'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Canımm nazar değmesin size bi daha Çok üzüldüm ben sizin için, ama seni pişman etmeyecektir. Önemli olan mutluluğun inanki gerisi fasa fisooo

Canımm nazar değmesin size bi daha Çok üzüldüm ben sizin için, ama seni pişman etmeyecektir. Önemli olan mutluluğun inanki gerisi fasa fisooo

etsinn bakalımm noluyoo ozaman görürr oo
sizede değmesinnn kuşuumm musmutluu olalımm bundan sonra inş
son 1 ayımız kaldı bizim yaa mayısta kesinleşcekk herşeyimiz inş tayini çıkarsa batıya yaza evlenioruz eğer doğuya çıkarsa 14 ay şark görevi var bekliceemm mecburen doğuya gitmem çünkü ben mayısı bekliyoruz bakalım
önce mayısı (tayin) sonra eylülü (kpss ) sonradaa 2013 ü bekliyoreeee beeeennnn oyhh :18::18::18:

ohh topiiimizde mutsuz gelinimiz kalmiiiciiikk Darısı Hayat'cımızında başına inş oda mutluluğu cok hakedenlerden

ayyh ben bu aöf geçemicem yine yaa yok lise mezunu kalcam ne yapıyım ya kafam almıyorki
annemde zaten hemen o okumadı ya ondan okumuyorsun diyor benimki ilkokul bitirmşti benim zorumla isteğiylede bu yıl orta sona geçti 5dersi kaldı haftayada onun sınavı var bu haftada benim
çocuk dogru söylüyor kafa almıyor hadi onun ilköğretim bitsin benimde aöf ooof of o liseyi okuyamaz bu gidişle bu dertle tasayla kim çalışcak

Son düzenleme:
Offf hic calisasim yok basim catliyo ya biraksalar kan uyusAaaam

Sibelcimm anlamadim ben eger tayin batiya cikarsa bu yaz mi evleniyosun 14 ay beklersen de 2013 oluyo cunku doguya giderse mi 2013 gelini oluyosunnnnn

Balımmm sizinn için ne hayırlı olcaksa orası olsun inşallah tez zamanda kavuşun amaaa
Ömrümüz beklemekk yaaa(

ohh topiiimizde mutsuz gelinimiz kalmiiiciiikk Darısı Hayat'cımızında başına inş oda mutluluğu cok hakedenlerden
Cnmmm minimmmm turtaammm kekimmm evett hayat kaldı o da mutlu olsunnnn,dünyalar bizimmm olsunnn

Cnmm klişe bi laf var bilirsin, "başlamak bitirmenin yarısıdır" külliyeennn yalaaannnn bende meselaa okuodmm 2 yıllık bitirdiğim için yatay geçiş yapmstm geçen senee 14 mayısta bnmm paşayla bi tanıstımmm ne finall kaldı ne bişeyy hiç çalışmadann finallere girdim 2 sınavı gectimm zaten ilk günn sınavlara girememiştim uyuyakalıncaa
diceğimmm o ki çok fazla zorlamaaa aöfü zengin edioruzz başka bişi değil yaaa
eğerki çok istersemm evlenincee devam ederim pişman falan olursamm ama şuannn iş yogunluğuyla dolu kafamm dersleri almıo işte ben napiimm alla allaaaaa

Neee demişş Can Yücel:
"Olmuyorsa zorlamayacaksın!"

sen 2 yıllık okudun mu yoksa ölece kaldı mı??
ya bilmiyorum annemin lafına üzüldüm o okumadı diye sende okumadın hedeflerin vardı dedi

sen 2 yıllık okudun mu yoksa ölece kaldı mı??
ya bilmiyorum annemin lafına üzüldüm o okumadı diye sende okumadın hedeflerin vardı dedi

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi 2 yıllık muhasebe mezunuyum.

açıktan da işletme okuyayım dedim ama olmadı. kafamı veremedim derslere.

al bendende o kadar pelimimko yaa radyo tv bıtınce 2. üniversite olarak fotografcılık ve kameramanlıga devam edim dedim aöfden tüm sınavlar modelistlikle çakıştı benım ıcın onemlı olanda modelıstlık oldugundan umursamadım aöfyi bende anca evlendıkten sonra devam ederım heralde

Yaniiii bizimm için geçerli değill "hayaldi gerçek oldu" cümlesi minimuşşş bunu anlamışş oldukkk
ben kazandığımda babam yollasaydı böle olmıcaktım ama geçti artık

Neden yollamadı ki? Eğitim bu, önüne taş koyulur mu hiç yaa...

Yaniiii bizimm için geçerli değill "hayaldi gerçek oldu" cümlesi minimuşşş bunu anlamışş oldukkk

haha evet bızımkı hayaldi yalan oldu ya ben liseyide açıktan bitirdim ünide öledir sandım ama coook zormus yaa

çanakkaleye göndermem edirneye göndermem dedi.
istanbul avcılar kampüsüne de 5ten sonra 2.öğretim geç dönemezsn dedi..
bide maddi durumdan ooof of

haha evet bızımkı hayaldi yalan oldu ya ben liseyide açıktan bitirdim ünide öledir sandım ama coook zormus yaa
hatundaki hırsaaa bakk beee
çanakkaleye göndermem edirneye göndermem dedi.
istanbul avcılar kampüsüne de 5ten sonra 2.öğretim geç dönemezsn dedi..
bide maddi durumdan ooof of

cnm calısmadın mı hiç aöf'e? kaçıncı sınıftasın?

Offf hic calisasim yok basim catliyo ya biraksalar kan uyusAaaam

Sibelcimm anlamadim ben eger tayin batiya cikarsa bu yaz mi evleniyosun 14 ay beklersen de 2013 oluyo cunku doguya giderse mi 2013 gelini oluyosunnnnn

evettt cnm mayıstaa tayini varr çıkmayadabilirmiş neye göre bilmiyorum ama :26: batıya çıkarsa evlencez(tabi ben buna hazır değilim sanırım ) doğuya çıkarsa ki 14 ay kaldı 1.şark görevini tamamlamasınaa doğuda tamamlar gelirse 2013 sonuna doğru olcak düğün işte
mayısı beklioruzz kuşuuummm
hee bidee 4.sınıf aöfde bu sene mezun olurmuş büyük ihtimalle beyfendi mezun olunca subaylığa geçmek istiyo (ben istemiyorum) geçerse çoooooooook ayrı kalıcazz ve 2014 ü falan bulcak sanırım bizim evlilik yaa :/ belirsizlklerr iştee kuşumm (

Son düzenleme:

ya bi süreden sonra ciddeen almıyo kafa amaa ben kpss çalışıorm 2 aydırr ama zorlaa yaa
bende açıktan devam edicemm inşş cnmm bakalım aksilik çıkmazsa şu kpss atlatıyımdaa

ya bi süreden sonra ciddeen almıyo kafa amaa ben kpss çalışıorm 2 aydırr ama zorlaa yaa
bende açıktan devam edicemm inşş cnmm bakalım aksilik çıkmazsa şu kpss atlatıyımdaa

İnşallahh sibelimmmm, benim işyerinde calısmam imkansız zaten.. akşam eve gittiğimde de yorgun oluorumm hem arkadaslarla dısarı falan cıkıorzz eee hani kafaaa??

canlarım teşekkür ederim yorumlarınız için
bende geçiş imkanı var mı onu araştırıcam. ya da dondurma şansım varsa dondururum, evlendikten sonra başka bi şehirde devam ederim böylece.. ya da bitiririm.
birsürü uçuk çıktı ağzımda stresten, düşündükçe mideme kramplar giriyo
akşam babam ve annemle de konuşucam bu durumu inşallah karşı çıkmazlar verdiğim karara

bu arada pelincim çok sevindim

Sağ ol canım benmmm

Seninde hakkında hayırlısı olur inşallah kuzucummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…