'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

gizoşummmm geçmiş olsun canımmmm tsekkur ederim bu arada aminnn inşallah canım

merliyn hpşgeldin aramıza, siz neden bekliyrosunuz? ne iş yapıyorsunuz?

ya şuan çok sinirliyim vurup kırasım dağıtasım küfür edesim geliyor benimkiyle konustuk varya içim içimi yiyorrrrrrrrrrrrrrrrrr deli oluyorum duramıyorum çalışamıyorum offfffffffffffffffffffffff

Son düzenleme:
gizoşummmm geçmiş olsun canımmmm tsekkur ederim bu arada aminnn inşallah canım

merliyn hpşgeldin aramıza, siz neden bekliyrosunuz? ne iş yapıyorsunuz?

hoşbuldum :)) üniversite okuyoruz da onun mezun olmasını bekliyoruz bu yıl mezun olucak iş bulup ev düzmek falan mecburen 1 sene beklicez o yüzden

gelincikleriiimm
nasılsınız keyifler nasıll??
yeni gelinciklerimizdee hoşgellmişlerrr

hoşbuldum :)) üniversite okuyoruz da onun mezun olmasını bekliyoruz bu yıl mezun olucak iş bulup ev düzmek falan mecburen 1 sene beklicez o yüzden

canım hoşgeldin bende bekliyorum hemde senle aynı sebepten ben çalışıyorum benimki okuyor bu sene mezun olucak 2013 anca:)

yağmurcum neyin var ne oldu

canım hoşgeldin bende bekliyorum hemde senle aynı sebepten ben çalışıyorum benimki okuyor bu sene mezun olucak 2013 anca:)

yağmurcum neyin var ne oldu

ya gizem ya ağlıcam bak şimdi yaa sinirim bozuldu yaa bu çocuk deli edicek beni şimdi hee
aradı fizik tedavi aletimi ne almış senin boynuna uygulanıyordu ya ondan getirmişler işyerine aldım 5-6 taksit falan filan nie aldın annenmi istedi dedim ya yok aldım işe yarar dedı....paran mı var yapma şöyle dedim taksitle aldım dedi..........
sonra demin aradı sinemaya gidicez ark.la dedi pazartesi ablasyla gitti haftada 2 kere gitmeye basladı........paranmı var dedım ne olucak indirimli birde yemek 20-25 tutar dedi.....
ya biz işssiz kaldıgında ne konustuk anlastık para koyman gerek kenara 100 tl bile kalsda maasında koy demedikmi dısarı cıktıgımızda artık bende yardım ediyorum dedım ne istiyorsun sen dedim ben rahatım kasmaya gerek yok ne yapıyım kasılınca gözüm çok atıyorrr geriliyorum mecburum böle olmaya 100 tlde koysam evlemicez kaç sene iriktirsemde onla bişi olmaz dio onlamı batıcam dedı sende kendini kasma dedı bana ya
tamam kasılıyor ama bu ne ya BİRİKİM YAPMAK ZORUNDAAAAAAAAAAAA

ya şuan çok sinirliyim vurup kırasım dağıtasım küfür edesim geliyor benimkiyle konustuk varya içim içimi yiyorrrrrrrrrrrrrrrrrr deli oluyorum duramıyorum çalışamıyorum offfffffffffffffffffffffff

hey gidi her kavga edince bende öle oluom ((

gelincikleriiimm
nasılsınız keyifler nasıll??
yeni gelinciklerimizdee hoşgellmişlerrr

ben evli bir gelincigim kabul mü

canım benimm yaa sonuna kadar haklısınn bnde olsam çok kızardım.. ki bazen bizdede oluyo böyle problemler arada bnmkide savruk davranıyo kuduruyorum sinirden

canım benimm yaa sonuna kadar haklısınn bnde olsam çok kızardım.. ki bazen bizdede oluyo böyle problemler arada bnmkide savruk davranıyo kuduruyorum sinirden

Ya diyincede ben onu yönlendiriyor oluyorum sosyal hayatı hiç yokmuş ot git ev işmiş ya oda haklı ama ne yapayım ya ben bıktım ya sonra ara bozan ben oluyorum

memnun oldum ben de orkide.

deprem sonrası bende bayağı bi kopma oldu ondan tanışmadık sanırım.

çok memnun oldum canımm.. çok geçmiş olsun.. nsılsın? keyfin nasıl?

hey gidi her kavga edince bende öle oluom ((

ben evli bir gelincigim kabul mü

tabiikiii senin tecrübelerine ihtiyacımız varr

Yağmurumm sıkma canını tatlım.. yuvayı dişi kuş yaparmış sen onu adam edersin..

ya yoruldum ama ben hayatım ya inan şuan bıraksalar hüngür hüngür ağlıcam ya sıkmaktan kendimi kasıldım ya bende evden işe gidiyorum şikayetçimiyim pazar çıkarsak bişey yaparsak yetiyor ne yapıyım yaa böle giderse ne söz ne nişan yalan ya bıktım yaa

orkideeee pastaaam ve gülden hoşgeldinizz

yağmur haklısın kızmakta... ben olsam ben de kızardım o da haklı evet bişey diyemiyorum ama sonucta evlenmek istiyorsa girecek sıkıntıya yok öyle yağma...

bir de ayrıca böyle tamamen vazgeçmiş baştan yenilgiyi kabullenmiş giibi konuşmuş evlenemicez diye... iyice sinirleri bozulmuş sanırım onunda

gerçi nasıl bozulmasın ki bu devirde evlenmek zor bir de borş ödeyince daha da zor

başlarım onun sinirine ya stres atmaya çalıyor anlıyorum ama off arkasında kimsesi yok ya ondan böle oluyor buuuuuuuuannem hep konuscam onla yeter gelsin artık dio ben tutuyordum çağlam şimdi anneme desem ararsın bulussunlar konussunlar ama annem çok sey sölicem ona dio o yüzden dahamı kötü olur aramız diyorum ama ben yoruldum artık ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…