'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

miiniiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm kurabiyeeemmmmmmm kuzentoşummmmmm yağmurummmmmm sibelimmmmmmm herkeseee herkeseee günaydınnnn güzelll günlerrr güzellll herşeyyy

Herkessss iyi miiiiiiii

Minimm pelimimkomun kuzentoşu tamlamasına da bayıldım yiiihuuuuuu yeeğrm geel burayaaa

yiii benii yiiiiiğğğğ ballı pelimiiikkk iyiiiiimm ben yaa çok şükürümsüüü, sen nasısınnn pozıtıf melegımmmm

nooomuşş bakalım benim pastamaa o iyi dielim derse canı bişiye sıkılmışştır yaklaşık 1 senelik pastasıyım ben onun bilirimm

Yaaa yerimmm ben senii pastammmmm balli pastaam :) bak bir yil gecti nerdeyse dimi ama su kalan zaman gecmicek gibi gelio iyice sabirsizlastim askim yok sanirim onun etkisi kuzum bi mucize olmazsa seyiri iptal olmazsa ay sonu gelcek iste bu sefer iptal olmaz bekleme pek dedi iste zaten depresyonum azmisken birde yanimda o olmayinca daha zor gecio zaman

cuma gunleri aksam onla olabilmek butun haftanin stresinden kurtariodu beni biliosun is yuzunden de streslerim dorukta :) 2013 gelsin yaaa nutfeeeen :)

[video=youtube;7-6aoEGuL5Q]http://www.youtube.com/watch?v=7-6aoEGuL5Q[/video]o zaman kızlar hayde havaya kafam güzeel dünya güzeeeeeeeeeeeeel biz güzeliz güzeeeeeeliiiizz biz güzeliz güzeeeeeeeeeeliiiiz:103:

Son düzenleme:

2 temmuz tanısma yıldonumumuz pastaaam en buyuk destekler cıdden bıze kuzum yaa yoklarken daha ıyı anlıo ınsann bıan eveell gell 2013 gell gell geeel sabreeettt ballı pastaaaaammmmm

bende bayıldımm kuzentoş
sevdimmm pelinkomunn kuzentoşuu çok havalıı

yiii benii yiiiiiğğğğ ballı pelimiiikkk iyiiiiimm ben yaa çok şükürümsüüü, sen nasısınnn pozıtıf melegımmmm

iyiyimmm kuşikimmmmm maşallahımm varrr peh peh yemişim depresyonu:76:

Pelosuuuummm canimmmm is durumlarin noldu kuzim hic anlatmiyorsunnnnnn :))
Yokkkk kuzumm gitmiorm biyeree burdaym burdaaaa:76:
bende bayıldımm kuzentoş
sevdimmm pelinkomunn kuzentoşuu çok havalıı

Bize özel kuzitoşşşş:82:

Biz yine barıştıkkkk buu çocukla

kızlar ben yüksek lisansı bırakıyorum..
tüp bebek hayallerime veda ediyorum.
kpss çalışıcam ben de .. öğretmen veya biyolog olarak atanmayı beklicem.

allah kahretsin onları, nefret ediyorum
hergün okulda olmamı istemişlerdi.. hergünde okuldaydım.benden iyisi yoktu. bacağımdan küçük bir operasyon geçirdim. evde dinlenme sürecindeyken arayıp nerdesin sen diye bağıran bi asistan vardı.
sonra kardeşimin, dedemin, dayımın başına gelenler gidemedim bir süre okula.. hepte haber verdim okula hepte düşündüm onları ama.
peki onlar ne yaptı.. o salak asistan(annemle yaşıt bu arada) hocalara benim için nuray hiç gelmiyo, aradığımda da bahane uyduruyo demiş !!
ne diyim allah bildiği gibi yapsın. 2 tane özürlü çocuğu var, okula gelemediği zaman havale geçirdiklerini söylüyo. madem bende inanmasaydım değil mi. yalan söylüyo deseydim.
birgün bi hocanın dersini 10 da zannederek okula gittim(1 deymiş meğer) .. yol yapımından dolayı yolda çok vakit kaybedince otobüsten iner inmez koşmaya başladım! sırf yetişeyim de adam derse girmeden ben orda olayım diye
bu arada dersler lisanas öğrencilerinin dersleri. biz hocalardan önce gidip slaytları falan hazırlıyoruz. onlarda gelip anlatıyo.
neyse nefes nefese vardım okula.
aman allahım. o bölüm başkanı nasıl bağırıyo bana 'nerdesin kız seen!!'
sen hergün buraya geleceksin diye aldık biz seni!! lafa bakın. benim lisans not ortalamam 85 di. alesten aldığım puanın, mülakatta sorulara verdiğim cevabın hiç bir önemi yoktu yani öyle mi..
bana birsürü laf saydılar. bizde ona göre muamele yapacağız dediler.. koskoca adama derdimi anlatamadım. yan odadan başka bi hoca çıktı o da 'biz sana inanmıyoruz, bahaneymiş hepsi' dedi
ne kadar zor günler geçirdim, bide bunları duyunca dayanamadım. geçtim asistan odasına başladım ağlamaya. tutamıyorum kendimi..
üstelik arkamdan yalan söylüyo diyen asistana o kadar güvenmiştim ki bazen ailevi bi sorunumuz olunca, moralim bozuk olunca abla diyerek ona anlatıyordum! yazıklar olsun.
benim dışımda 12 yüksek lisans öğrencisi daha var. kimseye bişey dediklerini duymadım. aylarca okula uğramıyorlar bile..

nasıl bi nefret doğdu içimde oraya karşı ... giderken ayaklarım geri geri gidiyordu artık. karnıma ağrılar giriyordu bana bağıracaklar diye.
3 haftadır hiç gitmiyorum.arıyolar açmıyorum..
bugün arkadaşım mesaj atmış. arkadaşım dediğimde henüz yüksek lisansa alınmamış, eğer bu dönem düzenli giderse birdahaki döneme onu alacaklar! ..'hiç gelmiyosun, burda sorun olacak, kızıyorlar' yazmış.
koskoca hoacalar, ya hoca olmuşsun sen. yaşın ermiş kemale, daha 23 yaşındaki öğrencine 'ben buraya 2 tus kazanarak geldim, benim kocam bilmem nerede hoca' diyerek ne yapmaya çalışıyorsun.
kendi danışman hocama anlatıyorum olanları..diyorki üstüne alınmada biz hiç memnun değiliz y.lisans öğrencilerinden. hepsi şöyle böyle. biz eskiden asla biyoloji mezunu almazdık. hep tıp ve veterinerlik tercih ederdik... ne demek bu şimdi ? anlayan var mı.

gitmicem artık. gitmicem.. vazgeçtim hayallerimden.

bir derdim var gibi oldu ama napıyım dün akşamdan beri ağlıyorum sizinle paylaşmak istedim.

nurayımm yaa oyy kıyamamm sanaa guzumm yaa ağlamaa türkiyedee olmak snırım bunların suçu bana göre
gerici kafalarr ihmallerr umursamamızlklarr oldugu süreceee hep böleee
hayırlısı olsun beee kuşuuumm bende web grafık tasarım bitirdim 1 yıldır özel şirkettee muhasebecıyım ve deli gibi kpss çalışıyorm gün içinde akşam evde vs. sende çalışmayaa başla tatlımm istediğin yerde olmıcaksın belki amaa çok daha bi yer olurr seninnn cnm benim..

evet canım..
yarın gidip bıraktığımı söylicem. kına yaksınlar. uğraşacak biri kalmaz işte.

Nurayimmm kiyamam sana canimmm hic uzulme hayaller guZel evet ama seni mutlu ettigi surece guzeller ve burda hayallerinin seni nutlu edemedigini goruyodum yani en azindan surecin hayat uzulmeye kendimizi skmaya degmiyo bence bu karar senin icin hayirli olandi bu sekilde alman vesile oldu o yuzden sikma canini kpss ye dugunune odaklan tatlim asklarimiz bizle olsun da zaten her sekilde mutlu oluruz diye dusunuyorum balimmm

pelosummm sevindim barismanizaa birdaha hic uzulmezsin umarim

Pelimikooomm hayırlı olsun aşk böcüüüğğüümm üzmesin ama artık seni nolur

nedense bızım ınsanlarımızda bı ego sorunu var ve kendı yerlerıne aday yada kapasıte olarak kendınden ustun ınsanlara bu tarz davranıslar yapıyolar nurayım hayallerınden vazgecme demek ıstıyorum ama bı yerde psıkolojınde cok onemlı dayanamıcan derecede hareketlerle karsılasıyosun orda ben lısans olaylarından pek anlamıyorum ama baska bı okula gecme sansın yok mu? ogretmenlık senı mutlu edıcek mi bunlarıda düşün tatlişim kıyamam senın üzülmene aglanamaa

Nurayımmm inan daha hayırlı... Yani mutsuz olmaktansa böyle olması gerçekten daha iyi... Ben çok üzüldüm üzülmedim değil, yaşıt gibiyiz seninle ama yaşına rağmen büyük işler başarıyordun zira başarılı birisin bunu hepimiz gördük ama bu onların yanlısıydı! Çokk mutlu ol bitanemm inşallah pişman olmazsın en önemlisi bu, gözyaşlarına da kıyamam ki senin

Minimmm ve kurabişkom teşekkürler ballarımmm inşallah inşallah üzmezzz, artık napim yaa konustuk bayagı konustuk.. biz ayrılıoruz ama ayrıykende yapamıoruz birbrmizin huyunu alıcaz.. o hoşgorulu ben hoşgorulu olucam başka türlü işin içinden çıkamayacağız anladık... benden önce annişle konusmuss beyfendiii zatenn annem girdi yine devreye o ona sükretsinnnn piss mandalinaaaa

Son düzenleme:

bizdee barıştıkkkk bugünn bakalımmm dayanamadım daha fazlaa amaa en büyük korkusu beni kaybetmee korkusu onu gördümm yetti banaa peloşummm sizde barışmıssınızz hayırlıı olsunn bizeee kuşuummm bida ayrılık falan yaşamayızz inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…