hisarın kampanyasndan aldm cnm ben büyük tencerelerimi, bide karacadan bi takım aldm küçük her güne kullanmak için, takımdan birini anneme verdm hiç iyi çıkmadı karacayı tawsiye etmemgüzel bi takım bulursam onu anneme vericem yenisini alıcam bende emsan yada korkmaz olabilir belki hiç kötü bişi duymadm
Set Tencereler - Emsan Shop
süperler burdakiler cnm yaaa ben netten almayı düşünüyorum
hepsi harika gözüküyo netle magaza arası fiyat vardır dimi ?? bugun bakayım fiyat varsa bende netten alıyım
fuar öylemiymiş uff moralim bozuldu
canım benim annem emsandan kullanıyor düdüklüyü ve tencereleri hisarda var senelerdir kullanıyor bende almayı düşünüyorum neyi tavsiye edersin hisar almışsın tekrar baktım çeyiz topiğine ama bana tavsiye verin mesela kaçtane tencere alcam bide teflon tencere kaçtane alcam bunları hiç anlamıyorum teflonlar günlükmü oluyorne etcem ben ocağa kadar rahatlıkla tencere setide alabilirim.
kızlaaar. mülakattan geldim.
çok heeycanlıydım. cevapladım tüm soruları.. iyi geçti aslında bana iyi davrandı hocalar, inşallah kabul ederler.
çok müracat vard, diş hekimleri bile vardı. ne işleri varsa artık anlamadım.
yeni gelen gelincikler hoşgeldiniz :)
Set Tencereler - Emsan Shop
süperler burdakiler cnm yaaa ben netten almayı düşünüyorum
çok heeycanlıydım. cevapladım tüm soruları.. iyi geçti aslında bana iyi davrandı hocalar, inşallah kabul ederler.
gizcm mesela bana o küçük tencereler ve hisarın büyük tencereleri yeter mesela hatta artar bile, tencere takımı içinde 4 tencere birde tava oluo, çelik için bu şekilde, teflon seti takım almıcm mesela ben tefalden 2 tane orta boy bitane wok tava almayı düşünüorm, ha bide kızartma tenceresi alıcam içinde teli olanlar oluo ya onlar çok rahat, fritöz fln düşünürsen onu bile almana gerek kalmaz, hisardan şüphem yok ama karaca sorun çıkardı bende işte( hiçiçime sinmedi annemnkiler de biraz eskimişti bari onun işine yarasn ben emsandan almayı düşünüorm günlk bi takım, düdüklüye gelncede herkes fissler önerio, bernardoda su sıra fiyatı arttı ama ben 270e sormustm 100tl de hediye çeki veriolardı gayet iyidi, yine düşmesini beklicem
canım birşey sorucam bende hep burdan bakıyorum elma serisini çok beğeniyorum alıcamda büyük ihtimal ama emsanın mağazalarını bilmiyorum yardımcı olurmusun gittiğin mağazalar varmı yoksa ykm de felanmı satıyorlar ürünlerini.
inşallah canım teşekkür ederim.inş.güzell sonuçlarr alırsıınn
yüksek lisans mülakatıydı bu. tıp fakültesi histoloji embriyoloji bölümü.. başıma ağrılar girdi hala da geçmiyo..mrblar biraz okudum ama anlayamadm hangi iş başvurusunda bulunduğunuzu, umarm hayırlısı olur, büyük bi yük kalkmıştır heralde o duyguyu çok iyi bilirm:)
amin canım. hayırlısı olsun. hocalar aralarında olumlu konuşuyolardı hakkımda. inşallah düşündüğüm gibi olurayyyyyypek sevindimmm balımmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok iyi olmuş yaaaaa hayırlısı olsun tatlımmmm
biyoloji mezunuyum canım. bu sene mezun oldum.. sen?branşın nedir cnm,ben histolojiden çok çekmiştm, meslektaş çıkabiliriz kanımca:)
teşekkür ederim bebeğimHadi bakalım telomer'cim,inşallah her şey gönlünce olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?