'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar günaydın nereerden konu açılmış bölee ben hastaym raporluyum yatıyorum

ahhh benmde görmcem var ve bende görümce olcam cidden bende kardeşime çok pahalıyım benmkinin ablasıda kardeşine

çağlam tebrikler ohhh ohhh ödülllere doymasın askerimiz

pellooo madam cocoya annemle baktım sabah sağol can havlu felan alcam oradan bakalım senin topikede bakcam hemen

geçmiş olsun gizemcim neyin var???

valla bizimkiler 5 erkek kardeş bi de kız kardeşleri var en küçük lise sonda onu da tolere edebilirim sanırım.

abilerden biri evli bi de yeğeni var ama onlar ankarada. benden uzakta olurlar zaten. sorun olmaz sanırım.

benimki hiç ama hiç ana kuzusu değildir çok şükür.

kıskanırsın tabi bende kıskanıyorum elimde degil yani herseyin sınırı var hadi sac oksama gene neysede askım falann bide yazdıgım yazıları gordunuz zatennnn

merhabalar hatunlar:)

ghs arkideşle tanışmıyorum ama ağzım açık okudum yazdıklarını yaaa.

diyecek çok şey var ama burdan yazmak ağır olur.

merhaba canım memnun oldum simdiden :))) herkesin bi nutku tutuldu hakakten

ayyyyyyy neler var neler herkesin farklı ama tek nokta ya k.valide ya börülce hay anasını yaa

bnmde kaynanam cok iyidir aksine ama evdeki kaynana görümce hatun zaten

Ya bu tarz şeyleri okuyunca öyle böyle değil ciddi anlamda korkar oldum.
Yaşıt gibiydik sanki seninle? okudum ama unuttum simdi.
Canım eşinle çok mutlu olun nazar değmesin size dilerimki.
Bizimkiler oyle benim yanımda salça olmazlar hiç, öyle seviyim canım diyim falan yoktur.
ama ya evlendikten sonra kıymete binerse biricik paşaları?
ooofffffff offfffffffff

gizoşkaaaammm iyileşş artıkkkkk

madame cocodan cicişlerimm topiğimde mevcut gizşmmm:))) bakablrsnnn

bu arada limangodan mail gelmiş mi sana tepe home siparişlerimiz için.. bana gecikmeden oturu özür dilemişler, 2 gün içinde gelicekmiş sözde.:26:

tatlıııım mutlaka bazen sıkıntı yasarsın ama olsuuuun güzelim oda güzeldir güçlendirir sen korkmaaa gün say bence :))

Merhaba kızlar, böyle direk muhabbetinizin arasına daldım ama ben de 2013de gelin olucam beni de aranıza alınnn

pelom iyileşiyorum bendende özür dilemşler baktım şimdi göndersinler ama artık

orkidecim bağırsak enfeksiyonu olmuşum geçen haftadan beridirde giribim

gizemcim bu yaşadıkların cidden şok oldum kararında olsun herşey yahu

kendimden örnek vereyim benimkinin ablası datlum der datluş der bebekim bebeişim der mesela ben bunları demem hattaha sıpa der ben desem sıpayı nedense o lafa alerjisi var benmkinin vayy sen nasıl dersin derdi benmki bir defa dicektim ablan dior ben diyemiyorum die ama o davranış bana göre değil cidden abisiyle böyle değil ama ablasyla bağlılar benim kardeşimle yaptığım bağ gibi başka yani araya imkanı yok girmem

bende kıskançlık duygusu yok malesef ki sarılır öperler benim oğlanı ana kız ama bide şu var onlar gezerler bizde o gün aynı şeyi yapcak oluruz hep ona der gel birkerede bizimle git benmki sağolsun hep benle gelir hattaha onlarla hep uzaktan karşılaşırız ama hiç tanışmadım özellikle boğaz gezilerine çok gideriz biz onlarda çok gider benimkine hep diyorum birazda onlarla ilgilen die ama banamısın demiyor

geceleri gezerim kardeşim yanımda durur, oda ablasıyla gezer hatta benle buluşmadığı zamanlarda bizdede tam tersi kardeşim birtanem fıstığım balım der benimki o nasıl der sana bunu die bana çıkışır ben diyebilirim o lafı sana giz o demesin der kıskanç bizdede tam tersi benimki kardeşcağızımdan kıskanır

hattaha birgün kardeşim fotolarda sarılıyordu abla seninki kızarmı ki demişti çok düşünceli canım ya bende yok yaa nerden çıkarıyorsun sen kıskanıyormusun kız arkdaşnı dedğmde kıskanyorm ablacım demişti yavrum

benimki hep der sen benimsin bütün kalıplaşmış kalıplaşmamış en güzel lafları ben sana sölerim kimse sana söleyemez ailen sana söyleyemez üzülüyorum gizim der prensesim birtanem bebeğim miniğim fıstıkım böle laflara neden takılıyosa

canımmm bunlar normal seyler tabi ama SENİ KİMSE BNM KDR SEVEMEZ demek SENİN İÇİN YASIYORUM demek agır laflar..... hatırladıkca dleiirom neyseki hepsi yalanmısss

hoşlargeldin canımmm ben gelinde olmucam 2 yıllık gelinim genemi evlensem neee

hoşbuldumm ben çok sevdiğim biricik erkek arkadaşımla evlenicem inşallah çok mutlu olurum.herkes acele etme daha gençsin diyor ama ben evlenmek istiyorum.nasıl evlilik güzel mi acele ediyimmi yani?

hoşbuldumm ben çok sevdiğim biricik erkek arkadaşımla evlenicem inşallah çok mutlu olurum.herkes acele etme daha gençsin diyor ama ben evlenmek istiyorum.nasıl evlilik güzel mi acele ediyimmi yani?

evlen evlen bak sana bi anı söyliyim cennet gibi

gece yataga yatıyorsun ısıklar kapalı kocanın omzuna yatıyorsun o da seni kolunla sarıyor ya muhteşem bişeyyy

evlen evlen bak sana bi anı söyliyim cennet gibi

gece yataga yatıyorsun ısıklar kapalı kocanın omzuna yatıyorsun o da seni kolunla sarıyor ya muhteşem bişeyyy

ayy evet yaa ben de hep bunu düşünürüm ne zaman gerçek olucak diye bana kalsa bu yaz evlenicem de biraz beklememiz gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…