evet işte hep böyle daha çok seveceksin...
ama ailene belli etme yani bu konuda seni anlarlar mı bilmiyorum sonra işte evlenincede böyle olacak falan diye ters şeyler söylerler daha çok üzülme tek başına sevdiceğinle atlat bu günleri...
çağlacım,
eğer asker olmasaydı da belki upuzun yollar olacaktı aranızda.. benim gibi 7 ay bekleyip sonra 1 hafta, 3 ay bekleyip sonra 3 saatçik görecektin
umudumuz 2013 hayırlısıyla, bereketiyle, huzuruyla gelse .. ah gelseeee
öyle olduğu zamanları da var bu işin kuzum... hem belki evlendikten sonra bile beklicem aylarca (Allah korusun)
evlensem de çilem bitse de diyemiyorum yani...
o kadar sıkıldımmm o kadar bunaldım kiii herkes herşey üzerime geliyo sankiiii
herşey karanlıkmış şu düğün günü hiç gelmeyecek kadar uzakmış gibi... şöle bi yatsam uyusam aşkıma kavuşcağım gün uyansam keşke
sayılı gün geçer diyolar ya KÜLLİYEN YALAN
hiç geçmio daha zor geçiyo....
öyle olduğu zamanları da var bu işin kuzum... hem belki evlendikten sonra bile beklicem aylarca (Allah korusun)
evlensem de çilem bitse de diyemiyorum yani...
o kadar sıkıldımmm o kadar bunaldım kiii herkes herşey üzerime geliyo sankiiii
herşey karanlıkmış şu düğün günü hiç gelmeyecek kadar uzakmış gibi... şöle bi yatsam uyusam aşkıma kavuşcağım gün uyansam keşke
sayılı gün geçer diyolar ya KÜLLİYEN YALAN
hiç geçmio daha zor geçiyo....
günaydın bebeklerrya pelim,im bu havada bunalıma girmemek kimin elinde içimm karardıı yaa güneşş aççsııınnnn kısa kollularlaa , şortlarlaaa dolaşaaalıııımm
canm sen nerdesinki??burda hava güzellll
dün geldım istanbuldayım da bu havanın neresi guzel :44: bulutlar kararsız kalmıs yağsammı açsammı diyee kasvet bastııı en sevmedıgım havaa
hayatım burası güneşli yaf z.burnu
hiç karartı yok ki:44:
bizim evin tepesindeki bulut henüz karar veremedi demekkiiolmadı sızın oraya gelcem
olabilü
gel gel canım neden olmasın istersen çıkışımda gel 6da görüşmüş olarız biraz
gelırsem ole yaparım zaten kuzucukkyaaa gizem özdillinin mutfagını gordunuzmuuuu baaayıııllldııımmm cok buyukkk (
gellllllllll gellllllllllll bugün çık gelllllllllllllll:44:
görmedim canım nerede?
günaydın tatlışlarrr
buguuun zor kusuumm annaniişş yazlık sezonunu acıcak onumuzdekı hafta, ayarlayalım gelimm timam mıı ?
günayydın orkiideeemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?