'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bi fırsat buklurda alışverişe çıkabilirsem bakıcam kendime güzel güzel ciciler...

Minnaım gelin olunca belki değiştrirsin tarzını şöyle etek bluz ceket falan haa ne dersin

yok kuzuum ben yerı geldıgınde cekette gıynıyorum ama altına dar kot fln gıynıyorum yırtıklı pırtıklı bişiler bu sezon daha bı sever oldum yırtık kotları falan , zaten sevgılıcık ve aılesıde alısık benım tarzıma kayınannımde cok sevıyo hatta tarzımı, babaneyle tanısmaya gıderken ne gıynım dıye sormustum kendın ol hıc kasma falan dedı ben gene sevgılıcıge laf etmesınler dıye kalem etek falan gıyındım ve ogün o kız ben degıldım yanı, ınsanları kandırma gıbı hıssedıorum bıdahaki gorusmede yırtık kotla gorduklerınde ne derler bu kız neydı ne oldu falan

orkıdem benımde en acılınden ıhtıyacım vaaar ceyız olaylarına donmeye batışlara gecıcem yakında

evet kuzum sen böyle iyisin ben senin tarzını çooooookkkkk beğeniyorummmm:129:

ben akşamları burdayım zuzumm sen yoksun.. ne var ne yok nasılsın bakiimm...

ahh bee canımmm yorgunumm bitkinimmm uykusuzumm ben boyleee bi tuhafımmm

1-2 gündürr yine daha iyiyim gerçiii ama işte çok etkiledi bu havalarrr(

Çok şükürr cnm iyiyimmm nolsun yaa dün bugün rahattm şirkette kasmadımm :)) Akşam da arkadsmla cıktm azıcıkk oturup sohbett ettik eve gel duş all topiğe girr bu saat oldu işteee ppfffffffffff

bende yaRIN çok yoğun olucam arkadaş izinşi bi yarını ve hafta sonunu geçirsem ohh dicem aöf sınavları var ya....

Hemm herşey gönlümüze göre olsun... gülümse, gülümse, gülümseyelimmmmmmm

Şimdidennn başarılarr kuzumm sınavlarındaaa Allah zihin açıklığı versnn inşallahhh

moralimi düzeltmek adına pon pon pasta yaptım ve geldiimmm

ayrıcaaa mesajımı düzeltiyorum, bir fotograf daha eklicem, bu da miniş nazlıma :) gelin converese i :))

Eki Görüntüle 384058

Son düzenleme:

ayyy önce pon pon pastanı sonnnadaa gelin con conlarımı yeeeğğğriiimm öpeeeğğriim ahaayy canım beniim kaydettım valla bole suslıcem gelin kapileriimii ya bu arada kızlar 20 lik dişim cıkıyo hatta cıkmıyo yarıyoo eşşekkafalıı yardırıp cektırsemmı ole kendı kendıme karar verıp yaptırabılırmıyım acebaa? Hayatım sınavda basarılar tatttlııımmm

nazlikoo :)
dişçiye gidersen sana söyleyeceği ilk şey buyrun oturun biz yaralım ve alalım onu olacak :)
boşver canım dışarda duracağına ağzında dursun
çok çok dayanılmaz bir ağrısı olursa, yüzün gözün şişerse o zaman dişçiye gitmeni tavsiye ediyorum..
yine de sen bilirsin tabi balım.

yaa suanda baya canımı acıtıyoo pirinç kadar cıkmıs daha haspaam neye bu kadar canımı acıtıyosa küçük ama etkili bi diş oldu timam ozaman cok kötülersem cektırırm zaten tellerimi sıktırmaya gıdıcem ya cumartesı yada carsamba o sırada bı gosterırım, bidee hastanede olmalısın falan dedı bıkac arkadas ama ben kendı dişçicimden başkasına güvenememm yaa zaten basıma biton olay geldıkten sonra zor buldummm kolay bırakmam onuuu

bende gömülü 20lik vakası vardı. kurtuldum ikisindende minnakım çok şükür. çektiğime değmezmiş çok da zor bi işlem değil.
hem de dikişli oldum buna rağmen. ameliyet olarak geçiyor zaten.

kendi dişçine göster canım boşver hastaneyi.. ben de diş konusunda gaziyim
bir dişim çekildi, hastanede hemde tam teşekküllü diş hastanesi! sonuç:çenemi çıkardılar ve uyuşmasını beklemeden çektikleri için dişçi fobisi oluşturdular bende. (hala çenem çıkık bazen yemek yerken katır kutur ses geliyo :26: ama bi ağsırı yok allaha şükür)

bende gömülü 20lik vakası vardı. kurtuldum ikisindende minnakım çok şükür. çektiğime değmezmiş çok da zor bi işlem değil.
hem de dikişli oldum buna rağmen. ameliyet olarak geçiyor zaten.

peki orkidem ne kadar sürede iyileştin dikişleri falan ne zaman cıkarttılar ? bidee illa hastaneye mi gitmem lazım sence benim dişçim yapamazmı kendi yerinde ? Diş hastanelerine hiç güvenmiyorum cunku basıma ne geldıyse onlar yuzunden geldı bundan 4 sene evel bi kanal tedavısı yaptılar hanı ıcıne cubuk koyuyolar ya nası becerdıyse dısımı oyup etime kadar kakmış onu ve amelıyatla diş etimden cıkartabıldıler ancak onu, birde iltaap yüzünden suratım canavara dönüştü haftalarca cektım o haliimii cok sıkıntılar cektım dişle ilgili kımseye guvenmezken buldum cem abimi baskasınada kolay kolay guvenemem

ayy ne biçim insanlar var yaa böyle bak sinir oldum.

bende de tam tersidir, özel doktor hemen kolaya ve ekonomik olarak karlı çıkacağı yola saparmış gibi geliyor.

diş ameliyatlarımı o yüzden özellkle hastanede çene cerrahisinde yaptırdım. özelde adam çene cerrahı olmayanları bile ben çekerim diyor.

dediğin gibilerde var kuzucum.. ama devlet hastanesinde bence işi öğrenme aşamasında çok insan var. bizim üzerimizde öğreniyorlar.
bunun dışında çok iyi hocalarda var tabi.
denk gelmek lazım.. birazda şans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…