'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Yaşaaasııınn Pelimiiimmmm yaaa eskıden benı seven bırı vardı facede eklemıss benıı bende ısmınden htrlamadım kabul etmedım 2 3 defa daha ekledı dürtmüş falaan, sonra bende ? yazdım yolladım. benı tanımadınmı dıye msj atmıs resimlerine bi baktımmki, ooooooooooooo cvp atmadııımm sonra gene msj atmıs neyse tanımaaaa zateeen sen benı ıyı bak kendıne falan yazmııs sevgılıcıkten bısı saklamadıgım ıcın soyledım tabı bana coook kızdııı ben nasıl ona ? yazıp atarmısıımm kapatıcakmısın faceyı falaan. ya ben onun yuzunden neden ozgurlugumu kısıtlımkı ondan korkmus gıbı kapatıcam bıde faceyıı kımkı o yaa işe gıdınce ararım dedı kapadı telefonuu

kızlaaaar ama yaa buraya baktıkça karnımda ki prensesin canı pasta kurabiye çekiyooor

o prensess gelsın hele bii biz onu yıyelım tatlı nıyetıınee burda bussuru tatlı sever tetesii var

nazımmmmm korkmuş olmuyosun canım , sevgilicin seni kıskanmış merak etme kapatmazsın balım kızmış belliki ama sonuçta insanlık hali cevap yazmıcazmı bize yazana oda var

konuşur halledersiniz ki büyütülcek bişi yok canım

tanımıs olsam cıdden hıc msj bıle atmazdımm ( ne gelıyosa basıma su durustlugumden gelıyoo heee

Mrb. Kızlar kusura bakmayın birden dalıyorum ama;
Nasılsınız ?
Bişey sormak için rahatsız ettim, indirim kuponları alıyordunuz sitelerden.
Hangi siteden aldığınızı öğrenebilir miyim ?

ben de 2013 geliniyim hesaplamalara göre ama 2012 sonu da olabilir :))

hoşgeldin canım siz neden bekliyorsunuz kaç yaşındasınız ne iş yaparsınız anlatsana kendini

pastaaaammm kıyamam yaaa erkekler gelemiyor böle şeylere, damarları tutuyor hemen, konusur anlatırsın şimdi kızmıstır o hemen canını sıkma

konustuk hallettık kıskaanç kobramla pastaaam napalıımm zamanındaa cok can yakmısız pesımızı bırakmıyolarsa suc bızımmı acebaaa

aaaaaaaaaa eniştemiiizz geliyooooo yarıınnn cok sukur bu sıkıntıda atlatıldıı pastaacııımm vee giziiiimmm

varya böyle kıskananlara bir yandan gülüyorum bir yandan üzülüyorum ne deli kıskanıyor amma nazım olsun olsun bunlarda çok güzel herşey her zaman mükkemel gidiyor,bazen tuzda olmalı tuz dedikleri budur her tuz böyle acısız ve kıskançlıkla olsun başka sıkıntılar olmasın

vuvvv denizleri aşıp çağlanın yari geliyormuş madalyasıyla dalgalarla boğuşup çağlaya kavuşacakmış ayyy ne kadar sevindim anlatamam canım hade bakalım kutlayın madalyanunu bol bol hasret giderin

ama sorsaan ne kıskanmasıı yaa der ya cok sevıyorum bende bu kıskanclıklarınıı ama genede tadımız kaçmaasıın kusuumm dedıgın gıbı tek sıkıntımız bole ufak tefek seyler olsuunn

Pastaam ctesi gunu fenerbahcee parkınaa gelın kahvaltıyaa kurbişle çayır çimen sezonunu açıcaaz biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…