'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar aranızda arçelik'in bu blender'ını alıp kullanan var mı? özellikle de buz kırma özelliği nasıl bileniniz var mı? ben çeyizime alıp koyayım diyorum ama buz kırmasında problem var mı yok mu benim için çok önemli :44: bilen varsa çok mutlu olucam, öptüm hepinizi

http://www.arcelik.com.tr/gida-hazirlama-blender-K-8020-Blenderlar.html

Son düzenleme:

aynen öyle canım, ona göre bunlar değil öncelikli olması gereken... bir an önce evlenelim de nasıl olursa olsun hiç derdi değil küçükbeyin

ah gizoşum yaa tatlı dille de demedim mi... kaç kez tatlı dille de söyledim adam olumsuz olunca ister istemez sinirlerimiz geriliyo sonunda

ona da bişey diyemiyorum, ev için gerçekten inanılmaz para dökmemiz gerekecek, onun ailesi de daha yeni alındı o ev ne kırması dökmesi ne dğiştirmesi yeni eve masraf mı yapılırmıs diyolar

bina 5 yıllık sonucta sıfır değil ki, bizden önceki sahibi ve simdide kiracı kullanıyo, kiracıdan sonra suan ne halde inan bilmiyorum ama önceki sahibinden sonra mutfak ve banyo mahvolmustu

kullanılacak yanı yoktu benimki de kabul ediyo zaten mutfak kotü olmus gercekten diye ama annesi olacak kadın ne gerek ne gerek diye geziyo ortalıkta

kayın babam yardım etmek istiyo biliyorum... ama kadın engelliyo onu da gerek yok daha 2 cocugumuz var geride, onlar karı koca calısıyo yaparlar diyo

ben calısıyorum evet ama belki calısmıcam bikaç sene sonra, keyfimin kahyasımısın acaba, ne olursa olsun sen GELİN ALIYORSUN

ne kadar ayıp yaa el kızının parasına mı güveniyorsun, ben calısıyosam kendime harcıcam belki sanki mecburiyetim var borc odemeye evi adam etmeye

bilemiyorum şu an barıstık benimkiyle ama bazen acaba yanlıs bir karar mı verdim diyorum, hayatım çalışmak didinmek adam olmaya belimi dogrultmaya calısmakla mı gecicek diyorum

zaten evliliğe hiç sıcak bakan biri olmamıstım, yaparsam da cok ilerde belki sartları benim sartlarımdan iyi olan biriyle evlenirim diyordum ama işin içine aşk girince yolumu sapıttım kendimi nişanlı buldum

belki şuan bunalımdayım ondan böle konusuyorum offf canım çok sıkkın işte aklıma böle şeyler geliyo hep

merhaba kızlar
çağlam napımış o kaynanan yine senin ..

yok pastam bu dusunduklerımızı anlamaları İMKANSIIIZZZ!! Sadece kendımızı uzmus olucaz derdımızı anlatamıyoruz dıyee..

kaynanamı sincaplar kovalasın

evet üzülüyorum pastam hem de çok... konu kapandı yine şimdilik ama sadece şimdilik

ben de artık acmıcam konuyu ama surda en fazla 6 ay var

sonra yavaş yavaş düğün mekanlarına bakılması gerekecek.. ve yine baslıcak bu konu

neyse tutuyorum cenemi 6 ay hiç açmıcam bu konuyu

kızlar yıldız tilbe de şarkılarn isimlerinden şarkı yapmış
adı : şarkıların şarkısı

çağlaaa , aile desteği olmaması çok kötü gerçekten
allah yardımcınız olsun canım..

Günaydın...

Bu hafta çookk güzel olsun.. Çoookk güzel haberler alalım.. Çoookk güzel süprizlerle karşılaşalım.... ÇOOOOOKKKKK ama ÇOOOOOKKKK mutlu olalımmmm...

günaydın herkese
kızlar dün aşkoşla buluştuk güzel bir h.sonu geçirdik ama benim aklıma takılan bişi var ve sormadım facebookunda bi kız gördüm tanımıyorum ve yeni eklenmiş hep kontrol ediyorum gecen sene 1kere daha görmüştüm böle başka ama sordugumda yeminler verdi ben eklemedim haberim yok die simdi yine gördüm başka bi kız çok güzel makyajlı tunik gibi bişey çorabla giymiş bacaklar ortada profil resmi ne kadar kızı eklemeye çalışsamda olmadı msj atamıyorum yazılmıyor içimiçimi yiyo yine nasıl olduda eklendi sanmıyorum o eklesin beklemem ondan ama napsam sizce?????????

günaydınlar

çağlam bişeymi oldu yine

her zamanki şeyler berfinim işte...

benimkinin ailesinin umrunda değiliz pek... bişey değil çocugunda beynine giriyolar o da onlara acımaya basladı birden, kardeşleri varmıs da bilmem neymiş

boşverdim ben de... ne olucaksa olsun artık hayırlısı :44: o gün geldiğinde görücez

burda 7 ay sonra evlencek kız var o bile bana kızıyo ve sasırıyo, benim 7 ayım kaldı ortada bişeyim yok ben takmıyorum bile sana ne oluyo diye

haklı sanırım daha cok zaman var takmıcam artık

canım ailesini bi tarafa bırakınca nişanlınla mutlumusun. hani bigün sana sırt çevirme korkusu varmı sende:S bak bende bişeyler olmaması ragmen ya bana sırtını çevirirse ya ailesini seçerse die geçiyor içimdem. ailesini tanımadıgım halde. bu çok köt bi duygu. nekdar kötü bi kelime tercih meselesi olabilmek.
mutluluk huzur önemli ya:S anne babası yardım etmesin. yeterki karışmasın mutluluğunuzu bozmasın die düşünüyorum
bide şey dicem. sevdiceğin kaptanya sefere gidince kaynanam gel bizde kal dermi:S

gnydın canım. olay tam olarak ne bilmiyorum ama ben hiç hoşlanmam böyle şeylerden. biri bana yapsa rahatsız olurum. kendimden çok sewdiceğime güveniyorum bu konuda zaten. bnim bile %1 aldatma olayım varsa bnm sevdiceğimin yoktur die düşünüorum..
konuyu nereye çektim:) nasılsın

canım iyiyim de kafam buna takıldı o zaman o kız nasıl eklendi yaa gecen senede 1 kez olmustu kuranlar muranlar yemin etti ben ekledim taanımıyorum yaz sor dedi sence nedir yaa ayy bilmiyorum o aldatmaz inanıyorum sanal hiç yapmaz hele ama nasıl ekleniyor anlamıyorm ya napsam bilmiyorum içim sıkıntılı yaa:S abartıyomuyum bilmiyorum :44:
sen nasılsın?

yok canım su maddi meseleler olmasa bizim hiçbir sorunumuz yok, ailesiylede sorunum yok ki, evlerine giderim gelirim iyi agırlarlar güler yüzlüdürler kaynanamın bana bi sarılısı vardır görmen lazım, kızım diye basar bağrına

ama maddi şeylere döndüğü zaman iş değişiyorlar işte... tek sorun bu

öyle gel bizde kal dicek biri değil, etliye sütlüye karışmaz ki, biz ondan maddi anlamda bişey istemedigimiz sürece... mutluluk huzur önemli evet ama işte benim aklımda suan maddi sıkıntı olursa o huzur kalır mı diye gelmeye basladı

derdim annesi falan degil yani canım

yağmurcum ben zaten bu face bilmem ne olaylarından hiç haz etmiyorum bizim ikimizinde yok o yuzden hesabı böle yerlerde... yerinde olsam da takardım heralde bilmem hoş bişey değil

gereksiz zaten su face tamamen

canım bende hiç grimezdim bi süredr benide çağırıyor 101 okey falan oynuyoruz orda hemen hemen her aksam böle bişi yapıcagına inanmıyorum benim girmedigim gün 15yasındamı ne erk.yegeni kız yegeni falan kardesi ablası var nebiliyim yani kalabalık hergün ev bişi yapsa yapamaz sanal sanmıyorum eyani sorsammı bi sizce yaa??acaba biri bilerek mi ekledi listesine ya nebliyim:44:

çağlam hayırlısı inş. hani inş maddi sorunlrıda aşarsınız diyim

yagmur öncedende arsa bu olaylar. sor bi istersen.. huzursuzluk olcaksa başta olsun bari

1sene öncesinde de bi kız ismi vardı kurana el bastı falan ama dur arıyorum ya ben inanmıyorum bişii yapıcagına

erdi hayatımda olmadan önce evlenince evimde kesinlikle internet olmayacak diyodum. malum erkek milleti diye:)
şuan çok şkür böyle bi sıkıntım yok. kapatın isterseniz facenizi yada açın bitane sen onu ekle o seni eklesin oyun için kullanırsınız. hani en azından geyik muhabeti olmaz:s
bnm var facem ama kpss için kmse ekli değil zaten:S

amin berfincim inşallah

yağmur bence çok rahatsız olduysan konuş yoksa yer bitirir seni kemirir içini durmadan :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…