telomerimmm balımmm cok sevindim iyi gecmesineee :) hayırlısı olsun artık inş senin icin hayırlıdır ve istedigin yerde olursunn canımm arkadasımm
buarada herkese selamm
yeni gelen gelincikler devrim,giz ve angelanil ( atladıgım varsa kusura bakmayın)
sizlerde hosgeldinizzz aramızaa
hoşbuldk cnmcnm:)
gelincik demeyelm de gelincik adayları diyelmmalum daha çok var gibi görünüo o günleri görmemize
ama o kdr da çabuk geçmesn cokiedaha o kdr da hazır deilm (
bakıorm da tanısmamız dün gibi ama 2 yıl geçmiş bu da hemen geçicek acaba daha da mı uzatsakkk
ama olmaz çeyizciklerimin de modası geçicek kdr olmasntbrk ederm bu arada kocaman mutluluklar size
çok iyi yapmıssın gizcm:)) bende en çok taş rengini beğenmiştm eve gelince yatağın üstüne serdm fln çok hoşuma gitti rengi bazen dore oluo bazen ekru değişio:)
smdi mail gelmiş bana da linensten sitesinden de satışlarda fiyatları düşürmüşler ben alırken yoktu mağazadan almıstm
hoş geldnnnnnnkızlarrrr bn geldımmm
ne demek cnm bnm rica ederm, topluca plastikleri çıkarmıs olursn aradan böyleliklecanım bu arada çeyiz için s box saklama kaplarını ikeadan alcam hiç gitmiyordum gidicem oraya söylemen çok iyi oldu burdan teşekürlerimi bir borç bilirim.
kızlaaar. mülakattan geldim.
çok heeycanlıydım. cevapladım tüm soruları.. iyi geçti aslında bana iyi davrandı hocalar, inşallah kabul ederler.
çok müracat vard, diş hekimleri bile vardı. ne işleri varsa artık anlamadım.
yeni gelen gelincikler hoşgeldiniz :)
çok iyiyiz cnm tatilm die bu gün bütün gün burdaydm ben, yeni kişilerle tanıştm mutlandmm
Bebeekleriim ben geldiiiimmmm, yeni gelen bebekler sizlerde hoşgeldiinizzzNasısınız bakalımmmmmm
hosgeldnn canım
bız heveslenıp ceyız yapıyoruz evlılık dusunuyoruz fılan da acaba hakedıyolar mı erkekler bıde bunu dusunmek lazm neler okuyoruz burda
şu an bende forumda bi kaç konu okudum ve feministliğim hat safhadabız heveslenıp ceyız yapıyoruz evlılık dusunuyoruz fılan da acaba hakedıyolar mı erkekler bıde bunu dusunmek lazm neler okuyoruz burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?