'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

slm gelinciklerrrrrrrrrrrrrrrrr :) yeni gelen gelinler hoşgeldinizzz ooo çeyizler hazırlanıyor ben daha pek bişey almadım bi karacadan yemek setim var onun dışında elektrik süpürgemi aldım.Uyku seti,nevresim takımı,yatak örtüm falan var onları da aldım birer tane daha alıcam bunlardan.. Daha erken diye şimdi bakmıyorum yılbaşından sonra almaya başlarım diye düşünüyordum napsam ki :44:

büyükada canım orada yaşıyorum

hiiiiiiiiiiii en sevdiğiim yerrr orasııı beniiiimmm 24 eylüldemi ayayorgiye dilek için çıkılıyooo pekiiii bilgin varmııı?

en guzel heycanlar bunlaaarr tatlım beniim senin için o kadar mutluyumkiiiii en güzellerini hakediyosunn sennn bende bundan 1 sene öncesine kdr yumurta kıramazdım cokiiem iş başa düşünce öğreniyosunnn içli köfte bile yaptım biraz kara oldu ama olsun içi güzeldi

ohh ohh ohhh maşallahh bendede fotoraf merakıı varr bende aldım makına o donemde dergı cıkartıyoduk onun için almıştım.. canonun dergısınıde vermıslerdı kampanyadaydı o zaman teknıkler fln var ıcınde ınsan okuyup denedıkce neler cıkıyo ortayaaa ama dergimi kaybettimm arada netten bakıyorum teknıkleree:101:

benimde bi buzdolabım var kuşuuummm nevresimlere havlulara başlıcam ama yatagı yuvarlak almak ıstıyorumm ona göre nevresim alıp bide diger turlu alırsak elımde kalır diye korkuyorum :44:

Son düzenleme:

ben daha 2.lere başlamadım onları sonra almaya başlıcam büyük eşyalar neyse de en çok harcama küçük ufak tfek şeylere yapılıyormuş evlenenler öyle diyorlar

kesinlkle öyle bende büyük esyaları sona saklayanlardanm ama smdilik küçükler bile yetio:18:
bi şekilde biz de herkes gibi yapıcaz kızlar canınızı sıkmayn, hele de benm gibi herseynizi kendiniz yapmaya çalışıosanız orası biraz zor işte ama olucak olucakkk hissediormmm

ben bir ara baya tekniğe sarmıştım şu sıralar bıraktım ama o makineye verdiğim parayla çeyizimin çoğunu tamamlardım şimdi kafama vuruyorum ama olsun oda benim için bir çeyiz

evet evet 24 eylülde dilek için çıkıyolar 23 nisan ve 24 eylülde dilek günü

ufak tefek o kadar çok şey varki alman gereken ben liste yaptım 2013 e kadar anca şimdiden başladım düdüklü tencere konusunda ve küçük ev aletlerinde kararsızım ne alacagımı belirleyemedim 2013 bizimm senemiz olsun kızzlllarrr

canım ya bende herşeyimi kendim almak istiyorum babam sen takma bütün eşyalarını ben alcam dedi işte beyaz eşyalar isteidğin gibi olcak kimseyi karıştırmıcam felan dedi bizimkilere kalsa erkek tarafından bişiy istemicekler hoş bende istemiyorum şimdilik herşeyi kendim yapıyorumö çünkü çok pahalı şeyler beğeniyorum malesef.

annemle birkaç şey alcaz taçın fabrikası varmış çorluda oraya gitmeyi düşünüyoruz birgün bakalım yaa

nilcim inşallah birgün bende senin gibi çeyiz topikimi açarım

o konuda bende kararsızdm ama en sonunda kararımı verdmçok şükür, düdüklümü fisslerden küçük ev aletlerimi de kenwood kırmızı seriden alıcam:)
indirmleri kmapanyaları beklemedeymm

bende forumda çeyiz listesi vardı onu çeyiz yapan arkadaşlarıma mail attım ve beğendiklerimin ekonomik açıdan beni nasıl zorlucağına baktım sevdiceğim askere ağustos ayında gidicek o gittiğinde küçük ev aletlerini almayı bitircem o geldiğindede beyaz eşyalar hallolur ama bilmiyorum ocaktan itibaren yemek takımıydı tencereydi düdüklüydü bitmesi gerekiyor ara ara başlıycam onların kampanyalarını kollamaya.

o konuda bende kararsızdm ama en sonunda kararımı verdmçok şükür, düdüklümü fisslerden küçük ev aletlerimi de kenwood kırmızı seriden alıcam:)
indirmleri kmapanyaları beklemedeymm

bende o kırmızı seriden istiyorum bosch ve kenwood arasında kaldım indirime girdiginde bana da yazarmısın cnm ?

bende senin gibi hep pahalı şeyler begeniyorum yaa durum böyle olunca indirimleri takip etmek lazım :) ben sıraya koydum anca hallederim diye dşünüyorum çünkü hiç bişeyin aceleye gelmesini istemeyenlerdenim oyüzden planlı bi şekilde çalışmalara başladım arada erkk arkadasımda alıyo bişiler çok hoşum gidiyo

:)inş tatlm benm de açıcak kdr seyim olmadığına inanırdm ama sitedeki kızlardan aldklarımı takip edenler olmustu açda hepsini bi arada görelm dediler açtm bende:)
aslında baya da bişiler almısm onu farkettm, hem fikir almak da çok iyi oluo, seninkileri de takip etmek isteris tabikidee

ben görmedim senin çeyizini hemen bakmaya gidiyorum

Selam kızlar nasılsınız? Çeyiz muhabbetinin ortasına düştüm galiba.

hoşgeldin canımmmm, düştüün vallaa

ben düdüklüü tenceredeeenn çok korkuyoorumm yaaaaa

ben daha 2.lere başlamadım onları sonra almaya başlıcam büyük eşyalar neyse de en çok harcama küçük ufak tfek şeylere yapılıyormuş evlenenler öyle diyorlar

kesinliklee ölediirr yaa başlıcam bende kasımda annanem bendende parçalar olsun dedi başlıcaz kasımda çeyizee:87:

yuppiiii ozaman 24 eylülde ordaayııızzz tabi konuşmadan nası çıkıcaz o yokusu bılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…