'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

merhaba herkeseeeeeeee

çok özledim burayıııı
sınavlarım var ders çalışmaktan giremiyorum ne yazıkkiiiiiiii

bu haziran değil demi canım?
seneye 2013 haziran?
bende haziran ayı düşünebilirim canım herşey yolunda giderse.

Yok canim ne gezer 2013 haziran Allah nasip ederse buna da sukur:) ins haziran gelinleri olurz:)

hayatcim telden giriorum trafikde canim sklinca simdi eve geldim ama daha pc yi acamadim cok useniorum

Lutfen kimseyi sevemicem falan deme balimmm oyle bir seversinki hayirlisi olsun once en onemlisi o

burcu hosgeldin canimmmm

kızlar sabahları best fm de dinlediğim bir şarkı içimi kıpır kıpır ediyor sizle paylaşmazsam rahat etmezdim bir sözünü yazdım buldum hemen google amca sağolasın, benim hala umudum var şarkıdada diyor zaten ah seninle başlayacak hayat bir sabah kaldığı yerden, ben bunu istiyorum iştee

ben gözlerinin rengiyle boyarım,
her sabah denizlerini ah istanbul'un.
vapurlar gelir döner boğaz boyunca,
doyamam seni beklemeye bu şehirde.

[video=youtube;tdE5bAt6zG8]http://www.youtube.com/watch?v=tdE5bAt6zG8&feature=related[/video]

Eşref vakti'nin şarkılarına bayılırımmmmm

bende şimdi dinliyorum sanırsam albüm off çok cahilmi kalmışım bu benim içimi bir kaç sabahtır kıpır kıpır ediyor ne güzel bişiy bekelemeyi öyle güzel anlatmış kiii daha iyi okuyan olmaz herhalde şu parçayı

ayyy hattaha nişan yaparsam eller havaya ortada oynucam bunla valla çok beğendim beeee ben bunu :)))))))))) bide kazulet gibi oynamam derken şu şarkıda bile kıpır kıpır oluyorsam ben kıvama geldim yahuuuu

Son düzenleme:

bende bi ara tekirdağın üzümüne fena takmıştım....

bu ara takıldıgım şarkılardan biri yusuf güneyin biz iki romantik deli iki serseriiiiiiiiiiiiiiii günde 10 kere rahat dinliyorum

nazımmm bende o şarkıya bayılıyorum masal gibi melodisi var mırıldanmadan duramıyorum :))

hayatcım tekirdağın üzümü çalıyor şu anda fonda valla oda güzelll sevdim dinliyim ben bu şarkıları biraz

bu ara takıldıgım şarkılardan biri yusuf güneyin biz iki romantik deli iki serseriiiiiiiiiiiiiiii günde 10 kere rahat dinliyorum
bende çok seviyorum o şarkıyı dilimden düşmüyo bütün gün...

Valla kuzum dinle birazda böyle gerçekten güzel şarkılar dinleyelim... içimiz açılsın ohh misss

evett ya masall gibi dogru dıyosunn çok seviyoorum kumsalda yıldızlar altında dinlenilesi bi şarkıı

hatunlar...

benim böğürtlüşümün göbüşü çıktı son zamanlarda az buçuk ya, ole diyetle falan da gitmiyormus gobus kolay kolay bizimki de gemi de oldugu için hep öle mekiktir sudur budur yapamıo gemide de cok yoruluyo haliyle

bir ara yüzmeye falan gidiodu ama seyir takviminden dolayı duzenli olamıyo onu da yapamıo

sizce napmak lazım, su bele takılan göbüş eritme aletlerinin aslı astarı var mıdır ki işe yarıomudur duyan bilen?

eğer işe yarıosa ondan alıcam pıtırcığıma taksın göbüşüne

Son düzenleme:

kuzum benim bi arkadaş elektrikli alet almış göbeğe takıyosun titremeye başlıyo sonra dr.da bu çok faydalı değil tamam zayıflatır ama yumöurtalıklara zarar verir demiş.. ben anneme sauna korse aldım çok bi faydası yok ama baya bi terletiyo belki düzenli hergün kullanınca işe yarar...

aa hadi yaaa :26::26:

saol kuzum bir de ona bakayım öle zarar veriyosa vazgeçtim :26:

pastaam bende cok sey denedım ama sebze agırlıklı beslenıp mekık cekerek kurtuldum cok sukur bıde dans eder gıbı egzersız var ama enıstenın o hareketlerı yapıcanı zannetmıyorumm

pastaam bende cok sey denedım ama sebze agırlıklı beslenıp mekık cekerek kurtuldum cok sukur bıde dans eder gıbı egzersız var ama enıstenın o hareketlerı yapıcanı zannetmıyorumm

oynamaktan nefret eden sırf beni oynatcaklar diye dugun yapmak istemeyen biri ustelik kendileri

sadece sana oynarım askım aramızda kalsın diyo manyak

offf mekik de cekemiyo ki kuzucugum sanırım gobuslu bi damat olcak bu gidisle gerci cok bişey yok suan ama onunu alsın istiyorum malum yası 30 a dayandı artık

en dogrusu pastam bak bende bastan alamadım önümü kapıdan benden önce göbüşüm girer olmuştu neyseki artık dur dedim 49ada düştüm sefam olsun ay kuzum ya ben o hareketlerı yaptım ama gulmekten ole ole bı 5 dk sırf titreme yapıosun dansözler gibii ben oryantlden anlamayan minnak nası döktürmeyi öğrendim

maşallah pastamaaaa

ben de anlamam hiç oynamaktan yaaa

kursa gideyim diyorum benimki ambargo koyuyooo, tamam salsadan tangodan vazgeçtim oryantale gideyim orda hep bayanlar olur diyorum yok yaa zenneler ne oluyo onlar erkek, dağıttırma bana kursu diyo

bananeyse zenneden

bende düğünde ilk dans için tangoya falan gitmek ıstıyorum ama anca benım kurbikle harmandalı fln oynarız heralde yada zeybeek yanlız sanırım ıkısıde benzer sey sanırım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…