'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bende ümraniyeden cnm memnun oldum

ay cnmmm 2 yıllık 24 yasında minik gelin :))) çok sağolll ne güzel geldiiii

yaaa minikizz daha öle demee :))) nisan gelınıydııın dımııı sen? ben sana acık yerde kapalı salonda mı yaptınız dugunu dıyee sormusstum ılk geldıgıındeee gormedın goremedın benı seeeennn

hayırdır canımmm?

minnakcım durumlar karışık. eşim sabah gel askeriyede kahvaltı yapalım uğraşma dedi. gittik oraya. ben kahvaltımı yapıyordum yemekhanede ki çocuk çok ilgili alakalı davrandı eşim rahatsız oldu bakışlarından anladım. çocuk bursalıymış canınız çekerse iskender, kestane şekeri getirtirim dedi. bir şey diyemedim. ben eve geldim sonra ama benimkinin canı sıkkındı ayrılırken. belki çocukta kötü bir niyet yoktu bilemiyorumda.

belki kötü bir niyeti yoktur bunu eşinde sezerdi ama bilemedim ki yaa:44: kıskançlık yaptı enişte demek takma bunu canm

kapalı yerde canım tam hatırlayamadım ben bizim sivaslılar illaha halay cekecek söyle rahat rhat :) oyüzden kapalı yerde yaptıkkk ... sen ne düşünüosunn kuşum

keske bizim dile getırseler sıkıntılarını diimi bu sefer bız kendı kendımıze dusunmekten helakk oluyooruzz. Kıskanması normal kahvaltı esnasındada bısey demedımı hiiç

kapalı yerde canım tam hatırlayamadım ben bizim sivaslılar illaha halay cekecek söyle rahat rhat :) oyüzden kapalı yerde yaptıkkk ... sen ne düşünüosunn kuşum

bende nisaan gelını olmaak ıstıyooruuum ama aynı zamanda kır düğünüde istiyoorum ve gelınlıgımde acık olsun ıstıyorum hepsı bı arada nasıl olucak bılmıyorum havalar korkutuyo benii

bende nisaan gelını olmaak ıstıyooruuum ama aynı zamanda kır düğünüde istiyoorum ve gelınlıgımde acık olsun ıstıyorum hepsı bı arada nasıl olucak bılmıyorum havalar korkutuyo benii

canım hic belli olmuyo bnm günümde çok güzeldi hava ama genede acık mekanlık degildi onuda söyliyim :))) sana güzel kapalı bi mekan bulsak daha iyi olur galiba

canım hic belli olmuyo bnm günümde çok güzeldi hava ama genede acık mekanlık degildi onuda söyliyim :))) sana güzel kapalı bi mekan bulsak daha iyi olur galiba

yada nıkahı nısanda yapıp dugunu ayrımı yapsam dıyorum kafam allak bullak bu konuda yaa dedıgın gibi şans işii hava durumu

yada nıkahı nısanda yapıp dugunu ayrımı yapsam dıyorum kafam allak bullak bu konuda yaa dedıgın gibi şans işii hava durumu

ben yazın yapmadım cunku koylulerım vın mayısda köye dönüyo oyuzden nisanda yaptım balayınada nisanda gittim ama yarı kapalı yarı acık bir mekan bulunabilirmi acep diye dusundum

ay kızlar basıldık yaaaaaa

minnakım burda olsan kesin ağlardın simsiyah giyinmiş birsürü polis içeri daldı

belki kötü bir niyeti yoktur bunu eşinde sezerdi ama bilemedim ki yaa:44: kıskançlık yaptı enişte demek takma bunu canm

canım o çocuğun laubali davranışları hep ilgisini çekiyordu. asker eşlerine alakalı davranıyorlar ama bu farklı. benden sonra çemkirmiştir zaten benimki.
hamilelikle ilgili bir kitap okuyorum orda kadınların çoğunlukla hamilelik döneminde aldatıldığı yazıyor benimki ise çok üstüme titriyor

keske bizim dile getırseler sıkıntılarını diimi bu sefer bız kendı kendımıze dusunmekten helakk oluyooruzz. Kıskanması normal kahvaltı esnasındada bısey demedımı hiiç

canım demez mi çocuğun komutanını çağırdı çocuğu çıkarttırdı yemekhaneden.
ya eşim çok içine kapanık asker olmasından dolayı sanırım hep bir disiplin, düzen, sorunlarını hep kendisi çözmeye çalışır. anlatmaz derdini sıkıntısını.
benim zaten hormonlar alt üst :)

karolina canım anlıyorum seni benimkide çok aşırı kıskançtır çocuğun niyeti iyi olsa bile aynı durumda ben olsam senin gibi düşüncelerde kalırdım böyle sıkma canını üzme kendini

gizemmmm benimde annem sivaslı valla bizimde köylüler bayılırlar halaydı türküydü babamda artvinli kemençede olur bide sevdiceğim karabüklü sen düşün halimi ama sivaslılar her şekilde düğünümde üstün gelir ben eminim :)))))))))

çağlaaa nasıl basıldınız yahuuuuu:18::18::18::18:

çağlaaa nasıl basıldınız yahuuuuu:18::18::18::18:

bilgisayarlardaki yazılımları kontrol ettiler canım, orijinal mi korsan mı diye

men in black şeklinde ellerinde telsizler daldılar içeri, bu işler böyle baskın şeklindemi oluyormuş anlamadım yüreğimiz ağzımıza geldi hepimizi çıkardılar odalardan falan

korktuk baya

kıyamamm sanaaa valla erkeklerın cogunlugunda var benımkı askere gıttıkten sonra cok daha kıskanc oldu cunku ortamında cok degısık ınsanlar varmıs bana topuklu ayakkabı gıymeyı bıle yasakladı bı ara

ay kızlar basıldık yaaaaaa

minnakım burda olsan kesin ağlardın simsiyah giyinmiş birsürü polis içeri daldı

pastaaam ya çılgınmı onlaaar ben cıdden bayılırdım heralde 1 tanesıne dayanamazken büssürünü görünce karsımda

canım benim ya.

çağla bende merak ettim ne baskını:44:

saçmalık desek daha doğru aslında canım...

burda panik atağı olan insanlar var, nefesleri kesildi korkudan neden adam gibi yapamıyolar acaba kontrollerini

pastaaam ya çılgınmı onlaaar ben cıdden bayılırdım heralde 1 tanesıne dayanamazken büssürünü görünce karsımda

tahmin edebiliyorum pastamm

nedense bugun hadi FBI cılık oynayalım dediler heralde o da bize denk geldi :26:

bızım memleketımız bı garıp kuzum ya valla guvenlık gorevlısı bılee bılıyosun kı kendını memleketının hakımı sanıyo

Kızlarr hayden baken kullandığınız parfümün ismini yazın... ben ultraviolet almayı düşünüyorum daha önce kullanmştım biraz ağır ama çoookk güzel ve inanılmaz kalıcı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…