'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

emsana bide hisara gidiyim ozaman tavaları da tefalden düşünüyorum.birde böyle degişik tencere tava istiyorum günlük kullanmak için eger görürseniz falan yazın kızlar ikea ya da gidicez bugun orda bulabilirim belki

fuar öylemiymiş uff moralim bozuldu

canım benim annem emsandan kullanıyor düdüklüyü ve tencereleri hisarda var senelerdir kullanıyor bende almayı düşünüyorum neyi tavsiye edersin hisar almışsın tekrar baktım çeyiz topiğine ama bana tavsiye verin mesela kaçtane tencere alcam bide teflon tencere kaçtane alcam bunları hiç anlamıyorum teflonlar günlükmü oluyorne etcem ben ocağa kadar rahatlıkla tencere setide alabilirim.

kızlaaar. mülakattan geldim.
çok heeycanlıydım. cevapladım tüm soruları.. iyi geçti aslında bana iyi davrandı hocalar, inşallah kabul ederler.
çok müracat vard, diş hekimleri bile vardı. ne işleri varsa artık anlamadım.

yeni gelen gelincikler hoşgeldiniz :)

gizcm mesela bana o küçük tencereler ve hisarın büyük tencereleri yeter mesela hatta artar bile, tencere takımı içinde 4 tencere birde tava oluo, çelik için bu şekilde, teflon seti takım almıcm mesela ben tefalden 2 tane orta boy bitane wok tava almayı düşünüorm, ha bide kızartma tenceresi alıcam içinde teli olanlar oluo ya onlar çok rahat, fritöz fln düşünürsen onu bile almana gerek kalmaz, hisardan şüphem yok ama karaca sorun çıkardı bende işte( hiçiçime sinmedi annemnkiler de biraz eskimişti bari onun işine yarasn ben emsandan almayı düşünüorm günlk bi takım, düdüklüye gelncede herkes fissler önerio, bernardoda su sıra fiyatı arttı ama ben 270e sormustm 100tl de hediye çeki veriolardı gayet iyidi, yine düşmesini beklicem

inş.güzell sonuçlarr alırsıınn

Set Tencereler - Emsan Shop
süperler burdakiler cnm yaaa ben netten almayı düşünüyorum

canım birşey sorucam bende hep burdan bakıyorum elma serisini çok beğeniyorum alıcamda büyük ihtimal ama emsanın mağazalarını bilmiyorum yardımcı olurmusun gittiğin mağazalar varmı yoksa ykm de felanmı satıyorlar ürünlerini.

mrblar biraz okudum ama anlayamadm hangi iş başvurusunda bulunduğunuzu, umarm hayırlısı olur, büyük bi yük kalkmıştır heralde o duyguyu çok iyi bilirm:)

Son düzenleme:

ayyyyyy pek sevindimmm balımmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok iyi olmuş yaaaaa hayırlısı olsun tatlımmmm

canım düdüklüde aynı fikirdeyiz bende öyle düşünüyorum bernardoya baktım bile ama tefal clipsoda iyimiş kararsızım ama valla karacayı söylemen çok iyi oldu.

bende küçük tencere emsandan set alcam büyükte hisardan alırım gibi teflon tencerelerde var ama gereksiz gibi duruyor onun yerine tava almak mantıklı senin gibi yaparım bende ehrhalde tava alırım pilav tenceresi teflon kullanırım herhal yılbaşı olmadan nevresimnleri ve tencereleri halledersem iyi olucak gibi canım.

Özdilekte var cnm ama aşırı pahalı 500 600 diyo sitedeki takımlar hiç veremem alamam ordan mağza falan yok tatlım baktıgım arada çıkar bakınırım indirim var mı diye. 3 aşağı 5 yukarı aynı fiyatlar. bu aralar çeyiz setleri kampanyaları başlar gene. Ama nette indirim oluyo canım evim.net te falan dün güzel seyler vardıo özellikle nevresim takımlarında ben şuan netten almayı düşünüyorum. Daha avantajlı olur gibime geliyo. Çünkü bazı mağazalar 2 katına satıyo. En iyisi netten almak. Ama malzemesini merak ediyorum dersen cnm bi kaç dükkana bak incele fiyatlarını öğren öyle al derim

halledersn cnm ya kendini hiç sıkma herseyi bi anda alıcam die sindire sindire al:))
ben anneler gününden itibaren bi hevesle bi başladm valla 2000 tl harcamısım 700 kaldı öde öde bitmio valla ara verdm bi süre karar aldm bişi almıcam kasım aralık gibi bitio borçlarm o zman da çatal bıcağmla misafir yemek takımımı alıcam kısmetse

Son düzenleme:
inş.güzell sonuçlarr alırsıınn
inşallah canım teşekkür ederim.

mrblar biraz okudum ama anlayamadm hangi iş başvurusunda bulunduğunuzu, umarm hayırlısı olur, büyük bi yük kalkmıştır heralde o duyguyu çok iyi bilirm:)
yüksek lisans mülakatıydı bu. tıp fakültesi histoloji embriyoloji bölümü.. başıma ağrılar girdi hala da geçmiyo..

ayyyyyy pek sevindimmm balımmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok iyi olmuş yaaaaa hayırlısı olsun tatlımmmm
amin canım. hayırlısı olsun. hocalar aralarında olumlu konuşuyolardı hakkımda. inşallah düşündüğüm gibi olur

Hadi bakalım telomer'cim,inşallah her şey gönlünce olsun

branşın nedir cnm,ben histolojiden çok çekmiştm, meslektaş çıkabiliriz kanımca:)
biyoloji mezunuyum canım. bu sene mezun oldum.. sen?
mülakatta da bana embriyolojiden tek kelime sormadılar. hepsi histolojidendi.. ama şükürki cevapladım

Hadi bakalım telomer'cim,inşallah her şey gönlünce olsun
teşekkür ederim bebeğim

telomerimmm balımmm cok sevindim iyi gecmesineee :) hayırlısı olsun artık inş senin icin hayırlıdır ve istedigin yerde olursunn canımm arkadasımm

buarada herkese selamm

yeni gelen gelincikler devrim,giz ve angelanil ( atladıgım varsa kusura bakmayın)

sizlerde hosgeldinizzz aramızaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…