'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar gayet sakin sordum onların orda 1pc var yetkilide git rica et bişey bak dedim bakamam ki kızar dedi git bak kötü seyler olucak dedim ne oluyor dedi git dedim neyse gitti söledi 5dk.bu kim dedim o daha acmadan tanımıyorum dedi doğru söle listende dedim gir bak suna dedim bu ne biçim kız dedim ya listende ne işi var dedim he benim listemdede erkekler olsun böle vücutları düzgün baklavalı atletli falan suss dedi adam yanında ya kudurdu ne var nne işi var ozaman dedim ben tanımıyorum eklemedim bunu dedı inanmıyorum dedim kıza msj atıcam birazdan eğer senden kaynaklıysa bittin dedim anneme falan duyurucam dedim tamam git yaz dedi tamam dedim benim iiçim rahat dedi...yeğenime sorarım dedi ii dedim kolay gelsin dedim kapttım...

Yağmurcumm bende kötü niyetli olduğunu sanmıorum.. içimden bi his küçük kuzenlernden birinin falan yaptgnı soluo...

çağlammm üzülmee sen sakınnnn

Yağmurcumm bende kötü niyetli olduğunu sanmıorum.. içimden bi his küçük kuzenlernden birinin falan yaptgnı soluo...

çağlammm üzülmee sen sakınnnn

yapanınnnnnn
bilmiyorum face eve gelince otomatik acılıyor ablasıda otursa kim oturrsa otursun acık bende gittgimde oturmustum evle ilgili bişilere bakıyorduk elimin altındaydı...ama hiç bakmadım o hatta bişi göstermişti yani sanal or..işi olmıcagnı biliyorum ama yinede nebiliyim nasıl eklendi o ya hani bi durumu olsa git söle annenede anlatırım git kıza yaz al cıakrdım listemden gir bak dedi nebiliyim bunları yaparmı suc işleyen bilmiyorumki:44:

Hayır canım ben hislerime güveniyorum öyle düşündüğün gibi bişey olmadı...

Bir kez daha anlamış olduk facebook ilişkilere ciddi zararlar veriyor aslında. İyi ki kapatmışız evren paşayla...

namazında niyazındasın yalansa Allah görüyor susuyorum dedim ben bunun için çekip gitmicem dedim senbilirsin yap dedim saçmalama ne biçim konuşuyorsun bana güvenin hiçmi yok dedi bilemem dedim işte öyle..

merhaba kızlar..
yağmurcum ya gerçekten haberi yoksa öyle bir kızdan, başkası eklemişse, boşuna günahını almıyor musun :26:
tehdit etmek ilişkileri çok yıpratıyo bence..
görür görmez sorsaydın keşke adını soyadını söyleyerek şu kız kim diye. tanımıyorum dediğinde silseydin onun listesinden.
üstünde de durma bence. sen üstünde durdukça o da merak edecek kimmiş ki bu kız diye, belki açıp bakacak.
sil gitsin..

canım dün aksamgördüm oyun oynarken baktım sabahta sordum bende şifresi yok istememde hiç...
ama o sildi baktım anında sölediğim gibi ama nasıl eklendi o??:44:

canım dün aksamgördüm oyun oynarken baktım sabahta sordum bende şifresi yok istememde hiç...
ama o sildi baktım anında sölediğim gibi ama nasıl eklendi o??:44:

hani evde direk açılıyor dedin ya facebook u.. belki o kız eklemiştir yiğenleri veya başkası da kabul etmiştir..
bi sefer beni ortaokul arkadaşım ekledi, erkek. gayet saygılı, efendi bi çocuktu.. kabul etmiştim. aradan biraz zaman geçti baktım bunun adı soyadı değişmiş, bir kız adı olmuş. profilinde çok kötü fotograflar var. kadın fotografları. hemen sildim. demek ki biri ele geçirmişti ve kötü bi şaka yapıyordu..
böyle kendini bilmez insanlar da var.

yapmaz biliyorum ama yinede erkek diyorum ama hiç tedirgin konusmadı pat pat söledi haberim bile yok biliyorsun aksamları oyun oynuyoruz burda dedı listeye bile bakmıyorumm dedi nasıl geldi o ozaman oraya dedimmm nasıl bilmiyorum yegenime sorarım dedi ya yegeni eklermi inanmam ya nie eklesinler:S
ay sinir oldum he git annenede anlat yada kıza msj at dedi ama yapmadım hiçbirini:44:

canım yine de sen bilirsin ama ben olsaydım hiç umursamazdım. evet başta sorardım bu kim diye. sonra siler atardım o kızı
hiç sıkma tatlı canını.
bak ne güzel bir haftasonu geçirmişsiniz hem

canım yine de sen bilirsin ama ben olsaydım hiç umursamazdım. evet başta sorardım bu kim diye. sonra siler atardım o kızı
hiç sıkma tatlı canını.
bak ne güzel bir haftasonu geçirmişsiniz hem

ya evet sahildeydik falan ama nebiliyim sanal birşey yaşarsa çok koyar yaa
hiç beklemem ama nebiliyim yaa sen umursamazmıydın o tip kızları ya??

ya evet sahildeydik falan ama nebiliyim sanal birşey yaşarsa çok koyar yaa
hiç beklemem ama nebiliyim yaa sen umursamazmıydın o tip kızları ya??

canım ben umursamazdım gerçekten.
zaten o kızın bi yerden arkadaşı olduğunu düşünürdüm. sorardım nerden tanışıyorsunuz diye..
bazen elimizde değil işte kıskanıyoruz.. öyle bi durum olursa da silerdim o kızı ben şifresini falan biliyorum..

canım ark.olamaz onun listesinde erkk dolu işyerinden ve kız varsada sadece akraba oda yegenleri amca kızı falan bleki toplasan 10tane yok tanıyorum yani soyadlar aynı..
ama bu ankarada yaşıyor yazıo profilinde görüşme ihtimalı sıfır sadece benim taktıgım nette bişi oldumu:44:
onuda sanmam ama ben eklemedim dio nasıl eklenir diyorum bilmiyorum dio tanısam sölerim dio demin aradı kimdi o dogru söle diyorum ya ne alaka smdi ordamısın hala tanımıyorum yaz kıza sor dio kızda güzeldi hee dio sırıtıyor bide
ben aradıgımda sildi hemen zaten

Son düzenleme:

bak kuzucum sen iyice merak uyandırıyorsun onda..
eklemelere kapatın profilini senin de için rahat etsin.. gizlilik ayarlarından yapıver hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…