'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

evdekilere belli etmiyorum canım yoksa dedigin gibi daha cok moralim bozulur

sabretmek zor olsa da edicem artık

çağlacım,
eğer asker olmasaydı da belki upuzun yollar olacaktı aranızda.. benim gibi 7 ay bekleyip sonra 1 hafta, 3 ay bekleyip sonra 3 saatçik görecektin

umudumuz 2013 hayırlısıyla, bereketiyle, huzuruyla gelse .. ah gelseeee

öyle olduğu zamanları da var bu işin kuzum... hem belki evlendikten sonra bile beklicem aylarca (Allah korusun)

evlensem de çilem bitse de diyemiyorum yani...

o kadar sıkıldımmm o kadar bunaldım kiii herkes herşey üzerime geliyo sankiiii

herşey karanlıkmış şu düğün günü hiç gelmeyecek kadar uzakmış gibi... şöle bi yatsam uyusam aşkıma kavuşcağım gün uyansam keşke

sayılı gün geçer diyolar ya KÜLLİYEN YALAN

hiç geçmio daha zor geçiyo....

Oyy kuzum benim ya... Allah evlencek olana her daim yardımcı olur... ne günler geçmiyo ki... hemde ne günler.. mutlu mutsuz olduğumuz ne günleri geride bıraktık düşünsene...

Bi bakmışsın evlenmişin bebğiniz olmuiş artık hasretlik çekmiyosun ve bu günleri hatırlayıp tebessüm ediyosun.. güzel şeyler düşün güzel şeyler hayal et... hayal et ki allah dileğini versin sana...

Sabret be gönlüm de.. sabırla duayla sabret gülüm...

KIZLAAAAARRRR... !!! Gıcır gıcır yepyeni bi haftaya başlayacağız... En mükemmelinden bi hafta olsun... hepimizin yüzü gülsün...

Hasretlik olmasın sevenlerin arasında,,, Rabbim sevenleri ayırmasın .. ve bi sevdiği olmayanlarıda hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşALLAH...

Güzel olsun güzel olsun herşey gönlümüzce olsun...

Artık iş yerinden giremediğim için akşamları burda oluyorum ama çoğunuz olmuyosunuz.. tek tek isminizi sayamıyorum ama bilinki hepiniizi çok özlüyorum burdaki güzel sohbetlerimizi çoookkk özlüyorum... Birbirimizi unutmayalım arkadaşlığımız hep baki kalsın... acı tatlı herşeyimizi birlikte yaşayalım birbirimize hep destek TAM destek olalım...

Canlarım hepinizi koccaman öpüyorum .. Allah'a emanet olun.. Yüzünüzde hep bi :) tebessüm olsun....

canım pastam dayanamamm sanaaa beeennnn sayılı gun gercekten gecmıyoo pastam Allah yardımcımız olsun hepımızın, İnş evlendiğiniz zaman bu şekilde olmaz

günaydın bebeklerr ya pelim,im bu havada bunalıma girmemek kimin elinde içimm karardıı yaa güneşş aççsııınnnn kısa kollularlaa , şortlarlaaa dolaşaaalıııımm

merhabalarrr
ben sanırım artık 2013 gelini değilim artık yüzüğüü attımmm ben aileme söyleyemedimm daha amaa nasıl söylicem onuda bilmiyorumm çokk moralim bozukk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…