'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

sorma cnm ya kaptırmısız gitmişiz kkendimizi:)
yeni topiğimizin sayfalarını idareli kullanırız bundan sonraaa

şu an bende forumda bi kaç konu okudum ve feministliğim hat safhada
allahm öyleleriyle krşılaştırmasn, yoksa bu hazırlıktı hayallerid hepsi boşaa

canım ben o konuları okuyup erkek arkadaşıma son 1 haftadır feminist davranıp çektiriyorum ne diyorsa hayır diyorum beni çok etkiledi o şeleri yaşayanlara çok çok üzüldüm kendimi yerime koydum onlardada herşey mükemmelken böyle olmuş off off allah kötüleri vermesin bize dua edelimde güzel şeyler yaşayalım.

bende kaptırmamaya çalışıorm kendimi ama bazn elimde de olmuo hatta ona da anlatıorm bak çok aşıkken severken sonrasnda neler çıkıo die, o bile üzülüo bazen cnm benm yaa:) bana da yasaklıcak yakında burayı tam olucak:18:

nil aynı hisleri hissetmişiz bende ehrgün erkek arkadaşıma anlatıyorum off off hem üzülüyorum hem oda şaşırıyor bana en son etkileniyorsun ya ayrıl kadınlarklübünden yada çeyiz köşesinde kal üzülmeni istemiyorum okuyorsun üzülüyorsun dedi ben çok aşırı duygusal değilim ama bu konuda öyle üzüldüm ki anlatamam.

cnm bende deiğilmdir aslında hiç ama şu yeni evli çiftlerin bile bu kdr tartışmaları sorunlar kavgalar vs çok etkilio beni bilmiorm
noldu bize birden bire yaa anlamadm gitti valla, herkesn yerine koymamak lazm kendimizi durduk yerde ilişkimde sorunlar olsn istemem, okuyup orda bırakıpçıkmayı bilmeliii

evet canım ya hayat güzellikler getirsin haya bir sınav ama nasıl çıkıcaz bilemiyorum yani herhangibirinin başına gelebilir dik durmak lazım umarım hakediyordur aşık olduğumuz adamlar bu çabalarımızı zaman göstercek bize umarım iyi olur herşey

hoşgeldn minnaksultan:)
bugün itibariyle biz de katıldk aranıza

ne iyi yaptınız canımmm hoşbuldumm nasısın bakim baya çeyizler serillmişşş ohhh benim bi tek buzdolabım var

valla masallah var ama bi bilsen sen benle kayınannişimii en kısa konuşmamız 1 saattir telefonda bide yanyana düşün biziii yeriim onu

hosgeldnn canım
Hoşbuldum canımmmmmm

o zaman herkese hoşgeldin diyelim bende bugün gördüm bu topiği ve çok sevindim benim gibi bekleyenler var diye

hepimiz sabırlaa bekliciizz vee en güzel gelinler oliciiizz Gizz'immm

minnaksultan inşallah öyle sabırlı gelincikler oluruz 2013 te hattaha bu telaş 2012 de başlar herkesten mutlu haberler alır seneler boyu güzellikleri burdan paylaşırız hep mutlu kıpır kıpır olalım belki birgün buluşuruz bile yahu dimi ama

minnakımm hosgeldinnn balımm

ne zaman mamiş yapıyodunuz enişteyle

perşembe günüydü ama yarın akşama aldıkk Cokiiemm Tatile gitmiceez bozuldum bayaa gönül alma çabalrında kıyamamm sen naptın bebegım saç makyaj olaylarınııı azıcııkkk kalldııı yaaa buyuk gunee

evet hiiç kopmayız ne güzel bebeklerimizi bile beraber beklerizz ne güzel olurr bigün buluşmakk bebeklerimiz teyzeleriylede tanışmış olur

a aaa buluşuruz tabi neden buluşmayalm ki:)
hepinizi beklerm sonuna kdr açık olucak evimn kapısı:) ne mamalar yaparım ben size tey teyyy

hepinizi beklerm sonuna kdr açık olucak evimn kapısı:) ne mamalar yaparım ben size tey teyyy

bende ada kızıyım sizi adaya davet ediyorum kapım ve ada hepinize açıktır çok güzel olur birimizin yanında olalım destek olalım bence daha önümüzde 2 yıl var ama zor dönemeçler beklicek bizi dostlar

hepsi gelir geçer kuzum zorluk fln da kalmaz:))
minnaksultanın da dediğince çeyizleri serdk bekliorzzz
herkes bi an önce mutlu olsn

birisiii mamammıı dediiiiiiiiiiiiiiiii hamarat geliinnsin demekki en sevdiğim gelin tipi

Hangi adadasın canımmm? Biz eniştenle her sene büyük adaya gideriiizz 2 3 defaa

ayy cookieeee ne güzel ne tatlı bir heyecannnn, rabbim tamamına erdirsin inşallahhhh darısı başımızaaaaaa

hadi şimdiden afiyet olsun balııımmm
yerimede yiyin bol bol ohh

tatlısım sormaaaa cumartesiye alındı bide 4 günüm kaldı yaaa
bugun annişle pasta baktık son kararımızı cuma gunu vericez ama

sac ve makyajı o gun kuafore bırakcam canımm kıyafetimide goturcem zaten orda hazırlanıp da gelicem eve buyuk ihtimal cunku o gun ev ana-baba gunu olucak her odadan biri cıkar giyinemem heralde.... 40 kişiyi bulduk nişan gibi bişey oluyo nerdeyse

cok heycanlıyım coooookk askımda oylee inşallah cok guzel geceeeer

ayy cookieeee ne güzel ne tatlı bir heyecannnn, rabbim tamamına erdirsin inşallahhhh darısı başımızaaaaaa

amin aminnnn darısı isteyen herkesin basına balımmm

cok guzel heyecanlar da bide neyi nezaman nasıl yapıcaz falan filan elim ayagıma dolasmasa tam olcak

rabbim hepinize en guzellerini nasip etsin ve en onemlisi sevenlerin ellerini bir omur ayırmasın

buarada ne guzel herkes de bi hamaratlık... topicin beceriksizi benim galibaa

bende kek ve pastaları çok iyi yapıyorum hattaha belki ilerde blog bile açarım yaptığım yemeklerin resimlerini çekiyorum tarif paylaşmayı üdşünüyorum ilerisi için bide fotoğraf merakım var amatör çalışıyorum ama iyi bir makine aldım profesyoneliğe geçebilirim biraz daha çalışırsam kızlar.

bu topikteki hatunalra maşallah herkes birşeyleri güzel yapıyor demekki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…