ay turtam bi gelemediler ki ya!! valla tozdan krize giriyorum..
benim annem de öyledir... hatta bundan önceki erkek arkadaşım aradığında (onu hiç sevmezdi) onla konuşmak istedi ben de anne senle konuşmak istiyor dedim hiç çaktırmadan gülerek ben de tanışmak istiyordum zaten müstakbel damadımla dedi sonra telefonu verince de bak oğlum benim sana verilcek kızım yok ona göre ayağını denk al dedi
çok geçmeden de ayrıldık zatenannem çok cadı yaaa
iyiki de yapmış oyle tabi orası ayrı, kadının bir bildigi varmış kızamıyorum...
gizoooooooşşş bizim evde cok buyuk değil ki, herkesi cagırmadık işte sadece en yakınlarla yaptık napalım
sonradan nişan olcak demiştik ama herkese... gecen kayınvalidemlerde konusu acıldı...işte cok gonul koyan oldu ama coguna da nişan yapcaz dedik sonradan iptal oldu falan hani istersen yapalım muhabbetine girdiler
aşkım da diyo istersen yapalım bak sonra içinde kalıcaksa diye... ben evde yaptım ama zaten nişan gibi yaptım, her detayım tamdı o yuzden nişan sayılabilecek bir törendi e zaten alyanslarımı da aldım taktım aslında söz değil nişan oldu gizoşum bildigin
şimdi bana öle dediklerinde amaaaaaaan yok o streslere birdaha gelemem diyorum... sonucta ona da bütçe de gidecek ya inanmazsın evdeki o mini tören bile baya masraf tuttu
çikolatası kıyafeti kuaförü derken... sadece çikoltamız 300 lira tutmuş, aşkımın extresini görünce fark ettim...
eğer çok harcama yaptıysa anında gönder bakalım extreleri asker... hazır ola geç hesap ver diyorum
ne de olsa evde komutan benim!
pelinim anne baba abla abi ne ararsan var ama para yooook kimsede sadece peşinatta annesi yardım etti biraz okadar...
gizemcim çok konusuyoruz adam akıllı oturup ya nasıl yapıcam bana akıl ver dio ama beni yönetme dio takmıs onu yönetiyoruma yaa haklı biraz ben yönlendiriyorum ama ne yapıyım oda herseyi düşünemiyor yapamıyor alala...istediğikadar desin...
ya nasıl yapıcaz sözü nişanı takıyı die bana soruyor kendide çıkamıyor işin içindenn
para olsa valla bi dk.durmam evleniriz dio ama nasıl yapıcaz dio bende bilmiyorum kii yaa
nişan da istiyor musun?
vallahi bnm aklım duruo sizin şu sıkıntınızda
ne akıl versemmm ne desemmm( off resmen uçuyormm yaaa
Bence de nişana hiç gerek yok kurabiyem... siz öyle söz yaptınız ki zaten fazlasıyla ve nişana yakışır bi davetti:)
fotoğraflardan hatırlıyorum
ayyy çağlam öperim anneni yaa vuvv kendi annemi görüyorum yeminlen benimkide rüyalarında görüyr damadını sürekli tanışmak istiyor ama hala tırsıyorum rüyasında görmeye devam etsin
ayyy 300 tl çikolota ayyy aman allahım benim arkadaşlarada hep öyle geldiydi 300 tl düşün ben hayal aleminde yaşadığım için yazın öğrendim laf arasında yahu çiğkolota çikolota diyosunuzda taş çatlasa 50 tl dir çikolota çiçek muhabetti ne beklersin bu ikiliden dediğimde arkadaşlaım bizim çikolotamız şöle böle şu kadardı dediğinde aman allahım o nee yaa demiştim
çağlam valla annemle konuştum iyikide evdeydim off sıkıntıya gelemiyorum düşüncesi garip bakacağız inşalllah zamanı gelince büyükler isteklerimi dinlerler
geneee benn geldiiimmmm bi sabit duramadım buguunnn sureklı bısıler cıkıyoo ya
Takı ağır yükümlülük olur düğün öncesi, bırak takılarını düğünde yapsınlar. Durum ortada zaten zorlama canım, şimdi git su iç ve hava al en az 15 dk. görmiyim seni burda.istiyorum ama bilmiyorum bu gidişle söz bile olamıcakki nişan istemişim neye yarar yani olsada olur olmasada nişanı kız yapıo zaten takı sadece onlarda oda bişi takamıcaklar belli zaten of yarabbim ayy isyan etmek istemiyorum kızlar bana bişi oluyo içimden ates cıkıo bişiler oluo dişlerimi sıkmısım nasıl acıyor suanda
evet canım ya gayet sade bi tören oldu işte ben sevmem zaten gümbür bangır nişan falan...
tam benlikti cogu sey... makyajımı saymıyorum tabi böööğk
noldu kuzummm :44::44:
canım benim geçen 2013 topiğine girdimm 100 sayfa falan okudumayy snn sözde yaşadığın sıkıntıları falan da okudum nasıl o gunler canlandı gözümde anlatamam. hatta linki kyadettim kaldığım yerden devam edicem okumaya
pelinim anne baba abla abi ne ararsan var ama para yooook kimsede sadece peşinatta annesi yardım etti biraz okadar...
gizemcim çok konusuyoruz adam akıllı oturup ya nasıl yapıcam bana akıl ver dio ama beni yönetme dio takmıs onu yönetiyoruma yaa haklı biraz ben yönlendiriyorum ama ne yapıyım oda herseyi düşünemiyor yapamıyor alala...istediğikadar desin...
ya nasıl yapıcaz sözü nişanı takıyı die bana soruyor kendide çıkamıyor işin içindenn
para olsa valla bi dk.durmam evleniriz dio ama nasıl yapıcaz dio bende bilmiyorum kii yaa
Yazın gelmesi konusunda bnmde şüphelerm var kurabişkommaynen canım baya bayaaaa stres olmustummmm yagmurcum inan olcana varıyo yaa takma sonra nie takmısım diceksin cunku
yaaaa kar başladı yine inanmıyorumyaz gelmicekmiii yaaa
canım akıl vermek gibi olmasın yanlış anlama sen çok dert ediyorsun. bak bunların hepsi yaşanıyor bitiyor sen sadece üzüldüğünle kalıyorsun.
biz sözde bana sadece tek taş taktık söz bileziğidir odur budur eskide kaldı.
nişan yapmazsın olur biter çok sıkma kendini.
yasasıın begenııııı butoonu gelmıs coook mutlu oldum cıddeeen suandaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?