yahuu amma çeneniz düşük sizin gelinciklerrrr, geceden buyana kaaaç sayfa muhabbet olmuşşşkaynanalar korkun bizdeeeeeennnnnnnn
telomercimmm inşallah kabul edilirsinn canım benimmbu aradaa yeni gelinciklerrrr hoşgeldinizzzzzzzzz
şu an bende forumda bi kaç konu okudum ve feministliğim hat safhada
allahm öyleleriyle krşılaştırmasn, yoksa bu hazırlıktı hayallerid hepsi boşaa
canım ben o konuları okuyup erkek arkadaşıma son 1 haftadır feminist davranıp çektiriyorum ne diyorsa hayır diyorum beni çok etkiledi o şeleri yaşayanlara çok çok üzüldüm kendimi yerime koydum onlardada herşey mükemmelken böyle olmuş off off allah kötüleri vermesin bize dua edelimde güzel şeyler yaşayalım.
bende kaptırmamaya çalışıorm kendimi ama bazn elimde de olmuo hatta ona da anlatıorm bak çok aşıkken severken sonrasnda neler çıkıo die, o bile üzülüo bazen cnm benm yaa:) bana da yasaklıcak yakında burayı tam olucak:18:
cnm bende deiğilmdir aslında hiç ama şu yeni evli çiftlerin bile bu kdr tartışmaları sorunlar kavgalar vs çok etkilio beni bilmiorm
noldu bize birden bire yaa anlamadm gitti valla, herkesn yerine koymamak lazm kendimizi durduk yerde ilişkimde sorunlar olsn istemem, okuyup orda bırakıpçıkmayı bilmeliii
Bebeekleriim ben geldiiiimmmm, yeni gelen bebekler sizlerde hoşgeldiinizzzNasısınız bakalımmmmmm
hoşgeldn minnaksultan:)
bugün itibariyle biz de katıldk aranıza
yahuu amma çeneniz düşük sizin gelinciklerrrr, geceden buyana kaaaç sayfa muhabbet olmuşşşkaynanalar korkun bizdeeeeeennnnnnnn
telomercimmm inşallah kabul edilirsinn canım benimmbu aradaa yeni gelinciklerrrr hoşgeldinizzzzzzzzz
Hoşbuldum canımmmmmmhosgeldnn canım
o zaman herkese hoşgeldin diyelim bende bugün gördüm bu topiği ve çok sevindim benim gibi bekleyenler var diye
minnakımm hosgeldinnn balımm
ne zaman mamiş yapıyodunuz enişteyle
minnaksultan inşallah öyle sabırlı gelincikler oluruz 2013 te hattaha bu telaş 2012 de başlar herkesten mutlu haberler alır seneler boyu güzellikleri burdan paylaşırızhep mutlu kıpır kıpır olalım belki birgün buluşuruz bile yahu dimi ama
minnaksultan inşallah öyle sabırlı gelincikler oluruz 2013 te hattaha bu telaş 2012 de başlar herkesten mutlu haberler alır seneler boyu güzellikleri burdan paylaşırızhep mutlu kıpır kıpır olalım belki birgün buluşuruz bile yahu dimi ama
a aaa buluşuruz tabi neden buluşmayalm ki:)
hepinizi beklerm sonuna kdr açık olucak evimn kapısı:) ne mamalar yaparım ben size tey teyyy
a aaa buluşuruz tabi neden buluşmayalm ki:)
hepinizi beklerm sonuna kdr açık olucak evimn kapısı:) ne mamalar yaparım ben size tey teyyy
bende ada kızıyım sizi adaya davet ediyorum kapım ve ada hepinize açıktır çok güzel olur birimizin yanında olalım destek olalım bence daha önümüzde 2 yıl var ama zor dönemeçler beklicek bizi dostlar
evt minnakm her yemeği yapamam belki ama hamur işleri kaçmaazzzzz
birisiii mamammıı dediiiiiiiiiiiiiiiiihamarat geliinnsin demekki en sevdiğim gelin tipi
Hangi adadasın canımmm? Biz eniştenle her sene büyük adaya gideriiizz 2 3 defaa
perşembe günüydü ama yarın akşama aldıkk CokiiemmTatile gitmiceez bozuldum bayaa gönül alma çabalrında kıyamamm sen naptın bebegım saç makyaj olaylarınııı azıcııkkk kalldııı yaaa buyuk gunee
ayy cookieeee ne güzel ne tatlı bir heyecannnn, rabbim tamamına erdirsin inşallahhhhdarısı başımızaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?