'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bende düğünde ilk dans için tangoya falan gitmek ıstıyorum ama anca benım kurbikle harmandalı fln oynarız heralde yada zeybeek yanlız sanırım ıkısıde benzer sey sanırım

aynen pastammmm

hele tangoooo adını duyması tüyleriini diken diken etmeye yetiyo öle bişe yapsam gelip hocayı döver kesin

çok güzel ve zarif bir dans ama yaaa isterdim tango yapabilmek böğürtlüşümle kursa beraber gidelim desem illaki hoca gostermek icin beraber figur yapıcak ilk dersimiz son dersimiz olur buyuk ihtimal rezil olur cıkarız o yuzden ancak hayal işte

haahaha ya pastam vallahi skandal olur bız dans edebılırsek ona şükretcem hadı geç oturda dıyebılır

2013 Haziran a kadar pek çoğumuz sanırım evlenmiş olacak.. 2013 hepimize uğurlu gelir umarım...

günaydınnnnnnn
havaa yagmurlu kapalıı sanki akşamm gibii yaa içim kaarardı 1 hafta şirkette tek ben varım yatıştayım yanee
hepimiz için güzel bi gün olsun inşşş

pelimiiimmm, yağmurcuuk günaaydınlaar sizedeeee aşadada pastamı gördüüüümmm nasısınız bakalımmm?

Herkeslere gunaaaaaydiiiiiinnnnn

asker safaklari bitmis oh ne guzel sirada dugun safaklari var her ne kadar daha karanlik olsa da :)) 14 ayy puf gecer mi

günaydıınn canlarımm

günaydıııın pelimimkomun kuzentoşşuuuu nasısınnn tatlımmmm

iyyim bebeğim ya sen?

iyiiimm kuzuuummmm aşkımı ozledım biteeekkk okadaarcık

Pastan seni yeeeeerr :)) iyi dielim kuzummmmmm sen nasilsinnnnmmm

nooomuşş bakalım benim pastamaa o iyi dielim derse canı bişiye sıkılmışştır yaklaşık 1 senelik pastasıyım ben onun bilirimm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…