'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Günayydınnnn kızlaaaaarrrrr

Ayyyyhh trendyola girdim bismillah o da neeeee

Steve Madden, stradivarius, porland aman allahımmmm kredi kartım adına çok üzgünümmm(

kızlar günaydın

nuraycım yaşadıklarına üzüldüm gerçekten haksızlıklar başına gelmiş en kısa zaman içinde toparlan ve akademik kariyerini yap canım allah okumak isteyenin yanında olur bende çok istiyorum yüksek lisans yapmak inşallah

pelooo bende gördüm ama bu ay bişi almıcam 2 ay sonra borcum harcım bitcek çanta felan almam lazım minik kutu çantalar var ya renk renk alcam fuşya pembe saks mavisi felan :)))))))))

para harcamadan günleri geçirmeye başladım ben çeyiz alışverişini bıraktım bırakalı

Kızlar hoşgeldinizzzz

gizoşumm aynen oylee!! bende para falan harcamıorumm vallahh en son canakkaleden bişiler almştm kendime o kadaaaarr yaaa gizoşşşş o çantalardan bende istiorummm çok şekerlerr değil miiiiii
ayakkabı istiorummmm marjin de begendiğim bi model var hatta trendyola da gelmş baktm şimdi ama kuzenm verme paranı o ayakkabıya diooo( çok ikilemdeyim, ben o ayakkabıyı ayağımda gormek istiorummm
yardımm et banaa gizzzzz

bi dee ben 35 numara giyiyorummm ama bunun 35i yokkk(((

neeeeeeeee 35 miiii ilkokul 5 ten beri 38 39 giyen birine sölenirmi buu

pelomm boyun kaç yahuu uzun boylu ve küçük numara ayakkbı giyenlerdenmisin sende

Kizlaaaaaaarrr herkese gunaaaaaydiiiinnnn cok mutluyummm yaaa rabbim beni seviyo insallah :) bi mucize bi mucize die dua ediodum ki kabul olduuu askim dun aksam geldi seyir ertelenmis cumartesi gidicek dun aksam beraberdik bi aksam da ins beraber olcazzz sonra gidicek ama olsun bu da yetti inanin nesem keyfim yerine geldi karnima agrilar girene kdr guldum onsuz birakmasin beni Allahim yaaaaa :))

Allah ayırmasın tatlım sizi

pastaaaaaaaaaaaaammm yaa cok mutluuu ollduuummm Allah'ım ayırmasın ıns hiiiççbi güüünn bileeee

Günaydınnnn kuşşlaaarrr

çoook sevindim canım ne güzel oldu ohh demişsindir azcık kuzum inşallah hiç ayrılmazsınız

neeeeeeeee 35 miiii ilkokul 5 ten beri 38 39 giyen birine sölenirmi buu

pelomm boyun kaç yahuu uzun boylu ve küçük numara ayakkbı giyenlerdenmisin sende
Ahhh kuzumm aahhhh((
Geçen sene bambiden 36 numara aldım nettennn, şimdiye kadar internetten alısverişimde bi tek onu tutturamadım iade de etmedm ayakkabıyı cok sevdm diee ama fışş fışş kayıyorum bildiğinn yaa
Cnm boyum 1.64-65 falan. amaaa ayaklarr işte ayaklarımı çok seviorumm minik oldukları için ama bole problemler yaşaynca da üzülüorm(

Çok sevindimmmmm kurabiyeeemmmm Allahım hiç ayırmasınn siziii hep musmutluuu olunnnnnn

Orkidemmm pastammmm gizosum pelosummm cok yesekkur ederim kizlarrr AMİN Allah hicbirimizi ayirmasin hep mutlu etsin kat kay ins.
Hayat isigim yasama sevincim benim bogurtlenim yaaa o gidince karanlikta kaliyorum
her baktiginizda elini her tuttugunuzda tamamlandiginizi hissetmek ne guzel bisey ins hayatcigima naslp olur en kisa zamanda gercek ask insanin omrunu uzatir valla

allah ayırmasın o zaman sizi

tatlımmm nasıl sevindim bilemezsin ben de
böyle içi kıpır kıpır cümleler okuyunca içime heyecan doldu benim de

insanın gerçekten ömrü uzar :) gençleşiverir :)
tosbagacıgımın bundan 4 sene evvel (ilk tanıştığımız zamanlar) saçlarında ne çok beyaz vardı.. ama şimdi simsiyah gençleşiverdi yahu..
aşk iyi geliyor. insan güzelleşiyor.. gülücükler eksilmiyor suratından oyy

çaaalaaammm gözün aydın yaaa allah ayırmasın siziii hiçbirimizziiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…