- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
nazım ne güzel halletmenize çok sevindim
kızlar ben bu bloğa bayıldım http://www.lavantabahcesi.com/ bu blog sahibi çok maharetli pelo farkediceksin biraz ibekingin bloğna benziyor mavi porselenleri bile aynı ayyy kayboldum bu blogda ben
vuvvv denizleri aşıp çağlanın yari geliyormuş madalyasıyla dalgalarla boğuşup çağlaya kavuşacakmış ayyy ne kadar sevindim anlatamam canım hade bakalımkutlayın madalyanunu bol bol hasret giderin
ama sorsaan ne kıskanmasıı yaa derya cok sevıyorum bende bu kıskanclıklarınıı ama genede tadımız kaçmaasıın kusuumm dedıgın gıbı tek sıkıntımız bole ufak tefek seyler olsuunn
Pastaam ctesi gunu fenerbahcee parkınaa gelın kahvaltıyaa kurbişle çayır çimen sezonunu açıcaaz biz
Kurabiyemmmmm enişteyleee kavusuyormussunuzzz musmutluuu oldumm smdikk bennnHayırlısıyla gelsinnnn kavuşn inşallah turtammmm:78::127:
Güneee güzell başladık bugün, hava harika şirketin camları açık kuş cıvıltıları gelioooooo.. kızlarrrr sonundaaa bahar geliooooooo:124::131:
G Ü N A Y D I N
hoşgeldin canımsiz neden bekliyorsunuz kaç yaşındasınız ne iş yaparsınız anlatsana kendini
pastaaaammm kıyamam yaaa erkekler gelemiyor böle şeylere, damarları tutuyor hemen, konusur anlatırsın şimdi kızmıstır o hemen canını sıkma
zeyno hoşgeldina aramıza
hoşbulduum :) teşekkür ederiim :)
pastacımmm ohhhhhhh ne güzel baharı getiriyosunuz demek kıskandım
ama malesef biz haziran başına kadar sabahları biryere çıkamıcaz, çeviriden bahsetmiştim ya onun yetişmesi gerek haftasonları erken kalkıp yapıyorum akşama kadar sonra görüşüyoruz onda da onlara gidicez kuzenine falan offf bu hafta hiç başbaşa kalamıcaz yaa eğer bu akşam buluşamazsak
herkeslere de günaydınnnnnnnn
kızlar günaydııııııııııın yavru kuşlar yavru gelinlerr
hoşgeldin canımm
zeynep bende, memnun oldum :) istanbul tuzla canım sen ?
merhaba güzel gelincikler. nasılsınız?
izin günüm olmasına rağmen keyfim kaçık bugün :44:
zeynep bende, memnun oldum :) istanbul tuzla canım sen ?
Amiiinn Yağmurcuuuukkkk
günaaydııınnn miniikk geliiinnnimiiizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?