- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
pelooo bende gördüm ama bu ay bişi almıcam 2 ay sonra borcum harcım bitcek çanta felan almam lazım minik kutu çantalar var ya renk renk alcam fuşya pembe saks mavisi felan :)))))))))
para harcamadan günleri geçirmeye başladım ben çeyiz alışverişini bıraktım bırakalı
Kızlar hoşgeldinizzzz
gizoşumm aynen oylee!! bende para falan harcamıorumm vallahhen son canakkaleden bişiler almştm kendime o kadaaaarr yaaa gizoşşşş o çantalardan bende istiorummm çok şekerlerr değil miiiiii
ayakkabı istiorummmm marjin de begendiğim bi model var hatta trendyola da gelmş baktm şimdi ama kuzenm verme paranı o ayakkabıya diooo( çok ikilemdeyim, ben o ayakkabıyı ayağımda gormek istiorummm
yardımm et banaa gizzzzz
Eki Görüntüle 384156
bi dee ben 35 numara giyiyorummm ama bunun 35i yokkk(((
Kizlaaaaaaarrr herkese gunaaaaaydiiiinnnn cok mutluyummm yaaa rabbim beni seviyo insallah :) bi mucize bi mucize die dua ediodum ki kabul olduuu askim dun aksam geldi seyir ertelenmis cumartesi gidicek dun aksam beraberdik bi aksam da ins beraber olcazzz sonra gidicek ama olsun bu da yetti inanin nesem keyfim yerine geldi karnima agrilar girene kdr guldum onsuz birakmasin beni Allahim yaaaaa :))
Kizlaaaaaaarrr herkese gunaaaaaydiiiinnnn cok mutluyummm yaaa rabbim beni seviyo insallah :) bi mucize bi mucize die dua ediodum ki kabul olduuu askim dun aksam geldi seyir ertelenmis cumartesi gidicek dun aksam beraberdik bi aksam da ins beraber olcazzz sonra gidicek ama olsun bu da yetti inanin nesem keyfim yerine geldi karnima agrilar girene kdr guldum onsuz birakmasin beni Allahim yaaaaa :))
Ahhh kuzumm aahhhhneeeeeeeee 35 miiiiilkokul 5 ten beri 38 39 giyen birine sölenirmi buu
pelomm boyun kaç yahuu uzun boylu ve küçük numara ayakkbı giyenlerdenmisin sende
orkidemmm pastammmm gizosum pelosummm cok yesekkur ederim kizlarrr amin allah hicbirimizi ayirmasin hep mutlu etsin kat kay ins.
Hayat isigim yasama sevincim benim bogurtlenim yaaa o gidince karanlikta kaliyorum
Her baktiginizda elini her tuttugunuzda tamamlandiginizi hissetmek ne guzel bisey ins hayatcigima naslp olur en kisa zamanda gercek ask insanin omrunu uzatir valla
Orkidemmm pastammmm gizosum pelosummm cok yesekkur ederim kizlarrr AMİN Allah hicbirimizi ayirmasin hep mutlu etsin kat kay ins.
Hayat isigim yasama sevincim benim bogurtlenim yaaa o gidince karanlikta kaliyorum
her baktiginizda elini her tuttugunuzda tamamlandiginizi hissetmek ne guzel bisey ins hayatcigima naslp olur en kisa zamanda gercek ask insanin omrunu uzatir valla
Orkidemmm pastammmm gizosum pelosummm cok yesekkur ederim kizlarrr AMİN Allah hicbirimizi ayirmasin hep mutlu etsin kat kay ins.
her baktiginizda elini her tuttugunuzda tamamlandiginizi hissetmek ne guzel bisey ins hayatcigima naslp olur en kisa zamanda gercek ask insanin omrunu uzatir valla
bebişlerim. size bişey sormalıyım
filli boya reklamında zerrin tekindorun kıyafetini nedense çok sevdimsizce evde olursa nişanım onun zümrüt yeşilini diktirsem nasıl olar ki
Filli Boya Reklamı - Fahir Atakoğlu & Zerrin Tekindor - YouTube
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?