'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

seni işsiz bırakmazlar canoommm havada karada kaparlar seni... ha bide senin aşkın ne iş yapodu... :26:

ah inşş kuzuumm bu ara nedense umutsuzlaşıyorum bazen bazı şeyler istediğim doğrultuda gitmiyo ama kul sıkışmayınca hızır yetişmez derler elbet bi yerlerde kısmetim var beni bekleyen Allah'ın yazdıgı rızka ulaşıcam elbeet... Benim sevdicegim otelde calısıyo kuzum resepsıonda gececi olarak evlilige yakın değişicek tabi bu durum cunku ben gecelerı hayatta yanlız kalamam evde fobim var

Hakkında hayırlısı canım.. bi yerlerde yiyecek ekmeğin varsa onu gidip buluyosun mutlaka...

Bende gece evde yanlız kalamam acayip tırsağımdır bennn

Hakkında hayırlısı canım.. bi yerlerde yiyecek ekmeğin varsa onu gidip buluyosun mutlaka...

Bende gece evde yanlız kalamam acayip tırsağımdır bennn

aynen öyle canım yaa nasip artık bi gidim geliimde makedonyaya kovalamaya başlicam işi bendede fobi bol valla bnde kalamannn

şimdi okudum nuraycım yazdıklarını.

kariyer yapmışlar ama insan olamamışlar terbiyesizliğe de doyamamışlar.

bu ne kibir, ne entrika sanki üniversite değil aşk-ı memnu yaa.

Ben de çevremden gördüğüm kadarıyla üniversite ortamı çok pis, çirkef maalesef.

Bi de 'aydın' derler kendilerine, yazık...

Kızlar yaz için kıyafetler aldınız mı ??

daha pek bir şey almadım zaten haziranda yine İstanbul'a geleceğim yük olmasın dedim.

bi de yazın çok kıyafet aramam ben, tüm kış klasik giyinmek zorunda kaldığımdan sanırım.

ORKİDEEEEEE

kuzum nerlerdesin sen bi ses veeeerrr

tatlım İstanbul'da son günlerim o gazla gezip tozmaya bakıyorum.

sevgili minnammm şimdi yaz geldi ben çok güzel giyinmek istiyorum ama bi yandan da ben çok tutumluyumdur... Yani çok pahalı şeyler almam..

Yaz için neler alayım nası bi kombin kurayım 1.70 boy 56-57 kilom var.. fizigiğmden gayet memnunum... yaşıma uygun beni beni çekici değilde sevimli şirin göstereck kıyafetler istiyorum çok iddalı giyinmem hiç bi zaman doğal sade giyinirim..

şimdi bana bişeyler önermeni rica ediyorum :)

ayy sorma ye bizim iş yerinde herkes aynı giyiniyo bi hafta sonları kalıyo bana giyinmek için...

hoşgeldin orkideem nasılsıınn?

Hayatım öle hoşuma giden bişiler olursa alıyorum zaten dolap baza taşıyo artık evden kovulcaam

hayatcım şöyle tiril tiril cici kızl elbiseleri giyin. ben kendim de çok kullanırım her ortama uygun, şık ve abartısız buluyorum.

hoşgeldin orkideem nasılsıınn?

Hayatım öle hoşuma giden bişiler olursa alıyorum zaten dolap baza taşıyo artık evden kovulcaam

iyiyim tatlım boş boş dinleniyorum.

benim dolapları sorma. istanbulda ayrı, yurtta ayrı vandaki evimde ayrı kıyafetler var.
baktım aldım başımı gidiyorum tekrar çeyiz camiasına dönüş yapmaya karar verdim.

orkideme katılıorum canım bu sezon cici kız elbıselerı cooook moda altınada sandlet gıynebılırsın bıde cıceklı basma etekler cok trend belden oturtmalı ustune normal beyaz sıyah pembe artık etekte ne renk varsa o renklerde kısa kollu bı badı gıynıp o eteklerden gıynebılırsın cok kısada degıl onlar ınanılmaz cici olursun ben yazın genelde sort yada tayt tercıh edıyorum ustumede salaş badiler giyiyorum yırtıklı pırtıklı , zımbalı bıraz ıddalı oluyo ama sevıyorum tarzımıı

bi fırsat buklurda alışverişe çıkabilirsem bakıcam kendime güzel güzel ciciler...

Minnaım gelin olunca belki değiştrirsin tarzını şöyle etek bluz ceket falan haa ne dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…