'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

heh işte aynen öyle kuzum benimki de

bana diyor ki senin önceliğin ne? benim önceliğim ve tek düşüncem sensin, nasıl sana biran önce kavuşurum nasıl yuvamıza evimize bir an önce yerleşiriz diye düşünüyorum ama sen kaba kacağa eşyaya düğüne önem veriyorsun senin önceliğin bunlar diyor...

yoruma bakar mısın? sanki ben tüm bunları bir tek kendim için isityorum sanki tek başıma evleniyorum allahım yaa kafayı yememek işten değil yani

Problemli bu kadın yaaa... hani bişi demiyim diyorum bizde kaynana olucaz Allah nasip kısmet ederse dioorm ama... yok susmıcamm yaniii...

valla canım kabullenme bence de.. bende bole konusuorm ama yerinde olsam aramazdımm!

sonuçta her genç kızın cocuklktan itibarenn tek bi hayali vardr düğünü & gelinliği... bu da istediğin gibi olmayacaksa anlamı kalmıyor zatenn hiçbi şeyin

çağla canım bu konuyu konuşucağından emindimde ne desen haklısın ama dediğin laf çok talihsiz olmuş canım ya kırılırlar alınırlar ben inanıyorum ki tatlı dille istedğin düğün organizasyonunu yaptırıcaksın sen olcak, şimdi biz çocukluğumuzdan beri gördüklerimizi hatta onlara eleştiri katarak hayallerimizi kurduk herkesin belli çevresi bakış açısı var senin istediğin bu düğünde çok çok haklısın canımn herşeyin eksiksiz özenli ve seni yansıtan şeyler olsun istiyorsun

kaynanan dese evin için biz yapsak etsek dese en ucuz mutfak beşbin banyoya hiç gitmiyorum herşey pahalı bu devirde azcık ellerini taşın altına koysunlar kaynananda iş bitiyor babasına dese durumumuz iyi çocukların elinden tutalım ama işte düzelcek o kadında düzelcek bence

canım bence inatlaşmışsınız sorunu halledin güzel güzel konuşun ara bence canım en azından o lafa alındı die geri adım atmış olmucaksın bunun için buluşur kıonuşursunuz ama ne bilim şunu düşünmüş olabilir ben onla bir ömür geçirmek isterken o istediği düğün için bana öyle bir laf söyleyebildi die düşünebilir erkekler böyle, birşeye alınıp içlerine atıyorlar üzmeyin emi birinizi

çağlam bu hafta hep evdeyim die bende annemle bu konuları konuştum nişan diyosunuz dedim öyle büyük organziasyon olursa erkek tarafı ne edicek nerde yapcak düğünü ortak yapın bana tutupta salon düğünü derlerse kimsenin gözünnn yaşına bakmam nikah kıyarım yemekli istemiyorm ama kokteyl açık havada düğün istiyorum salon düğünü sevmiyorum dedim ki sonbaharda evlencem ne olcak otel düğünü farksız yanii

nazım sanada çok geçmiş olsun ben bu güzel havada bugün evdeyim ilk kez dün gezdim ama yeni iyileştim yar uyu canım

Son düzenleme:

yok pastam bu dusunduklerımızı anlamaları İMKANSIIIZZZ!! Sadece kendımızı uzmus olucaz derdımızı anlatamıyoruz dıyee..

nazım sanada çok geçmiş olsun ben bu güzel havada bugün evdeyim ilk kez dün gezdim ama yeni iyileştim yar uyu canım

sagoll bebegımmm daha iyiim cok sukur bana yedıgım bısı dokunuyo ama ne oldugunu hala çözemedımm

Son düzenleme:
Kimleeeerrrrr varmışş bnm bebiklerimmdeennnnn

[video=youtube;lr7R3C66Wgg]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lr7R3C66Wgg#![/video]

Yağmurumm hoşgeldnn bebişşkommmmm

O zamann bu da yağmurun gelişinin şerefineee

Biziii alan yaşadıııııı
[video=youtube;SkPMcwIj85s]http://www.youtube.com/watch?v=SkPMcwIj85s&feature=relmfu[/video]

[video=youtube;E_7GtbwWBdY]http://www.youtube.com/watch?v=E_7GtbwWBdY&feature=related[/video]

Ozaman buda kurbişten bana benden sizee :)) Sözleree bak kurbaaan oluruuummmm aşkımaaaaaaa bennn

Sana gönlümü verdim ey NAZLI güzel
Seni almazsam gözlerim açık gider

Bana ellerini ver hayat seni sevince güzel
Yoluna adadım ömrümü ben gel kaçma güzel

Ahhh ahhh nazlimuuuuuuu
Klasiklerr bambaşkaaa yaaaa çok güzellll

sağol bitanem alan bizleri yaşadıki sorma
canlarım video yada müsik nasılpaylaşabilirim bende yahu??:44:

Yaşadı vallah Boleee marifetliiii... hemmm finansmannn hemm hamaratt hemm aşçı hemm koordinator hem hem hem iştee
Canımmm resim eklediğimizz buton var ya onun yanında "insert video" yazan yer var yani mause u üzerine getirince insert video yazıo oraya tıklayıppp video linkni yapıştırıosnn ve oluooooo

İviiittt eskii şarkılaaar çokk başşkaa , oda beniim eskimeyeeen Aşkkıımm cok deli aşkaa geldiik ayrıcana eveeeeettt bizi alannn yaşaadııı

[video=youtube;9WITo55q9D0]http://www.youtube.com/watch?v=9WITo55q9D0[/video]
taamamdır haydi kızlarrrrr:118::118::118::118::118::118:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…