'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

günaydınnnn bebişlerimmm
erkeklerinn doğasında var bencede bu ne kadar masum görünüyo olsalarda !
akşam konuştuk işte biraz zaman ver pat diye sana inanmamı güvenmemi bekleme dedim sinirim geçene kadarda takmıcam o yüzüğü dedim..akşam annem anladı direk saten moral bozuk yüzük yok yüzük nerde hiç çıkarmazdn dedi gündüz parmağım şişer gibi oldu çıkardım az dedim bişi yok böyle işte kızlarr ilk ve son defa affedicem onu bida yaparsa saten hiç açıklama yapmasına bile izin vermemm aslaa !

Günaydınn canlarımmmmmm

Sibelcimmm yüreğinin sesini dinlee o seni yanıltmıcakkkkk tek önemli olannn mutluluğunnn eğer mutluysann bunun bozulmasına izin vermee.. Dün de söylemiştimm sevgi kolay bulunmuyor malesef..

Gunaydin kizcelerimmmm

sibelcim hakkinizda hayirlisi olsun balim ins peline katiliorum ask kolay bulunmuyor

bu arada bu bahar yorgunlugu ve depresyonu beni mahvediyo ilk defa bir bahar ayini bole zorlu geciriorum ise gelmek sabah uyanmak istemiyorum hic bi sekilde mutlu olamiyorum ne olcak halim bilemiyorum

günaydınnlaarrr
Sibel'cim en doğru kararı sen vericeksin.. Kararın ne olursa olsun çok mutlu ol yüzün hep gülsün tatlım..

kızçeleriimmm sizler nasılsınıızz??
ah bu bahar depresyonu aahh .. benimkide tam gaz devam etmekte

günaydın bebeklerııımm Sibelim hayırlısı olsun tatlım her aşk 1 şansı hakediyo (abartı olaylar haricinde) Pastam ya bendede tam aksi bi durum söz konusu cok erken uyanıoruum cok hareketlıyıım ama buda normal deılmıs yenıcıftlıkteyken havasından uyuyamıorum dıodum ama burdada aynen devam edıyo bı enerjı patlaması var ıcımde :S

Kuzencmmm msjlaşıorz zatenn

Kurabişimmm ve minimmm bende ilk defa bi baharda böyleym( niye acaba bilemiorummm

yaa geçen akşamm şu meleklerle yaşamak kitabını okuyayım da rahatlıyım dedim aldım elime 2 satır okudum ağlamaya basladım hasta mıyım neym yaa

ay bende çatıdaki pırıltıları okurken gece bi krize girmiştim kuuzum haketmedi o çocuk diye ay yaz gelsede bahar bunalımıda geçip gitsee

canim caresini bulursan bana da haber ver

Oyyy pastacigimmmm azcik bize de ver o enerjilerinden yaa cok ihtiyacim var su haziran bi gelsin hem cevirinin bitisini hem de dugune bir yildan az kalisini kutlicam valla tabi umarim haziran basinda evlenebilirsem :

yaa pastam bende gel gitler içindeyiimm aklımda hep haziran 30 var ama kayınannişte diyo kımse olmıcak hadi mayısın ortasına alalım bu seferde aklım nisan 24te kalıyo ee ozaman haftaiçi nikah haftasonu düğün olcak ama ıkısı bı aradada olsun ıstıorum vee o baktıgımız yer vardı ya orda olsun ıstıyorum düğünüü ozamanda en fazla 20 kişiyle yaparız ay deliriiiciiim zor işlermiş annemde şakasına en iyisi kaçıp evlenin bizide uğraştırmayın dedii

aynennn bebiklerimm hayırlısı olsun hepimizinnn adınaaa
bi kurtulsak şu deprosyondan daa iyi olck hepimiz içinnn

pelintoşum okuyorum yazını şimdi ..

hepinize günaydınnnn
ben 2 haftadır okula gitmiyoruum.. evden çıkasım yok. hep mutsuzluk dediğiniz gibi ben de depresyondayım :26:

Nuraycimmm hosgeldin depresyonlular kulubune
Pelincimmm cok guzel bilgiler ozellkle ilk madde hep aklimda ama uygulamak ole zor ki

Pastammm haziran ortasini gecerse bizimki eylule kalir dedigin kimseyi bulamam cunku 9 haziran bize cok uygun bi tarih oldu 9 ve 6 bnm ugurlu rakamlarimdir 6. Ayin 9 u olmus olcak bir de 2013 un rakamlarinin toplamida 6 yapio ohh tam benlik tarih yani ama 9 haziran olmazsa da daha erken olsun gec olmasin yaa o dedigin yerde sanirim sadece anne babalarla yapariz dugun

hoşbulduk çağlammm :13:
dediğiniz mekan neresi cicişlerim, rakkas mı yoksa :)

kızlar selam off herkes bahar depresyonundan yakınıyor ben işe gitmek istemiyorum hatta evde otursam çalışmasam diyorum sabah kalkamıyorum akşam erkenden yattığım halde garip bir mutsuzluk hissediyorum neden böyle oldum durgunlaştım hiçbirşey yapasım yok nedense

pelomm eve gidince yazına bakıcam inşallah

pisttttttt kızlar ne oluyorsunuz bakayım.

depresyon depresyon deyip dillendirmeyin kötü etkileri çağırmayın.

hadi havanızı dağıtayım. malum istanbuldayım valla çeyiz almadan gitmek istemiyorum.

dün esse'de%50 indirim gördüm. seramik taban alacaktım hoşuma da gitmedi değil ama sonra aklıma moneta düştü.

ne yapayım kızlar??????? benim buralarda gezinmediğim zamanlarda seramik tencere takımı alan oldu mu aranızda???

canımm biz de az önce annemle seramik tencre-tavalardan bahsediyorduk.. geçen gün esse de 3'lü set görmüştüm 175 tlydi yanılmıyorsam..
ben de alıcam ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…