'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

işte dediğin gibi yapacağı varsa her şekilde yapar senin ruhun bile duymaz.
ortada bişey yok ki ilişkinizi bitirmenize sebep:26: enişte haklı

vee nihayeeett tartıdaa 50 kilooyuuu göörrrdüüüümmmm sen ne güzel bi günsünn böyyleeee

merhaba kızlar,
telomercim sağol canım. konuşamıyorduk ne zamandır. asker yolu beklediğimden dolayı sanırım 2013 de evleneceğiz bizde. inşallah daha fazla uzamaz

yavrular naber???

burda kar tatili oldu ilk defa şubat tatili bile yapamamış bizler 3 gün tatili üst üste gördük.

bol bol dinlendim ve geldim. cumartesi de inşallah İstanbuldayım

bu sefer neşem yerinde kızçeler sizi de görmek istiyorum ama artık buluşalım lütfennnnnnnnnnnnn

kızlar benim de boyum 1.69
kilom da 52 olmuş 50 ydim ben de bundan 1 ay önce
iki gün önce yürüyüş yapıyım dedim.. soğuğu yedim geldim, şimdi gribim :2:

herkes zayıflamışsın diyor tabii burda anne yemeği yok, yurt ortamında iyice süzüldüm ama zaten kilo vermek istediğim için amenna

oyyy kıyamammm sanaaa sımdı havalar cok guzeel yavastann baslıcam bende yuruyusee benım boyum 164 falan eskıden ne guzel 46 47 arasındaydım heyy gidii heey

2 hafta once basladım diyete kuzum 54.100düm şimdi 50.200üm ben eskı halımı ozledıımm yaa 48 kılo olcam taktım kafayaa

diyet mi yapıyosun fıstığım?
burda paylaşsana ben de uygulayayım ..
aslında abur cuburu kesersem veririm 2 kiloyu da ama işte bırakamıyorum

merhaba kızlar,
telomercim sağol canım. konuşamıyorduk ne zamandır. asker yolu beklediğimden dolayı sanırım 2013 de evleneceğiz bizde. inşallah daha fazla uzamaz

gel teskere gel teskere :)))

2 hafta once basladım diyete kuzum 54.100düm şimdi 50.200üm ben eskı halımı ozledıımm yaa 48 kılo olcam taktım kafayaa

oooohhh bennnnn hepinizden fazlamıyım simmdiii

istanbullu kızlarr varsa buluşabilirz hakaktennn bizim kk dan bi grubumuz var meselaa gün bile yapıyoruzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…