'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Giiizzz hemen bakıorumm bebegmm, blog bakmaya bayılıorumm yaaaaaa

Kurabiyemmmmm enişteyleee kavusuyormussunuzzz musmutluuu oldumm smdikk bennn Hayırlısıyla gelsinnnn kavuşn inşallah turtammmm:78::127:

Güneee güzell başladık bugün, hava harika şirketin camları açık kuş cıvıltıları gelioooooo.. kızlarrrr sonundaaa bahar geliooooooo:124::131:

G Ü N A Y D I N

vuvvv denizleri aşıp çağlanın yari geliyormuş madalyasıyla dalgalarla boğuşup çağlaya kavuşacakmış ayyy ne kadar sevindim anlatamam canım hade bakalım kutlayın madalyanunu bol bol hasret giderin

ay ilahi gizoşum güldürdün beni yaa

evet denizleri aşta gel kurbanın olam kurtar beni buralardan ne olur diye serenat yapıyorum o da geliyoooo

inşallah diyelimm kuzum cunku belli değil tam, hiç belli olmuyor işi bunların, bu ay komple yoktu mesela iptal oldu geliyorz dedi sonra dün yine seyiri çıktı haftasonu gelicem ama cuma erken donebilirmiyim bilmiyorum dedi

oof off inşşallah gelir çok özledimm :44:

pastacımmm ohhhhhhh ne güzel baharı getiriyosunuz demek kıskandım

ama malesef biz haziran başına kadar sabahları biryere çıkamıcaz, çeviriden bahsetmiştim ya onun yetişmesi gerek haftasonları erken kalkıp yapıyorum akşama kadar sonra görüşüyoruz onda da onlara gidicez kuzenine falan offf bu hafta hiç başbaşa kalamıcaz yaa eğer bu akşam buluşamazsak

evet ya sonunda bahar gibi bir gün... baharı hiç bu kadar özlememiştimm

inşallah bu güzel günün akşamında kavuşcam turtacımmm

herkeslere de günaydınnnnnnnn

Son düzenleme:

hoşbulduuum :) ben öğrenciyim, mayıs sonunda bitiyor okulum, maddi durumlardan dolayı, biraz beklemek zorundayız :) 26 yasındayım ben, nişanlım 27 yasında.. ona kalsa hemen yarın gün alıp evlenelim ama, biz kadınlar galiba daha mantıklıyız bu konuda :)

Diğer copluyla beraber sabırsızlıkla beklıyoruz okuyup ozetını cıkariciiiz örrtmeniimm uzulme balım bu aksam gorusursunuzz ıns cuma vaktii duysun Allah'ım biziiii..

Herkeslere günayydın ve hayırlı cumalaaarr bebekleeriiiimmmm ne güzeeell bii güüün diimii

HAYIRLI CUMALAR nazlım BEBEĞİM HEPİMİZE RABBİM GÖNLÜMÜZE GÖRE VERSİN inş..dualarımızı hayırlısıysa kabul eylesin amin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…