'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

geçmiş olsun pastammmmm kıyamam ben sana yaa

bahar da sonunda hafiften ben burdayım dedi ama bahar gelmiş kime ne modunda olunca bir anlamı olmuyor tabi

selam gelinciklerimmm

sagolun bebekleeeriimmm dıkat etmıyorum kendımee hiiiçç aşkımı özledim yaa isyanlardayım resmeeennn görüşemedik gene kurabiyeciik senin canın neden sıkkıınn :S

Minimmm sıcak su torbası falannn ayacıklarını daaa sıccacık tut e mii bi de bol bolballı ıhlamur iç. Kıyamam hiç sana bennn(

Kurabiyemm noldu canım yaa herşey yolundadyı vee 2 haftanın özlemi vardıı( niee tartıştınızz, anlatmak ister misin turtammm üzüldümm smdiii((

ben ve koca çenemmmm

dünü size anlatıyım....

dün kendisi gemiden erken çıkmış taa sabah, bana akşam gelicem hatta belli değil gelceğim diyodu,neyse ben cıktım işten baktım ellerinde çiçekler işyerinin önüne gelmiş, süpriz yapmış çok sevindim tabi sarıldım hemen, ordan da birlikte yemeğe gittik

kutlama yapcaktık güya... yemeklerimizi yerken konu yine düğüne geldi, yok arkadaşları da evlenmiş de maksimum 7000 liralık düğün yapmışlar bilmem ne, ben de o düğünler bizim çağırcağımız kişi sayısına bakarsan ancak salon düğünü olur, ben salonda evlenmem evlenmek istemiyorum tek hayalim ömür boyu pişman olmak istemiyorum dedim

tamam sorun değil istediğin düğünü yapalım ama o zaman evin tadilatından vazgeç, mesela mutfağı daha sonra yaptıralım dedi... ben de kabul etmedim evlendikten sonra hiç yaptıramayız sonuçta kredi de odicem ben nereye birdaha ev yaptırıyorum yani baştan oldu oldu ...

hiçbir şeyi kabul etmiyosun nasıl olucak böyle o zaman aşkım ben de çözüm yolu bulmaya çalışıyorum ailen borcla evlenmemizi de kabul etmiyo sen de beni asan seyler istiyosun napmamı bekliyosun dedi

bekleriz o zaman dedim ben de biraz daha... bunu duyunca sinirlendi tabi ama bişey demedi

bu düğün bu ev ikimizin olmıcak mı? Neden sadece sen söz hakkıını elinde tutuyorsun benim isteklerimin önemi yok mu? Bana kalırsa ben düğün de sevmem istemem biliyorsun dedi

ben de benim isteklerim bunlar banane dedim ( ben de kızmıstım cunku)

o da benimkilerde bunlar dedi

ben de o zaman isteklerini kabul edicek birini bulsaydın! dedim ( ne talihsiz bir laf )

bu lafa resmen dumur oldu, gözleri kocaman açıldı.... Ne dedin sen???? dedi sinirlerine hakim olmaya çalışarak

ben de cevap vermedim o da saymaya devam etti...

Nasıl böyle bir laf edersin, ağzından çıkanı kulağın duyuyor mu senin, bu da ne demek, böyle bir laf edebileceğini tahmin edemezdim, sana kaç kez böyle şeylerin imasını bile etme demedim mi, resmen Kalbimi Ezdin Şuan Çağla! dedi

Hemen hesabı istedi, ödedi ve çıktık TEK KELİME etmedi yol boyunca, eve bırakırken kapının önünde ailene selam söle dedi ve arkasını dönüp gitti

eve varınca ben eve geldim yatıyorum sana iyi geceler dedi ve işte son iletişimiz bu..
.

Kurabiyemmm az çok tahmn ettim aslında bu konu yuzunden oldugunu ama yanılmak istedim

aslında o da haklı ama kendine göre, bilmiyorum istanbulda 7000 TL ye nasıl bi düğün olur az cok tahmnmde..:26: o düğünü sen istemezsn zaten...

offf yine aklımdurrdu iştee

çağlam 7binlik düğün yapmak zorunda değilsiniz ki bütçenize göre niye zorlanasınız sonra ya evde tadilat kredi de var yapma sende ama ya hepimiz istiyoruz canım ama ne yapıcan olmuyorsa
uzatmayın bu konuyu daha çok o zaman yemekli yapın sosyal tesislerde daha uygun madem düğün salonu istemiyorsun?
düğün salonunu senmi sevmiyorsun?:44:

alsın annesinden parasını bal gibide yapar herşeyimizi

ama sanırım kardeşlerini düşünüyor ailesine acıyor almak istemiyor öyle algıladım

kusura bakmasınlar geri adım atmıcam... istediği kadar konuşmasın kendi bilir

benim aklımdaki 7000 den fazla canım o diyor işte en fazla o kadarlık bi düğün yapabiliriz 7000den yukarı cıkmayalım demek istiyor

evet ben dugun salonu sevmem, istedigim gibi olmıcaksa uyduruk olcaksa istemiyorum dugun falan

o zaten dugunun hiçbir çeşidini sevmez....

pastammm yaa tahmın ettım keske gece erken cıkmasaydım msnden konusurduk evet tahlıhsız bı kelıme etmıssın ama konuda haklı olan sensın erkek ıcın belkı onemlı bısı degıl ama her genc kız cocuklugundan berı dugununu hayal eder yanı bızım ıcın cok onemlı bı gun bu sonucta bu o emırgandakı yerı arastıralım kuzum bence orası uygun olucak ve ıstedıgın sekılde organızasyon yapabılıceksın ıns

babasının gelir düzeyi çok yüksek zaten kardeşlerni nie düşünüokii? Annesi zamanında ince düşünseydi de ona gore cocuk yapsaydı madem Allah Allah sinir oldumm..

canımm sen bu konuda diret.. evin tadilatı da sonraya atılmaz içerde eşya varken bu tarz seylern ne kadar zor oldgnu hepmz biliorz zira...

ama umarım en kısa zamanda tatlıya bağlarsınız kurabiyemm(

of pastam inan hiç hevesim kalmadı desem yeridir, şu an ne olucaksa olsun modundayım bak arayıp sormuyo da gunaydın bile demedi, zaten arasada tripli olcak benim geri adım atmamı beklicek ben de atmıcam yine sinir küpü olucam

yoruldum valla şimdiden yoruldummmmm

akşam gecen yıl evlenen arkadasımla konustuk, bunları illaki yasıcaktınız bizde yasadık siz biraz erken düşünmeye başladıgınız için erken başlamış bu tartışmalarda ama emin ol illaki yaşıcaktın bu süreçlerden geçiliyor malesef nişanlıyken dedi

merak etme öyle böyle geçiyor dedi ama işte... öle böle geçmesi değil içime sinmesi önemli olan

ben de sinir olmuş durumdayım turtamm annem de öyle... zaten biz konuşmaya gittiğimizde de niyetlerini belli etmişlerdi kayınvalidenin umrunda bile değil senin isteklerin, benim geride başka oğullarım da var daha okuyolar askere gidicekler bir de evlenecekler onları da düşünmeliyim deyip duruyor dedi

ben de o zaman yapmasaymış dedim ama işte demekle olmuyor bi bahanesi var ya

aramazsa aramasın ben de aramıcam zaten... geri adım atarsam bu konuda yumuşadığımı ikna edebilceğini düşüncek

bebegıım bı sekılde bı yerlerden fedakarlık yapıcaz ama içimize sinmicek bişiyi zorlada yaptıramazlar yaa. İstediğim olmicaksa hiç olmasın dediğimde benımkıde iyi sen bılırsın dedı nişan içinn.. Çünkü erkekler umursamıyo düğünün incinii cinciniii onlara gore düğün düğündürr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…