bende düğünde ilk dans için tangoya falan gitmek ıstıyorum ama anca benım kurbikle harmandalı fln oynarız heralde yada zeybeekyanlız sanırım ıkısıde benzer sey sanırım
bu ara takıldıgım şarkılardan biri yusuf güneyin biz iki romantik deli iki serseriiiiiiiiiiiiiiiigünde 10 kere rahat dinliyorum
aynen pastammmm
hele tangoooo adını duyması tüyleriini diken diken etmeye yetiyo öle bişe yapsam gelip hocayı döver kesin
çok güzel ve zarif bir dans ama yaaa isterdim tango yapabilmek böğürtlüşümle kursa beraber gidelim desem illaki hoca gostermek icin beraber figur yapıcak ilk dersimiz son dersimiz olur buyuk ihtimal rezil olur cıkarız o yuzden ancak hayal işte
tugce, nişanlın 341.dönemde mi askere gitmişti? sanki öyle hatırladım seni bi an :)
benimde gözüm ısırdı bi yerden asker yareni diye hatırladım tosbaağlı nurayıım
evet asker yareniydim canım. :)
bizimde 20 gün sonra 4. senemiz doluyo 5. yıla dikey geçiş yapıyoruzBiz kendi aramızda söz yüzüğü taktık o yüzden söz değil nişan yapıcaz ama dediğin gibi kız evi naz evi nişanı düğünden 6 ay önce yapmaya izin çıktı annemden o yüzden kasıma kaldı nişanımız, yoksa şuanda nişan hazırlığı içinde olucaktım bu ay düşünüyoduk sevgilicimle.. Neysem inş 2013 nisan-mayıs-haziran'dan birinde düğünümüz olcak gelgitlerdeyiz
hepimiz kavuştuk aşklarımızaa çok şükürr
2013 Haziran a kadar pek çoğumuz sanırım evlenmiş olacak.. 2013 hepimize uğurlu gelir umarım...
pelimiiimmm, yağmurcuuk günaaydınlaar sizedeeee aşadada pastamı gördüüüümmmnasısınız bakalımmm?
Herkeslere gunaaaaaydiiiiiinnnnn
asker safaklari bitmis oh ne guzel sirada dugun safaklari var her ne kadar daha karanlik olsa da :)) 14 ayy puf gecer mi
pelimiiimmm, yağmurcuuk günaaydınlaar sizedeeee aşadada pastamı gördüüüümmmnasısınız bakalımmm?
günaydıınn canlarımm
iyyim bebeğim ya sen?
Pastan seni yeeeeerr :)) iyi dielim kuzummmmmm sen nasilsinnnnmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?