bizdee barıştıkkkk bugünn bakalımmm dayanamadım daha fazlaaamaa en büyük korkusu beni kaybetmee korkusu onu gördümm yetti banaa peloşummm sizde barışmıssınızz hayırlıı olsunn bizeee kuşuummm bida ayrılık falan yaşamayızz inşşş
Canımm nazar değmesin size bi dahaÇok üzüldüm ben sizin için, ama seni pişman etmeyecektir. Önemli olan mutluluğun inanki gerisi fasa fisooo
Balımmm sizinn için ne hayırlı olcaksa orası olsun inşallah tez zamanda kavuşun amaaaetsinn bakalımm noluyoo ozaman görürr oo
sizede değmesinnn kuşuumm musmutluu olalımm bundan sonra inş
son 1 ayımız kaldı bizim yaa mayısta kesinleşcekk herşeyimiz inş tayini çıkarsa batıya yaza evlenioruz eğer doğuya çıkarsa 14 ay şark görevi var bekliceemm mecburen doğuya gitmem çünkü benmayısı bekliyoruz bakalım
önce mayısı (tayin) sonra eylülü (kpss ) sonradaa 2013 ü bekliyoreeee beeeennnn oyhh :18::18::18:
Cnmmm minimmmm turtaammm kekimmm evett hayat kaldı o da mutlu olsunnnn,dünyalar bizimmm olsunnnohh topiiimizde mutsuz gelinimiz kalmiiiciiikk Darısı Hayat'cımızında başına inş oda mutluluğu cok hakedenlerden
ayyh ben bu aöf geçemicem yine yaa yok lise mezunu kalcam ne yapıyım ya kafam almıyorki
annemde zaten hemen o okumadı ya ondan okumuyorsun diyor benim ilkokul bitirmşti benim zorumla isteğiylede bu yıl orta sona geçti 5dersi kaldı haftayada onun sınavı var bu haftada benim
çocuk dogru söylüyor kafa almıyor hadi onun ilköğretim bitsin benim ooof of o liseyi okuyamaz bu gidişle bu dertle tasayla kim çalışcak
sen 2 yıllık okudun mu yoksa ölece kaldı mı??
ya bilmiyorum annemin lafına üzüldüm o okumadı diye sende okumadın hedeflerin vardı dedi
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi 2 yıllık muhasebe mezunuyum.
açıktan da işletme okuyayım dedim ama olmadı. kafamı veremedim derslere.
Yaniiii bizimm için geçerli değill "hayaldi gerçek oldu" cümlesi minimuşşş bunu anlamışş oldukkk
al bendende o kadar pelimimko yaa radyo tv bıtınce 2. üniversite olarak fotografcılık ve kameramanlıga devam edim dedim aöfden tüm sınavlar modelistlikle çakıştı benım ıcın onemlı olanda modelıstlık oldugundan umursamadım aöfyibende anca evlendıkten sonra devam ederım heralde
ben kazandığımda babam yollasaydı böle olmıcaktım ama geçti artık
Yaniiii bizimm için geçerli değill "hayaldi gerçek oldu" cümlesi minimuşşş bunu anlamışş oldukkk
Neden yollamadı ki? Eğitim bu, önüne taş koyulur mu hiç yaa...
Neden yollamadı ki? Eğitim bu, önüne taş koyulur mu hiç yaa...
hatundaki hırsaaa bakk beee
haha evet bızımkı hayaldi yalan olduya ben liseyide açıktan bitirdim ünide öledir sandım ama coook zormus yaa
çanakkaleye göndermem edirneye göndermem dedi.
istanbul avcılar kampüsüne de 5ten sonra 2.öğretim geç dönemezsn dedi..
bide maddi durumdan ooof of
Offf hic calisasim yok basim catliyo ya biraksalar kan uyusAaaam
Sibelcimm anlamadim ben eger tayin batiya cikarsa bu yaz mi evleniyosun 14 ay beklersen de 2013 oluyo cunku doguya giderse mi 2013 gelini oluyosunnnnn
ya bi süreden sonra ciddeen almıyo kafa amaa ben kpss çalışıorm 2 aydırr ama zorlaa yaa
bende açıktan devam edicemm inşş cnmm bakalım aksilik çıkmazsa şu kpss atlatıyımdaa
canlarım teşekkür ederim yorumlarınız için
bende geçiş imkanı var mı onu araştırıcam. ya da dondurma şansım varsa dondururum, evlendikten sonra başka bi şehirde devam ederim böylece.. ya da bitiririm.
birsürü uçuk çıktı ağzımda stresten, düşündükçe mideme kramplar giriyo
akşam babam ve annemle de konuşucam bu durumu inşallah karşı çıkmazlar verdiğim karara
bu arada pelincim çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?