aşk olsnnnnn çabıkkkkkkkkkkk
evt almorcm sende katıl bize çılgın çeyizcilern hepsi burda
hoşgeldin canımmmm, düştüün vallaa
ben düdüklüü tenceredeeenn çok korkuyoorumm yaaaaa
kesinliklee ölediirr yaa başlıcam bende kasımda annanem bendende parçalar olsun dedi başlıcaz kasımda çeyizee:87:
yuppiiiiozaman 24 eylülde ordaayııızzz tabi konuşmadan nası çıkıcaz o yokusu bılmıyorum
o kupalar migrostan cnmmm tabaklarını da istiorm da yoktu araştırmalardaym, bulamassam porlandn kaya maya sersinden tamamlıcam ama onlarda çok pahalı yaff
minnakçım o düdüklüden korkmana gerek yok patlama riski sıfırmışşşş:))
bende de düdüklü fobisi vardı fisslerle yendmmm
Nilcim çeyizlerin çok hoş bu arada baktım güle güle kullan. Günlük yemek takımımız da aynıymış bu arada ben de Karaca'dan stoneware serisinden 6 kişilik koyu mor 6 kişilikte açık mor aldım 12'li sete tamamladım içe içe farklı renk çok hoş göründü gözüme. Berndardo'dan aldığın günlük yemek takımına da bayıldım 12 kişilik tamamlamasaysım ben e alırdım valla ama tamamladık bir kere.
ozaman bende kasımdaki listeye ekliim onuunasip olursa şubatta kursum biticek ve bulabilirsem hemen işe başlıcam ozaman esas çeyize başlıcam inşallahhhh
bende yüksek lisans için girdiğim part time işte sabitlendm resmen kızlar hatta dalga geçio mağazadakiler benmle part timela kız çeyizini düzdü die:)
ama kendi mesleğimi yapsam çok daha mutlu olucam, herşey sans işi yahu şu hayatta, hep sanslı olduğumu düşünrdm umarm öyleymdirr
O da olur tatlım baksana bu işte bile çeyizlerini alabiliyorsun kendine yetebiliyorsun yani. Ben de okulu bititir bitirmez işe girerim diye düşünüyordum ama sonra özel sektörden vazgeçtim ben 1 yıl iyi bir şekilde kpssye hazırlanayım dedim A kadrolar için o yüzden dersaneye kaydımı yaptırdım ekimde başlayacak seneye temmuzda sınava giricem erkek arkdaşım da kısmetse aralaık ayında askere gidecek daha bu sene mezun olduk ikimiz de. Kpss açıklandıktan sonra da seneye eylül- ekim- kasım ayları gibi kurum sınavlarına başvurucam yani işe girmem en erken 2012 kasım- aralık olacak.
bende bu yıl kı kpssye hazırlanıcam kızlar umarm biyerlere atanırızz o zman hersey daha garanti ve daha kolay olucak inşşş
bu arada stradivariusta çalışıorm indirmler yeni trendler vs her konuda yardmcı olabilirmm, bizm marka zaradan sonra inditex içindeki en tarz markadır ayıptır sölemesii
Selam kızlar işten geldim canım çıktı bugünaz kaldı ama 2 sene sıkıcam dişimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?