bende ümraniyeden cnm memnun oldum
ay cnmmm 2 yıllık 24 yasında minik gelin :))) çok sağolll ne güzel geldiiii
hayırdır canımmm?
minnakcım durumlar karışık. eşim sabah gel askeriyede kahvaltı yapalım uğraşma dedi. gittik oraya. ben kahvaltımı yapıyordum yemekhanede ki çocuk çok ilgili alakalı davrandı eşim rahatsız oldu bakışlarından anladım. çocuk bursalıymış canınız çekerse iskender, kestane şekeri getirtirim dedi. bir şey diyemedim. ben eve geldim sonra ama benimkinin canı sıkkındı ayrılırken. belki çocukta kötü bir niyet yoktu bilemiyorumda.
yaaa minikizz daha öle demee :))) nisan gelınıydııın dımııı sen? ben sana acık yerde kapalı salonda mı yaptınız dugunu dıyee sormusstum ılk geldıgıındeee gormedın goremedın benı seeeennn
minnakcım durumlar karışık. eşim sabah gel askeriyede kahvaltı yapalım uğraşma dedi. gittik oraya. ben kahvaltımı yapıyordum yemekhanede ki çocuk çok ilgili alakalı davrandı eşim rahatsız oldu bakışlarından anladım. çocuk bursalıymış canınız çekerse iskender, kestane şekeri getirtirim dedi. bir şey diyemedim. ben eve geldim sonra ama benimkinin canı sıkkındı ayrılırken. belki çocukta kötü bir niyet yoktu bilemiyorumda.
kapalı yerde canım tam hatırlayamadım ben bizim sivaslılar illaha halay cekecek söyle rahat rhat :) oyüzden kapalı yerde yaptıkkk ... sen ne düşünüosunn kuşum
bende nisaan gelını olmaak ıstıyooruuum ama aynı zamanda kır düğünüde istiyoorum ve gelınlıgımde acık olsun ıstıyorum hepsı bı arada nasıl olucak bılmıyorumhavalar korkutuyo benii
canım hic belli olmuyo bnm günümde çok güzeldi hava ama genede acık mekanlık degildi onuda söyliyim :))) sana güzel kapalı bi mekan bulsak daha iyi olur galiba
yada nıkahı nısanda yapıp dugunu ayrımı yapsam dıyorum kafam allak bullak bu konuda yaa dedıgın gibi şans işii hava durumu
belki kötü bir niyeti yoktur bunu eşinde sezerdi ama bilemedim ki yaa:44: kıskançlık yaptı enişte demek takma bunu canm
keske bizim dile getırseler sıkıntılarını diimi bu sefer bız kendı kendımıze dusunmekten helakk oluyooruzz. Kıskanması normal kahvaltı esnasındada bısey demedımı hiiç
çağlaaa nasıl basıldınız yahuuuuu:18::18::18::18:
canım benim ya.karolina canım anlıyorum seni benimkide çok aşırı kıskançtır çocuğun niyeti iyi olsa bile aynı durumda ben olsam senin gibi düşüncelerde kalırdım böyle sıkma canını üzme kendini
canım demez mi çocuğun komutanını çağırdı çocuğu çıkarttırdı yemekhaneden.
ya eşim çok içine kapanık asker olmasından dolayı sanırım hep bir disiplin, düzen, sorunlarını hep kendisi çözmeye çalışır. anlatmaz derdini sıkıntısını.
benim zaten hormonlar alt üst :)
ay kızlar basıldık yaaaaaa
minnakım burda olsan kesin ağlardın simsiyah giyinmiş birsürü polis içeri daldı
canım benim ya.
çağla bende merak ettim ne baskını:44:
pastaaam ya çılgınmı onlaaar ben cıdden bayılırdım heralde 1 tanesıne dayanamazken büssürünü görünce karsımda
saçmalık desek daha doğru aslında canım...
burda panik atağı olan insanlar var, nefesleri kesildi korkudan neden adam gibi yapamıyolar acaba kontrollerini
tahmin edebiliyorum pastamm
nedense bugun hadi FBI cılık oynayalım dediler heralde o da bize denk geldi :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?