Sibelcimmm ne oldu yaaaaa dur bi sakin ol bizde de oldu bole bise bikere ole bi noktaya geldik ama tatliya baglandimerhabalarrr
ben sanırım artık 2013 gelini değilim artıkyüzüğüü attımmm ben aileme söyleyemedimm daha amaa nasıl söylicem onuda bilmiyorumm çokk moralim bozukk
Sibelcimmm ne oldu yaaaaa dur bi sakin ol bizde de oldu bole bise bikere ole bi noktaya geldik ama tatliya baglandi
sorun ne canimmm hemen ole bitti falan die dusunme lutfen
Cok sasirdim neden yapmis bole bisey ki hani hala arkadas gibi arada dogum gunlerinde ole bi msj gonderilen turden bisedir belki ayrilsalarda arkadas kalanlar oluyo canim hemen kotuye cekmeyelim ama baska bir isimle kaydetmesi cok guven sarsici tabi bence biraz
yatisinca ac telefonunu bi anlatsin aciklasin bakalim tatlim dinlemeden enine boyuna karar verme
oooof sibelim çok kötü olmuş yaa
dur sakin ol çok kötü bişey yaa yalan söylemiş ve erkek ismiyle güven sarsıcı ama iyice otur düşün şuan tabiki zor gelir sana fevri davranma dur önce...
kızda sorun varsa hattını nie değişmiyorrr!!!!!
bilmiyorumm ki yağmurr niye değiştirmiyo rahatsız olsa değiştirirr dimi onu bile yapmıy rahatsız değil demekki !
hiç beklemezdim ailem herkes okadar seviyoki onu heryerdee överler bölee temiz cocuk iyi çoçukbide bana sorsunlar şimdi
tek düşündüğüm ailemee ne dicem nasıl dicem :S bu durumu affedemem gibi ben çünkü 2 gündür ağlamaktan helak oldum ya
canım sakin ol ağla açılırsın evet ama önce bir dinle açıklamasını yapsın ki evet inandırıcı değil ÇOK GÜVEN SARSICI AMA ONA TEKRAR İNANABİLİRMİSİN BUNU DÜŞÜN EVETSE hat değiştirsin kesinlikle eski sevgiliyle görüşmesin gerek yok..ailene bişey söleme şimdilik ooy oyy ne diyim ki zor..
kızıyorum diye böyle yapmış işte cnm..nasıl bi mantıksa.güvenemem daha sanırm bilmiyorum neler ypar artık güvenimi kazanmak için..!
hiçbirinizin başına gelmez inşallah böyle bişi:26:
yarım saat konuştuk az önce yemin ediyo sürekli konusma gibi durum yok diyo sadece o msj atıyo ara sor her zaman cvpsız kaldı o diyo bna.ilk hatam bida yaparsam affetmee tamam bida olmıcak diyo işte bi yandan içim gidiyo bi yandan üzülüyorumm kızın numarasını aldım arasammı aramasammı bilmıyorum :/ napıyım sizce ben ilk hatası oldugu için affediyimmii ? az düşiniyim dedimm ararım seni dedim..beklerim sonuna kadar ben seni dedi..bilemiyrumm kafam çok karısıkk kızlarr yaa yüzüğümü de getirmişş takıcaktı takmak istemedimm onda hala..ooff offf
hiçbirinizin başına gelmez inşallah böyle bişi:26:
yarım saat konuştuk az önce yemin ediyo sürekli konusma gibi durum yok diyo sadece o msj atıyo ara sor her zaman cvpsız kaldı o diyo bna.ilk hatam bida yaparsam affetmee tamam bida olmıcak diyo işte bi yandan içim gidiyo bi yandan üzülüyorumm kızın numarasını aldım arasammı aramasammı bilmıyorum :/ napıyım sizce ben ilk hatası oldugu için affediyimmii ? az düşiniyim dedimm ararım seni dedim..beklerim sonuna kadar ben seni dedi..bilemiyrumm kafam çok karısıkk kızlarr yaa yüzüğümü de getirmişş takıcaktı takmak istemedimm onda hala..ooff offf
canım konuya pat diye dalıyorum ama.. bak o kendiside kabul etmiş bu ilk hatamdı diyerek.. eğer yanlış bişey yapmıyosa neden numarasını başka bi şekilde kaydediyo açık açık ismini yazsın sen nişanlının telini kurcalayıp kız isimlerinemi bakacaksın ki... tamam belki arkadaşca görüşüyolar ki bence eski sevgiliden asla arkadaş olmaz böyle nosunu erkek ismiyle kaydetmeyecek..hem bence kusura bakma ama yalan söylemiş sadece o msj atıyo ve mesajları karşılıksız kalıyo diye ya o kişinin aramasını istemiyosan telini kapatırsın hadi onu yapamadın o noyu engelleye bilirsin o numaradan geleck hiç bişeyi kabul etmezsin.. belki seni aldatmamıştr ama bi yandan da o kızla zaman geçiriyo gibime geldi benim.. tanbi bunlar benim kendi görüşlerim dışardan yporumladıklarım ama malesef erkekler biz gibi değil.. biz bi tane insanı sevelim ömrümüzün sonuna kadar o insanı bıkmadan sevebilirz.. ama onlara evdekiler kıymetli dışardakiler tatlı gelir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?