'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

merhabalarrr
ben sanırım artık 2013 gelini değilim artık yüzüğüü attımmm ben aileme söyleyemedimm daha amaa nasıl söylicem onuda bilmiyorumm çokk moralim bozukk
Sibelcimmm ne oldu yaaaaa dur bi sakin ol bizde de oldu bole bise bikere ole bi noktaya geldik ama tatliya baglandi
sorun ne canimmm hemen ole bitti falan die dusunme lutfen

Sibelcimmm ne oldu yaaaaa dur bi sakin ol bizde de oldu bole bise bikere ole bi noktaya geldik ama tatliya baglandi
sorun ne canimmm hemen ole bitti falan die dusunme lutfen

dün onun evindeydik oturduk yemek yiyoduk telefonu caldı benim yakınımda oldugu için ben baktım cevat die birinden geldi msj sınavda başarılar dilemeni beklerdim yazmış bende bu kim falan dedim kuzenim dedi hemen teli aldı elimden yüzü falan kızardı kuzenlerini bilmiyorum sanki öle bi kuzeni yok üsteledim yalan söylüyosun kim söyle falan arıcm kız çıkarsa bittin dedim eski sevgilisini erkek ismiyle kaydetmiş ve bana yalan söyledi ben yemedim itiraf edene kadar üsteledim sonra montumu çantamı alıp kapıyı vurdum çıktım evden yüzüğü fırlattım ona işte aradı hala arıyo cevap vermiyorumm yaa ben böylee bişeyi affedebilrmiyim ki artık ? banaa verdiği güven buymuş tek güvendiğim insan oydu benim aslaa böyle bişi beklemezdim özürler diliyo paso arıyo ama cvp vermiyorum

Cok sasirdim neden yapmis bole bisey ki hani hala arkadas gibi arada dogum gunlerinde ole bi msj gonderilen turden bisedir belki ayrilsalarda arkadas kalanlar oluyo canim hemen kotuye cekmeyelim ama baska bir isimle kaydetmesi cok guven sarsici tabi bence biraz
yatisinca ac telefonunu bi anlatsin aciklasin bakalim tatlim dinlemeden enine boyuna karar verme

evet güvenim çok sarsıldı yuva kurcağım adam ya sonuçta.2 dk anlattı ben çıkana kadr neymiş daha öncede kız aramıstı benim yanımda sürekli farklı numaralardan msj atıyomus tamam kızda var belki sorun ama bana söyle dedim ya neden erkek ismiyle kaydediyosun sen hemen kızıyosun bağırıp çağırıyosun ondan böyle yaptım diyo ! çook mantıklı ya kızcam die her b... ye dedim yani bende
hazmedemiyorum ya bilmiyorum napıcam kabullenemiyorum bi türlü

oooof sibelim çok kötü olmuş yaa
dur sakin ol çok kötü bişey yaa yalan söylemiş ve erkek ismiyle güven sarsıcı ama iyice otur düşün şuan tabiki zor gelir sana fevri davranma dur önce...
kızda sorun varsa hattını nie değişmiyorrr!!!!!

Son düzenleme:

bilmiyorumm ki yağmurr niye değiştirmiyo rahatsız olsa değiştirirr dimi onu bile yapmıy rahatsız değil demekki !
hiç beklemezdim ailem herkes okadar seviyoki onu heryerdee överler bölee temiz cocuk iyi çoçuk bide bana sorsunlar şimdi
tek düşündüğüm ailemee ne dicem nasıl dicem :S bu durumu affedemem gibi ben çünkü 2 gündür ağlamaktan helak oldum ya

canım sakin ol ağla açılırsın evet ama önce bir dinle açıklamasını yapsın ki evet inandırıcı değil ÇOK GÜVEN SARSICI AMA ONA TEKRAR İNANABİLİRMİSİN BUNU DÜŞÜN EVETSE hat değiştirsin kesinlikle eski sevgiliyle görüşmesin gerek yok..ailene bişey söleme şimdilik ooy oyy ne diyim ki zor..

kızıyorum diye böyle yapmış işte cnm..nasıl bi mantıksa.güvenemem daha sanırm bilmiyorum neler ypar artık güvenimi kazanmak için..!

kızıyorum diye böyle yapmış işte cnm..nasıl bi mantıksa.güvenemem daha sanırm bilmiyorum neler ypar artık güvenimi kazanmak için..!

ya kızıcaksın tabiki ne alaka ya geçmişte kalmış görüşmesin yaa ne olursa olsun bu konuda katıyım ben!
sen görüşsen aynı şeyi yapsan yalan söylesen ne yapar görüş konuş sakin bi şekilde canım 2 gün geçmiş madem bugün yarın git konuş buluş bırak bakalım ne yapıcak...

Sibelcim en dogru karari sen vereceksin balim bole durumlarda ic sesine guveneceksin cunku bence bir bayan hisseder ilk tanistimiz donemlerde ben de telefonunda bir kiz ismi gorup sormustum kim bu die ilk once arkadasimin hanimi dedi ama sonra gozlerinden anladim hemen yalan solemeyi pek becerenez cunku daha tanisali bikac ay olmasina ragmen fark edebiliodum askim deil arkadasin hanimi falan eskisi dedi kizcaksin die korktum ondan agzimdan bole ckti ama dedi inan kayitli kaldigini bile inutmusum rehberimi kontrol etmem ben bak hemen burda siliorum yanlis anlama sadece numarasi kalmis dedi o an hislerime guvenmekten baska carem yoktu icimden bi ses dogru soledigini soluyodu simdiye kadar da o gun ona guvendigim icin pisman olmadim Allahima sukur yaniltmadi beni hic... Sende durum farkli aktif bir sekilde gorusme soz konusu ben sadece bi tel numqrasi bulmustum sen bu horusmenin boyutunu anlamalisin once nasil ve niye

kızlar selam çoktandır yazamıyorum çokta yoğunum iş güç gidiyor

çeyiz alışveirşne uzunca ara verdim kredi kartını kapatıyorum felan annem benim için ayrı bir hesap açtı her ay maaşını oraya yatırcak çeyiz için yani herşeyi evlenirken alcağım nakit parayla çeyiz için evde durcağna bankada herkesten ayrı bir hesapta birikicek

kpss hazırlanıyorum aöf derken pek giremedim ama hep okuyorum

sibelcim sana gelince çağlanın yorumuna son derece katılıyorum aktif bir telefon trafiği olmuş bencede kalbinin sesini dinle ilerde böle şeler yaşamak istemiyorsan bence affetme şimdi aşk kolay bulunmuyor demek isterdim ama bizde korkuyoruz ama yalan atmıyoruz bende kızar die korkuyorum benim herşeyime ama yalan sölemiyorum kuzum sibelcim lütfen güçlü ol ve kararının arkaısnda dur bu durumda ailene söle desemde ben olsam biraz zaman geçtikten sonra sölerdim en doğru kararı sen verirsin canım

haklısınızz canlarımm yaa içimin sesini dinliyorum kin doluyum sanki hırsımı almak istiyorum böylee yediremiyorumm...
sürekli özür msjları atıyo aksam yüzyüze konuscaz dedim sadece dinlicem onu..sonrasında beni tatmin edemezse biticek mecbur
çıkıyo olsaydımm bunlara bile izin vermezdim ama sorumluluk var üzerimde sanki o yüzüğün verdiği ağırlık vardı yüzükte atıldı saten çevreme ne dicem durumları var vs..8 aydır böle bişi olmamıstı saten ilk defa yalan söyledi ilk defa o suratını unutamam onun bozuldu kızardı böyle bariz ortadaydı işte yalan oldugu bakalımm konusalm aksam nolucak.. şuan onu görmek bile istemiyorum ya neyse..
allah hiçbirinizin başına vermesinn çook kötü çookk

Sibelimm güçlü ol.. Ani karar verme.. Bi dinle bakalım neler anlatacak... Böyle kin falan da gütme, yüreğindeki sesi dinle her ne olursa olsun "keşke" dememek için bunu yap tatlım. Sizin güzel bi ilişkiniz var ve sözlün zaten eminim akşama hattını değiştirmeyi de teklif edecektir.. Ha diyorsanki güvenemem asla, o halde konuşun ve saygılı bi şekilde bitirin...

Sevgi kolayy bulunmuyorr((

sibelim. çok üzüldüm canım benim
gerekirse cevat! ile konuş, bu ne terbiyesizlik diye. hadi sevgilin görüştü konuştu diyelim(evet yanlış), o kız bilmiyor mu bu çocuk sözlü, ciddi bir ilişisi var. kendi 3.şahıs olmayı nasıl içine sindirebiliyo

eğer ki bu ilk hatasıysa, mantıklı açıklamalar yaparsa sana benim tavsiyem affetmen ve hattını oracıkta kırmanız. yeni hat alsın kızların da dediği gibi..
inan seni seviyor ve gerçekten pişmansa bundan sonra gözünün içine bakacak.

Sibel'cim canım çok üzüldüm gerçekten..
Nasıl böyle bir yanlışa düşebilir anlayamadım.. bu konudaki kararını sen vericeksin ama istersen ilk önce al karşına bir konuş..
Bi dinle bakalım açıklaması ne? Söylediklerine bi bak eğer senin içini rahatlatıcaksa ve tekrar güvenebileceksen devam edersin..
Ama durum aksiyse herkes yoluna..
Ailen nasıl insanlar canım bilmiyorum ama senin mutsuz bir ömür geçirmendense yüzüğü atmanı kabul ediceklerdir..

hiçbirinizin başına gelmez inşallah böyle bişi:26:
yarım saat konuştuk az önce yemin ediyo sürekli konusma gibi durum yok diyo sadece o msj atıyo ara sor her zaman cvpsız kaldı o diyo bna.ilk hatam bida yaparsam affetmee tamam bida olmıcak diyo işte bi yandan içim gidiyo bi yandan üzülüyorumm kızın numarasını aldım arasammı aramasammı bilmıyorum :/ napıyım sizce ben ilk hatası oldugu için affediyimmii ? az düşiniyim dedimm ararım seni dedim..beklerim sonuna kadar ben seni dedi.. bilemiyrumm kafam çok karısıkk kızlarr yaa yüzüğümü de getirmişş takıcaktı takmak istemedimm onda hala..ooff offf

canım konuya pat diye dalıyorum ama.. bak o kendiside kabul etmiş bu ilk hatamdı diyerek.. eğer yanlış bişey yapmıyosa neden numarasını başka bi şekilde kaydediyo açık açık ismini yazsın sen nişanlının telini kurcalayıp kız isimlerinemi bakacaksın ki... tamam belki arkadaşca görüşüyolar ki bence eski sevgiliden asla arkadaş olmaz böyle nosunu erkek ismiyle kaydetmeyecek..hem bence kusura bakma ama yalan söylemiş sadece o msj atıyo ve mesajları karşılıksız kalıyo diye ya o kişinin aramasını istemiyosan telini kapatırsın hadi onu yapamadın o noyu engelleye bilirsin o numaradan geleck hiç bişeyi kabul etmezsin.. belki seni aldatmamıştr ama bi yandan da o kızla zaman geçiriyo gibime geldi benim.. tanbi bunlar benim kendi görüşlerim dışardan yporumladıklarım ama malesef erkekler biz gibi değil.. biz bi tane insanı sevelim ömrümüzün sonuna kadar o insanı bıkmadan sevebilirz.. ama onlara evdekiler kıymetli dışardakiler tatlı gelir...

canım ya kıyamam ben sana ..
bizler düşüncelerimizi yazdık. sen de inşallah en doğru kararı verirsin..
benim gönlüm bir defacık ve son defacık affetmenden yana..

hayatcım. malesef bizim düşündüğümüz gibi düşünemiyolar ayrıntılı bi şekilde. biz diyoruz ki rahatsız olursam numarasını engellerim yok hattımı değiştiririm vs.
düşünemiyolar işte.
bizim kadar hassas değiller.

sibeliim canımm ya cok uzuldum ınankııı ama su bi gerçek hemcinslerimizde olsa saplantılı cok kız vaar, dediği gibi bencede o sureklı yazıp duruyodur ama enıste cvp vermıyodur.. Hem önemsıyo olsa zaten sınav ıcın msj atardı, kızda ole bı msj atmazdı ruhun bıle duymazdı kuzuumm.. Sen ona güvenini koruyosan eger birden bitirme derim iyice düşün kuzuuumm

ay hayatcım aynen katılıyorum şu evdekiler kıymetli dışardakiler tatlı gelir yorumuna....

erkekler gerçekten böleler işte nedense doğaları bozuk adamların, hiçbirine güvenmem bu konularda cunku en iyi erkek bile özellikle karşısındaki taviz veriyosa zaafına yenik düşebiliyo, ne asla yapmaz bu adam cok asık cok munis dedigim adamların capkınlıklarını duydum, gozumun onunde aldattıklarını gorduklerim de cabası

o yuzden hep bi acaban olucak benim sevgilim benim kocam yapmaz gafletine dusmıceksın, seytan erkeklerin aklını daha kolay celiyor cunku zaafları var bizim kadar dayanıklı değiller bazı konularda

ben mi çok fesatım bilmiyorum ama böle dusunuyorum yani bu konuda :44: çok fazla olumsuz şey gördüm çevremde ondan galiba

sibelcimmm canım sabah da soylemiştim bole durumlarda kadınsal hislerine guvenmen lazım cunku gercekten biz kadınlar erkeklerin dogruyu soleyip solemedigini hissediyoruz canım

sen şimdi kızı arasan da o sırf sizi ayırmak aranızı daha cok bozmak icin yalan söler eğer gercekten böle sözlüne takık biriyse, bunu kendi içinde halletmelisin canım gerçekten samimi olduguna inanıyosan tak yuzugunu tekrar parmagına

cok sinir oldum o kıza da... boyle kızlardan nefret ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…