ya yoruldum ama ben hayatım ya inan şuan bıraksalar hüngür hüngür ağlıcam ya sıkmaktan kendimi kasıldım ya bende evden işe gidiyorum şikayetçimiyim pazar çıkarsak bişey yaparsak yetiyor ne yapıyım yaa böle giderse ne söz ne nişan yalan ya bıktım yaa
aynı durumdayız aslında tatlım bizimki atanır dertler son bulur diyordum ama hiç de öyle olmadı.
benim ailem istanbulda babam bi emekli maaşıyla kredi ödüyor evimiz de yok her şey bana bakıyor.
bugün ayın 15'i ama para bitti resmen. benimki atandı ama onun da abisi işsiz o dert var sürekli bi parayı paylaşma hali.
öğrenim kredisi de kapımızda.
yakın zamanda evlenmemiz mucize, 2013 bile yetişmezse şaşırmam deprem sonrası o sabahçı ben öğlenci olduk, pazar günü de kurs var artık ancak arada derede 1-2 saat görüyorum. artık yaşadıklarımızdan mı ne sürekli bir aksilik kapris hali var ikimizde de.
offf offffff bu devirde çok zor her şey
offfffffffffffffff
başlarım onun sinirine ya stres atmaya çalıyor anlıyorum ama off arkasında kimsesi yok ya ondan böle oluyor buuuuuuuuannem hep konuscam onla yeter gelsin artık dio ben tutuyordum çağlam şimdi anneme desem ararsın bulussunlar konussunlar ama annem çok sey sölicem ona dio o yüzden dahamı kötü olur aramız diyorum ama ben yoruldum artık ya
cnm evlenincede malesef olucak arasıra tartıscaksınız üzülceksinnn ama esin işte diger yarıııınnn olcak üzülme olurmu
ne güzel umut dolu konuşuyorsun canım yaaa
ama maddi sıkıntı oldu mu samanlık seyran olmuyormus öle diyo büyükler
aşk meşk yalan oluyo valla diyolar
bende maddi sıkıntı cekiorum bazenkavgada edioruz ama birbirimize sevgiyle baktıgımız kucakladıgımzda sabancı yanımızda halt etmıs kadar zenginiz
ne güzel canım allah bozmasın yaaa
ay kızlar tam tepemde klima var, arada kapanıyo ve ortalıgı bi toz kokusu alıyo toz mu atıyo napıyo asagı bilemiyorum cıldırcam
off ki ne of orkidem boynum kaskatı yine yoruldum çok ağlıcam duramıcam şimdi gözümden yaş akıo geri toparlanıyorum birileri görmesin die
nickine bayılıom senin yaaa
aa teşekkür ederimmmmo benim en sevdiğim dondurma çeşidinin adısı yaz gelse de yesemm çok canım istediii ama kışın yiyince hemen boğazlarım üşüyo
seninkinin anlamı nee
Cnm servis cağırıp temizletin klimayı. Senede 2 kez bunu yapmak gerekiyor.
ne güzel canım allah bozmasın yaaa
ay kızlar tam tepemde klima var, arada kapanıyo ve ortalıgı bi toz kokusu alıyo toz mu atıyo napıyo asagı bilemiyorum cıldırcam
çağlam annem sert yani dik konusur onla biraz hatta aşkım ilk tanıstıgında kızma ama bana annen askerdeki çavuşumu hatrlattı demişti
ya hele şimdi bayağı geçti tanısalı 1 yıl olcak ne yaptın dicek annem ona 2012 mart bitti söz nezaman olcak nişan cart curt dese kalıcak ölee atıcak içine sonra benden çıkarıcak yaa
Cnm servis cağırıp temizletin klimayı. Senede 2 kez bunu yapmak gerekiyor.
Bizde çok etkileniyorduk bi güzel temizlediler eylül falandı sanırım şuan hiç koku ve toz salmıyor.
Yağmurcumm erkek arkadaşın çok diklenmiş.. acaba kafası birşeye atık olabilir mi?
acabaa biii gün bnm annemde böyleee beni istemeye gelmeleri içinn diklenecek mi.. hiç sanmıyorum
Yeni gelinciğimizz gelmiş bu aradaaa hoşgeldin merilyn:)
ben de tam birr scorlett johansonn hastasıyımmmm
kafası bu durumlara atık işte gezmıyor sosyal bişi yok die 2 senedir hak veriyorum erkek kafa dagtmak ister kadın gibi değil şimdi sırtında ev yükü var taksit boğdu onu ama haftada 2 kez sinemaya gitmeye basladı ablası yla 1 günde işten ark.yabu ne ya dedım bi bunu yapıyorum herseyime karısıyorsun dedi ot gibi yasıyoruz zaten dedi lütfen tartsmayalım zehir etmeyelim günümüzü dedi bende kapat ya dedim ii dedi kapadık
stres atamıyorum içimde büyüyüor hersey dio sonra kırıyorum dio bırak ark.gidiyim yorgunlugumu atıyorum dio haklı ama para yok zaten haftada 50 tl sırf onlarla gidince hadi benle gidiince artık ben veriyorum bazen o veriyor....bide aleti almış sanada yapıcam ondan dio bide istemez ben gider hastanede olurdum dedim kızdı oooooooof cok doluyum pelinim ağla ağla şiştim
Canımm ama aleti almasına çok büyük tepki göstermişsin itiraf edicem:26:
Yani bu yükü ona bindirme... eğer sorumluluk alamayacaksa oturun konusun ve bi karara varın... zaten evlenemicez ne demek!
başkası olsa çaba sarfeder ne biliyim, ya şuan sen onu bekliyorsun mesela... onun keyfini ve para biriktirmesini... istanbul şartlarında ne nasıl olur az çok biliyorum, bunalmış olabilir
belki de en iyisi birkaç saat gorusmemek ve sakince düşünmek canım.
geleceğini düşün.
mutlu olabilecek misin, düşün.
erkektir, bunalmıştır ben hoşgörü ile karşılıyorum fakat tepkisi tuhafıma gitti. ve benim bile içime oturdu zaten evlenemicez demesi
ağlama konusuna gelince, ağla. sakın ama sakın içine atma. patlaması büyük oluyor yoksa...
çok iyi biliyorum ben!
yağmurcum belki beni anlamıyorsunuz diceksin ama erkektir kafa dağıtmak ister diyorasunda sende kendini sıkıyormuş gibi görnüyorsun ne die sıkıyorsun ki
sen söz nişan şu bu olmucak öyle şaşa yapmıcaz diceksen öyle büyük masraflar çıkmıyor tamam evlilik kolay değil ama yani ne bilim evlenmek için bende kendimi deli gibi en yüksek seviyede sıkıyorum ama gezmeme hele haftada 2 kez sinemaya gitmeme karıştırmam sevdiceğmi bana oda kıızamaz ben ona kızmam bu hakkı asla kendimde görmüyorum
bence oturun sakince konuşun yoksa psikolojik olarak bu işin sonu kötü tek bir erkeğe yük binermi olmayınca yok benim annem hep der evlenirken babanımı gırtlaklasaydım yoktu kızım bişiyde istemedim zor günlerdi ama üzülmedik çok mutluyduk der yoktu derken altınlara boğulmamış annem canım annemin babassının evinde kiraya çıkmışlar birde
bence yağmur ev var azcık mutlu ol ev sizin olmucakmı olcak borç ödeniyormu ödeniyor yaşın kaç neden aceleye getiriliyor söz nişan bir çırpıda olur olmaz değilki
bence sen seninkiyle sakince ölçülü bir şekilde konuş canım sıkışık durumda almaya lüzüm varmı en iyisini sen bilirsin de, ayyyy ne bilim yaa ben benimkiyle para konusunda hiç konuşmadım hakkım olarak görmüyorum çünkü
vallla çağla senin yaptığın gibi yapmak istiyorum annemle evdeyken konuştum ama bize imkanı yok sığamaz insanlar evimiz minick şu söz nişana kafam çok takık
beni anlamıyorsunuz diyemem ama sizinkilerin durumu bi nebzede olsa iyi erkekleriniz sıkıntıda değil sıkıntıda olursalar bile en güzelini yapmak için biz söz nişsn nasıl yapcaz gizim hiç yok elde avucta düğün var takı zaten demiyorum takısız nasıl olcak bilimiyorum...
ya karısmıyım tamam o haklı ama para yok haftada 2kez gitmesin oda bu işyerinde ki çocuk haftada 1gidelim dio ablası dio eee yemekleri cart curt para kenara koyamdan nasıl olucak canım ev ödeniyor da tamam gecen ansıl mutluyduk biliyorsunuz yazdım burda ama evin ödenemsi bizi evlendiremiyorki nişanlı bekelese taammda of bilmiyorum bonum agrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?