem güzel bi takım bulursam onu anneme vericem yenisini alıcam bende emsan yada korkmaz olabilir belki hiç kötü bişi duymadm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…