Kızlarr hayden baken kullandığınız parfümün ismini yazın... ben ultraviolet almayı düşünüyorum daha önce kullanmştım biraz ağır ama çoookk güzel ve inanılmaz kalıcı...
Lolitaaa çokk şekerrrr minimmbenım sabıııt bı kokum yoook ama uzun sure lolita kullanmıstımpelimimmmm hosgeldın kuzuuummm
benim de parfüm kullanmaya başladığım günden beri EQUAL herşeyiyle..yolda çok çevirip sordular
aşkımda bayılıyor değiştirme diyor ki ben kendimi bildim bileli kullanıyor deo ws..
aşkımın favorisi ben de deli gibi beğendiği tek koku Armani Code... kaç şişe bitirdim bilemiyorum sayamadım batıcam o parfüm o yüzden
Benim kendi favorilerim arada sırada kulladıklarım da
Ralph Lauren Ralph, Chanel Chance veee Miss Dior Cherie
erkek kokusunda ise vazgeçilmezim Jagler Sport
o kadar koku değiştirdik aşkıma ama cıx hiçbirini bunun kadar sevemedim aşkımın tenine en çok bu yakışıyoarada onlara gidince kendi üzerime de sıkıyorum dolabım 1 hafta boyunca aşkım kokuyo
Kızlarr hayden baken kullandığınız parfümün ismini yazın... ben ultraviolet almayı düşünüyorum daha önce kullanmştım biraz ağır ama çoookk güzel ve inanılmaz kalıcı...
ben hic bilmem parfüm olayınıııı anam bide kadın olucamm
bebiklerimmmmmm ben gidiyorumm bu akşamm aşkımlaaa 1 haftaa yokummm hepinizi öpüorummm beni unutmayınnn heeee
nereye gidiyorsunuz cnm ailenin haberi varmı??
bugun direk izmire cnm evett biliolar teyzeme gidicez ilk ordan balıkesire daha diplomamı almadımda onu alıcam falan ben öle il il gfezces birazcık
bebiklerimmmmmm ben gidiyorumm bu akşamm aşkımlaaa 1 haftaa yokummm hepinizi öpüorummm beni unutmayınnn heeee
wayy sizinkilerde izin veriyor demek oda güzel nediyim iyi eglenceler cnm ne mutlu size
Tatlımmmm hayırlısı ile gidin dönün inşallah kazasız belasızzzz.. İyi eğlencelerr balımmmmm çok öptmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?