Kuzencmmmmsjlaşıorz zatenn
Kurabişimmm ve minimmm bende ilk defa bi baharda böyleym( niye acaba bilemiorummm
yaa geçen akşamm şu meleklerle yaşamak kitabını okuyayım da rahatlıyım dedim aldım elime 2 satır okudum ağlamaya basladımhasta mıyım neym yaa
günaydınnlaarrr
Sibel'cim en doğru kararı sen vericeksin.. Kararın ne olursa olsun çok mutlu ol yüzün hep gülsün tatlım..
kızçeleriimmm sizler nasılsınıızz??
ah bu bahar depresyonu aahh ..benimkide tam gaz devam etmekte
günaydın bebeklerııımm Sibelim hayırlısı olsun tatlım her aşk 1 şansı hakediyo (abartı olaylar haricinde)Pastam ya bendede tam aksi bi durum söz konusu cok erken uyanıoruum cok hareketlıyıım ama buda normal deılmıs yenıcıftlıkteyken havasından uyuyamıorum dıodum ama burdada aynen devam edıyo bı enerjı patlaması var ıcımde :S
canim caresini bulursan bana da haber ver
Oyyy pastacigimmmm azcik bize de ver o enerjilerinden yaa cok ihtiyacim var su haziran bi gelsin hem cevirinin bitisini hem de dugune bir yildan az kalisini kutlicam valla tabi umarim haziran basinda evlenebilirsem:
pisttttttt kızlar ne oluyorsunuz bakayım.
depresyon depresyon deyip dillendirmeyin kötü etkileri çağırmayın.
hadi havanızı dağıtayım. malum istanbuldayım valla çeyiz almadan gitmek istemiyorum.
dün esse'de%50 indirim gördüm. seramik taban alacaktım hoşuma da gitmedi değil ama sonra aklıma moneta düştü.
ne yapayım kızlar??????? benim buralarda gezinmediğim zamanlarda seramik tencere takımı alan oldu mu aranızda???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?