'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hoşbuldk cnmcnm:)
gelincik demeyelm de gelincik adayları diyelmmalum daha çok var gibi görünüo o günleri görmemize

Son düzenleme:
hoşbuldk cnmcnm:)
gelincik demeyelm de gelincik adayları diyelmmalum daha çok var gibi görünüo o günleri görmemize

:) yok canım yaa 2 sene dedigin nedirki cabucak geciyor.. bizim bi ufaklık var kuzen daha dun dogmus gibi ama 2 yasına basacak yakında ...

ayrıca 3 ay sonra bu yıl da bitecek yavas yavas 2012 gelinlerini gondericez veee sıra bizdee

heleki son zamanlar yogun bir telas icinde geciyor ustune soz nişan arka arkaya dusunuluyosa son senenin nasıl gectini anlamazsınız bilee.. o telaslar insana zaman kavramını kaybettiriyor..

4 gun sonra sozleniyorum ve bu muhabbet ilk acıldıgında 5 ay vardı... askımla 5 aydan sayıyorduk nasıl gecer bu 5 ay ya gecmez heralde diyorduk vee suan 4 gunumuz kalmıs gitmeler gelmeler tanısmalar konusmalar derken anlamadık bile bu 5 ay nasıl gecmişşş gitmiş

dusun 5 ay nası gecicek diye sayan ben.. daha da mı uzatsak yetişmicek hiçbişey demeye baslamıstım son zamanlarda

an dedigin nedirki...

geliyor ve geciyor... ardından bakakalıyorsun

ama o kdr da çabuk geçmesn cokie daha o kdr da hazır deilm(
bakıorm da tanısmamız dün gibi ama 2 yıl geçmiş bu da hemen geçicek acaba daha da mı uzatsakkk
ama olmaz çeyizciklerimin de modası geçicek kdr olmasn tbrk ederm bu arada kocaman mutluluklar size

Son düzenleme:
nilcim gittim linenste ve taş rengine aşık oldum çok şirindi alcam büyük bir ihtimal vardı cevahirde aslında taçda da bir yata örtüsü beğendim bugün karar vercem

öğle aramda topladım arkadaşlarmı esse,linens,tepe home,bernardoda ufak bir gezinti yaptık

çok iyi yapmıssın gizcm:)) bende en çok taş rengini beğenmiştm eve gelince yatağın üstüne serdm fln çok hoşuma gitti rengi bazen dore oluo bazen ekru değişio:)
smdi mail gelmiş bana da linensten sitesinden de satışlarda fiyatları düşürmüşler ben alırken yoktu mağazadan almıstm

tesekkur ederim canımmm sizedee

bende hazır degilim diyorum ama bazen de cabucak gecsin diyorum
askımla uyanayımmm

canım bu arada çeyiz için s box saklama kaplarını ikeadan alcam hiç gitmiyordum gidicem oraya söylemen çok iyi oldu burdan teşekürlerimi bir borç bilirim.

Bebeekleriim ben geldiiiimmmm, yeni gelen bebekler sizlerde hoşgeldiinizzz Nasısınız bakalımmmmmm

Tatlımm çok seviiinndiiimmmmm inşallah kabul olur bunca gelinin duaları geri dönmez gibime geliyoo

yahuu amma çeneniz düşük sizin gelinciklerrrr, geceden buyana kaaaç sayfa muhabbet olmuşşş kaynanalar korkun bizdeeeeeennnnnnnn
telomercimmm inşallah kabul edilirsinn canım benimm bu aradaa yeni gelinciklerrrr hoşgeldinizzzzzzzzz

Son düzenleme:
bız heveslenıp ceyız yapıyoruz evlılık dusunuyoruz fılan da acaba hakedıyolar mı erkekler bıde bunu dusunmek lazm neler okuyoruz burda

bız heveslenıp ceyız yapıyoruz evlılık dusunuyoruz fılan da acaba hakedıyolar mı erkekler bıde bunu dusunmek lazm neler okuyoruz burda

devrimcim merhaba hoşgeldn öncelikle... burdaki konuları okuyup okuyup başının etini yiyodm bana yasaklıckmş burayı allah korusunn yaa, herkesn yuvasına mutluluk huzur sadakat versn rabbim inşallah...

şu an bende forumda bi kaç konu okudum ve feministliğim hat safhada
allahm öyleleriyle krşılaştırmasn, yoksa bu hazırlıktı hayallerid hepsi boşaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…