gizoşummmm geçmiş olsun canımmmm tsekkur ederim bu arada aminnn inşallah canım
merliyn hpşgeldin aramıza, siz neden bekliyrosunuz? ne iş yapıyorsunuz?
hoşbuldum :)) üniversite okuyoruz da onun mezun olmasını bekliyoruz bu yıl mezun olucak iş bulup ev düzmek falan mecburen 1 sene beklicez o yüzden
gelincikleriiimm
nasılsınız keyifler nasıll??
yeni gelinciklerimizdee hoşgellmişlerrr
biz tanışmamıştık demi?????**
canım hoşgeldin bende bekliyorum hemde senle aynı sebepten ben çalışıyorum benimki okuyor bu sene mezun olucak 2013 anca:)
yağmurcum neyin var ne oldu
hmm ya ben bi geliyorum bi kayboluyorumm ondan tanışamamış olabiliriz..Gülden ben..
ya şuan çok sinirliyim vurup kırasım dağıtasım küfür edesim geliyor benimkiyle konustuk varya içim içimi yiyorrrrrrrrrrrrrrrrrr deli oluyorum duramıyorum çalışamıyorum offfffffffffffffffffffffff
gelincikleriiimm
nasılsınız keyifler nasıll??
yeni gelinciklerimizdee hoşgellmişlerrr
ya gizem ya ağlıcam bak şimdi yaa sinirim bozuldu yaa bu çocuk deli edicek beni şimdi hee
aradı fizik tedavi aletimi ne almış senin boynuna uygulanıyordu ya ondan getirmişler işyerine aldım 5-6 taksit falan filan nie aldın annenmi istedi dedim ya yok aldım işe yarar dedı....paran mı var yapma şöyle dedim taksitle aldım dedi..........
sonra demin aradı sinemaya gidicez ark.la dedi pazartesi ablasyla gitti haftada 2 kere gitmeye basladı........paranmı var dedım ne olucak indirimli birde yemek 20-25 tutar dedi.....
ya biz işssiz kaldıgında ne konustuk anlastık para koyman gerek kenara 100 tl bile kalsda maasında koy demedikmi dısarı cıktıgımızda artık bende yardım ediyorum dedım ne istiyorsun sen dedim ben rahatım kasmaya gerek yok ne yapıyım kasılınca gözüm çok atıyorrr geriliyorum mecburum böle olmaya 100 tlde koysam evlemicez kaç sene iriktirsemde onla bişi olmaz dio onlamı batıcam dedı sende kendini kasma dedı bana ya
tamam kasılıyor ama bu ne ya BİRİKİM YAPMAK ZORUNDAAAAAAAAAAAA
canım benimm yaa sonuna kadar haklısınnbnde olsam çok kızardım.. ki bazen bizdede oluyo böyle problemler arada bnmkide savruk davranıyo kuduruyorum sinirden
hey gidi her kavga edince bende öle oluom((
ben evli bir gelincigim kabul mü
memnun oldum ben de orkide.
deprem sonrası bende bayağı bi kopma oldu ondan tanışmadık sanırım.
hey gidi her kavga edince bende öle oluom((
ben evli bir gelincigim kabul mü
Yağmurumm sıkma canını tatlım.. yuvayı dişi kuş yaparmış sen onu adam edersin..
Ya diyincede ben onu yönlendiriyor oluyorum sosyal hayatı hiç yokmuş ot git ev işmiş ya oda haklı ama ne yapayım ya ben bıktım ya sonra ara bozan ben oluyorum
ben gldim bebekler nasısızz
orkideeee pastaaam ve gülden hoşgeldinizz
yağmur haklısın kızmakta... ben olsam ben de kızardım o da haklı evet bişey diyemiyorum ama sonucta evlenmek istiyorsa girecek sıkıntıya yok öyle yağma...
bir de ayrıca böyle tamamen vazgeçmiş baştan yenilgiyi kabullenmiş giibi konuşmuş evlenemicez diye... iyice sinirleri bozulmuş sanırım onunda
gerçi nasıl bozulmasın ki bu devirde evlenmek zor bir de borş ödeyince daha da zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?