Problemli bu kadın yaaa... hani bişi demiyim diyorum bizde kaynana olucaz Allah nasip kısmet ederse dioorm ama... yok susmıcamm yaniii...
valla canım kabullenme bence de.. bende bole konusuorm ama yerinde olsam aramazdımm!
sonuçta her genç kızın cocuklktan itibarenn tek bi hayali vardr düğünü & gelinliği... bu da istediğin gibi olmayacaksa anlamı kalmıyor zatenn hiçbi şeyin
çağla canım bu konuyu konuşucağından emindimde ne desen haklısın ama dediğin laf çok talihsiz olmuş canım ya kırılırlar alınırlar ben inanıyorum ki tatlı dille istedğin düğün organizasyonunu yaptırıcaksın sen olcak, şimdi biz çocukluğumuzdan beri gördüklerimizi hatta onlara eleştiri katarak hayallerimizi kurduk herkesin belli çevresi bakış açısı var senin istediğin bu düğünde çok çok haklısın canımn herşeyin eksiksiz özenli ve seni yansıtan şeyler olsun istiyorsun
kaynanan dese evin için biz yapsak etsek dese en ucuz mutfak beşbin banyoya hiç gitmiyorum herşey pahalı bu devirde azcık ellerini taşın altına koysunlar kaynananda iş bitiyor babasına dese durumumuz iyi çocukların elinden tutalım ama işte düzelcek o kadında düzelcek bence
canım bence inatlaşmışsınız sorunu halledin güzel güzel konuşun ara bence canım en azından o lafa alındı die geri adım atmış olmucaksın bunun için buluşur kıonuşursunuz ama ne bilim şunu düşünmüş olabilir ben onla bir ömür geçirmek isterken o istediği düğün için bana öyle bir laf söyleyebildi die düşünebilir erkekler böyle, birşeye alınıp içlerine atıyorlar üzmeyin emi birinizi
çağlam bu hafta hep evdeyim die bende annemle bu konuları konuştum nişan diyosunuz dedim öyle büyük organziasyon olursa erkek tarafı ne edicek nerde yapcak düğünü ortak yapın bana tutupta salon düğünü derlerse kimsenin gözünnn yaşına bakmam nikah kıyarım yemekli istemiyorm ama kokteyl açık havada düğün istiyorum salon düğünü sevmiyorum dedim ki sonbaharda evlencem ne olcak otel düğünü farksız yanii
merhaba kızlar
çağlam napımış o kaynanan yine senin ..
yok pastam bu dusunduklerımızı anlamaları İMKANSIIIZZZ!! Sadece kendımızı uzmus olucaz derdımızı anlatamıyoruz dıyee..
çağlaaa , aile desteği olmaması çok kötü gerçekten
allah yardımcınız olsun canım..
günaydınlar
çağlam bişeymi oldu yine
canım ailesini bi tarafa bırakınca nişanlınla mutlumusun. hani bigün sana sırt çevirme korkusu varmı sende:S bak bende bişeyler olmaması ragmen ya bana sırtını çevirirse ya ailesini seçerse die geçiyor içimdem. ailesini tanımadıgım halde. bu çok köt bi duygu. nekdar kötü bi kelime tercih meselesi olabilmek.her zamanki şeyler berfinim işte...
benimkinin ailesinin umrunda değiliz pek... bişey değil çocugunda beynine giriyolar o da onlara acımaya basladı birden, kardeşleri varmıs da bilmem neymiş
boşverdim ben de... ne olucaksa olsun artık hayırlısı :44: o gün geldiğinde görücez
burda 7 ay sonra evlencek kız var o bile bana kızıyo ve sasırıyo, benim 7 ayım kaldı ortada bişeyim yok ben takmıyorum bile sana ne oluyo diye
haklı sanırım daha cok zaman var takmıcam artık
günaydın herkese
kızlar dün aşkoşla buluştuk güzel bir h.sonu geçirdik ama benim aklıma takılan bişi var ve sormadım facebookunda bi kız gördüm tanımıyorum ve yeni eklenmiş hep kontrol ediyorum gecen sene 1kere daha görmüştüm böle başka ama sordugumda yeminler verdi ben eklemedim haberim yok die simdi yine gördüm başka bi kız çok güzel makyajlı tunik gibi bişey çorabla giymiş bacaklar ortada profil resmi ne kadar kızı eklemeye çalışsamda olmadı msj atamıyorum yazılmıyor içimiçimi yiyo yine nasıl olduda eklendi sanmıyorum o eklesin beklemem ondan ama napsam sizce?????????
canım ailesini bi tarafa bırakınca nişanlınla mutlumusun. hani bigün sana sırt çevirme korkusu varmı sende:S bak bende bişeyler olmaması ragmen ya bana sırtını çevirirse ya ailesini seçerse die geçiyor içimdem. ailesini tanımadıgım halde. bu çok köt bi duygu. nekdar kötü bi kelime tercih meselesi olabilmek.
mutluluk huzur önemli ya:S anne babası yardım etmesin. yeterki karışmasın mutluluğunuzu bozmasın die düşünüyorum
bide şey dicem. sevdiceğin kaptanya sefere gidince kaynanam gel bizde kal dermi:S
yok canım su maddi meseleler olmasa bizim hiçbir sorunumuz yok, ailesiylede sorunum yok ki, evlerine giderim gelirim iyi agırlarlar güler yüzlüdürler kaynanamın bana bi sarılısı vardır görmen lazım, kızım diye basar bağrına
ama maddi şeylere döndüğü zaman iş değişiyorlar işte... tek sorun bu
öyle gel bizde kal dicek biri değil, etliye sütlüye karışmaz ki, biz ondan maddi anlamda bişey istemedigimiz sürece... mutluluk huzur önemli evet ama işte benim aklımda suan maddi sıkıntı olursa o huzur kalır mı diye gelmeye basladı
derdim annesi falan degil yani canım
yağmurcum ben zaten bu face bilmem ne olaylarından hiç haz etmiyorum bizim ikimizinde yok o yuzden hesabı böle yerlerde... yerinde olsam da takardım heralde bilmem hoş bişey değil
gereksiz zaten su face tamamen
çağlam hayırlısı inş. hani inş maddi sorunlrıda aşarsınız diyim
yagmur öncedende arsa bu olaylar. sor bi istersen.. huzursuzluk olcaksa başta olsun bari
1sene öncesinde de bi kız ismi vardı kurana el bastı falan ama dur arıyorum ya ben inanmıyorum bişii yapıcagına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?