'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kızlarr hayden baken kullandığınız parfümün ismini yazın... ben ultraviolet almayı düşünüyorum daha önce kullanmştım biraz ağır ama çoookk güzel ve inanılmaz kalıcı...

Kuzucummm ultraviolet harika bende bir ara kullanmıştım. 1 yıldır Kenzo Amour kullanıyorum, sevdiceğim hediye etmişti ilk kez Bi daha sakın değiştirme senin kokun bu dio banaaa:))

Geçen hafta işte Burberry almıştı onu da görümcekk kaptı

herkesee selammmm bu arada fıstıklarrr

benım sabıııt bı kokum yoook ama uzun sure lolita kullanmıstım pelimimmmm hosgeldın kuzuuummm

benim de parfüm kullanmaya başladığım günden beri EQUAL herşeyiyle..yolda çok çevirip sordular
aşkımda bayılıyor değiştirme diyor ki ben kendimi bildim bileli kullanıyor deo ws..

aşkımın favorisi ben de deli gibi beğendiği tek koku Armani Code... kaç şişe bitirdim bilemiyorum sayamadım batıcam o parfüm o yüzden

Benim kendi favorilerim arada sırada kulladıklarım da

Ralph Lauren Ralph, Chanel Chance veee Miss Dior Cherie

erkek kokusunda ise vazgeçilmezim Jagler Sport

o kadar koku değiştirdik aşkıma ama cıx hiçbirini bunun kadar sevemedim aşkımın tenine en çok bu yakışıyo arada onlara gidince kendi üzerime de sıkıyorum dolabım 1 hafta boyunca aşkım kokuyo

benım sabıııt bı kokum yoook ama uzun sure lolita kullanmıstım pelimimmmm hosgeldın kuzuuummm
Lolitaaa çokk şekerrrr minimm
Bayılıormmm ben onunnn şekerr şkeerrr kokusunaaaaaaa Geçen ay Lolita alcaktm gene Kenzo aldımm dayanamadm

benim de parfüm kullanmaya başladığım günden beri EQUAL herşeyiyle..yolda çok çevirip sordular
aşkımda bayılıyor değiştirme diyor ki ben kendimi bildim bileli kullanıyor deo ws..

İlk defa duydum ve merak ettim şimcik

Ayyyy evett evettt Chanel Chance da harika

Armani Code&Armani Black Code hem bayana hem erkeğe gerçekten yakışan kokularrr kurabiyemmm

Hepinize dertten tasadan uzaaaaaaakkkk çok güzel bi hafta sonu diliyorum kızlar...

Allah nasip ederse görüşmek dileğiyle...

Öpüyorum hepinizi canlarım...

Son düzenleme:
bebiklerimmmmmm ben gidiyorumm bu akşamm aşkımlaaa 1 haftaa yokummm hepinizi öpüorummm beni unutmayınnn heeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…