'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

minnakçım o düdüklüden korkmana gerek yok patlama riski sıfırmışşşş:))
bende de düdüklü fobisi vardı fisslerle yendmmm

evt almorcm sende katıl bize çılgın çeyizcilern hepsi burda

Katılayım canım bu ara verdim gerçi çeyiz almaya önümüzdeki temmuza kadar baya aldım bu 2 ayda şimdi bunları ödememiz lazım.

Hoşbulduk tatlım. ben de çeyiz topiklerine bakıyorum kadınlar klübüne girdikçe.

o kupalar migrostan cnmmm tabaklarını da istiorm da yoktu araştırmalardaym, bulamassam porlandn kaya maya sersinden tamamlıcam ama onlarda çok pahalı yaff

o kupalar migrostan cnmmm tabaklarını da istiorm da yoktu araştırmalardaym, bulamassam porlandn kaya maya sersinden tamamlıcam ama onlarda çok pahalı yaff

hımm bu akşam migrosaa gidicem bakayım hemen varsa sanada yazarım evet porlanddakiler çok pahalı porselende hangi markayı tercih ediyosunuz bu arada ?

Nilcim çeyizlerin çok hoş bu arada baktım güle güle kullan. Günlük yemek takımımız da aynıymış bu arada ben de Karaca'dan stoneware serisinden 6 kişilik koyu mor 6 kişilikte açık mor aldım 12'li sete tamamladım içe içe farklı renk çok hoş göründü gözüme. Berndardo'dan aldığın günlük yemek takımına da bayıldım 12 kişilik tamamlamasaysım ben e alırdım valla ama tamamladık bir kere.

2 tane yemek takımı aldm cnm biri karacadan biri bernardodan, karacadan aldığım alıcağm son sey oldu o da malum çeliklerine güvenmiorm:)
bernardo çok şık, misafir yemek takımıda roy king bone chinadan alıcam çok estetik gerçkten beğendiğim modeli ekliym hatta

minnakçım o düdüklüden korkmana gerek yok patlama riski sıfırmışşşş:))
bende de düdüklü fobisi vardı fisslerle yendmmm

ozaman bende kasımdaki listeye ekliim onuu nasip olursa şubatta kursum biticek ve bulabilirsem hemen işe başlıcam ozaman esas çeyize başlıcam inşallahhhh

olsn cnm coloured days da çok hoş siyah takımım olsn istedm bi tanede erkek arkdaşım siyah hastası onunda gönlü olsn dedm sofrada da şık durabilir hem
bende seviorm bernardolarımıı güle güle kullan sende mor ve lilası da güzel onlarn fiyatı da baya uygundu kızlar 80 tlye aldm günlk için ideal

bende yüksek lisans için girdiğim part time işte sabitlendm resmen kızlar hatta dalga geçio mağazadakiler benmle part timela kız çeyizini düzdü die:)
ama kendi mesleğimi yapsam çok daha mutlu olucam, herşey sans işi yahu şu hayatta, hep sanslı olduğumu düşünrdm umarm öyleymdirr

kızlar 12gün sonra evleniyorummmmm ama hala eksiklerim var ben size sunu söylemek istiyorum tadını cıkarın bu günlerin

Son düzenleme:

O da olur tatlım baksana bu işte bile çeyizlerini alabiliyorsun kendine yetebiliyorsun yani. Ben de okulu bititir bitirmez işe girerim diye düşünüyordum ama sonra özel sektörden vazgeçtim ben 1 yıl iyi bir şekilde kpssye hazırlanayım dedim A kadrolar için o yüzden dersaneye kaydımı yaptırdım ekimde başlayacak seneye temmuzda sınava giricem erkek arkdaşım da kısmetse aralaık ayında askere gidecek daha bu sene mezun olduk ikimiz de. Kpss açıklandıktan sonra da seneye eylül- ekim- kasım ayları gibi kurum sınavlarına başvurucam yani işe girmem en erken 2012 kasım- aralık olacak.

bende bu yıl kı kpssye hazırlanıcam kızlar umarm biyerlere atanırızz o zman hersey daha garanti ve daha kolay olucak inşşş
bu arada stradivariusta çalışıorm indirmler yeni trendler vs her konuda yardmcı olabilirmm, bizm marka zaradan sonra inditex içindeki en tarz markadır ayıptır sölemesii

stradivarius u seviyorum
ama iki sferdir dogru durust birşey bulamıyorumm nedense aynı sekilde bershka ve pull&bear da bozdu kendini sanki gecen yıla gore

sadece hepsinin uzun kollu hırkalarının her rengini topladım ama onundısında artık bişe bulamıorum sanki ordak seyleri herkesin ustunde goruyorum artık gibi geliyor :44:

zara da oylee orasıda son 3 aydır beni hiç acmıyo.. butun subelerini gezdim bayram da falan

bu ara hiçbiyer bana hitap etmiyo gerci.. kucuk butiklerde degişik seyler cıkıyo bazen

indirmden yeni çıktk cnm su ara yeni koleksiyonlarımzda gelicek, bu kış çok parlak şıkır şıkır geçicek gibi duruo bi sürü shine duvarımız oldu mesela:)
deriler de var ama herkese hitap eden cinsten deil haklısn, bazen çok wamp oluo koleksiyonlar ben bile bunu km giyicek smdi diorm
geçen yıllarda hepsi daha iyidi haklısn kalite biraz düştü açıkçası

Son düzenleme:

ben oranın takılarına bayılıyorum ya çok güzell migrosa her gittigim de bi tane alırım =) bende bu sene kpss ye hazırlanıyorum dedigin gibi atanırsak herşey daha garanti olacak umarım herşey istedigimiz gibi oolurrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…